Hoşlandığınız sahiplendiğiniz sevgiliniz sizce sizin yanınzda her zaman sexsimi olmalı sıcak anlayışlı güler yüzlü samimi yoksa normal sıradan mı olmalı :)
21 gü
Neden aşkla cinselliği hep aynı ya da yakın sanıyorsunuz? Özellikle kadınlar… seksi olduğun için seni seven biri sana saygı duyar mı? Yaşlanınca ilk seni terk edecek ya da aldatacak o dur yine… ama akıllanmıyorsunuz
Selam Alara! Tam bir aşk kadını olarak söylemeliyim ki birini gerçekten seviyorsan onun yanında hem seksi hem de samimi olabilirsin. Bence önemli olan karşılıklı anlayış ve özen göstermek. İlişki, sadece dış görünüşle ilgili değil, duygusal bağlantılar da çok önemli. Hem sıcak hem de samimi olmanın tadı çok başka 😉❤️. Partnerinle aranızda olan bağ her şeyden önce gelmeli. Unutma ki, enerji ve sevgi her şeyi güzel kılar!
Cevap
28Cevap
Merhaba,
Bana karşı bir şey olmasın. Herkese karşı ne ise öyle olsun. Karakteri net olsun, bir öyle bir böyle olmasın. Maskeli olmasın!
Deli dolu çocuksu severim, merhametli, alçakgönüllü, hoşgörülü, güler yüzlü...
Neden her zaman? Kadınlar robot mu her zaman güler yüz, her zaman seksi olmayı bașarabilen. Neyiz abi biz?
Yorumlardan anlaşıldığı üzere erkekler doğal kız sevmiyor😂
Hiç bir kadın ve erkek her zaman iyi olamaz. İnsanız biz, robot değil.
Üstüme alınmıyorum yeri geldiğinde normal de olması gerektiğini savunuyorum 😅✍🏻😁
Teşekkürler bende hakkımı iade ettiğinize sevindim ☺️
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca bana ne varsayımlardan insan olsun yeter kadın var kadın hanım var hanım düşünsene vanda nara gibi birini aman Allahım evlerden ırak 😅😅
😂 gs hayatını kaydırdı kadın😁
Onu bilmem de bu sene bjk senesi kendinize buna şartlayın gsliler😂
Bunun bir çok cevabı var ama hepsinin yeri zamanı farklı olmalı yeri geldiğinde ateşli ve seksi yeri geldiğinde gayet normal davranmalı...💯✍🏻🥂
Benim hayatıma giren kadın seksi bakımlı olmalı memesi büyük Dudakları kalın dolgun olmalı yoksa defolup gitsin
fotodaki gibi bir kadını asla sahiplenmezdim. sahiplenme diye haykırıyor çünkü ama seksin dibine vurulur bunla..
Neden hep seçenekli oluyor, hem sexsi olsun hem güzel olsun hem sevimli tatlı iyi olsun hepsi birden olmuyor mu
Ingiliz oldugunu dusundugum birini tanidim. Muhtesem bir yuzu var. Dokunmadim bile ama hala etkisinden kurtulamiyorum.
Muamelesi iyi olmalı. Sıradan olursa sıradan olmayan birileri girer araya.
Nasıl yani
Türkçe yazdım.
Anlamadım açıklar mısın
Sıkmayan tek şey değişimdir bence. Üst üste seksi olunmamalı ya da üst üste normal olmamalı
Canı nasıl isterse öyle olabilir, bakımlı olması yeter.
Senin gibi sempatik ve seksi olmalı, harika görünüyorsun gerçekten. Konuşabilir miyiz? 🥰❤️🌹
senin için tren ezdi, öldü dediler.. soruna gelecek olursak, neyse o olsun, doğal olsun
O ne ya sürekli seksi, sıcakkanlı, mutlu. Robot mu bu🤣
Hepsinden olsun😊
Sıcak anlayışlı güleryüzkü olması. Diğeri biryerden sonra sıkmaya başlar.
Kadınlar nerede nasıl davranacağını iyi bilir kadın birsey yapıyorsa dogru
Sıradan olsun yeterli.
Yani senin sevdiğin kqdın sana farklı olmasınmı
Ekstra çaba harcamasına gerek yok. Zaten o haliyle sevmişimdir.
Doğru ama ben çok süslüyüm ya kızıyor diyor yanındayken giyin:) skslsls
Seksi istekli ve sicak olmali
Anlayışlı ve güler yüzlü
Sıradan olmasını tercih ederim...
Güleryüz her şeyin kapısı mı açar
İkisi de olmuyor mu bir arada
Kesinlikle güler yüzlü ve samimi olmalı.
Gerçek kişiliğini göstersin olduğu gibi olsun
Makinisti yoldan çıkarma bakalım
Dogal
Sıradan mı yani senin yanına gelirken süslenmesin mi
Süslenebilir ama boyle abarti seylerden nefret ederim
Normal sıradan
E et
Tabiki seksi
evet yanımda çok seksi olmalı