Evli biriyle oldum o durum bi acayip karışık zaten ve buna değil sorduğum şeye yorum yapın lütfen. O kadın da adam gibi bilmiyorum. Adam senelerdir aldatıyordu bu kadını sevgililerken de başkalarıyla oluyordu kadın da bir acayip adamın oteli vardı koca yaz hiç gelmiyordu neymiş ailesi izin vermiyormuş o zamanlar he yersen, laf arasında öyle söyledi adam. Kaldı ki bu adam instadan karı kız kovalıyor bu kadın hiç mi görmüyor bunları?
Adam da bir keresinde bana “ nasıl sadece beni düşünebiliyorsun bir insan nasıl hep aynı kişiyi düşünür” demişti. Ee senin karın da başkalarını mı düşünüyor o zaman? Neyi garipsiyorsun?
Sözde düzgün bir kadınmış, benim ilkim oldu bu adam ve karısının ilki olduğunu bile sanmıyorum üstelik 9-10 yıllık bit beraberlik toplamda. Hani düzgün bir kadındı o neden benim tek eşli olmam ona garip geliyor o zaman?
Neymiş o başla bu başkaymış aldatma olarak bile görmüyor erkek olmadığım için anlamıyormuşum. Onun karısı da mı onun gibi sizce? Ne bu?
Adam da bir keresinde bana “ nasıl sadece beni düşünebiliyorsun bir insan nasıl hep aynı kişiyi düşünür” demişti. Ee senin karın da başkalarını mı düşünüyor o zaman? Neyi garipsiyorsun?
Sözde düzgün bir kadınmış, benim ilkim oldu bu adam ve karısının ilki olduğunu bile sanmıyorum üstelik 9-10 yıllık bit beraberlik toplamda. Hani düzgün bir kadındı o neden benim tek eşli olmam ona garip geliyor o zaman?
Neymiş o başla bu başkaymış aldatma olarak bile görmüyor erkek olmadığım için anlamıyormuşum. Onun karısı da mı onun gibi sizce? Ne bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilirler
İğrenç bi erkek kafası ne kadar anlamsız çelişkili bı hayat ve yaşam tarzı eşi onu aldatmaz tabi yaa
Kadını soruyorum sizce o kadın da adam gibi midir?
Bazı kadınlar erkeğe hiç ihtiyaç duymaz cinselik bile yasamak istemezler Ken şimdi bu kadın kesin yapar diyemeyiz
Çevremde çok var eşi karısını kaç kişiyle aldatıyor alkol şiddet olduğu halde kulu kölesi olan veya hiç bir erkekle oralı olmayan
E niye göz yumuyor o zaman? Sevgililerken saftı diyelim gelmiş 32 yaşına. Adam instadan karı kıza yürürken bu kafın bunları görmüyor mu? Öyle saf bi tip de olamaz ailesi zengin koskoca inşaat firmaları var özel ünilerde okutulmuş yurtdışında Master yapmış bi tip kadın
Tilkinin dönüp dolasagi yer kürkçü dükkanı diye
Bebeği de yapmış bir yaşında bebekleri var. Abi anlamıyorum o adam da dönüp dolaşıp niye o kadına gidiyor ya size bi video atsam baksanıza bi, instagram hesabınız var mı fake falan ben atayım ordan size
Bazıları seviyelerini korur düşürmez mahalle karıları gibi bazen mutlu olmak için her şey karşı cins değildir kadınlar için bunu senin daha iyi bilmen gerekir
Odun gibi ruhsuz bu kadınsa vurdum duymaz tavirlari
Yahu öyle olsa boşar geçerdi kadın niye onun nikahında kalsın ben şahsen istemezdim o kadının umrunda değil belli
Bebeği de yapmış bir yaşında bebekleri var. Abi anlamıyorum o adam da dönüp dolaşıp niye o kadına gidiyor ya size bi video atsam baksanıza bi, instagram hesabınız var mı fake falan ben atayım ordan
herkes aynı düşünce ve duygulara sahip değil umrunda değil kadının demekki kiskanmiyor bile yani ruh hastası insanlar gibi sevmiyor da belki onunda hayatında kendi kafası gibi bu erkekte olabilir
Şahsen bazı kadınlarda evli erkeklerle birlikte olmuyor seni yargilamıyorum
Herkesin hayatı yaşam tarzı tutar ve davranışları bir degilki her kez aynı kafadan olsa dünya nasıl bı hâl alırdı bir düşün
Ben de olmazdım ayrıca evli diye biriyle olmuyoruz birinden hoşlanıyoruz ve evli oluyor saçma sapan yorum yapmayın hangi kadının kendine garazi olsun keyfimizden mi evli birinden hoşlanıyoruz boş boş konuşuyorsunuz
Özele gel
Ordan vereyim inst
Yanlış anladın ben o manada söylemedim
Dm den yazdım size instanızı verecek misiniz
Gönül bu kimi sever kimi beğenirse kimle mutlu olduğunu hissederse evli bekar Kürt Türk böyle şeyleri düşünmez aklına gelmez
güzel kardeşim
Kadını soruyorum ben
Kadında aynıı
Yasları kaç bunların
Kadın 32 erkek 37
Adam bana niye düzgün bir kadın imajı çiziyor o zaman kadın için. Nerden haberi olacak sen olsan nerden bileceksin bir gün önce başkasıyla olduğumu dedi. Ama yıllardır aldatıyor kendisine güvenmesini geçtim beraber olduğu kadınlara nasıl güveniyor aw çıkıp hepsi söylese ne olacak? Hangi erkek bu kadar rahat davranabilir. Güya korkuyor onu da hissediyorum ama ne cesaret kalkışabiligor o zaman
Kadın biliyordur bişey demiyor dur
Anlasmalı evlılık olabilir
Neyin anlaşması bu? Bebeği de yapmış bir yaşında bebekleri var. Abi anlamıyorum o adam da dönüp dolaşıp niye o kadına gidiyor ya size bi video atsam baksanıza bi, instagram hesabınız var mı fake falan ben atayım ordan size
Yok maalesef buradan atabilirsiniz istersen