Çok Güzel gelmiyor gözüme. Ayrıca erkeksi kadınlara mahmut abi gözüyle bakıyorum. Seksi değil fiziği düzgün diyebilirim sadece, ülkenin çoğu nefes alsın yeter derken seksapelliğii nasıl değerlendireceksin merak ettim doğrusu :)
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gayet seksi, hayatında bunun gibi kaç kadın gördün her şeyi yerinde ne ararsan var. Ayrıca nesi erkeksi, böyle seksi erkeksi mi gördün? Tamam konuşması evet, ses tonu ama onun dışında nesi?
Bir insanı konuşması etkiler. Dış giysi çeker fikirleri tarzı konuşması da kafanda o kişi hakkında birşeyleri şekillendirir. Türk ortalamasına gore değil magazin ünlülerini göz önüne alarak değerlendiriyorum. Burcu esmersoyda oyle ilginç ilginç itici itici hareketleri konuşması olmasa adrianayı sollardı zaten. Hayatımda bundan bin kat güzel kadınlar gördüm canım . Turizm sektöründe çalışıyorum günde 100 tane bunu sollayacak kadın görüyorum sen bunun hayalinle yaşamaya devam et sonuçta zevk meselesi bana oyle gelmedi diye kendini yırtmana gerek yok ne dersen de gözümde ilk belirttiğim gibidir.
Sılayla aynı şeyleri düşünüyorum. Güzel mi burcu sıladandaha güzel. Sıla da güzel kadın. Ama burcunun çok kötü bir sesi var bu itici mi aslında o güzellikten beklenmeyecek bir ses tonu olsuğu için öyle geliyor. Normal yurdum vatandaşında olsa rahatsız falan etmez. Ama konuşmalarına falan akıyorum zekice gelmiyor. Çok safça konuauyor iticii, sılaya bakıyorum o konusırken sanki karşımca hamza abi var biraz sonra sorduğum lafa ammo, tırşi, zittek flndiyecekmiş gibi hissediyorum. Hiç kadınsı değil. Konusurken sanki mahalle ağır abilerinden sedat abi gibi heee eywallah. Olur canımsın gibi kelimeler tavır ve mimikler var. Kötü birşey mi bu değil. Ama itici
tuba büyüküstüne bende tapıyorum. hazal kaya demeyin nolur dünyanın en soğuk en itici kadını. scarlett aşırı seksi... katılıyorum. neden abartılıyor erkekler arasında bilmiyorum ama onu çözemedim :D charlize yaslandıııı ama :P
Bana bir defa versen ölümsüz olurum dudaklarin tam s* kime gore filan dedi bizde aşk bir defa yaşanır suanda yanımda laf atılsa yine ayni tepkiyi veririm
Tabikide hayranıyım hastasıyım ve delisiyim sıla diyorsun ya sen ama farklı mesela bazıları sadece seksi olmasinda bakar ben onun şarkı söylerken beni resmen buyuledigine inanıyorum ve hicbir zaman frikik veriyormu yoksa vücudu nasıl diye bakmadım ben gercekten ona karşı farklı seyler hissediyorum ben
Kadinsi olan daha bir narin ve tahrik edici olur. Kadin guzel ve cekici ama boyle baktigin zaman yataga atma istegi dogmuyor insanin icine. Sen niye taktin bu kadar bu kadina :)
Kadinlardan genelde aklima p*rno yildizlari geliyor 😂 belkide bisexuel oldugun icin ilgini cekti sila. Cunku dedigin gibi erkeksi bir tarafida var. Bu ilgini cekmis olabilir
En İyi Cevaplar