Kişilik ve davranış olarak doğada neye benzetilebilir sizce? daha şimdiden çiçek ve kitap gibi cümleleri duyabiliyorm 😊. Ama bence kadın şarkı ya benzer. Kimi şarkılar hosumuza giderken kimi gitmez. Kimi seni hüzünlendirirken kimi seni mutlu eder. Hatta bazı şarkıların nakaratlarında kendi hayatindan bir parca bulur sun...
Kadinlari doğadan bir şeye benzetirsekk😯😯sanirim onlar doğa kanununun bir zincir halkasidir. çünki bir halka koptu mu geri kalan herşey yok olur. yani doğadaki her şey kendine ait bir şeydir. hiçbir şey hiçbir şeye benzeyemez.😯😯biraz karişik oldu sanirim. umarim anlarsiniz.
Kadın deyince her kadın bir değildir. Kimisi para gibidir. Kimisi ilaç gibidir acıdır ama seni dinç tutar. Kimisi çiçek gibidir dalından koparırsan solar. Kimisi Su gibidir beraktır onsuz yaşam olmaz. Kimisi kitap gibidir bilgilendirir geliştirir.
Ben kadınları görünce insan olduklarını düşünüyorum ve karakterini inceliyorum her insana yaptığım gibi. Bir şeye benzetmeye çalışayım... Bence kadın zerafeti çağrıştıran bir varlık.
çiçeğe, bazen bir panda, bazen bir kaplan ve bazen bir tatlı beyaz güvercin.. ama her halükarda da Bir kadınla üç şey yapabilirsin: Ya onu seversin, ya onun için acı çekersin ya da onu yazarsın.
En İyi Cevaplar