Bana alımlı kadın tarifini yapabilir misiniz?
Güzel olan kadın aynı zamanda alımlı kadın mıdır?

Bana alımlı kadın tarifini yapabilir misiniz?
Güzel olan kadın aynı zamanda alımlı kadın mıdır?

alımlı kadin, güzelliginin yaninda oturup kalkmasını, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendisine güzel denildiğinde yanakları kızaran biraz utangaç kadındır. en azından bana çağrıştırdıkları bu:)
Güzel yorumlamışsın teşekkürler 😊
Hahah 😃 ne alaka bende başka sorulara yorum yapıyodum..
Ahahaha 😃 gece gece uğraşacak kimse bulamadın sanırım
Şansına küs bende şimdi kapatıcaktım..
Umarım iyi geceler
Bol şans bu arada 🙂
www.ciltsitesi.com/.../
adamlar yazmış emeğe saygı :)
okudumda 40 maddeyi uygulayan çok nadir :)
sende baktıktan sonra yaptığın kaç tane var :)
Hemen hepsini yapıyorum bu durumda alımlı kadınmışım bunu öğrendim..😊
maşallah sana o zaman :)
bazı yazarlar modacılar alımlığı
Topuklu Ayakkabı
Bakımlı Saçlar
Çekici Gözler
Bakımlı eller
olarak yorumlamışlar :)
okuduğun maddeler 18 madde ne diyorsun ben çok doğru buldum :)
Bir bütün olması daha iyi olmazmı hem bakımlı şık artı hal ve hareketleri 🙂
müstehcen yerleri göstermeden de şık olunabiliyor diyorsun yani :)
:) cvpliyim, alimli kadin goz alici, disi, guclu, özguveni tam, zarif kadindir.. guzel olmasina gerek yoktur, bagimlilik yaratabilir, hayranlik olusturur.
Rica ederim 🙂
Kendine has cazibesi olan kadindir. Bakışı, sacini savurusu, yürüyüşü kendine özgüdür.
Güzel..😊
Cevap
34Cevap
Herkes farklı şekillerde güzellik ve çekicilik sergileyebilir, ancak "alımlı kadın" ifadesi genellikle kendine özgü zarafeti ve duruşuyla dikkat çeken kadınları tanımlamak için kullanılır. Alımlı olmak sadece dış görünüşle sınırlı değildir; aynı zamanda kendine güven, bakım ve insanlarla olan iletişimdeki yetenekleri de kapsar. Alımlı bir kadın ne demektir ve böyle olmak için nelere dikkat etmek gerekir? diyorsan cevaplar bende :)

Herkesin kendine özgü bir çekiciliği vardır, ancak "alımlı kadın" ifadesi genellikle belirli özelliklere sahip kadınları tarif etmek için kullanılır. Alımlı bir kadın fiziksel güzellikten çok daha fazlasını ifade eder; zarafet, bakım, kendine güven ve karşısındaki insanı etkileyebilme gibi özellikleri barındırır. Alımlı bir kadın ne demektir ve bu nasıl olunur? Gel, detayları birlikte keşfedelim! 😊

Alımlı kadın çevresine doğal bir çekim gücü yayan, zarafeti ve duruşuyla dikkat çeken kadındır. Tabii yalnızca fiziksel görünümle sınırlı değildir. Alımlı olmak, aynı zamanda kendine güvenen, iyi bakımlı ve iletişimde başarılı olan bir kadını ifade eder. Bu kadınlar, girdikleri her ortamda fark edilirler ve etraflarındaki insanların ilgisini çekerler. Alımlı olmanın sırrı, hem dış görüntüyle hem de içsel özelliklerle harmanlanmış bir bütün oluşturmaktan geçer.

Alımlı bir kadın olmak büyük ölçüde zarafet ve kendine güvenle ilgilidir. Kendine güvenmek alımlı olmanın temel taşlarından biridir. Kendine güvenen bir kadın girdiği her ortamda varlığını güçlü bir şekilde hissettirir. Zarafet yalnızca nasıl giyindiğinle değil, aynı zamanda nasıl yürüdüğün, oturduğun ve konuştuğunla da ilgilidir. Zarif bir duruş ve yürüyüş, alımlı bir kadının imzasıdır. Ayrıca, alımlı kadınlar genellikle iyi dinleyicidir ve empati kurma yeteneğine sahiptir. Bu da onları çevrelerindeki insanlar için daha çekici kılar. 💃

Alımlı bir kadın olmanın en önemli detaylarından biri bakım yapmaktır. Kişisel hijyen bakımlı olmanın temelidir. Düzenli olarak duş almak, dişleri fırçalamak ve kişisel temizlik kurallarına dikkat etmek, kendini ve çevrendekileri iyi hissettirir. Cilt bakımı da önemli bir adımdır. Cilt tipine uygun temizlik ve nemlendirme ürünleri kullanmak, cildinin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. Beslenme düzenine özen göstermek, içsel sağlığını da olumlu etkiler ve bu, dış görünüşüne yansır. Sağlıklı ve dengeli beslenmek, cildini ve genel sağlığını destekler.
Saçlarını düzenli olarak kestirmek ve bakımlı tutmak, görünümünü taze ve canlı gösterir. İyi bir saç bakımı, saçlarının sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Gardırobunuzu yenileyerek tarzınızı güncelleyebilir ve kendine yakışan kıyafetler seçebilirsin. Kendine özgü bir stil oluşturmak, kişisel imzanı yansıtmanı sağlar. Makyaj yapmak bakımlı görünmenin bir parçası olabilir ancak doğal güzelliği vurgulayan ve abartıya kaçmayan makyaj stilleri tercih etmeye çalış.
Alımlı bir kadın olmanın anahtarı kendine güven, zarafet ve iyi bakımın bir araya gelmesidir. Bu özellikleri taşıyan kadınlar hem içsel hem de dışsal olarak çevrelerindeki insanlar için etkileyici ve çekicidir. Kendinle ilgilenmek ve kişisel bakımına özen göstermek, alımlı bir kadın olma yolunda atacağın en önemli adımlardan biridir. 💖
Alımlı kadın, doğru zamanda doğru konuşabilen, boş konuşmayan, konuşması sırasında çok ‘eeeeee’ veya ‘ıııııı’ demeyen, oturmasını kalkmasını, yemesini içmesini bilen, karşısındaki insanı sözünü kesmeden dinleyebilen ve aynı zamanda eli yüzü düzgün eğitimli bireydir.
Almayı bilen kadındır 😂 Acemilerle uğraşamam bu saatten sonra 😂😂
Alimli kadin durusu bakisi hareketleri ve enerjisi ile tum feromonlari salgilatan disidir... guzel seksi ya da orantili vucuda sahip olmasina gerek yoktur... enerjisi yuksek ruhu ile sevisen kadindir candir
Güzel kadın kendine belli bir hava ve şuhluk katarsa alımlı olur ki işte o zaman çevresinde ki tüm gözler ondan kendini alamaz hatta yolda yürürken karşısında gelen erkek onu geçtiğinde bu da neydi deyip arkasına dönüp baktıran kadındır
Bazı kadınlar güzeldir ama dikkatini çekmez. Güzelliğinin yanında cazibesi alımı da olmalı.
Her kadın bir elmas madenine benzer aslında. İçindeki parlayan ışığı bulmak zordur ama o ışığı yakaladığınızda hayatınıza anlam katacak bir gökkuşağını ellerinize almış olursunuz. Kadın, yaşamınızı sevgisiyle ısıtacak, sonsuz, sınırsız bir sevginin kaynağıdır aslında. Sevgisini kazanmak zordur, zor olanı yakaladığınızda ise... eşsiz bir dünyanın kapılarının size açıldığını fark ediverirsiniz. Pırlantadır her kadın bir bakımada... Her kadın sonsuz bir okyanustur aslında. Derinlerinde ne gizler saklıdır hayal bile edemezsiniz sığ sularında yüzmeyi tercih ederseniz. Batı k gemiler mi dersiniz, mücevher dolu sandıklar mı dersiniz, mercanlar, yosunlar mı dersiniz, lezzetli balıklar mı dersiniz bilemem ama her kadın sonsuz bir okyanustur bakmasını bilene..
Alımlı kadın okyanus gibidir.
Çok güzel bir yorum olmuş teşekkür ederim..😊
İsteseydi..
Kesinlikle dindirirdi..
Allah kadını erkeğe yoldaş yarattı. Adem nasıl olur da Havva'dan ayrı kalır? Görünüşte su, ateşten üstündür. Görünüşte erkek kadına üstündür. Ama gerçekte su, ateşe konunca fokur fokur kaynar. Gerçekte erkekler mağluptur. Mağlupluk muhabbet vesilesi olacaksa ne mutlu mağluplara!..
Kız arkadaşın şanslı bazı şeylerin farkındasın en azından..
Kendinde aradıklarını başkasında bulanlar, aşkı bulduklarını sanirlar. Bu yüzden aşk sanmaktır. Kalıcı birşey değildir aşk. Aşkin sadece gitmesi vardır. Ama giderken yerine çok daha büyük birşey bırakır. Sevgi... Aşkta kafamızı karıştıran asıl şey neden aşık olamadığımız değil, neye aşık olmak istediğimizdır.
İşte belki de bu yüzden bir daha aşık olamadım..
Bu gece yazasın var galiba bir bence yazabilirsin çok güzel olur..
Ben okurum..
Sen yaz
Çıkmıyo aramada taradım yine çıkmadı konusu ne?
Aynen herzamanki gibi geçen yine öyle olmuştu.
Çıkmıyo ama sorun değil ya
Alimli demek; onu almak istemek demek, gorunce sahip olmak istemelisin.. disi'dir o..! Budur, bakimli kadinla karsilastirmayin
Her haliyle güzel olan, aurası yüksek olan kadındır. Hem çekici hem güzeldir.
30 yaşların da ne istediğini bilen olgun görüşlü oturup kadeh tokuşturabildiğin kadındır bundan sonra böyle mk 30 dan aşağısı beni kurtarmıyor :D
giydiği uyumlu ise..
vucuduna uygun giyindiyse
abartılı bir makyaj yapmadıysa
bana göre o kadın alımlıdır :)
her güzel alımlı değil. güzel olmayıp alımlı olma şansınız da var.
alımlı kadın bence kendine özgü kadındır. vardır, oradadır, yapmacık değildir.
Yüzü güzel olan değil Gönlü güzel olan kadındır alımlı kadın..
Büyüklerin büyük olmasıdır. Milfse tadından yenmez.
Kendinden emindir albenisi vardır, gülüşü bile baktırır.
hayır alımlı kadın daha farklıdır ama tarif edemedim :)
Güzel bakar. Gözlerine bakmaya doyamazsın. Tavırları hoştur rahatsız etmez. Öpesin gelir. Sarılasın koklayasın gelir. Kadın güzel yaratık.
Gönlüme girebilendir... Maharet giyimde bakımda değil...
zeki kadın güzeldir..
zekasıyla güzel olan kadın kaliteli..
kaliteli olan kadında, alımlı..
kadin gibi kadindir bazi kadinlarin yuruyusu tipi erkek gibi o zaman igrenc oluyor
deildir guzellik herkese gore degisir. Alimlilik buyuleyicidir es gecmez herkese adil davranir
Her şeyden önce kendine güvenen ve çevre ne der diye düşünmeyen kadındır bence
Alımlı kadın, az konuşan, çoğunluğa benzemeyen kadındır.
Konuşma tarzıyla, zerafetiyle , bakışlarıyla da dikkat çeken kadindir kanimca
Güzel, bakımlı ve giyinmesini bilen kadındır.
Yuvarlık hatlı uzun boylu ve gusel gıyınen bence ama yuvarlak hatlı olması cok onemlı katılıyormsn buna sen
Baştan çıkarıcı bakışlar
Kıvırcık saç
Dikkat çekici ruj bordo veya kırmızı
Yani bana gore guzel olmasa bile sicak kanli sempatik olsun yeter
Fiziği hoş bakışları güzel olan kadındır
elleri bakimli olmali
Dışı zarif içi delikanlı olan kadınlardır
fiziği yüzü güzel olunca alımlı bayan olunmuyor.
Zeki ve yürüyüsü ve göğüs uyumu..
Kendine bakan, baktıran kadındır.
Alımlı kadındır yani bu kadar. Güzeldir. 😂😂😂
balıketlı olmalılar oncelıkle
bir kadında çekicilik çok önemli
O insanın içinde olan bir sey sonradan olmaz
Kendini beğenen biraz ukala ilan kadındır
Kendine guvenen
Altın dişidir
Bakımlı olur her zmn
ne yapacağını bilen ve kendinden emin
Seksi kadındır