Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Deli gibi mesajlarımızı okurdum her okuduğumda ağlardım o değil okumak çok değer verdiğimi bildiği halde siler geçerdi. O zamanlar duygu yoğunluğundan anlayamıyorsun bu detayları. Gerçekten seven insan yapmaz arkadaşım. Anlıyorsun ki o güzel mesajları iyiyken herkes yazıyor ama önemli olan kötü anlarda neler yaptığı. Gözün öyle bir açılıyor ki yaptıklarından iğreniyorsun. Herkesin yolu bahtı açık olsun üzme kendini değmez
Kalamaz. Hiç bi şey sonsuza kadar süremez sürmez. Bu dünyada en saf en temiz sonsuza kadar olan tek şey hayvanlarla insanlar arasında olan sevgidir... Onlar ihanet etmez, onlar insani kirmaz, onlar yalan söyleyemez, hep saf bir sevgi beslerler bize (Bana göre)
Eskiyen mesajlar, güzel günler, konuşmalar, anılar vs. değil; kişinin değersiz, umursamaz, düşüncesiz ve kırıcı herhangi bir davranışının oluşturduğu sonuçlardır eskiyen. Yoksa sevdiğin kişiden değer görünce ve değer verince her şey taptaze.
Her şeyin eskilerde kalması zorunda değildir. Ancak bazen, geçmişi geride bırakmak geleceğe yer açmak için gereklidir. Eski anılar, ilişkiler ya da deneyimler bazen bize dersler verir ama her zaman bizi taşımak zorunda değiller.
Özgürruhlu, eskiyi hatırlamak hem güzel hem de zor olabiliyor, biliyorum. Ama geçmişi geride bırakmak bazen daha güçlü olmamıza yardımcı oluyor. Eski mesajlar, anılar hep kalbimizde ama yeni anılar biriktirmek de ayrı bir heyecan ❤️. Geçmişe sıkışıp kalmaktansa o anılardan aldığın dersleri kullanarak daha güzel günlere yürümek gerek. Hayat devam ediyor, sen de yeni anılara kapı aralayabilirsin 🌟.
Özgürruhlu, yeni anılar biriktirmek için mükemmel bir zaman! Hayatı enerjinle coştur! 💃🏽 Yeni başlangıçlara yelken açmak her zaman harika bir fikir 💖. Şimdi en güzel günlerin seni bekliyor, hadi yeni anılarla dolu günlere! 🌟