Yaş 18 az önce açık lise sınav sonuçlarım açıklandı sadece 4 kredi almışım ebesinin nikahina kadar sürecek büyük ihtimal bu lisenin bitmesi. Bir mesleğim yok. Yaş 18 hala lise bitmedi. Ben bi ortamda ne mezunusun diyince birisi açıktan lise okuyorum veya lise mezunumuyum diyeceğim ne kadar komik?
Veya sevgilim oldu ailesiyle tanıştım ne iş yaparsın diyince ne diyeceğim? Kendin etmissin diyenleri görebiliyorum ancak 8-9 yaşımdan beri babamın işi yüzünden sürekli taşındigimkz için şehir şehir düzenli okul hayatım ve alt yapım olmadı boy 1.83 Allah'a şükür sağlık problemim yok ancak kariyer kotusunda felaket kötüyum
Sizce çok mu abartiyorum?
Veya sevgilim oldu ailesiyle tanıştım ne iş yaparsın diyince ne diyeceğim? Kendin etmissin diyenleri görebiliyorum ancak 8-9 yaşımdan beri babamın işi yüzünden sürekli taşındigimkz için şehir şehir düzenli okul hayatım ve alt yapım olmadı boy 1.83 Allah'a şükür sağlık problemim yok ancak kariyer kotusunda felaket kötüyum
Sizce çok mu abartiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bir firmada kalite kontrol sorumlusuyum 7 ülke 100den fazla şehir gezdim üniversite mezunuyum ama bir boka yaramıyor
Çok abartmıyorsun sadece bu durumdan çok şikayetçisin
Olm ben 20 yaşındayım hala bitmedi şerefwizler çok az veriyor krediyi
kanka yaşadığım şeyleri yaşadın mı?
Kanka ben çok kötü şeyler yaşadım işi felsefeye döktüm kız beni aldattı senin durumun yine iyi neyse bende isyan ettim kendimi kitaplara, mitolojiye dinlere falan verdim. En son kuranı bile okudum şu an ateist oldum. Girdiğim ağır depresyon ve okuma araştırma dürtüsü yüzünden öğrendim gerçekleri şu an hiçbir amacım yok boşuna yaşıyorum sen yine iyisin
Yaşadığın herşeyin sebebi okulu açıktan okuman mı yoksa alakası bile mi yok?
Oraya dayanıyor aslında bende senin gibi düşündüm yaşıtlarım Üniyi bitirecek ben hala liseyi bitiremedim diye, ailem de senden bir b0k olmaz falan diyordu. Çalışmak desen dışarda 12 saat köle gibi çalışıyorsun asgari ücrete zamanın boşa gidiyor vs hep burdan başladı ama okul bitince de aynısı olacak. Çok iyi okumadığın sürece bu zorluklar devam edecek.
Kanka sorunların maddi mi psikolojik manevi mi
Psikolojik ama kökü maddiyata dayanıyor
Allah ikimizinde yardımcısı olsun diyeceğim de ateistmissin. Benim tek korkum gelecekte kariyerim yüzünden aşağalanma korkusu. Yoksa ben çalışıp kendime bakabilirim aç kalma korkum yok açıkçası
Yok kimse aşağılamaz aklını kullanırsan güzel yerlere gelebilirsin kanka çoğu zenginler hep ilkokul mezunu zaten
Kanka araştırdım akşam lisesi diye bir şey buldum. Kalma diye bişey yok sınavdan sınava gidiyorsun. Ekonomik durumun varsa cüzi bir miktara yazılıyor ben yazılacağım haber edeyim dedim.
Asker ol 🥳🤣
O nasıl olacak
Asker alımları oluyor lise mezunu bile olmana gerek uzman cavus oluyorsun 50 k maas daha nlsun
bu alımları nereden ulaşılıyor sen galiba bilgisin bu konuda merak ettim?
www.jandarma.gov.tr/2024-yili-sozlesmeli-uzman-erbas-temini
Jsga ya da tsknın sitelerini takip ett google yaz cıkar zaten
Sakın gitme hayatını biperler öyle göründüğü gibi değil sözleşmeli yaptım ben ordan biliyorum. Değil 50k 200k verseler gözüm görmez
@varolussancisii kanka sözleşmeli yaptın yapmanın şartları neler ne kadar kazandın ne yaptılar ki sana bu kadar zorlandın kimler gidebilir oraya?
Şart yok asker olmak kolay Suriye sınırında yaptık yani ne anlatsam boş sana bir sürü şey yazarım ama bitmez yani para falan hikaye orada aldığın para kağıt parçasından farkı yok hayatın biter çok kişi intihar etti ama haberlere çıkmıyor çok ağır 2 dk sonrasını bilemezsin yaşaman hayatta kalman zor
günde kaç saatin görevde geçiyordu? @varolussancisii