1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Tek bir karşı cins arkadaşı olamaz!
İş arkadaşı okul arkadaşı olabilir ama iş arkadaşı işte okul arkadaşı okulda kalsın!
Evli arkadaşları olabilir eşimin en fazla, ismi harici hitap ederse, pis ederim o kişiyi!
Ayrıca eşimin elini tutamaz tokalaşma yasak!16 Yorumla- 1 ay
Tokalaşma yasak mı 😅
- 1 ay
Yasak valla bana ters, hep tersti 😅
Benim kız arkadaşım bile yok..
Ne tokalaşması, yani kaç kere tokalaşmak istediği birisi olursa ben tutarım ben tokalaşırım ben sarılırım ben öperim yani başkasına gerek yok 😅
Aynı şekilde ben de tokalaşmam 🌸
Tutmam başkasının elini - 1 ay
Ay yok artık :D
- 1 ay
Bende öyle 🌸
Karşı cins benim aşkımın elini tutamaz öpemez sarılamaz çok pis ederim yani
- 1 ay
Tersim pistir her ne kadar efendi olsak da 😅
En İyi Cevaplar
- m1 ay
- Canım diyenin canını alırım..
- Yavrum mu diyecekmiş güldür mesin beni..
- Hayatım derse onun hayatını sonlandırırım..
Benim olan benimdir.. Kimse kusura bakmasın adı var adamın adını kullansınlar.. Özel hitap etmek sadece bana yakışır..
16 Yorumla- 1 ay
Yürü be hsdha
- 1 ay
Kim tutar beni.. 😂🤣
- 1 ay
Kimse tutamaz :D aşmışsın sen djdja
- 1 ay
Kıskançlık damarım tutunca ben işte.. 😂😂
- 1 ay
Aşık olunca; sen işte 😅
- 1 ay
Aynen öyle.. 😅😅
- s1 ay
Kıskanç biri değilim aslında. Ama sevdiğime 'canım' diyenin can damarını keserim
En kısası 😄19 Yorumla- 1 ay
Uuu çok seksi dhdja
- 1 ay
Bıyıklarını cımbızla tek tek yolariz şekerim dkfkdks
- 1 ay
Yol şekerim :D bu arada bıyıklı mı dedin sdhja
- 1 ay
Evet öyleleri bıyıklı oluyor kfkdkf
- 1 ay
Bıyıklı erkekler çapkın mı 😱
- 1 ay
Hayiiiir kızları 😄
- 1 ay
Kızların bıyığı mı varmış 😲
- 1 ay
Haset işlerle uğraşanlar bakımı unutuyor şekerim dkfkdjs
- 1 ay
Vurdu, gol oldu :D erkek fadimeler djdja
- 1 ay
Adının yanına cım cim eki bile getiremez, yaw şaklığın lüzumu yok🙄
13 Yorumla- 1 ay
Torticimmm gibi mesela dhdhs
- 1 ay
Kesinlikle😂 ben bıçağımı bileyeyim😂
- 1 ay
Böyle kuşbaşı şeklinde :D
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 ay
Ay, pardon, "şekerimm" 😊 Tabii ki, adlarıyla hitap etsinler yani! "Yavrum, canım, balım" filan, hiç hoş değil bence. Olmaz öyle şey. Saygı, dürüstlük ve sınırlarını bilmek önemli. Birine "canım" demek, sadece sevgilisi ya da çok yakın dostuyken makul 😉. Sen ne düşünüyorsun? Umarım ilişkinde böyle şeyler yaşamıyorsundur. 😅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
32Cevap
- 1 ay
Karşı cins arkadaşı olmazsa çok daha mutlu olurum ama olursa (olmasın) samimiyet dozunu ayarlamalı. Ayarlayamaz ve sevgilim de uyarmazsa hiçbir şey olmaz çekilirim aradan 🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmem ki ne olur, bana diyorlar kızıyor musun? 😂
128 Yorumla- 1 ay
Sevgili olaydık, sevgilim olsaydı ırgalardı beni :D
- 1 ay
djfjdj sevgilim olaydı birileri, ben zaten cümle aleme duyururdum :D kasmasınlar bu kadar.
- 1 ay
🙄 ne ok
- 1 ay
Bir daha emoji koymazsan 🤨📿
- 1 ay
Aman herkes duysun ‘ilişkim yok’ siteden hiçkimseyle. Boşuna adamın kısmetini de bağlamayın shdjs
- 1 ay
Ben anlamaz, ben dinlemez 😅
- 1 ay
Sen kib bye 🤨
- 1 ay
Hadsiz beyefendi 🤨
- 1 ay
Senin yaptığın mı, evet 🙄
- 1 ay
Bana amaaaan yapma :D
- 1 ay
😅🤪
- 1 ay
- 1 ay
Yok artık değil
Aşk İlişkileri konusunda 54,1b cevap paylaştı. İltifat edemez , şımarık şımarık konuşamaz
18 Yorumla- 1 ay
Ucucucu :D tömömm
- 1 ay
Aman sen de, birine değmedi diye herkesi gömelim mi
- 1 ay
helals jfjf
- 1 ay
Aa üstüme iyilik sağlık güzellik muhteşemlik 😯
- m1 ay
O karşı cinsin orada ağzı yer değiştirir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu tamamen ilişkideki sınırlar ve karşılıklı saygıyla alakalı. Bence bir sevgilinin karşı cinsten birine "canım", "tatlım" gibi çok samimi ve fazla yakınlık ifade eden hitapları kullanması hoş olmaz. Çünkü bu tür hitaplar, sadece sevgiliye özel hissettirmeli. Herkesin sınırları farklıdır ama samimiyeti yanlış anlaşılacak kelimelerden kaçınmak en doğrusu gibi geliyor. Önemli olan, sevgililerin birbirine saygı göstermesi ve rahatsız oldukları konuları açıkça konuşabilmesi.
24 Yorumla- 1 ay
Tamam hocam dhdja
- 1 ay
Sissiiiii :D duy sesimi
- u1 ay
ՏҽӀɑʍՏ öyle hitap ederse belalarını severim onların ben.. sevgilime benden başka kimse.. ‘yavrum, canım, balım şeklinde hitap edemez.. anca adı ile hitap edebilirler o kadar.. bunun dışında kız kankaları sadece balım diyebilir o kadar.. aşkım da diyemezler. çünkü onun tek aşkı ben olurum her zaman..
12 Yorumla- 1 ay
Yeap 🤌
- 1 ay
Kesinlikle
- s1 ay
Aşkım, balım, gülüm gibi ifadeler kesinlikle kullanamaz. Valla benim bir şey yapmama gerek yok. Sevgilim bu genişlikte olup, karşı cins arkadaşının bu laflar hoşuna gidip onaylıyorsa sevgilim olarak kalmaya devam edemez.
13 Yorumla- 1 ay
🫣 vur kır parçala djdjs
- 1 ay
Yok be ne kendimi yoracağım bu genişlikte bir erkeğe😂
Biri biter diğeri başlar böyle erkekler çoğu kıza mavi boncuk dağıttığından onu deme cesaretini buluyor kadınlar. - 1 ay
Evet doğru 👍
- 1 ay
Sevgilime, karşı cins arkadaşı fazlasıyla samimi ya da özel bir anlam taşıyan hitaplarla seslenmemeli. Özellikle "canım", "aşkım", "tatlım" gibi duygusal ya da flörtöz çağrışımlar yapan hitaplar, ilişkiyi zedeler. Bu tarz ifadeler, aradaki sınırların bulanıklaşmasına ve saygısızlık algısına yol açar. Samimiyetin ve dostluğun ölçüsü, kullanılan kelimelerle de şekillenir; bu yüzden daha nötr ve saygı çerçevesinde bir hitap şekli tercih edilmeli.
10 Yorumla - 1 ay
Valla bazı arkadaşlar var birbirlerine kalp 💓 felan atiyolar çiçek atıyorlar felan ben garip karşılıyorum civitma olursa zaten o sevgili benim olamaz kendi ellerimle başkasına veririm al senin olsun felan derim umurumda olmaz😄😄
11 Yorumla- 1 ay
Sahibinden az kullanılmış sjdjsj
- 1 ay
Sevgilimin karşı cins arkadaşı olur muymuş? Önce burayı çözelim sonra balım şekerim konusuna geliriz 🙂
14 Yorumla- 1 ay
Oluyor artık modern insanlarız biz kdjds
- 1 ay
Şu cila işine girseydim zamanında, şimdi köşeyi dönmüştüm 😆
- 1 ay
Al işte :D
- 1 ay
Kendime değil yav, alıcısı çok olurdu 😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bebeğim, yavrum gibi sınırı aşan laubali sözlerle hitap edemez.
17 Yorumla- 1 ay
Kıskanç dhdj
- 1 ay
Çokzel hddjs mod olarak aaa
- 1 ay
Küfür tabii :d aşk sözcüğü mü
- 1 ay
Ben müdahale edemem shsh
Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Dediğin gibi hitap ederse bende ona aşkımla canımlı yanaşırım aklını alırım 🤪
11 Yorumla- 1 ay
ahaha çok komik olur 😃
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Sevgili sevgili olsunda o hitapları başkasından işitmesin
13 Yorumla- 1 ay
çok hoşlaşıyorlar canım ya :D yetmiyor sevgilinin söyledikleri
- 1 ay
Aa benim kafadan 😃
- s1 ay
Laubali sırnaşık hadsiz cıvık samimi hitaplarda bulunamaz, bulunmamalı
12 Yorumla- 1 ay
Bulunursa, kime cezasını kesiyoruz 😅
- 1 ay
Bulunmasına mahal verilmeyeceğini düşünüyorum lakin oldu da bulunduysa hadsizliği yapana birde kibarca uyarıcı bir tavırla 😃
- 1 ay
Sadece ismiyle etsin dee olmasın karşı cins arkadaşı yahu✋
12 Yorumla- 1 ay
Oluyor oluyor
- 1 ay
😾😾
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beybi , gülüm , canım ya diyen dişlerini yerden toplamaya adaydır.
23 Yorumla- 1 ay
Oww demek öyle beyefendi..
- 1 ay
@TatlıKızzzz34 aynen öyle hanımefendi
- 1 ay
Neyse ki ben o tavizi kimseye vermem bitanem.. 🫠
- 1 ay
Sevgilim. Canım. Çiçeğim. Kuzum. Birtanem. Bebeğim. Meleğim. Tatlım. Hayatım. Aşkım. Prenses. Kalbimin minik kuşu gibi kelimeler yıldırım ⚡️ düşmesiyle eş değerdir.
10 Yorumla - 1 ay
İltifat olabilir belki sınırında tabi ama yavsadigini anlarsam sıkıntı öyle samimi hitaplarda olmaz benim değil sevgilimin sınır koyması gerekir koymuyorsa güzel bi kavga olur
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim bir tepki vermiyorsa o masada benim yok demektir. Masadan kalkıp onlara mutlulukar dileyip giderim, bu tarz bir hitabı sevgilimin kabul etmemesi gerekiyor zaten.
10 Yorumla - 1 ay
Vıcık yamış yamış acayip yımış tarz hitap edemez onun dışında sevgilim veya eşim olan kişinin karşı cins düzgün yapıda birey arkadaşı olmasında sakınca görmem
10 Yorumla - 1 ay
Hayatımdaki insan ona bu şekilde hitap eden kişiye karşı nasıl bir tepki veriyor o önemli. Tepki göstermiyorsa biter o ilişki
10 Yorumla - 1 ay
Aşkım, balım, canım. Kız kıza söylediğimiz şeyleri arkadaş diye karşı cinse söyleyemez. Hele sevgilime 🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Sevgilim ışık yakarsa karşı taraf her şey der. Sonra bende sevgilimi yakarım karsı tarafla işim olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Kesinlikle kabul edemem ne o öyle mıç mıç çıvık çıvık hareketler adam ol lan derim 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstediği gibi hitap eder sevgilim bilir işini
10 Yorumla- 1 ay
sadece adını söyleyebilir öyle ağzını yaya yaya konuşamaz çakarım iki tane
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşkım, sevgilim, bebeğim demesin bir zahmet sdkfk
10 Yorumla- 1 ay
Canım diyemez. Onun canı bi tek benim. Bide adına cım/cim ekleri getiremez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O sınırı koymayan biri benim sevgilim olamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevgilim olsa karşı cins arkadaşı olmasını istemezdim
10 Yorumla- 1 ay
Askım balim canim hayatim çicegim falan hayırdır daha ben oyle seyler demiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ismi ve abi dışında hiçbir şekilde hitap etmesin mümkünse
10 Yorumla- 1 ay
Ellerimde kelepçe kızın saçları elimde kalmış şekilde götürülüyor olurum büyük ihtimalle wogpkewpoge
11 Yorumla- 1 ay
Ahahaha çok iyi
- 1 ay
Gevşek gevşek ağzını yaya yaya ve gereksiz simi konuşamaz konuşursa ve kızda buna izin veriyorsa saçma canım AA aşkımm o yakın arkadaşım ama muhabbeti yapıyorsa artık sevgilim yoktur
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Hiçbir şekilde cıvık ve şımarık şekilde konuşamaz o şekilde konuşursa benden ölümden ölüm beğensin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sadece ismiyle hitap edebilir, aksi takdirde çatışma çıkar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Başta karşı cinsle arkadaş olamaz zaten
13 Yorumla- 1 ay
Olur olur
- 1 ay
Ne töresi ya
- 1 ay
Karşı cins arkadaş kim?
12 Yorumla- 1 ay
😁😁
- 1 ay
Eheheheh nxjdmxmd
- m1 ay
Olamaz ki hitap etsin
17 Yorumla- 1 ay
ama oluyorlar aşkım 😕
- 1 ay
O zaman bana müsade djdjs
- 1 ay
Beni de götür jdjcs
- 1 ay
Götürem askim 😃💗
- 1 ay
😅 sen nereye ben oraya gibi düşün
- 1 ay
Götür beni gittiğin yereee dırı dırı djsjs
- 1 ay
😌
- 1 ay
Yavrum diyenin yavrusu olur.
Bize ters bunlar.11 Yorumla- 1 ay
🤨📿
- 1 ay
Çıktığı yere itina ile sokulur o kelime
16 Yorumla- 1 ay
:D kelimeyi mi tutacağız
- 1 ay
Yok önce abiyi sokucaz çıktığı yere o girince kelimede otomatik olarak içine giriyor
- 1 ay
Tövbe de djdjs
- 1 ay
Niye be
- 1 ay
Vahşet :D
- 1 ay
Hak edilen birsey
Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Karşı cins arkadaşı olamaz ki
122 Yorumla- 1 ay
Oluyor yahu oluyor
- 1 ay
Karşı cins arkadaş olmamasından kasıt samimi olmak mı? Çünkü çalışma hayatında hepimizin diyalog kurduğu karşı cins iş arkadaşları olabiliyor
- 1 ay
@Nightwalk35 samimi olmaktan kast ediyorum iş arkadaşlarınla iş gereği konuşursun benim burada dediğim bu erkek kanka olayı o çocuk benim kardeşim gibi olan erkeklerden bahsediyorum
- 1 ay
Ha anladım. Yani arkadaş olabilirsin ama bir mesafen olur illa ki.
- 1 ay
@Nightwalk35 evet
- 1 ay
👍🏻
- 1 ay
benim beraber büyüdüğümüz 3 tane kız arkadaşım var. Aynı apartmanda büyüdük, anne babalarımız akşamları okey oynardı, biz saklambaç oynardık, onlar da evlendi ben de evlendim, halen görüşürüz, çok da severiz birbirimizi. Kuzenimi nasıl görürsem onları da öyle görürüm. Eşler hayatında değişebilir, sever devam eder, sevmezse ayrılır ama biz değişmeyiz, hep birbirlerimizin hayatında varız.
- 1 ay
Ben iletişimi kesmesem bile mesafe koyardım. İlla iletişimi kesmek gerekmiyor bence ama bir mesafe olurdu
- 1 ay
@Nightwalk35 ben keserim görürsem en fazla selam veririm okadar tabi herkesin kendi tercihi
- 1 ay
Tabiki herkesin kendi tercihi ama asıl mesele insanın kendisini ve sınırını bilmesi diye düşünüyorum.
- 1 ay
@Nightwalk35 benim çızdiğim sınır bir başkası için daha yolun başı olabilir ben sadece nasıl biri istiyorsam öyle olmaya çalışıyorum
- 1 ay
Anladım. Doğrudur
- 1 ay
Ben de aynı şekilde
- 1 ay
- 1 ay
👍🏻.
Karsi cins arkadasi olmamali magara adamiyim saygilar...
10 Yorumla- 1 ay
İstediği gibi olabilir bilmiyorum sevgilim hiç olmadı ki...
10 Yorumla Sevgilimin karşı cins arkadaşı bile olamaz ne hitap etmesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece adıyla hitap etsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. İsmi dışında her hitap yanlış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşı cins arkadaşı olamaz ki hitap etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Karşı cinsle konuşmasını istemem
10 Yorumla- 1 ay
Karşı cinsten arkadaşı olamaz
10 Yorumla - 1 ay
Karşı cins arkadaşı olamaz ki hitap etsin
10 Yorumla - 1 ay
Sevgili falan boş bunlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. 🫢🫢🫢ben kötü laflar kullanmam
10 Yorumla- 1 ay
Mümkünse dişi sinek bile ısırmasın nsnznz
10 Yorumla - 1 ay
Karşı cins arkadaşı olamaz ki seslensin:))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. erkeğe ve kıza göre değişen bir durum
10 Yorumla- 1 ay
Ağzıyla burnu yer değiştirir derim..
10 Yorumla - m1 ay
Aşkım diye
14 Yorumla- 1 ay
Soru yanlış anlaşıldı sanırım 😅
- 1 ay
Ama arkadaşına aşkım diyen çok kız gördüm ciddiyim😄
- 1 ay
Şaka mı :D ağzını büzüştürürüm onun
- 1 ay
😄😄