AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Önce iyileşmek ve unutmak gerek diye düşünüyorum. Çünkü çivi çiviyi sökmez. Karşıdaki insana da haksızlık. Kimse sizin yarabandınız olmak zorunda değil. Ama bu yıllarca beklemek gerektiği anlamına da gelmez tabi. Zaman su misali akıp gidiyor.
İyileşmek iyileşmek güzel ama unutmak yanlış
Çünkü unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece
Unuttun mu eski sevgilini ya da kaç tane sevgilin oldu unuttun mu sayısını?
Sana yaptıklarını unuttun mu?
Sana yapmadıklarını unuttun mu?
Unutamayız alışırız sadece!
Çivi çiviyi sökmez katılıyorum çiviyi sökmek için kerpeten lazım tornavida lazım bıçak lazım pense lazım tamirciyim Ben biliyorum yani ustayım
Karşıdaki insanı haksızlık nedir biliyor musun ve de aşka sevgiye haksızlık hakaret ihanet
Bir başkasının yerini doldurmaktır yara bandı kullanmaktır yara bandı gibi heves ve zevk peşinde olmaktır anlık olmaktır harama yakın helalden uzak olmaktır
Benim üç ilişkim de evlilik üstüne başladı mesela ilk kız arkadaşım ilanı Aşk ettiğinde iki gün sonra eğer niyetin ciddiyse evleneceksen olur demiştim
Keza diğeri ile de aynı şekilde mesela 2 kız arkadaşımla da 15-20 gün konuştuk dedi ki niye sevgili olmuyoruz Ben dedim sevgili olmak istemiyorum
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok Ben evlenmek yuva kurmak istiyorum dedim ve başlangıç böyleydi
Ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif
Ben hiç kimsede tutuklu değilim Ben sadece korkmak istiyorum iyi bir insanla hoşuma giden ona bakınca huzura ve mutluluğa bakıyormuş gibi olduğumu
Yuva kurmak Yani benim bütün hayallerim gelecekteki işim üstüne Ben şimdiye kadar ne yaptıysam gelecekteki eşim için yaptım
Keza son kız arkadaşım 3 kız arkadaşım ona da aynı şekilde başlangıç oldu bak dedim sevgili istemiyorum evlenmek isterim maksimum 2 ay içinde buluşma 5 ay içinde aile ile tanışma bir sene içinde evlilik öyle başladık yani
Yara bandı kullananların canı cehenneme tamam mı
Çok güzel katılıyorum zaman Su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir tuttum bunu
Görücü usulünde bile mesela hayırlısı ise olur denir sonra evlenecek kişiler görüşür eder olursa olur evlenirler olmazsa ayrılırlar Bu kadar basit üzülecek hiçbir şey yok
Ben onları beni sevdikleri ve de iyi insan olduklarına inandığım için sevdim aşık olmadım yani
Aşk benim sadece eşime olur nikahlı eşime 😅
İyileşmek için kimseye ihtiyacım yok yaram yok
Ben yıkılmam 😅 yara almam
Kim kimi koparıyor yani hayırdır 😅
https://m.youtube.com/watch?v=kGysKCUj1Ak
Bana kurşun bile işlemez 😅
https://m.youtube.com/shorts/D5qYYz5fLCU
Merhaba, ayrıldıktan sonra arayış içinde olanlar, genelde gönül eğlendirmek için takılıyor, o ilişki de uzun sürmez zaten iyi akşamlar
Merhaba,
Kalıplar yargılar varsayımlar bunlar kötüdür. Sana yakıştırmadım şahsen..
Arayış da kötü bir tabir. Ben hiç manita demedim sevgili de demedim düşürmedim sevdiğimi elde etmedim..
Elde eden kötüdür düşüren kötüdür arayışta olan kötüdür..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif..
Evlenmek yuva kurmak istedim hep lise de bile evlilik düşünüyordum ben. Sevgili olmadım uzak durdum.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı..
Eğlenmek istemek yuva kurmak istemek kötü değildir
Hayat fani ölüm ani bir saniye sonrasının garantisi yok yani
Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans kişinin kendisidir..
Gönül eğlendirenlerin canı cehenneme tamam mı! 😅
Ben ilişki değil evlilik istiyorum. Başlangıcım da evlilik üstüne olur..
Mesela kızı biri ile tanıştık bana 2 km mesafede burada, ben ciddi düşünmüyorum evlilik istemiyorum dedi bende kadın arkadaş istemiyorum dedim..
Görüşcek buluşacak bir şey yok dedim o zaman..
Niyeti direkt evlilik olacak 😅 sevgili için değil arkadaşta istemiyorum kullanmıyorum.. 😅
Evlenmek isterim evlilik niyeti olan ile yola çıkmak isterim..
Mesela 5 ay içinde aile ile tanışmak şart ailesi ile tanışmak isterim daha sonra da istemek adını koymak isterim bunda kötü ne var?
İş grubundan bir kardeşime attığım görüntülü cevap
youtube.com/shorts/vw-kifBbo7g?si=Bbw9F8GHUHzdnHWU
Sevgili manita evlilik üstüne
Kader üstüne düşüncem
youtube.com/shorts/nrPnf2wCBqk?si=YOqXgMgmF8pXQS5b
Senin niyetin iyi olabilir ama her erkek senin gibi düşünmüyor, ilişki bitince arayışa girip takılıyor, çoğu erkekler böyle tabi ki istisnalar da var , senin gibi o yüzden öyle söylemiştim
Günümüz ilişkileri insanları beni ilgilendirmez ki. Öznel olmak lazım. Sen kendine bak milleti boş ver millete bakacak olursak aşktan umudu kesmek lazım...
Bana ne bize ne onlardan canları cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin. 🌸
Bende bir an yanlış anlaşılma var sandım da o yüzden şey ettim. 😅
Genel gelme emi öznel gel 😅 kendinden bahset örnek ver yola çık 😅
Evet tabiki şart bence en az 1 buçuk 2 yıl sonra yeni bir ilişkiye başlamalı eğer kişinin çıktığı ilişki uzun soluklu bir ilişki ise
Katılmıyorum hiç mantıklı değil izahı var mı neden bekleyelim
Yarının bir saniye sonrasının bile garantisi yokken?
Mutluluğu ertelememek niye?
Yas mı tutacaksınız
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene değil ihanet edene değil
Tabi herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅 Siz bilirsiniz
Ben bilimsel araştırmalarla konuşurum kardeş bu tür sorulara hep bilimsel araştırmalar çerçevesinde cevap vermişimdir onun için izahı var elbette 😊 kaynak isterseniz de literatürlere bakın
Ben bilimle ilgilenmiyorum. Bilime göre aşk yaşamıyorum sevmiyorum..
Mesela bilene göre aşkın ömrü 2 yıldır katılmıyorum.
Bana göre aşkın ömrü yoktur.
İlişkiyi evliliği aşkı ve sevgi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yeryüzünde cennete kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksi boştur
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Sevginin gücü nasıldır Ama sevmesini bilene hakkını verenidir
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşen yaparsa mutsuzluk bahanedir
Aşkın ömrünü getiren kişilerdir zaman değil, Aşkın kıymetini bilmeyen elinden geleni üstüne düşeni yatmayan kişiler
Kaynağa gerek yok
Ben öznel düşünüyorum bu benim aşkım açlık anlayışım
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Zaten genel olanları sevmem genel insanları da sevmem herkes gibi olanları da sevmem
Ezbere konuşmakta bana göre değildir
Ezbere konuşmak başka bir şey ezberim de iyidir mesela 50 tane hadis-i Şerif biliyorum esma-ül hüsna'yı biliyorum dualar sureler nice talebelerim oldu
Ancak ezbere değil hayat bu herkesin hayatı kendine sana ezber geldi diye ezber olmuyor
Genelde sohbeti Ben başlatırım çevremde öncü bir insanım
Bu benim anlayışım aşkım sevgim ezber değil
Gönlünüzce olsun Mutlu akşamlar dilerim😅
Sakin ol şampiyon ben de Müslümım hem namaza hem de bilime inanan bir insanım o yüzden konuyu farklı yerlere çektin sen şimdi buna hiç gerek yok 😄
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Ön yargı art niyet varsayım kötüdür. Ben hiçbir yere çekmedim. Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır..
Ne yazdıysanız ona göre yazarım..
Elhamdülillah bende Müslümanım ve müslüman olmaya çalışıyorum..
Mesela siz yazmasanız yazmazdım bunu..
Ben namaz kılmıyorum mesela. 😅
Ben bilime inanmıyorum. 😅
Bilimin canı cehenneme! 😅
Sakinim ben 😅
Soruda konuşmayı severim 😅
Dilin kemiği yok her şeyi söyler, parmaklarda yazar gerçeği Allah bilir 😅
İlk görüşüne geleyim, sencene katılmıyorum. 😅hepsi bu. 😅
Peki Hocaefendi 😁
EyvAllah 😅Mutlu akşamlar diliyorum yeniden hoşçakalın
Bir kere sevip tam sevmek gerek… öyle olunca ona odaklı olunca tüm davranış biçimleri tüm süreçlerde doğru oluyor
Katılmıyorum, bir kere sevmek diye bir dünya yok. Güzel sevmek gerek haramdan uzak helale yakın olmak gerek
Evlilik üstüne olmak gerek
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Biri olmadı diye küsmemeli 😅
Dediğin şekilde sevdiğinde zaten bir kere muhabbet hasıl olur ve ebedi olur.
Aşık olup onu Helale uydurmak yerine , Allah rıza için yaşayıp değer verip nasibindeki kişiyi muhabbeti hakiki ile sevdiğinde bir kere sevmiş olur dünya ahiret sürer …
Keşke öyle olsa hani insanlar dürüst olsa bana göre maskesi olmasa ayrılık saçma geliyor ayrılmak saçma
Niye mutlu sonsuzluk olmasın ki
İlk başta güzel gelen şey sonra niye kötü geliyor
Ben aşık olmam ki nikah olmadan ben sadece eşime aşık olurum hep öyle dedim eşime aşık olurum
Önce nikah sonra aşk 😅
Allah rızası Allah'ın emri evlilik ki Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır hadis-i Şerif Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir ailem benden razı çok şükür
Allah rızası için elimden geleni yapıyorum zati nasip kısmet kişinin kendisidir
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari Kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Evlilik sevgili ilişki bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir gayrete aşıktır
Katılmıyorum ama güzel yazmışsınız emeğinize sağlık 😅
Zaten herkes her şeye katılmaz
Ben hep sevdim hep derim
İnsan bir kez aşık olmaz sevmez defalarca olabilir sevmek istedikten sonra ama bir kez canı yanında küsebilir de korkabilirde bende korkuyorum ama yine de istiyorum
Ben aşık olmam ki nikah olmadan ben sadece eşime aşık olurum hep öyle dedim eşime aşık olurum
Böyle olunca zaten defalarca aşık olmazsınız…
İnsanın yapısı bir çok şeye müsait olsada … Muhabbeti hakiki gerçek sevgi sonsuzdur ve Allah rızası için sevmek zaten budur. Öyle bir sevgi tükenmez ki sonsuz aşkı insanlığın araması da bu sebeptendir … ama dini konuları sosyal medyada konuşmayı ben de çok doğru bulmuyorum iyi geceler
Ben olmam ama olanlar olabilir. Ben severim evlilik öncesi sevebilirim hani sıfatların önemi yok sevgi olarak alalım o aşkı defalarca sevebilir aşık olabilir insan
Tabi aynı zamanda kişilik ve karakter meselesi hayata bakışı bakış açısı..
Ki ben hem aşık olmaz hemde sevmez demişim 😅
Beni boşverelim 😅genel olarak insanlar adına genelde genelleme
İyi geceler dilerim 🌸
Benim için reel sanal yok. Reelde de aynı şekilde konuşuyorum, duruma ana göre hadisi şerif okurum ayet okurum kıssadan hisse paylaşırım
İnsan ne ise o olmalı reeli sanalı yok bana göre
Sevgi tükenmez evet ama tüketilir tüketiyorlar
Ayrıldığımda ya sevgim bitmiş olmaz ya da bitik bir halde ayrılmış olurum o nedenle ben beklemeliyim başkasını bilemem
Bitik derken! Bu çok saçma, o yokken de sen vardın. Ne demek bitmek bitik
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yok.
Oluruna bakmalı ama bırakmamalı
Çünkü zaman sadece su misali akıp gider gidiyor
Zamana yön veren kişilerdir
Zaman ile hiçbir şey olmaz
Bekleme mutluluğu erteleme
Hayat fani ölüm ani yok yarının garantisi yaniii
Ayrılık ihanettir aşka sevgiye
Gidenlerin canı cehenneme 😅
https://m.youtube.com/watch?v=luBt3YRc0wk
Biten ilişkinin süresi onun taziyesinin süresini göstermez. Önemli olan ne kadar çıktığın değil, ne kadar paylaşımlar ve etkilenmeler olduğudur.
Müthiş bir bakış açısı 😅 Kesinlikle katılıyorum..
Gönlünüzce olsun 🌸 Mutlu sabahlar dilerim
Genelin düşüncesi benim için biten bitmiştir arkama bakmam kapanır yenisi acilir🫡
Aklın yolu bir 😅Aynen öyle kapı açılır yol açılır kapı bir yol bir değil 😅
Önemli olan niyet 😅
Kapı açmaya da korkar olduk yola çıkmaya da yoldaş almaya da 😅hem istiyor hemde korkuyorum 😂
Fazla düşünme yorar
Ama hayatımı bir puzzle gibi düşünürsek iş güç her şey yolunda
Tüm hayalimde gelecekteki eşim üstüne ki hep onun için çalıştım çabaladım ben bir tek o eksik o parça yani aşk helal aşk 😅
Düşünecek başka bir şey yok ki her şey yolunda
Sorunun cevabı senin hayatını sorgulamadim
EyvAllah 😅Bende cevaba açıklama 😅 düşünmek zorundayım onu 😅Mutlu günler diliyorum
Çok seversen, her türlü acı cekiliyir zaten. Kontrol edilebilen bir şey değil. Şahsen beklemek iyi geliyor, başka birini yata bandı olarak kullanmak bana göre değil
Bunu fark ettim Çok sevmekmiş sorun olan hayır duygularımı kontrol edebiliyorum ben
Yara bandı olarak görenlerin kullananların canı cehenneme bir başkasını bir başkasının yerine koymaya çalışanların canı cehenneme 😅
Yakışır 😅 ancak zaman ile hiçbir şey olmuyor zaman sadece Su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir
En iyisidir. Mesela ben bir ilişkiden sonra 15 sene sonra başka ilişkiye başladım
Herkes 15 sene yaşamıyor. Katılmıyorum ama gönlünüzce olsun 😅 Mutluluklar dilerim
Gerekir çünkü hayat insanları yıpratır. Zaman insanları iyileştirir 3 ay beklemen lazım zaten eski alim insanlarda bunu uygun görmüştür. Hayatında mutluluklar dileğiyle
Hayat değil insan insanı yıpratır daha doğrusu insan olmayan insanlar yıpratır
Yıpranmayalım yıpratanların canı cehenneme
Zamaan insanları iyileştirmez
Zaman ile hiçbir şey olmaz zamana yön veren kişilerdir
Hangi alim görmüş bunu uygun Allah aşkına 😅
Kader
youtube.com/shorts/nrPnf2wCBqk?si=fPHD29U-H84FfMC5
Hayat fani ölüm ani yarının bir saniye sonrasının garantisi yokken beklemek saçma ertelemek saçma
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Alimler kadınların boşanma sonrası hamilelik yüzünden beklemeyi uygun bulmuştur
Alakası yok
Ölüye yas tutulur öldürene değil ihanet edene değil
Tabi bu sizin aşkınız keyfiniz bilir 😅
Canı yanmak isteyen yansın 😅
ayrıldıktan sonra o kişiyle işiniz tamamen bitmiştir. yani bu tamamen kişiye kalmış yaşamak isteyen yaşar veya yaşamaz. takmamak laazım
Çok güzel düşünüyorsunuz müthiş bir bakış açısı kesinlikle katılıyorum 😅
Ya eğer unutamadiysan karşındakinin duygularını istemeden de olsa kullanabilirsin. Cogu kişi bu yuzden bekliyor
Kullanan insanların canı cehenneme
Boşluk dolduran insanların canı cehenneme
Yerini dolduran insanların canı cehenneme
Çoğu kişi beni ilgilendirmiyor
Çünkü herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Herkes gibi Gigi olmak zorunda değiliz ki herkes gibi olan insanlar hiç sevmiyorum
Zamanı sadece Su misali atıp gidiyor
Zamana yön veren kişilerdir
Aç musluğu bakalım çay olacak mı makarna olacak mı
Zamanla ne oluyor 😅
Bence gerekir yeni ilişkiden çıkılmış iki tarafında saygısından bi durulmalı onu geçtim ayrılıktan sonr anlatılma olabiliyor hemen ilişki bitmiyor
Saygı ihanet edene olmaz ki
Saygı hak edene olur
Biter biter herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Acı çekmek isteyen çeksin keyfi bilir
Hisler yalanmış oyunmuş ölene yas tutulur öldürene değil 😅
En azından ben 😅
Bende biten bitmiştir 😅şak diye koptuğu yerde
Ölü için dahi 40 gün beklenir. Eh bir zahmet kalp bu
Güzel bir bakış açısı
Ölü için evet ölene yas tutulur öldürene değil. Benim Allah korusun sevdiğim ölse divane kuşu misali ölürüm ben bilmiyorsan bak nasıl sever divane kuşları ölünce ne yaparlar sevdiği..
Ama ihanet eden koptuğu yerde biter bitmeli
Kalp bu benim kalbim herkesin kalbi kendine hıh 😅
Yeni iliski istemiyorum artik sanirim iliskiden sogudum
Normaldir ben hiç ısınamadım ki hiç ilişki istemedim ilişki saçmalık
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi taşıyorlar sevgililerini ben sadece yuva kurmak istemiştim
Soğuturlar yine istiyorum ama korkuyorum artık hani üç kez ağzım yanınca korkar oldum
Bence şart... çünkü o boşluğu doldurmak için birini kullanmış oluyorsun
Katılmıyorum, sen sensin bende ben..
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Boşluk dolduranların canı cehenneme!
Yer dolduranların canı cehenneme!
Elde edenlerin canı cehenneme!
Düşürenlerin canı cehenneme!
Seviyormuş gibi yapanları canı cehenneme!
Heves ve zevk peşinde olanların canı cehenneme! 😅
Boşluk doldurmak bir başkasının yerini doldurmak aşka ve sevgiye ve de gelen kişiye ihanettir
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
En güzel aşk Helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Ben sadece yuva kurmak istiyorum ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil
Boşluk oluşması saçma mantıksız
Ayrılık sonrası kimseyi bulmam onun yası tutulur onun acısı yaşanır çok çok sonra.
Çok çok çok çok çok çok yanlış ne demek acı ne demek yas tutmak
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene değil ihanet edene değil 😅
Ama sen bilirsin tutacağım diyorsan tut acı çekmek istiyorsan çek keyfin bilir
Mesele birini bulmak değil birbirini bulmak
Zaman ile hiçbir şey olmuyor zamana yön veren kişilerdir tamam mı
Ve yarının garantisi yok
O senin azgınlığına bağlı bence hemende başlayabilirsin
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Bakış açınız hiç hoş değil...
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır...
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı..
Ben beklemekten yanayım kafayı toparlayıp öyle yola devam etmek lazım
Siz bilirsiniz kafayı toplamak an meselesi benim için 😅
Tabi ki gerekmiyor. Ayrılır ayrılmaz yeni arayışlara gecebilirsin.
Arayış kötü bir tabir. Düşürmek elde etmek kötü bir tabir. Kötü insanlara yakışır...
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir..
Benimki helal olan evlenmek yuva kurmak haramdan uzak helale yakın
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
İlişki yok ilişkim yok ilişki ile işim yok
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir.
Bakış açınız benle alakası yok...
Örnek düşüncem iş grubunda birine attığım görüntülü cevap
youtube.com/shorts/vw-kifBbo7g?si=lTB_ZoO-vA-jS5rb
Arayışta olanların canı cehenneme 😅
sevgi sonsuzdur o sonsuzlugu sevdiğimle her ne olursa olsun yaşamk isterim
Anlıyorum amca, ama günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef anlık sevgiler ilişkiller sms paketleri gibi ama taahhüt yok 😅
Biraz kafa dinlemek gerekebilir. Hemen verilecek bir karar yanlış olabilir.
Belki de kafayı varken dinlemişsindir 😅vardır ama yok gibidir bazen yanında yanıbaşında yok gibi gelir yalnız kalırsın hani 😅
Katılmıyorum 😅hemen şimdi şimdi yarın olmaz şimdi 😂
Bir saniye sonrasının garantisi yok hayat fani ölüm ani sonrası yok yani 😅
Yas ölüye tutulur öldürene değil ihanet edene değil 😅
kendini yeni ilişki için hazır hissettiğij zaman tabi
Katılıyorum kesinlikle 😅Mutlu günler diliyorum
ben çok saçma bende ayrılalı iki ay şimdi başka birini. arıyorum
Bence de saçma, gönlünüzce olsun. Kader kulun çabasına bağlıdır..
youtube.com/shorts/nrPnf2wCBqk?si=fPHD29U-H84FfMC5
Komik geliyor böyle şeyler, zihnin de yeni şeyler yaşıyorsan gerçekte bir önemi yok
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum 😅
Nooooo bazen aşk hemen bi iliski sonrasi cikar insanin karşisinaaa
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅
O boşluğu yanlış kişiyle doldurmak için evet beklemek gerekir
Boşluk doldurmak aşka ve sevgiye ihanettir karşısındaki kişiye ihanettir boşluk doldurmak başka bir şey
Boşluk dolduranların canı cehenneme lanet olası pislikler
Ne boşluğu ya boşluk nereden çıktı
Ertelememek lazım mutluluğu ertelememek lazım yarının garantisi yok hayat fani ölüm ani ihanet eden birisinin yası tutulmaz ölen birinin yası yutulur
Sen bilirsin zamanla hiçbir şey olmuyor zamana yön veren kişilerdir zaman sadece su misal akıp gider
Evet şart âmk hemen de gidip birine yapışmasın kimse iki gün ilgisiz durun yalnız kalın
Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir olabilir..
Bu yapışmak değildir..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif..
İlgi ile alakası yok..
2 gün mantıklı bir hafta filan ama fazlası gereksiz şahsım adına
Zaman sadece su misali akıp gidiyor zamanla hiçbir şey olmuyor
Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans kişinin kendisidir
Sevgilimden ayrıldığım zaman genelde bi kızla yatmaya giderim
Hayat fani ölüm ani
Kalitesiz cevap
Kim bilir belki de 😅
Neyi beklicem ayol kasarligima devam ederim zhshshshshah
vay vay demek öyle ha süpersin
Tabikide
kaç yaşındasınız
süpersin
Bırak yeni ilişkiyi ben en son kaç yıl önce sevgilim den ayrıldım daha da ne sevgili nede evlilik aman aman aldatmak ta yaygınlaştı uzak kalsın.
Sevgili boş zati işim olmaz günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi tanışıyorlar sevgililerini aşk yok sevgi yok
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
İhanet edenlerin canı cehenneme 😅
Ölüye yas tutulur öldürene ihanet edene öldürmek isteyene değil
Duygusal yeni bir ilişki için 1yıl geçmeli
Katılmıyorum abla yani oha yuh 😅dile kolay bir sene 😅amaç ne mantık ne niye yani 😅hayrola sjdjd
bence en azından saygıdan kesinlikle beklenmeli ayrılır ayrılmaz sevgili yapilmaz
Genel olarak katılmıyorum. Ben ayrılmam. Ayrılık ihanettir aşka sevgiye bana göre ben tuttuğum eli bırakmam
Elimi bırakanı da zerre umursamam
Gidene saygı duyulur mu?
Ki benim ilişkim zaten iki sene önce buluşmuştuk en son 😅
Biteli çok oldu 😅 sevgili de hiç gözüm olmadı yokta 😅
Aşkta gözüm var aşkta
Bence beklemek gereksiz.
Katılıyorum abi gönlünce olsun 🌸
Ne kadar şıp sevdsinzi
Ne kadar ön yargılı art niyetlisiniz..
Ön yargınız art niyetiniz beni bağlamıyor..
Bunun şıp sevdi ile zerre alakası yok.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Yuva kurmak istiyorum çünkü tek eksiğim o hayatımı puzzle gibi düşünürsek her şey tamam hazır tek eksik parça aşk
En son 2 sene önce götürmüştüm sevdiğim ile..
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil
Ayrıca sevmek güzel en güzel duygu sevmesini bilene ve sevginin gücü sınırsızdır hakkını verene
Bir insan sevmek istedi diye ışık sevdi olmaz
Bencede direk başkasına geçicen
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Gönlünüzce olsun 🌸
Benim kafa götürmez,
Vallahi siz bilirsiniz hocam 😅
Herkesin kafası kendine yani 😅
Bana dediler ki sen bu kafayla çok yaşamazsın dediler 😅
Doğma büyüme bu kafayla yaşıyorum dedim 😂😂
Ben bekleyenlerdenim kafam da kalbimde kaldırmaz
Hımm, kafa da kalpte önemli, ama izah edebilir misiniz?
Neden?
Hani bana göre ölüye yas tutulur öldürene değil ihanet edene değil..
Mesela sevgilinizi başkası ile bastınız size ihanet etti.
Yas mı tutarsınız?
Kahrolur musunuz?
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!
Ben mesela divane kuşu misali severim divane derler deli derler çevremde aşık derler aşkım yokken bile, aşığım aşka, belki de aşıktım ama bilmiyorum..
Neyse hani sevdiğime bir şey olsa ölse Allah korusun bende divane kuşu misali ölürüm yaşamam her geçen an öldürürüm kendimi ama sevdiğime bir şey olmadı ölmedi öldürdü öldürmeye çalıştı beni
Yas tutmak saçma mantıksız yarının garantisi yokken kendini niye erteliyorsun?
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir!
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Hak etmemisse seni sevgini hak eden varsa çıktıysa karşına
Kırlangıcın ömrü azdır sonraki yok belki
m.youtube.com/watch
Erteleme ertelenme🌸
Haklısın gerçekten 😅😅hiç gerek yok
Vay vay vay 😅 mantıklı yazar 😅afferim kız sana yakışır helal olsun bu genç yaşta doğru yoldasın 😅
Canları cehenneme lanet olası pislikler güt laleleri kahrolasıcalar pupumun kenarları 😅
Onlar kim ki 😅
Ölüye yas tutulur ulan öldürene öldürmek isteyene değil yarı yolda bırakana değil 😅
😂😂😂haklıyız tabii
Afferim 😅 Hoşçakal 😅
Ayran gonulluu degiliz bi sure bekleriz
Kalıpların canı cehenneme ayran Gönül ile alakası yok ameller niyetlere görülür hadis-i Şerif..
Bu ayran gönül olmuyor Aşk acısına inanmıyorum hiç inanmadım şimdiye kadar
Bana göre ölen birinin yası tutulur mesela sevdiğim ölse divane kuşu misali yasını tutar Ben de ölürüm onunla birlikte ama öldüren birinin yası tutulmaz ben tutmam
O bir süre insanlara göre değişiyor işte bana göre sürenin hiçbir önemi yok bana göre zamanında bir önemi yok çünkü zaman sadece su ile akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir Sen bir süre beklerken Bir bakmışsın sabah yok yarının garantisi yok ki
Bilmiyom ayrılmicam ben
Ne diyeyim kardeşim bilemiyorum gönlünce olsun 🌸
Sağol abi 🙂
EyvAllah kardeşim 🌸
Ewet herseyin bi adabi usulu var
Geleneklerin göreneklerin adetlerin atasözlerinin hepsini canı cehenneme Ben kimseye tabi değilim 😅
Adap usul sizin size ait 😅
Keyfiniz bilir 😅
daldan dala atlayan maymun yaratılmadı insan 🙄
Art niyeti ön yargıyı sevmiyorum!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Bakış açınız hiç hoş değil.
Ben gençliğimden beri evlenip yuva kurmak istemiştim. Kısmet olmadı üç ilişkimde de..
Mesele karı kız değil. Sevgili de değil. Yuva kurmak helal olanı istemek..
Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi tanışıyorlar sevgililerini..
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef..
Ben yuva kurmak istiyorum...
İlk kız arkadaşıma iki gün sonra evet demiştim eğer niyetin ciddi ise evleneceksen olur demiştim ama sattı beni napiym 😅
2. Cisi de kendini tanıttığı gibi çıkmadı, kötü kadın çıktı napiym,
3. Sü de sattı beni, napiym yani
Ben yuva kurmak istiyorum..
Yas ölen kişiye tutulur, öldürene değil!
Hani Allah göstermesin sevdiğim ölse divane kuşu misali kendimi öldürecek kadar sevdim ama sevilmedim ihanet ettiler!
İhanet eden biri için niye yas tutayım!
Mantıklı mı? Bence değil ama daldan dala ithamınız hoş değil!
Yakıştıramadım..
ihanet edeninde etmwyeninde fark etmez yasi tutulmalı. ömrünü o kisninin yaotigi şerefsizlikleri dusunerek gecirilmeli demiyorum zaten. içinde öldürdüğün kişinin yasını tutmazsan yeni iliskiye adapte olamaz insan. benim bakış açım bu. iyi veya kötü bu benim dusuncem
Vallahi senin kalıpların sana ait. Ben de öyle bir kalıp yok. Varsayım yok...
Ben kimseyi içinde öldürmem. İhanet eden birini içinde tutamam canı cehenneme zerre kadar umurunda olmaz. niçin öldüreyim ya tövbe tövbe o kim ki. Hiç kimse vazgeçilmez değil yani. Evet senin bakış açının olabilir sana göre olabilir saygı duyarım bana göre değil.
EyvAllah mutlu akşamlar diliyorum gönlünüzce olsun 😅 ancak maymun benzetmesi hoş değil bakış açısı olarak yine hoş değil benim düşüncem böyle demek hoş değil
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre
Ben hâlâ bekliyorum
Rabbim kolaylık versin ne diyeyim 😅
Ama neden bekliyorsun diyebilirim 😅
Amin sağ ol.
Doğru insan çıkmıyor karşıma ve bu yüzden artık çok fazla uğraşmıyorum yoruldum da diyebilirim.
Yorulmak normaldir bende yoruldum yoranların canı cehenneme
Doğru insan bence yok
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Ama hayırlısı iyiler hâlâ var demek istiyorum yok denecek kadar az da olsa var
Gönlünce olsun 🌸
Bir kaçının canı cehenneme belki diyebiliriz ama her birine de dememiz normal olmaz çünkü bazen sen beğeniyorsun bir şeyler oluyor o beğenmiyor tabi yine duygularıyla oynanmış ve psikolojisi batmış birisi oluyorsun çok sevdiysen falan, ama... Yine de bilmiyorum, çok duygusal ve kin tutmayan bir yapıya sahibim.
Doğru insan çok seven insandır ama o da artık bu ahir zamanlarda olduğumuz için karşımıza çıkmıyor. Hani; "Allah, senin için sana benzeyen birini saklıyor" derler ya bence gerçekten de öyle ki bazılarının karşısına da beklediği birisi çıkmıyor ama çoğunlukla da öyle oluyor.
Doğru söylüyorsun ve teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olur İnşAllah
Ben şöyle demek istiyorum. Göründüğü gibi olmayan olduğu gibi görünmeyen herkesin canı cehenneme
Kötü kalpli olan herkesin canı cehenneme
Maskeli olan herkesin canı cehenneme
Karakteri makyajlı olan herkesin canı cehenneme
Çünkü onlar yüzünden iyiler üzülüyor kalpler kırılıyor
İyilerin iyi kalplerin iyiyi seçenlerin canı cehenneme değil
Ben genelde kendi kendimi uzaktan severdim uzaktan sevmeyi severdim
Hayatıma girmek isteyenler oldu denedim sadece ve sevdim adam gibi sevdim köpek gibi sevdim çocuk gibi saf ve masum ama adam gibi de sahip çıktım korudum kolladım
Vicdanım rahat şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmaz
Çok şükür de kalmıyor gördüm yani İlk iki kız arkadaşım belasını buldu
Üçüncüden haberim yok
Çok sevmek yanlış ben hep çok sevdim belki de bu yüzden kaybettim alaaddin'in sihirli lambası gibi her şeyi yaptım
Aslında biliyordum yanlış olduğunu da karşındakini hak ediyor sandım iyi bir insan sandım ya o yüzden
Hak ettiği kadar sevmeli hak etmediklerimizi görmemek için hak ettiği kadar hiç sevmedim hep çok daha çok ve hep hak etmediklerimi gördüm ağzıma sıçtılar
Kader 2'ye ayrılır ihtiyacı ve ızdırarı kader ızdırarı kadar da kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari Kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzü iradede denir
Evlilik ilişki sevgili bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir
Nasip kısmet sensin kişinin kendisidir
Ricalar ve teşekkürler eyvAllah amin inşaAllah 🌸 Hoşçakal
Güzel açıklamışsın, hayırlı geceler hoşçakal.🖐🏻
Teşekkür ederim, senin güzelliğin, EyvAllah 🌸
Ruhu diğnendirmek lazım.
En az 2 saat beklenmeli
Erkekler daha ayrılmadan yapiyor
ne alakası var sevgili bulamayan erkekler de var mesela benim gibi ben daha hiç sevgili bulamadım
Erkeği kadını yok insanlar daha ayrılmadan yapıyor evliyken yapıyor sevgilisi varken yapıyor bunlar beni ilgilendirmiyor
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
çok haklısınız abicim
EyvAllah kardeşim 🫡🌸
Şart
Niyeymiş 😅
Yara bandı
Yara bandı kullananların canı cehenneme 😅
Aynen öyle
EyvAllah Duygu 😅Mutlu günler diliyorum
Teşekkürler sanada mutlu günler.
Bence evet.
Neden ama niye zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir zaman ile hiçbir şey olmaz
Yarının garantisi yok hayat fani ölüm ani mutlu olsak ne olur yaniii
Niye erteliyorsun kendini ertelemek berbat
Yoksa sonrası
https://m.youtube.com/watch?v=luBt3YRc0wk
Bu şekilde düşünmüyorum maalesef. Duygularıma ve hislerime saygı gösteriyorum. Hissettiğimiz ayrılık acısını da üzüntüsünü de olması gerektiği kadar yaşamak gerekiyor bence. Elimizde olan bir şey değil, insan ister istemez üzülüyor sonuçta.
Tabii ki olabilir herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Senin aşkın sana benimki bana. Ben de saygı gösteriyorum ve gösterdim de yani sokaktaki köpek bile bilir benim gösterdiğim saygıyı kaldırım taşı çöpçü küçücük çocuklar bile bilir..
Kabul etmiyorum yaşıyorsan yaşa sen bilirsin aaaa
Vallahi benim elimde duygularımın kontrolü benim elimde yani 😅
Elinde olmayan düşünsün 😅
Bana 7 yaşında çocuk niye evlenmediniz diyor niye olmadı diyor soruyor 7 yaşında çocuk ya bilmem anlatabildim mi
Evet, anladım tabii.
EyvAllah, mutlu akşamlar diliyorum gönlünüzce olsun 🌸
Teşekkür ederim, size de ve sizin de
Teşekkür ediyorum 🌸
Rica ederiim
net şart
Net şart o kadar yani 😅
Peki neden?
Profil değişmiş 😅
biraz nefes almak lazım ya bunalmışız ki ayrılmışız 😬
Bunaltanların canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Ama şey ben hiç bunalmam aşkımdan 😅ona özel 😅
İstediği kadar darlasın beni 😅
Nefes almanın anlamı yok valla aşksız 😅
Nefes alıyorum da ne oluyor 😂
Ama ben şöyle düşünüyorum 😅hani yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene değil ihanet edene değil
Seven gitmez, seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur olmak zorunda
Vicdanım rahat her zaman yaparım elimden geleni 😅
Canları cehenneme yahu 😅
Yarının garantisi yok ki 😅
Hayat fani ölüm ani mutlu olsak ne olur yani 😅
ahahaha aynenn öylee
EyvAllah 😅 Gönlünce Olsun 🌸
Evet şart birseyleri hazmetmek gerekir
Katılmıyorum abi zaman ile hazmetmek zorunda değiliz 😅
Kimisi 3 ayda kalfa olur kimisi 1 sene de kalfa olamaz
Zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir
2-3 gün dur sonra başla aramaya
Aylar oldu ki en son iki sene önce görüşmüştük..
İki üç günde çok erken ya
En azından bir hafta 😅
Geçmesi gerek
Mantıklı bir sebebi yok
Ben beklerim
Olabilir saygı duyarım gönlünüzce olsun 😅
Şart değil
Aklın yolu bir 😅
Yeni ameliyatlı adama kalk yürü demek
Ameliyattan çıkar çıkmaz yürümüştüm 😅
Hatta minibüs çarpıp kaçtı ama bayılmadım 😅ters takla attım bir yerden başka yere uçtum kalktım adamı yakalamak için peşine düştüm 😅
Sigara yaktım hastanede fark ettiler ayağım kırılmış 😅
Benim ki bayağı ağır parçalandı ezildi iç kanama doku kaybı sinir problemleri ezik vs sallanıyordu
Rabbim sağlık sıhhat versin yar ve yardımcınız olsun..
🙏🙏🙏🙏🙏ben nice kazalar atlattım uçan motorcu diyorlar bana 😅
Bende motorcuyum r7 vardı pert oldu teşekkürler amin
Bir araba bir motor pert oldu bende de Rabb'im beterinden korusun..
Bu arada şikayetçi oldunuz mu? Tazminat ödeme vs vs
Geçmiş olsun oldum zaten yunus polisiydim mesai saati dışında oldu kendi şahsi motorumla
Hımm, sana da geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim valla
Rabbim yar ve yardımcın olsun hayatının her anında..
Bir gün kasksız motorla gidiyordum çevirme vardı 😅
Kaçtım başka yola girdim dümdüz gidiyorum baktım ileride bir motor stop etmiş çalışmıyor. Selam falan filan işte yardımcı oldum konuştuk ettik tanıştık motoru sıfır almış daha RKS motor çalışmıyor, arıza arıza ışığı yakıyor numarasını falan verdi İşte o da polismiş trafik polisi dedi sıkıntı olursa ara bir kez olsun aramadım. Menfaat için aramayı sevmiyorum. 😅
Arkadaşlardan attım gülmekten öldüler polisten kaçarken polise yardımcı olduk Ama Müslüman müslümanın kardeşidir hepimiz kardeşiz. 🌸
Motorcu motorcunun dostudur..
Peki mesleğine devam ediyor musun? Edecek misin mesela her şey yolunda mı?
Teşekkürler, beni hep ararlardı çevirmeye düşünce siz ne güzel düşünmüşsünüz aynen hepimiz kardeşiz mesleğe gelecek olursak biraz zor çünkü yürüme söz konusu olsa bile verimi tartışılır memurluğa şubeye geçerim sanırım biraz ters gidiyor durumlar vahim
Ricalar ve teşekkürler. Zoruma gider benim yakıştıramam kendime sevmiyorum öyle şeyleri. Bir şey olursa elimden geleni yaparım, dua ederim. Sonrası takdiri ilahi...
İşi düşünce arayan insanları sevmiyorum, zaten genelde telefonları ailem harici pek açmam. İnsanlardan bıktım ya menfaatçi ve çıkarcı işi düşmesin yeter ki telefonlar susmuyor genelde uçak modunda kullanıyorum..
Teşekkürler senin güzelliğin..
Üzüldüm, gerçekten, ama biraz sevindim de ne güzel memurluğa devam sigorta sosyal güvence maaş düzenli gelir iyi olur bu sevinmek için bir sebeb
Tıp her geçen gün gelişiyor gönlünüzü ferah tutun
İyi olursunuz inşaAllah gün doğmadan neler doğar defalarca ölümden döndüm yaşamayı hiç istemediğim halde mesela gaz takılı kaldı 30 metre sürüklendim bariyere girdim burnum bile kanamadı ki kaskta takmam ekipman kullanmıyorum.
Plakalık kırıldı ve ayna
Bu bile üzdü beni ellerimi açtım Allah'ım hak ediyor muyum beni bu kadar korkuyorsun dedim daha çok iyilik yapmalıyım diye düşündüm hak etmeliyim dedim daha çok iyi olmalıyım Rabb'im beni koruyor
Önemli olan yürümek adım adım daha iyi olursun olabilirsin
Hep iyi düşünmek lazım iyi olana odaklanmak
Çünkü çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir 🌸
Beterinden korusun Rabbim 🌸
Hem üzüldüm hemde sevindim bir tık hadi hayırlısı bakalım
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler doğru söylüyorsunuz Allaha şükür daha kötü şeyler de olabilirdi geçmiş olsun tekrardan allahim gönlünüze göre versin inşallah
Ricalar ve teşekkürler, amin inşaAllah iyi olan herkesin iyi kalpli olan herkesin gönlüce olsun iyi olan şeyler diyim sadece 🌸
Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu geceler dilerim 🌸
Dilerim her sabah bir öncekinden daha sağlıklı bir güne başlarsınız 🫡🌸
Amin amin sizinde siz o kadar detaylı cevap vererek yazıyorsunuz mahcup oluyorum uykum da geldi cevap veremiyorum uzun uzun : )
Estağfurullah canın sağolsun. Ne demek. Emeğe saygım var emeğe saygısı olana ayrı saygım var.
İyi uykular rahat olun lütfen 🌸mahcup olmayın yine beklerim hoşçakalın 🌸
Teşekkürler ayni şekilde bende hayırlı geceler
çıkarsa yine birisi niye bekleyeyim
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Gönlünce olsun
Eyvallah dostum ama öyle oda emin ol seni unuttu başkasına geçti hayat kısa doya doya yaşamak lazım 😁
Aynen öyle 😅Ancak hayat fani ölüm ani yarının garantisi yok haramdan uzak helale yakın olmalı
İnananlar için ölüm son değil sonsuzluğun başlangıcıdır bende mutlu bir sonsuzluk isterim ahiretlik
Zaten ölümden tek korkum var umarım Ahirete hazır olmadan Rabbime layık olmadan ölmekten korkuyorum başka korkum yok Allahtan geldik Allah a gideriz bir damla sudan var olduk bir avuç toprakla gideceğiz sonuçta
EyvAllah emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Mutlu akşamlar diliyorum gönlünce olsun. 🌸
Eyvallah geçen güzel olsun
EyvAllah 🌸🫡
Hayır tamamen bittiyse gerekmez
Müthişsin 😅 Kesinlikle katılıyorum 🌸
Gönlünce olsun Mutlu Akşamlar dilerim 🌸
Eee bi zahmet
Estağfurullah ne zahmeti 😅
Abi biraz daha eril olur musun içimi baydın
Erilliğim beni ilgilendiir abisi😅
Uzak dur o zaman. 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅 Görüşmemek üzere lütfen...
Beni ilgilendirmiyor da hemcinsimi ve çevremi korumaya çalışıyorum ztn ahahshah
Peki
Neden
Ayrı
Yazıyosun
Ahhahshagsahhzahs
Ayrı yazmayı seviyorum 😅
Daha hoş geliyor gözüme 😅
Erilin ne olduğunu bile bilmiyordum Google'dan baktım 😂
Öğrendinnmii şimdiiii uygulasan da güll gibi olur aslında yiaaa ahahshahahha
Evet öğrendim bilemiyorum yapmacık olmak istemiyorum içimden geldiği gibi olmalıyım yiaaa hehehe
Az önce görüşüme yorum yapanın Sen olduğunu bilmiyordum oha şok filan oldum yani
Böyle daha yapmacıksın tavsiye sade aşşkooo buarada geçen bir oje numarası bulmuşum olayyy acill gitmeliyiz yaptırmaya
Şaka şaka ehehe
Sana yapmacık geliyor olmam önemsiz Çünkü insanlara göre hareket etmiyorum insanların canı cehenneme her şeyin canı cehenneme şu hayatta sadece aşkım umurumda önemli olan sadece aşkım geri kalan hiçbir şeyi hiç kimseyi düşünmüyorum yani varsa yoksa aşkım aşkım da aşkım 😅
Olur gideriz yani 😅
Kendine iyilikk
Abi ama bizim toplumumuzda sonra çiçek isteyen erkek artıyor bizde haklıyız ne suçumuz günahımız var
Ben hiç çiçek istemem aşkım olur tek çiçeğim benim 😅
Sularım bakımını yaparım güneş olur toprak olurum her şey olurum aşkıma
Erkek adam çiçeği sadece sevdiğine alır çiçeği napcam 😅
Aşkımı isterim çiçeğim böceğim benimoşum 😅
meselaa yanii
Konuşmada önemli ya kız gibi konuşan erkolar artıyo ahahdhahaha
Gırgırına eğlencesine 😅 çevremde çok çocuk var onlari eglendirmek için taklitler yapıyorum sürekli çocuklar ile ilgileniyorum 😅
Bak bak
youtube.com/shorts/yeOidfOvkAg?si=x2o7gZ3k8DAVeKwn
Basmaya korktum da basim bari
Sen alkol içiyormusun gözlerinden hissettim
Korkma bir daha 🌸hayır alkol yok uyuşturucu yok sadece sigara var
Gözlerim hüzünden acıdan
youtube.com/shorts/EOET59rOkbg?si=2qYJwcls9lFWMAmq
İstanbul'da mısın sennnn
Evet öyleyim 😅 Anadolu yakası sen 😅
Arkadaki binadan anladım ahahshaha avrupa yakasııı
Bi an hatta bizim site sandım
Hımm 😅Avrupa yakasında çok kardeşim var kurye wp grubum var 600 kişilik kuryeler 😅onların da abisiyim çoğunun 😅
Avrupa'ya pek geçmem hatta hiç
Doğma büyüme İstanbul da yaşıyorum ama henüz gezmedim hep eşimle gezerim dedim ve hâlâ onla gezmek istiyorum
Ama eksik olan karım diyosun yani
Avrupa güzel ya sakin sessiz ahahshah kalabalık değil
Karım biraz kaba gibi gelecekteki eşim daha hoş hitap 😅canım aşkım benim 😅tofitam pufum nutellam balım filan 😅eşim diyim kadınım da olabilir hatunum 😅
Karım da karım değil de eşim de eşim 😅 aşkım da aşkım
Aşkım harici sağır olurum ben 😅duymam ki kimseyi kör de olurum görmem sesli olsa ne olacak sanki 😅her şeyin canı cehenneme 😅
Aşkımla Alice Harikalar Diyarı na gitmek istiyorum kendi ülkemizi dünyamızı kurmak istiyorum
Ben anlamadım şimdi sen evli misin
Yok bekarım çokça bekar 😅
Ne evlisi yahu 😅
Evli olsam burada ne işim olur 😅
Mutlu şeyler paylaşırım 😅 güzel aşk paylaşırım aşka dair profilimde de hep a akımla video korum 😅
Bekarım 😅bekar gelecekteki eşimi aşkımı seviyorum sevmek istiuirumt
Nasibini bekle dengini ama dediğimi yapsaydın ahh yaa ahahahahsh
Hem arıyorum hem bekliyorum elimden geleni yapmalıyım kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet kişinin kendisidir
Dediğin ne nasıl olur 😅
Bende erkeğim 😅
https://m.youtube.com/watch?v=aIUl59K7egU
Aramayınca da çıkıyor arayınca da nasip işte
Dediğini açıkla biraz 😅orası da var 😅Ama ben çabayı seviyorum 🌸aşkım beni bulsun ya da ben onu gözlerimi dört açtım fikan
Evet
Amaç?
Karakter diye bişey var ama tasması kopanlar anlamaz
Art niyet ön yargı varsayım beni bağlamıyor.
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif.
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir
Bunun tasması kopanlar ile alakası yok
Bakış açısıyla çok alakası var
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Herkesin gördüğünü gören herkes gibidir herkes gibi olanları da hiç sevmiyorum
Farklı bakmak bir çeşit körlük değildir
Zaman sadece su misal akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir
Ve yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil
Zamanla musluktan akan su çay olur mu makarna olur mu
Ben zamana yön verenlerdenim
Yarının garantisi yokken bir saniye sonrasının garantisi yokken
Ki evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Tasması kopanlar, olduğu gibi görünmeyen göründüğü gibi olmayan karakteri makyajlı menfaatçi ve çıkarcı olanlardır maskeli olanlardır ve onların canı cehenneme 😅Mutlu akşamlar dilerimm 🌸
Benim vicdanım rahat elimden geleni ve üstüme düşeni yapmışım her zaman yaparım
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür