Soruma Hoş Geldiniz,
Aşkı yaşamak varken acısını yaşamayı çok saçma buluyorum. Hiç mantıklı değil. Niye acı çekiyoruz ki hayat kısa, kuşlar uçuyor filan, yarının da garantisi yok! Niye bugün mutlu olmayalım! 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Aşkı yaşamak varken acısını yaşamayı çok saçma buluyorum. Hiç mantıklı değil. Niye acı çekiyoruz ki hayat kısa, kuşlar uçuyor filan, yarının da garantisi yok! Niye bugün mutlu olmayalım! 😅

Eskiden en uzun ilişkimde ondan her ayrıldığımız başka biriyle çıkardım. Onu hatırlamamak adına... O da başka biriyle yakın olmamı istemez anında dönerdi ve daha iyi davranırdı. O benim ilk aşkımdı. bu yüzden saçma mantıksız davrandım belkide. İnat ettim onu sinirlendirmek istedim. Sonra anladım ki değmez...2. kez başka birine aşık oldum sonra... Ondan ayrıldıktan sonra kalbim çok kırıldı. Ona olan duygularım bu zamana kadardı en yoğun olanı diyebilirim... Ondan sonra biriyle sevgili olmadım. 4 5 ay ayrı kaldık birbirimizi görmedik. O süre zarfında ne birine bakmadım, şans vermedim. Sonra geçen ay biz tekrar bir araya geldik , ayrıldık. Yine birini bulmadım o arada. Kimseyi yerine koyamadım, koymak istemedim. Yalnız kalmaya ihtiyacım vardı. Ve gerçekten kalbimde bitirmeye... Yani demek istediğim şu... İnsan gerçekten birini severse hayatına yeni birini kolay kolay alamaz, almaz...
Elbette insan yeniden sevebilir. Ama aradan bir zaman geçsin. Ve yalnız kalmaya , onsuz kalmaya alışmak gerekir. Yoksa birden hayatımıza alacağımız kişiyede yazık olur. Kimse yarabandı olmayı hak etmez :) Bu yüzden bir süre beklemek ve kendi halinde kalmak iyidir... Bu aynı zamanda hem karşı tarafa saygı hemde kendine öz
saygı kesinlikle.
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık kanka ama katılmıyorum zerre kadar. 😅
Hiç alakası yok tamam mı! 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Ki benimki aşk değildi
Seveni sevmekti evlenmek isteyene niyeti ciddi olana şans vermek yola çıkmaktı yola çıktık ama olmadı napiym😅
Ölüye yas tutulur öldürene öldürmek isteyene değil ihanet edene değil en azından ben tutmam
Tamam çok severim köpek gibi severim ama yas tutmam 😅
Zaten hep yasta idim ben birlikte iken bazen var ama yok gibi yanıbaşında ama yalnızsın hep yasta idim ne bekleyim yahu 😅
Yarının garantisi yok hayat fani ölüm ani kanka 😅
Yara bandı kullananların canı cehenneme tamam mı, karşısındaki insanı kullananların da canı cehenneme 😅
Menfaatçi ve çıkarcı olanların da canı cehenneme 😅
Niyetim belli kanka helal olan yuva kurmak helal aşk evlenmek 😅
Genelde haklı olabilirsin de genel de 😅
Bana ne genelden 😅kanka ben hiç aşkımla olmadım ki 😅 onsuz olayım tövbe tövbe 😅😂
Saol kankam😅 katılmak zorunda değilsin herkesin düşüncesi farklıdır sonuçta. Saygı duyarım 😅
Tamam tamam 😂😂 katılma dediğim gibi. Ben benim sensin herkes farklı kankiş😅
Aynen öyle herkesin ki kendine tabii.
Evet senin ki çok farklı kanki hahah sen direkt evlenmek istiyorsun bense evlenmek istemiyorum.😅
Biriyle evlenmek için ya çok aşık olmam ya da delirmem falan gerekiyor yani jdjdj
Sen direkt ciddiyet arayan, evlenmek isteyen birisin kanka o yüzden düşünce yapımız bayağı farklı zaten.😅
Ben karşımdaki insanları pek ciddiye almıyorum gibi bir şey aldığımda zaten aşık olmuş oluyorum😅😅
Aşık olduğumda elbet bende o kişiyle ciddi düşünebiliyorum. Ama illa evlenelim demiyorum tabii. evlenebilirizde evlenmeyebilirizde. Bunu iki tarafta kalpten istemesi gerekir yani😅
Acele ediyorsun belki ondandır kanka. Ciddi düşündüğünü bir anda belli etmekte ürkütücü bence. yani birini iyice tanımak, duygular gerekir.😂😂
Evet ölüye yas tutulur doğru. Ama ölümlere ölünmez. hayat devam ediyor sonuçta.
Ben her zaman yas tutmam. Anca aşık olmuşsam, ayrıldıysam bir süre ilişkilerden uzak dururum. Yalnız kalırım bir süre. Kendimi biliyorum uzun süre yas tutmam ve üzülmem zaten. Yine seveceğimden eminim. Kendimi kasmam, üzmem😅
Yas tutma zaten kanka. Hayat devam ediyor.😅
Yaşta olma işte. Giden gitmiştir aman. Kendini hiç üzme. Keyfine bak😅
Aynen öyle tabii yarının garantisi yok kankim.
😂😂😂
Peki peki hepsinin canı cehenneme olsun jdjdj
Umarım dilediğin olur. 😊 hakkında hayırlısı olsun kankam
Saol kankiş. en azından arada bana hak veriyorsun. Saol var ol😂😂
Aynen aynen hahah İnşallah aşkınla ol. Doya doya istediğin aşkı yaşa inşallah 😄😊
Ulan ben direkt evlenmek istemiyorum
Sohbet muhabbet tanıma tanışma görüşme buluşma Ama mesela 3 kere buluştuk artık ailesiyle tanışmak isterim yani
Sonra o gelsin Benim ailemle tanışsın
Allah'ın emriyle isteyelim
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Haramdan uzak helala yakın olmalı 😅
Ben sadece eşime aşık olurum
Ama ben karşımdaki kişiye göre niyet etmem ki benim niyetim belli kimseye bağlı değil benim niyetim karakterimden 😅
Karşımda çıkışa takılacak diye takılacak insan diye veya vakit geçirecek eğlenecek Ben istemiyorum öylesine sadece evlilik odaklı düşünüyorum 😅
Takılmaya vaktim yok 😅
Eşinle takılmak isterim ben 😅
Vallahi yas tutmuyorum ya canları cehenneme 😂
Amin inşaAllah 😂
Kanka maksat soru sormak be 😂 iki çift istişare 😂
Yaşamak istiyorum da doya doya değil kararınca bokunu çıkarmaya gerek yok 😂
Çok sevmek istemiyorum artık 😂
Kanka sen ilişkilerde Seda Sayan gibisin. Direkt evlenelim kafasındasın. hahah Sende flörtleşme vs kavramları yok🤣🤣
Kanka bu senin düşünce yapısı jdjdj
https://m.youtube.com/shorts/ylKsK-26Epw
Ohaaaa jfjfj pardon kankim bir an ani tepki verdim. Kız ne yaptın kanki jfjfj üçüncü buluşmadan sonra evlenilir mi?😂😂yavaş be kankim. bana bir erkek bunu dese anında kaçarım. Korkunç haha Üçüncü buluşmalardan sonra evlenirse ben şimdiye bir sürü kere evlenip boşanmış olurdum herhalde hahah
Peki peki olsun. Umarım dediğin gibi olur. Kızçeler bu düşüncenden korkmaz.😂
İste iste tabii kızı. Ama beni de çağır düğününe kanki. Altın takarım, oynarım falan jfjfn Tabii sen bilirsin🤣
Hahah mantıklı kanki. Helal nasıl oluyordu? 😅
Ee bir zahmet eşine aşık ol. 😂😂Gidipte eniştene ya da kayınbabana aşık olacak halin yok ya🤪
Aynen kankam senin karakterin öyle tabii 😄
Tamam sen takılma kankim😂
Aynen eşinle takıl inşallah😅
Canları cehenneme aynen😅
İnşallah 😅
Sor kanka sor tabii 😅
Sen bilirsin delikanlı😅
İnşallah inşallah çok sev , sevil😄😊
Ulan ne alakası var 😅 Seda Sayan ile şimdi..
Evet evlilik istiyorum düşünüyorum lisede de sevgili olmadım ben hep evlilik düşündüm anasını satiym 😅
Haramdan uzak helale yakın 😅
Ya var var sohbet muhabbet tanıma tanışma buluşma görüşme 😅
Şak diye evlilik olmaz ki 😅
Ancak başlangıç sevgili olsun istemiyorum 😅 direkt evlenmek isteyen kişiyle tanışmak istiyorum 😅 evlilik düşünen kişiyle tanışmak istiyorum 😅
Evlilik her ne kadar normalse boşanmakta o kadar normaldir
Bu kadının evlilikleri beni ilgilendirmiyor
Ben bu kadını sevmiyorum çünkü insanların duygularıyla oynuyor kullanıyor kandırıyor evlilik programları falan filan ben bu kadın O yüzden sevmiyorum
Üçüncü buluşmadan sonra evlenelim demiyorum ya ama ailesiyle tanışmak isterim ben aşkımın ailesi beni tanısın isterim ellerini öpmek isterim kendimi tanıtmak isterim yani sonra ailelerimiz tanışsın
Ablam ve kız kardeşim Bir sene içinde evlendi
Çevremiz çok var 6 ay içinde evlenen
Nikah olunca helal oluyor işte 😅
Teşekkür ediyorum kanki 😅
Kanka o direkt evleniyor ya o yüzden dedim hahah
Yoksa sen Seda Sayan'ın aynısının demedim yahu🤣
Vayy canına. İlginç. 😅😅
Peki peki😅
Şak diye olursa olmaz tabii doğal olarak jfjd
Umarım direkt evlenmek isteyen biriyle tanışırsın 😅
Aynen katılıyorum. Evlilik ne kadar normalse boşanmakta o kadar normal doğru.
Bilmiyorum programlarını. Onları izlemedim. Ama kadının lafları beni güldürüyor 😅Madem bu kadar sevmiyorsun bir daha atmam yahu :d
Anladım peki peki. Umarım dilediğin gibi bir kadınla tanışırsın kankim😄
6 ay mı :d 6 ay az gibi yahu. 1 sene 2 sene dolaydı bari. ama fikirler farklıdır tabii kanki😅
Peki peki😅
Rica ederim kanki😅
Yok kanka hani yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yaptım 😂
At at güldürdü beni helal olsun kadına doğru söylüyor valla 😂
Kanka anneme söylerim görücü ayarlar acelem yok 😅
Hayatıma giren üç kadını ben seçtim anama bırakabilirim belki o daha iyi gerçekten iyi birini bulur 😅
Kıl oluyorum ama açıklama yaptım işte
Ön yargı olmasın diye 😅 yanlış anlaşılmasın diye
5 ayda anası ile tanışmayacağım canı cehenneme 😅
İyi yaptın kankim😅
Evlilikle ilgili bir röportajındada şey diyordu "ya karıştırma kardeşim, sanane sorma sen sonucuya bak" diyordu hahah O kısmı sen değil mesela 🤣🤣
Aynen anneciğin bulur yahu😅dert etme sen jfjdj
Aynen annen bulur tabii. Annenin bulduğuna hayır demezsin sen büyük ihtimalle 😅
😅😅😅
Peki peki sakin. Tamam canı cehenneme yahu hahah
Valla kanka annemin bulduğuna şak diye hayır demem
İyi bir insan mı derim merhametli mı diye sorarım para göz mü beklentileri ne
Bunların doğrultusunda tanışmak isterim 😅
Evet o benim kanka sende sensin 😅bize ne milletten alayının canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Annene çok bağlısın ve seviyorsun. Annene hayır dememen doğal 😅
Eee bunları sorman çok doğal. Ve annen seni iyi tanıyan. Senin için en iyisini isteyecektir.
Anladım anladım kanki. umarım tanışırsın öyle biriyle😄
Aynen öyle alayının canı cehenneme be kankim😅😅
Ben sevdiğime bağlı olurum kanka. Lafta sözde sevgi olmaz. Mesela az önce dışarı çıktım parka çağırdılar beni mahallenin kızları. Birkaç gündür yattım dün de aramışlardı. Kapının önünde 3 tane manevi kardeşimi gördüm.
İyi değilim aslında Ama nasılsın dediler iyiyim dedim kardeşim çok şükür iyiyim sizleri gördün mü iyi oldum insan sevdiklerini görünce iyi olmuyorsa sevmiyordur
Sevdiklerimi görünce iyi oluyorum
Direkt evet diyemeyiz ya
Hani iyi bir şeyse iyi biriyse beklentileri yüksek değilse tanışmak isterim tabii ki
Vallahi kanka annem bile diyor ki bir şey mi içtin oğlum 😂😂😂
Amin inşaAllah hayırlısı bakalım 😅
Ben çevremdeki insanları da laf olsun diye sevmiyorum yani biliyorsun sen beni sevgili lafta olmaz kanka lafta sözde sevenlerin canı cehenneme
Evet biliyorum kanka. Sevdiğine bağlı olacağından eminim. Öylesin gerçektende adam gibi adamsın.
İyi olmadığını fark ettim evet... Biraz durgunsun. Sanki biraz neşesiz gibisin. Umarım iyi olursun ve neşen yerine gelir inşallah kankam.😊
Ne güzel işte. Dediğin gibi insan sevdiklerini görünce iyi oluyor evet
Aynen deme tabii hahah ilk önce iyice tanı
Umarım dilediğin gibi olsun ya
Der der çok doğal 😂😂
İnşallah 😅
Aynen haklısın lafta sözde olmaz tabii. 😅
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin. 🌸
Allah razı olsun..
İyi değilim derken 😅üç harfli yok aşk yok çokta iyi hissetmiyorum 😅
Aşksız bir insan ne kadar iyi olabilir ki
Aşk harici iyiyim çok şükür herkes biliyor işim gücüm her şeyim yolunda sağlığım sıhhatim 😅
Bendeki iyi olmama aşksızlıktan 😅
Amin inşaAllah 🌸
Ben lafta sözde kalamam kalanın da ne diyim uzak ırak olsun 🌸😅
Rica ederim kankam 😅
Sendende Allah razı olsun😊
Aşk olsun inşallah hayatında yahu😅 çokta takma. bulursun inşallah😄
Bilmem. Aşktan önemli şeylerde var hayatta 😅 Benim için ilk sırada değil.
Kişiden kişiye değişir tabii
Hep iyi ol inşallah. İyi olmana sevindim 😅😊
Aşk olur olur bekle be kankim. Sabırsız olma.1 2 seneye evlenirsin sen 😅
İnşallah 😅
Biliyorum biliyorum. Kalmazsın kalmazsın. Sözünün eri adam gibi adamsın. Rabbim gönlüne göre birini versin kankim.😄😊
Teşekkürler kanka 😅
EyvAllah 😅Amin inşaAllah
Takmıyorum da aşk harici iyiyim işte 😅
Benim için yok sağlığım yerinde ailem iyi her şey yolunda eksiğim aşk anasını satiym 😅 başka eksiğim yok napiym
2 seneye kalır mıyım bilmiyorum 😂
Birkaç saat evvel parkta bir kız bebek sever misin dedi evet severim dedim 😂diğeri atladı geçen gün yanına geldim kardeşim ile görmedin bizi dedi 😂ulan dedim selam vermediniz görmedim 😂
Nasip çoktu ama hayatımda biri vardı 😅Hepsi gitti yok şu an 😅😅😂😅biri var iyi biri ama içimden bir şey geçmiyor ona karşı sırf iyi biri diye de evlilik olmaz ki 😅işinde gücünde bir kadın motorcu ben gibi 😅
Rica ederim kanka😅
İnşallah 😅
Aynen iyi ol iyi😅
Maşallah. Ne güzel işte 😅
2 seneye kalmazsın aynen. Yakında evleniyormuşsun falan 😅
Bebek sever misin ne yahu hahah aklıma Yalan dünya orçunun yavru kedi sever misin diyip kızı eve götürmesi geldi jfjfj
m.youtube.com/watch
Doğrudur kankim😅senin gibi dürüst adamı niye istemesinler ki zaten.
İçinden geçmiyorsa kesinlikle yapma. Biriyle sırf iyi diye evlilik vs olmaz. İkinizede yazık olur valla 😄
Yakında olmaz çünkü kimse yok. 😅
En az 1 sene olması lazım giriş gelişme sonuç 😅
Ne bileyim bende şok oldum 😂severim ama bebek severim derim 😅bebek benim olsun dedim 😂😅😂
Yok yok uzak durdum zati 😅2 aydır görmüyorum onu 😅cevap vermiyorum numaram değişti 😂wp duruyor sadece 😅
İşte sadece iyilik olmuyor yetmiyor 😅
Kalbimi pır pır ettirmesi lazım 😅ne bileyim içimden gelmesi lazım sabah akşam gece gündüz görmek isteyim içimden geçsin aklıma düşsün filan 😅ama hiç yok 😅😂😅
Hatta şey bana sürekli ses kaydı atıyordu dedim ki yeter artık ya yaz ses kaydı sevmiyorum 😂😂😂
Bir de dedim ki sürekli bana yazma iş grubuna yaz ben oradan müdahale ederim 😂
Gruba yaz ki herkes görsün faydalansın 😂😅😂
Hiç belli olmaz kanka😅 Allahın bileceği şey o😄
Aynen aynen doğru 😅
O da olur inşallah kankam😅
Aynen uzak durmak en iyisi 😅 numaran değiştiğini bilmiyordum ama evet wp duruyor senin😅
Aynen iyilikle olmuyor tabii😅
Severim belki diye çıktığın ilişkiler olmuyor. Karşı tarafa yazık oluyor.😅
Tabii sen öyle yaparsın demiyorum. Öyle yapmayacağını biliyorum :d
Aynen kalp atması gerekiyor tabii hahah Yoksa umut vermeyede gerek yok. Kaç uzaklaş 😅
Aynen iş grubundan yazması daha mantıklı tabii kanka😅
Aynen aynen 😂😂
Doğru söylüyorsun 😅 hiç belli olmaz çok amin 😂ben istiyorum 😂duam belli duyan belli eksiğim belli 😅çokca amin
Hihi duruyor 😅
Kanka yeşil yakışmış hem gözler hem de üstündeki 😅
Bizimkiler diyor bu kız niye sürekli seni arıyor kanka her şeyi beni arıyor her sorunda beni anıyor başına bir şey gelse beni arıyor bizimkiler dedi bu kız sana yapıştı Yok be dedim olmaz ama ben de şüphelendim tavrımı koydum yani 😂😂😂😂
Amin amin inşallah kankam😅
Peki peki😅
Teşekkür ederim kankim , çok naziksin 😊
Herşeyde seni arıyorsa fazlaca ilgisi var demek ki hahah fark et diye bekliyor belkide kanki. Yani ilgin yok, kızı ümitlendirme. Kibarca öyle bakmadığını, ilgin olmadığını belli et 😄
Tavrını koyduysan iyi yapmışsın. Yoksa aramaya devam ederdi. Yani yerinde davranış aferin kankim😅
Ricalar ve teşekkürler kankim..
Arıyordu ki annem ablam kardeşim fark etti. 😅
Ama ben hiç anlamadım vallahi onlar söyledikten sonra fark ettim 😂😂
Yazmış ne yapıyorsun nasılsın halin hatırın nasıl dönmedim valla kime ne 😂ona ne 😂😅😂
Kadınlar daha çabuk fark eder tabii. Erkekler o kadar dikkat etmez ayrıntılara😅
Sonradan fark etmen çok doğal yahu😂😂
Aynen kime ne ona ne jdjdj bir süre sonra cevap verdikçe ümit besleyecekti kanki. İyi etmişsin 😅
Kanka ne bileyim ben herkese iyi davranıyorum herkes yardımcı olmaya çalışıyorum çevremde Allah rızası için bildiğimi paylaşmayı seviyorum yardımcı olmayı seviyorum 😅 başka niyetim yok
Eskiden Bir arkadaşımın daha doğrusu kardeşimin kardeşi vardı onu koruyordum işte bir tartışma olmuştu müdahale etmiştim hayırdır size diye o kıza dedim karışmayın ağzınıza ederim
Kız daha sonra çalıştığım yere geldi işte beni mi seviyorsun dedi 😂😂😂yoo dedim abini severim 😅sende kardeşim sayılırsın dedim 😅😂😅iyi yaparım ben ddjdj
Ya hep kahramanca şeyler hayal ediyorum böyle başına bir şey gelsin onu kurtarayım ve denizde boğulurken kurtarayım otobüste sıkıntı olsun kurtarayım ya da camdan düşecek gibi olsun tırmanayım hep böyle kahramanlıklar hayal ediyorum bana aşk olsun aşk olsun 😂😂😅😂
Evet kanka bunu biliyorum zaten. Öyle temiz kalpli ve iyi niyetlisin ki... Karakterin çok harika. Yani bazı kızlar yanlış anlıyor olabilir. Dikkatli olmak lazım... Ben seni yıllardır tanıyorum. Seni ilk tanıdığımdada yanlış bir şey düşünmedim. Mesela ne dersen de hiçbir sözünü yanlış anlamam, art niyet aramam. Bende aynı şekilde art niyetle yaklaşmam ve seninde beni yanlış anlayamayacağını biliyorum. Bu yüzden iyi arkadaşız ya :d birbirimize bir yamuğumuz yok çok şükür. Kalbinin temiz olduğunu ve genel olarak insanlara kibar olduğunu biliyorum.😄Yani her kadın böyle algılayamıyor olabilir. Kişilik meselesi. Bu seninde suçun değil 😅Evet herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Bu güzel bir şey ama dikkatli ol😅
Ne güzel kardeşin gibi görüp korumuşsun. Bu iyi bir şey. helal sana😄
Ne alaka yahu hahah Yuh deseydin😂😂 sen kibarlık yapmışsın korumuşsun.😅 kıza bak yazık yahu gelin güvey olmuş jfjdj İyi demişsin yahu. Doğruca söylemişsin. Herşeyden bir anlam çıkarılmaz ki.😂😂
Kanka sen süpermen misin jfjdn niye kızın başına bir şey gelsin. Battal gazi falan mısın 🤣🤣🤣 düzgünce tanışın. İkinizde sağlıklı iyi olun😂😂senin gibi iyi niyetli iyi biri olsun inşallah 😊
m.youtube.com/watch
m.youtube.com/watch
m.youtube.com/watch
Kanka teşekkür ediyorum Allah razı olsun senin güzelliğin benim sadece içimden geldiği gibi yaşıyorum işte vallahi kanka yanlış anlayanların canı cehenneme beni ilgilendirmiyor çünkü ben beni biliyorum Rabbim beni biliyor hiç kimse umursamam herkesin canı cehenneme
İnsanların anladığı beni bağlamaz
Bize ne
Hem kanka şöyle bir şey var insanlar senin ne yaptıklarına bakmaz yaptıklarının onların ne kadar işine geldiğine bakar
İşlerine geldiği kadar iyi oluruz bu hayatta genel olarak İşte onların canı cehenneme
Rahat ol kanka ben de sen de aynı şekilde aramam her türlü zaten ben sana karşı rahatım hep
İlk tanıştığımız günleri de hatırlıyorum
Milena123 sksjdjdkd
Kanka ne bileyim ya yaşamak gibi bir derdim yok her boku atlıyorum işte maydanoz olmayı seviyorum
İyilik iyidir her zaman söylüyorum Müslüman müslümanın kardeşidir
Yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim
Ne bileyim kanka filmlerde öyle oluyordu öyle başlıyordu aşklar 😂😂😂 öyle olunca daha güzel oluyor sanki 😂😅😂
Klip çok güzel kanka 😂😅 tıpkı ben
Çocuklar bana Superman diyor
Bir gün mevzu çıktı okulun bahçesinde çok oldu yıllar oldu oturduğum sitede şimdi ben herkese selam veriyorum falan mevzu yapacağımız kişileri bekliyorum meğer kavga edeceğimiz kişilere selam vermişim ben
Sonra işte herkes birbirine girdi ben de tuttuğumu savuruyorum Bir sağa bir sola camdan çocuklar bağırıyor ismimi sen biliyorsun işte Candan tezahürat yapıyorlar balkonlardan aslan abi Süpermen abi yapıştır abi aslan abi alkışlıyorlar beni ama ben kimseye vurmadım sadece savurdum ayırdım çünkü mevzu ne bilmiyorum olay ne bilmiyorum Bir anda patladı bana da vuran olmadı gençlerden bazıları şey dedi keşke abiye biz vursaydık 😂 herkese patlatırdı o zaman 😂😅😂😂
Ben bir mevzuya bakıyorum savuruyorum bir de çocuklara sağ olun teşekkürler sağ olun var olun sağ olun onlara el kol yapıyorum selam gönderiyorum sağ olun çocuklar sağ olun gençler eyvallah 😂😂
Rica ederim kankam. olduğun gibisin, doğal davranıyorsun. Aynen yanlış anlayanların canı cehenneme😅😅umursama zaten en iyisini yapıyorsun 😂😂
18 19 yaşlarında benimde başıma bir olay gelmişti. Ulan normal arkadaşım tüm okula sevgiliyiz demişti jfjfj okula bir geldim arkadaşlarım sen muratla mı çıkıyormuşsun demişti 🤣🤣 ulan be ne alaka. Çocuk bir kaç kez birlikte birşeyler içtik, sahile falan gittik diye öyleyiz zannetmiş... Ama biz sadece üniversite arkadaşı değildik. Aynı zamanda aynı kafede çalıştık. Elbette iş arkadaşımla çay , kahve içmem doğal. Bana sürekli kahve falan yapardı😅😅 Sonra ondan kurtulayım istedim. bana yapıştı diye bir arkadaşından rica etmiştim. Mert koluma girmişti. Ama sadece 5 10 dakikalığına koluma gir dedim. Murat benden soğusun diye yapıcaz bak dedim. tamam dedi jfjrj
Sonra Mertte ertesi gün biz çıkıyoruz demiş 🤣🤣 valla tam delirmelik.
Kafeye bir geldim ooo yeni sevgili yapmışsın bu ne hız falan diyorlar...🙄 Ulan kaç kişiyle çıkıyormuşum haberim yok hahah
Sonra merte bir kızdım senle ben ne alaka falan. birde ağır sözler söylemiştim. :d
Sinir bozucu yahu kendi kendine gelin güvey olanlar jfjrj
Aynen insanların anladığı seni başlamamalı zaten. Kim ne isterse onu anlar aman. canı cehenneme😅
Aynen herkes işine geldiği gibi bakar doğru.
Bunu biliyorum ve bilmek iyi :)
Kullanıcı adımı bile hatırlıyorsun kanka zehir gibisin maşallah😂😂
Dert etme aynen herseyi 😅keyfine bak kankam. gül geç 😂
Elbette doğru 😅
Ne güzel işte. Yardımsever iyi niyetlisin.
Keşke aşklar filmlerdeki gibi olsa kanka hahah ama umarım yaşarsın öyle dilediğin gibi. Çünkü herşeyin en iyisini fazlasıyla hakediyorsun 😊
Aynen klipler güzel ya jfjfj tepeden falan güzel uçuyor hahah
Süpermen gibi adamsın zaten kanka. Nasıl desem çok iyi niyetli , yardımsever, dürüst , çalışkan ve mükemmelsin. 😅
Kavga edeceğin kişilere selam vermekte ilginç garip olmuş hahah
Eller havaya bir sağa bir sola çalkala çalkala jdjdj
Mahallenin süpermeni be hahah yürü be kim tutar seni yapıştır 😂😂
İsmini biliyorum elbette Jackie Chan 🤣🤣
Selamınıda esirgemiyor tam sipirmen kfnfnhdj
Mahallenin süpermeni be hahah yürü be kim tutar seni yapıştır 😂😂
İsmini biliyorum elbette Jackie Chan 🤣🤣
Selamınıda esirgemiyor tam sipirmen kfnfnhdj
Olduğu gibi olan insanları seviyorum kanka 😅 olduğum gibi olmasam olduğu gibi olmayanlara küfür edemem ki bela okuyamam ki lanet edemem ki 😅
Var var öyle arkadaş olup da biz sevgili izleyen çok hepsinin canı cehenneme
Kanka küçüklüğümden beri insanlar umursamıyorum ya hani Kimin ne dediğini umursamıyorum yani hiç umursamak gelmiyor için ben ne yapayım
Mesela geçen gün mahallemde bir kardeşim var 12 yaşında falan hafız yaşlı teyzelerle kavga etti ağzının payını verdi dediler ki ona işte sen hafızsın Allah kelamını biliyorsun niye bize kafa tutuyorsun Niye böyle yapıyorsun Niye saygısızlık yapıyorsun
Odada diyor ki bana dedi hafızlık ne alakası var ben size karşı kendimi mi ezdireyim
Çocuk top oynuyor bağırıyorlar top oynama diye ses yapmayın diye
Ailesi çocuğa kızdı Ama ben çocuğu tebrik ettim aferin dedim her zaman böyle ol kendini ezdirme
Aç ağzını yum gözünü ver coşkuyu 😂
Lanet olası pislikler
Çocuklara bağıranlar yok mu böyle işte oynamayın ses yapmayı falan filan kafasını gözünü kırasım geliyor onların
Vallahi keşke filmlerdeki gibi olsa ya çok isterdim özellikle Kore filmleri
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin
Superman olmak için uçmaya gerek yok yani ki ben hep uçuyorum zaten pilot olmayı da gerek yok
Deli olmak yeterli 😂
Selam verdim çünkü kimle kavga edeceğimi bilmiyorum ki beni çağırdılar gittim oraya ben genelde selamlaşırım yani hep selam veririm yani selam sünnet almak farz
Beni çağıranlar sonradan geldi 😂😅😂
Ne bileyim camdan bağırıyorlar abi abi diye 😂😅😂
En doğrusunu yapıyorsun kanka. Yani olması gerekende o zaten😅
Aynen aynen doğru söylüyorsun. Hak edene hak ettiğini söylüyorsun zaten😅
Aynen canları cehenneme
Olması gerekende o zaten. Takmamak. İyi yapıyorsun kanka.
Ee haklıysa hakkını savunacak tabii. İyi yapmış. Sessiz kalmasın
Aynen hafızlık ne alakası var. Saçmalamışlar. haklı olduğu yerde elbette sessiz kalmayacak.
İnadına ses yapaydı. Camını indireydi topla 🤣🤣
İyi demişsin kanka. Yani doğru olan bu. ezdirmesin kendini😅
Fırfırlar , yanık motorlar jfmdm
Aynen ya sanane müdahale ediyorsun di mi :d yani bırak doyasıya oynasın topunu ne zararı var. Topu popo*ne mi atıyor sanki kfjfj
Aynen filmler güzel oluyor. Kore filmleri aşırı duygusal oluyor be kanka. Korelilerde öyle 🤣🤣
Umarım o filmlerdeki gibi aşkın olur, istediğini yaşarsın kankam 😄
Rica ederim kankim ne demek 😄
Aynen uçmaya gerek yok kanka haklısın 🤣🤣
Kesinlikle jdjdj redbull kanatlandırır🤪
İyi yapmışsın 😅😅
Abisinin gülleri tamam tamam sakin deseydin jfjfj
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin 😅
Söylerim vallahi hiç ezdirmem kendimi bir tek aşkıma karşı ezdirmiştim sevdiğime karşı boynum kıldan ince olur sadece olurdu
Ama artık olmaz istemiyorum 😅
Bu hayatta bir tek aşkımı taktım aşkı taktım bir tek onu tadamadım😅
Ya işte bu büyükler yaşlılar boş konuşuyor 😅 sinir olurum veriyorum ağızlarının payını
Amin amin inşaAllah 😅 zaten kanka samimi olsun yeterli Ben karışık bütün ülkelere hepsini bir Harmanlar çok pis Aşk yaşatırım yani 😅
Red bull sevmiyorum ben burn içerim burnnn 😅
Rica ederim kankam😅
İşte onuda yapmamak gerekiyor. Bu ders olmuştur
Akıllıca 😅
Tadarsın yahu.😅 Sadece fazla sabırsızlıkla dostum. Vakti zamanı elbette gelir. Allahın bir bildiği vardır 🙂
Aynen. hepsi olmasada bazı yaşlılar çok boş konuşuyor 😅ver tabii ağızlarının payını:d
İnşallah 😅Aynen sen yaparsın kanka😅
Peki peki. Tercih meselesi. Ben ikisinide sevmiyorum kanka. Onların içinde at sp*rmi varmış kfnjfj
Oldu kanka oldu yani 3 oldu güç oldu son oldu
Aklım başıma geldi
Daha dikkatli olacağım sevginin fazlası zararmış sevmenin fazlası zararmış
Bana aşkım yeter herkesin canı cehenneme 😂
Kanka ya tövbe tövbe 😅 Ben de at gibi kişniyorum kanki 😅
youtube.com/shorts/NtW25X0BRsA?si=SbyVC6fvXi1fuO2X
Ders çıkarabildiysen bu iyi kanka.
Yani bundan sonra daha dikkatli, adımların daha emin olur. :)
Aynen zarar tabii. Çok fazla sevgi göstermemek, belli etmemek gerekiyor
Aynen aşkın sana yeter kanka. Aşkınla çok mutlu ol inşallah. Rabbim hayırlıca seni üzmeyecek, sana kıymet vericek, seni bırakmayacak, seni anlayacak ve en iyisini çıkarsın karşına inşallah 🙂
Aynen diğerlerinin canı cehenneme be kankam😂
Aklıma bir şey geldi ama sana eşek demiyorum tabii kankim 😅😅
m.youtube.com/watch
Kanki ne iştahla yedin valla 😅Ama keşke yıkayıp yeseydin. Üflüyor yahu bir alemsin kfjfj Karnın ağrıcak sonra😅 Afiyet olsun lop lop et olsun 😂😂
Çıkardım çıkardım kanka bu arada Yeni evin nasıl yeni ortamın nasıl alıştın mı iş güç çalışıyor musun orada? 😅
Şimdi Bir başka şehirden bir başka şehre geçtin nasıl oldu iş güç 😅
Kanka çok güzel konuşuyorsun yahu emeğine yüreğine gönlüne sağlık Allah razı olsun 😅
Hemen bakıyorum kankim 😂
Kanka çok güzelmiş komikmiş ya 😂 ama anlamadın Yani bu nasıldı olmaz ki 😂😅😂
Eşek eşektir yani 😂
Benim de aklıma Kemal Sunal geldi 😂😅😂
Kanka yanlış anlama eşekten geldi
https://m.youtube.com/shorts/5xhLVI4GiuA
😂😂😂😂😂
Ne bileyim ya bu Ben hep ağaçlara dalıyorum 😂😅😅😂
Çok pis yerim kanka aç köpek gibi 😂😅😂
youtube.com/shorts/zo1wB6ex1tk?si=GPR5GRtxIyXg8GvG
Bak kaçıncı kata tırmandım kiraz ağacı yolda gördüm
Erik yerken
youtube.com/shorts/QAXrXL58_NM?si=siP4fzBdq85kF9gY
İyi yapmışsın kanka. Valla buraya pek alışamadım alışmaya çalışıyorum. Alışırım ya umarım 😅 İş konusuna gelince birkaç yere başvurdum ama haber bekliyorum. Hâla iş arayışındayım kankim😄
Başka yerden başka yere taşınmak hep alışkın olduğum şey. O yüzden artık garip gelmiyor jfndn İş gücü tekrar işe girdiğimde görecem. Buradan yeni iş bulmaya çalışıyorum kanka😅
Saol kankam sendende Allah razı olsun😄😊
Kanka iksir içti. Güzelleşme iksiri jfjfj gece yarısı gerçek aşkıyla öpüşmezlerse eşekte, shrekte eski haline dönüşecekti😅 gece yarısı eşek haline dönüştü zaten jfnfn
Aynen eşek eşektir hahah
Yok be kankam ne yanlış anlayacağım 😂😂
Ne güzel diyor Kemal Sunal hahah
Dal kankim afiyet olsun 😅
Yee yee tabii😂😂😂
Hahah valla iyi tırmanmışsın helal sana 😂😂
Afiyet olsun erikte kanka😄😅
Allah kolaylık versin kanka alışırsın inşallah
Alışırsın tabii ki ya hadi hayırlısı bakalım 😅
Bak arayış kelimesini sevmem ama iş aramak güzeldir Çünkü iş insanın ayağına gelmez iş konusunda arayışta olmak lazım çalışmak lazım sorumluluk sahibi olmak lazım 😅
Ulan ben daha tatil yapmadım be tatile çıkmadı anasını satayım 😅
İstanbul'u bile gezmedim 😅
Vay anasını satayım ya 😅 iksir dedin de aklıma geldi Aşk bir iksirdir her derde deva ilaç merhem şifa şifa 😅
Teşekkür ederim kanka yanlış anlamayalım Yani birbirimizi 😅
Çok pis tırmanıyorum tırmanmak istiyorum 😅 kankim bence yeterli artık mutlu sabahlar diliyorum Allah'a emanet ol
Saol kankam inşallah 😄
Aynen hayırlısı 🙃alışırım elbette
İş insanın elbette ayağına gelmez kankam. ben elimden geleni yapıyor muyum yapıyorum. Yani işimi sağlama alıp hem cv mi bırakıyorum hemde internetten başvurular yapıyorum. Görüştüğüm yerler oldu ama istediğim gibi olmadı ya da konum olarak bana ters kalıyordu. Yani boş boş durmuyorum. İş konusunu her gün kafaya takıyorum, çabalıyorum. Şehirde yeni olduğum için şehride çözmeye çalışıyorum 😅İş ayağıma gelsin diye boş boş beklemiyorum yani. Çabalamadan ne olduğu görülmüş ki...
18 yaşımdan beri çalışıyorum işte zaten. Okula giderken bile çalışıyordum yani. Boş durmayı sevmem. Hep kendi paramı kendim kazandım ve kazanabiliyorum çok şükür 😊
Evet sorumluluk sahibi olmak önemli katılıyorum. aynı zamanda çabalamakta çok önemli. 😅
Yaparsın inşallah kankim😅
Bende bu sene tatil falan yapamadım. Zaten taşırmadan önce bir işim vardı bursada :d taşınacağız diye istifa ettim gitmeye yakın. Bende tatile falan gidemedim yahu hep çalıştım 😅
Gezersin umarım kankam. zaten yaşadığın yer. Elbette gezersin😅
Aynen aynen aşkta bir iksirdir doğru 😂😂
Rica ederim. yanlış anlamıyorum kanka rahat ol🤣🤣seni yanlış anlayacak son kişi bile değilim jdjdj
Tırmanmak güzeldir. 😅 çocukken bende oraya buraya çok tırmanırdım. Kiraz ağaçlarına falan 😅
Aynen bencede yeterli. Saat çok geç oldu. Sende Allah'a emanet ol. Mutlu sabahlar kanka😊
Kanka biliyorum yahu boş duracağını sanmıyorum Yani tabii ki elinden geleni yapacaksın yok arayış kelimesini bugün çok duydum da sinir oldum biliyor musun 😅
Terim takıntım var bazen sinir oluyorum 😅
Ulan yuva kurmak istiyoruz arayıştasın diyenler oluyor ayar oluyorum 😅
Maşallah sana helal olsun ben de küçüklüğümden beri çalışıyorum okula giderken çalışıyordum yakışır😅
Kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır 😅
Ben de hep çalıştım anasını satayım 😅
Amin inşaAllah 😅 yaşadığım yeri bile gezmedim işte 😅 bilmem anlatabiliyor muyum tek başıma nereyi gezeyim ya insanları gezdirmekten mahallenin çocuklarını gezmekten bıktım artık aşkımı gezdirmek istiyorum
Teşekkür ederim kanka sevindim 😅
Teşekkür ediyorum musmutlu sabahlar musmutlu musmutlu 😅
Ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamadan önce beklemek şart değil, ancak bu süreci düşünerek yönetmek faydalı olur. Herkesin iyileşme süreci farklıdır. Bazı insanlar hemen toparlanabilirken, bazıları duygusal bir mola vermeye ihtiyaç duyar. Beklemek, kendini tanımak, ne istediğini anlamak ve eski ilişkinin duygusal yüklerinden arınmak için bir fırsat yaratır. Acele etmek yerine, gerçekten hazır olup olmadığını sorgulamak önemli. Bu şekilde yeni bir ilişkiye daha sağlıklı bir zihin ve kalple başlama şansın olur.
Ben de iyileşme süreci yok. Çünkü hastalık yok yara yok. İhanet eden birine yas tutmak çok saçma ölene yas tutulur öldürene değil
Hani sevdiğim ölse Allah korusun divane kuşu misali ölürüm öldürürüm kendimi ama ihanet başka
Öylesine sevgim şak diye biter ki ben değil onlar gelmişti ve ben beni seveni sevmiştim sevdikleri için iyi olduklarına inandığım için
Aşık olmadım yani sevdim yalan sevilmez
Ben mola sevmem kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet kişinin kendisidir bir saniye sonrasının garantisi yok 😅
Acele etmek değildir bu evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif 😅
İlişki istemiyorum ki sıfatların canı cehenneme ben yuva kurmak istiyorum
İçini dökmüşsün yine. Ben genel bir görüş yazdım zaten. Lanet olası pislikler şlfkcjx yolda giderken lögar içine düşesiceler ilhglgx
Genel sevmiyorum 😅 Yazasım gelmiyor genellemeye 😅ama her soruma geliyorsun hemen hemen 😅İçinden yazacak bir şeyler buluyorum 😅soruda konuşmayı severim 😅
Düşsünler 😅
Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Gebersinler şlhfd iadeyi ziyaret benimkisi. Teşekkür ederim 🌸
Evet evet evet 😅 Ricalar ve teşekkürler 🌸 Yapacam bende onu az sonraaaa sndjjd
Şimdi şöyle düşün Allah korusun bir yakının kaybettiğinde hemen kendini toparlayabiliyormusun bence hayır bu da eğer gerçekten aşk varsa ve bir şeyler paylaşmışsan o hemen unutulmuyor ister istemez içinde kalıyor ben burada kaç kişiye takma değmez boş ver önüne bak demişimdir ama kendim bir kıza tutuldum sonra ayrıldık bir şekilde gerçekten rahat 1 ay kendime gelemedim hatta burdan ne yapayım falan diye yazdım sağolsun arkadaşlar ilgilendi cevap yazdı sonra anladım ki insan kendi düşünce anlıyor benim durumuma düşen biri bana yazsaydı derdim ulan ne kafana takıyorsun boş ver hayat kısa değmez falanda filanda yazardım ama insan kendi düşünce anlıyor ki o işler öyle kolay değil Allah kimsenin başına getirmesin çok zor öyle böyle değil ama bir şekilde atlatıyor insan şu an bayağı azaldı travması yemin ederim yemek yemek istemiyordum o kadar berbat ha insana bazı şeyler de öğretti öğretmedi değil ama gerçekten çok zor…..
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık.
Ancak herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür.
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir!
Bende öyle bir şey yok şahsen zamana yön veren kişilerdir zamanla hiçbir şey olmaz
İnsan kendine biraz zaman vermeli bana göre. Ayrılığın ardından yeni bir ilişkiye başlamak için belirli bir süre beklemek herkes için geçerli bir kural değil, ama genellikle bu süreç kişinin iyileşmesine ve kendini yeniden bulmasına yardımcı olmak adına birebir. Duygusal olarak hazır hissetmek ve ne istediğini netleştirmek önemli elbette. Bazı insanlar için bu süreç birkaç ay olabilirken, diğerleri için daha uzun sürebilir.
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık abi. Evet katılıyorum hazır hissetmek önemli. Ne istediğini bilmek önemli..
Hep evlenmek yuva kurmak istedim lise de evlenmek isterdim evlilik üstüne düşündüm hep sevgiliden uzak durdum
Niyet önemli evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
Hayallerim hep gelecekteki eşim üstüne şahıslar üstüne kurmadım
Yani birileri ile yola çıkıyoruz ama olmuyor napiym niye üzüleyim ki 😅
Yas ölüye tutulur öldürene ihanet edene değil
En azından şahsım adına
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür bana göre aşk eşime olur sadece öncesinde severim sadece aşkım eşime olur 😅
Daldan dala atlamak değildir bu 😅
Üç tane yola çıktığım oldu yol mol kalmadı napiym yani 😅hiç üzülmek gelmiyor içimden 😅
Canları cehenneme vicdanım rahat elimden geleni üstüme düşeni her daim yaptım ama olmadı ben niye üzülelim ki 😅
Hem ilk iki yola çıktığım kız köpek gibi pişman oldu kötü oldular belasını buldular oh olsun onlara 😅
Şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz mış hakkımı helal etmiyorum kimseye haram zıkkım olsun
Aşk konusunda o kadar haklısın ki! Yani neden acı çekelim, değil mi? 😅 Ama bazen kalbinin iyileşmeye ihtiyacı olur. Ufak bir süre beklemek, içindeki yaraları sarmak faydalı olabilir. Ama eğer yeni bir aşka hazırsan, bence kimse seni durdurmamalı. Tamamen senin ruh haline bağlı yani! 🌸✨
Aşkım bebeğim bitanem 🥰
Hoş geldinn, evet ya benim acı ile işim yok acının canı cehenneme güzel kodlum pembiğim benim eşşek gözlüm
Kalp durup dururken iyileşir mi eti pufummm ilaç lazım ilaç aşk mutluluk şırıngası gibidir yemek lazım
Ulan ne yarası be kim kimi yaralıyor hayırdır! Evet evet hazırım ben katılıyorum ruh haline bağlı
Zaman sadece su misali akıp gidiyor bebeğim zamana yön veren kişilerdir
Zamanla hiçbir şey olmaz zamana bırakırsak olmaz oluruna bırakmak diye bir şey yok oluruna bakmalı bırakmamalı
Kader kulun çabasına bağlıdır aşkım aşkım gel nasip ol mutlu olalım bir yazılım daha buluşalım kodla beni 😂 virüsün olayım senin anam sjsdjj al beni
Ayy, ne tatlı yazmışsın ya! 😂💃 Eti puf dedin, canım çeker şimdi! İlaç gibi aşk lazım bazen, katılıyorum kesinlikle! Hayat kısa, kuşlar uçuyor, biz de uçalım! 🕊️🌟 Bir yazılım daha buluşalım demişsin, valla mavi ekran verdirirsin bana 😂🙌
Yani sonuç olarak, kimse seni durduramaz, hazırsan tam gaz devam! 🚀✨ Kaderimizin çabasına bağlı olduğunu unutma! 😍❤️
Teşekkür ederim ponçiğim senin güzelliğin mucuk mucuk derim tabii ki tofitam gel buraya benim de çekti vallahi lazım lazım bana aşk lazım uçarım uçurum kodum mu oturturum manası derinnn
Ulan ne güzel konuşuyorsun be bayılıyorum sana kafan çok güzel ağzın burnun yerim seni sıkıntı yok tamirciyim bilgisayar tamiri de var hallederiz çözeriz her türlü hatayı
Hazırım hazırım hazır mısın yarim 😅
Keşke devam etsen 😅
https://m.youtube.com/watch?v=YDQlY70TrwQ
sana katılıyorumm:)
Teşekkür ederim alimealime 🌸Görüş olarak yazdın mı 😅
Cevap
54Cevap
O aşk yaşamak olmuyor yalnız gönül eğlendirmek, diğerinin bıraktığı boşluğu doldurmak oluyor.
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Katılmıyorum. Sizin aşkınız size..
Öyle yalanlar düşünsün..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif..
Gönül eğlendirenlerin canı cehenneme!
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor genel olarak canları cehenneme!
Boşluk dolduranların canı cehenneme!
Benim niyetim sadece yuva kurmaktı hepsi bu hep yuva kurmak için çalıştım çabaladım hep gelecekteki eşim için çalıştım çabaladım. 😅
Onu bulmak için beklemek saçma
Kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet şans kişinin kendisidir
Ölüye yas tutulur öldürene öldürmek isteyene değil
Ben tutmam 😅
Tutana saygım var kalıplarım yok yargıların da canı cehenneme 😅
Sorduğun soruyla 'Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor' dediğin yerdesin haberin yok. Yası tutulmayan ilişkide dediklerinden başka bir şey yoktur zira..
Niyeti yuva kurmak olan biri de hayatına aldığı kadına, ardından yas tutmaya layık görecek kadar da değer vermeli dimi ama. Yoksa nerde senin niyet 😃
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor.
Bu bir genelleme genel olarak olan bu çevremde de olan biten bu..
Yer mekan ve zaman beni ilgilendirmez. Devir beni ilgilendirmez.
Ben hiçbir yerde değilim ki çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir..
Valla bilemem ben yas tutmayı doğru bulmuyorum
Elimden geleni üstüme düşeni yaptıysam vicdanım rahatsa geriisi beni bağlamaz ilgilendirmez..
Mesela hiçbir zaman yas tuttuğumu hatırlamıyorum 😅
Çok saçma geliyor 😅
Ben ihanet eden bir kadına niye yas tutayım ya Allah aşkına 😅
Yok vallahi yas tutmuyorum ben ya bana göre değil yani 😅
Tutan tutsun herkesin tuttuğu kendine 😂
Vallahi niyet Benim için de yani 😅
Evet beklerim , kimsenin g*tünde gezmem zamana bırakırım :)
Niyet önemli abi, ameller niyetlere göredir hadisi şerif..
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
Götte gezmek değil ki bu haramdan uzak helale yakın olmak yuva kurmak 😅
Yarının bir saniye sonrasının garantisi yokken ertelemek beklemek saçma bana göre
Amin inşaAllah cümlemiz için abi 🌸Mutlu akşamlar diliyorum
Abi aşktan kastettiğin haram ilişki mi?
Kime soruyon 😅
Sana
Görüş olarak yaz başkasının görüşüne değil 😅
Sorun ne? Adamın yazdığının altında harama uzak helale yakın yazmışsın, ondan sorumu buraya yazdım
Sorun yok 😅Keyfim öyle istiyor
Tamam
EyvAllah 🌸
Bence bu değişir kişiye göre. mesela yeni ilişkiden çıkanlara tavsiyelerim Ayrılığın acısını atlatmak, duygularınızı anlamak ve gelecekte ne istediğinizi belirlemek için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir ilişkiye hazır olmanız: Eski ilişkinizin izlerini taşıyarak yeni bir ilişkiye başlamak, hem size hem de yeni partnerinize adil olmaz.
Sağlıklı bir bağ kurmak: Aceleyle başlayan ilişkiler genellikle sağlam temellere oturmaz. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizle barışık olmak önemlidir.
Tabi ki kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir çünkü herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Ayrılık acısının canı cehenneme 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür 😅
Sağlıklı bağ acele olmayınca da olmuyor
İki kişinin dürüstlüğü ile olur
Iliski içinde iliski biter ya hani uzatmalari oynarız ama aliskanlik dersin, sonrasini bilemezsin kestiremezsin o iliski can çekişir ya
O iliski bittikten sonra kisa süre icinde birileriyle flört etmek, bana normal geliyor iliskin olduğun halde insanlar kendileri yalniz hissediyor çünkü bir iliski de olmasi gerekenler olmuyor ve ama sacma sapan sekilde o iliski bitmiyor... kopmalar, barismalar, uzun susmalar... bitince üzüntü yok, aglamak yok, yeni biri olunca yeniden sana bir seyleri hatırlatınca kisa surede yeni biri olmasi normal... ama bu dediğim iki tarafli biten iliski için diyorum..
Dün askindan ölen biri bugün ayrılıp 1 hafta sonra yeni sevgili yapmasini yargilarim.
Giriş gelişme süper emeğine sağlık ama sonuç olarak katılmıyorum sonucuna katılmıyorum 😅
Ben yargılamam herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Mesela sevgilini bir başkası ile bastın yas mı tutacan 😅
Saçma değil mi?
Ölene yas tutulur 😅 tebrikler Uber olmuşsun
Yası kendim içn tutuyorum sevgili kişisi icin değil onu sindirmek kabullenmek zaman alir icim almaz birine hemen alismak sevmek zaman alır yalan yerede yapamam
Ben onu da mantıklı bulmuyorum
Sindirecek bir şey göremiyorum
Zamanla hiçbir şey olmaz zamana yön veren kişilerdir mantıklı pratik çözüm odaklı bir insan patır kütür çözerim her şeyi
Tabii ki şak diye kimseyi sevemeyiz yani ama yuva kurmak evlenmek istiyorum
Hayallerim gelecekteki eşim üstüne şahıslar üstüne değil 😅
Görüşte dedim ya.. sizin zaten bitmisti iliski icinde tutmuştun sen yasını
Hehehe 😅Hep yalnızdım ama yalnız bırakmadım hep yasta idim ama yasta komadım elini hiç bırakmadım hiçbir sevdiğimin..
Yanında olur bazen yanı başında ama yokmuş gibi hep yalnızdım keşke tutan olsaydı elimi 😅
Her gün ölmekten bıktım 😅ama yine de öldürmedim 😅
Hep sabredip bekledim ama yeter artık 😅
Öyle defalarca şans vermek affetmek yok yani canları cehenneme 😂
Hak edeni hak ettiği kadar her türlü 😅
İnsan kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman aşk yaşar. n
Gerçekten sevip aniden ayrılanlar hemen ilişki yaparsa o ilişki çok gitmez mesela. Fakat zaten bitmiş bir ilişkiyi lafta bitiren kişinin çok fazla zamana ihtiyacı yoktur. Öyle ilişkiler görüyorum ki benim arkadaşlık ilişkilerim daha sağlam 😂
Ya müthiş düşünüyorsun çok güzel düşünüyorsun bayıldım enfes işte bu be bu 😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Hazır olmak önemli hazırım ben 😅
Vallahi o işi geç bana göre gerçekten sevip aniden ayrılmak yok o günümüz ilişkilerinde olur öylesine sevenler de olur laf olsun diye lafta sözde sevenler de Özde değil harbi harbi değil
Sevginin gücü sınırsızdır ama hakkını verenedir
Boş insanlar en ufak bir rüzgar da savrulur ayrılır lanet olası pislikler
Ulan benimkisi ilişki bile sayılmaz be en son iki sene önce buluştum anasını satayım 😂
3 kere mi ne buluştuk 😂 ben evlenmek yuva kurmak istiyordum olmadı napiym yani 😅
Ayrıca beni sevdiler diye sevdim yoksa sevmezdim onlar kim 😅
Popumun kenarları 😅lanet olasıcalar😂
Sen zaten biliyorsun mevzuları 😂
Her türlü 😅
İşte bu çok güzel düşünüyorsun çok mantıklı helal olsun sana be aynen öyle lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri 😂
Yok zaten her zaman ihtiyacın falan yok 3 harfliye ihtiyacım var 3 harfli 😂😂😂
Tövbe tövbe yahu ulan 3 harfli deyince niye aklına o geliyor 😂
Bu nasıl bir bakış açısı uberiçem 😅
https://youtu.be/SpCzUdO-Kf0?si=Uq7vTp9iaItYnP-s
Aşk demek istedim aşk 😂 aşk yazmak istemediğim için üç harfli yazdım ssjdjdj
Üç kere de aşk yazmışım üst yorumda 😂
Allah korusun Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah
Ahu şimdi nefessiz kalsa nefes olurdum ben ona oksijen tüp olurdum astım ilacı olurdum astım cihazı olurdum her şey olurdum yani 😂
Koş gel kop gel uç gel dese uçardım anasını satayım 😂
Aslında bundan sonra aşk yerine ahuyu mu kullansam Ahu Ahu diye yazabilirim yani Ahu da Ahu Ahu Ahu ahom ahom ahom ahey ahey ya delilo delilo destane Dağ başında kuş varmış 😂😅😂😂Ksksjd
Hani eskiden olsa 😂
Evet yeni bir ben 😅yeni bir aşk yeni bir iş yeni ben lazım öyle bir şarkı vardi dur bakayım YouTube 😂
https://youtu.be/k_iv0iZfdd4?si=3DmP7Tbtl2VJBxQq
Buldum sjdjd
Evet lazım gönlünce olsun 😅Mutlu akşamlar sjdjdj
O geçiş için insan kendine mutlaka süre ayırmalı diye düşünüyorum sıfırlanmak adına ilişkiden kendisinde kalan o ilişkinin verdiği zararı ve anıları mümkün mertebe yok etmek için. Şartını şurtunu bilmem ama bir süre bekleyip dinlenmek durulmak bence gerekli.
Birkaç gün normal bir hafta bir ayda normal olabilir yani ama insanın karşısına fırsatlar çıkabilir ve bir daha çıkmayabilir...
Zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir. Zamanla çalışmaya başladın mı hayır zamanla hiçbir şey olmuyor. Zamana yön vermeliyiz şekillendirmeliyiz..
Bunun zamanla veya zamana bırakmakla hiçbir ilgisi yok ki. Çıktığın ilişki her nasıl geçmişse illaki öyle böyle etkilemiştir insanı iyi veya kötü bir etkisi olmuştur bu etkiden kurtulmadan yeni bir ilişkiye başlamak hata olur. Benim kastettiğim de bu çıktığın ilişkinin etkisinden kurtulmak, arınmak. Zamanla geçen tek şey zaman. Zamana yön vermek başka bir konu.
Etkisinden kurtulmak karakter meselesi ben ihanet edeni şak diye silerim 😅
Bir saniye sonrasının garantisi yokken beklemek saçma 😅
Kırlangıçların ömrü azdır 😅
Sonrası yok
Kurtulmak arınmak bana göre yok 😅canı cehenneme
Beni sevdiği için sevmiştim ben sevmedim ben seçmedim
Psikologlara göre ciddi ilişki bittiğnde 6 ay gibi ilişki kurmamalı kendinle baş başa kalmalısın. Bence de bir süre beklenmeli atlatman gerek. bunu bir tür zehirin vücuttan temizlenmesine benzete biliriz. Zehir burada yanlış ilişki oluyo bu zaman da vücudun deyil Ruhun zehirden arınıyo. beklemek iyidir. çok aşırı zaman geçmesede bir kaç ay geçmeli. Ha diyince güvenip ilişki kurulmamalı.
Katılıyorum, çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. 😅
Ancak yas ölüye tutulur, ihanet edene değil.
Zaman sadece su misali akıp gidiyor. Zamana yön veren kişilerdir. Zaman ile hiçbir şey olmaz.
Güven bu devirde imkansız gibi
EyvAllah, insanlık sağ olmasın içine etti güvenin çiğ süt emmiş nankör insan evladı
Şart değil tabii. Gerçi bu ayrıldığın kişiye ve ayrılış şartlarına göre değişir değil mi? Bazıları sen istemesen de geride harabe bırakabilir. Artı her günümüzü bir ilişkiyle geçireceğiz diye bir kural da yok. Biri gitti başka birini bulayım diye de...
Evet değil. Tabi ki güzel bir bakış açısı ince yakışır abi. Ayrılış şartları, duruma göre..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Nedenler önemlidir
Katılıyorum abi 😅
Ancak hayat kısa kendimizi ertelemeye gerek yok
Gönlünce olsun 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Ricalar ve teşekkürler eyvAllah 🌸
Takılmalı ilişkiler için tabiki beklemek saçma gelebilir. Fakat bazı ilişkiler vardır; uzun bir zamanı birlikte mutlulukla, huzurla geçirdiğiniz tarzda bir ilişki. Anlaşmazlık oldu ayrıldınız diyelim. İstemeyerek de olsa ayrılıkla sonuçlar
bazen. İşte böyle durumlarda bir ayda hemen unutup başka arayışlara gitmek neredeyse imkansız. Bitmemiş şeyler vardır çünkü. Yeni ilişki pişmanlıktan başka bir şey olmaz bence bu durumda ki insanlar için.
Takılmalık ilişki, kötü kalpliler içindir.
İlişkiyi sevmiyorum mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi tanışıyorlar sevgililerini..
Aşk yok aşktan ibare yok
Hiç mutlu huzurlu olmadım hep yalnızdım ama yalnız bırakmadım defalarca öldüm ama öldürmedim
Anlaşmazlık çok saçma?
Ne anlaşmazlığı Allah aşkına!
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise ne anlaşmazlığı, karşılıklılık saygı sevgi hoşgörü ilgi alaka fedakarlık ortada buluşamayacak ne olabilir ki?
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
Aşkın aşamayacağı engel yoktur
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir
Lafta sözde seven sevenler ile olmaz
İstemeyerek ayrılık diye bir şey yok öyle bir şey yok severek ayrılıp diye bir şey de yok
Benim aşkıma göre yok yani böyle bir şey benim sevgime göre de yok herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Çözülmeyecek hiçbir şey yok hiçbir sorun yok varsa örnek ver ona göre konuşayım
Arayış kötü bir tabir kötü insanların yaptığı elde etmek düşürmek kötü insanların kullandığı yaptığı manita kötü insanların kullandığı şeyler bana göre benim hayatıma göre
Ben evlenmek yuva kurmak istiyorum evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk Helal olan aşktır ve evlilikle olur olmalı
Başlangıç önemli üç kız arkadaşım ile de niyetin ciddi ise diye başladım evleneceksen benle diye
Beni sevdikleri için sevdim daha doğrusu onlara inandığım için iyi insan olduklarına ama maske imiş yalanmış
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil
Ben divane kuşu misali severim Allah korusun sevdiğime bir şey olsa ölürüm ben de bilir misin divane kuşunu eşleri öldüğünde ne yapar
Ama ölüm yok 😅
Yola çıkmıştık yolda bıraktı 😅
Bana yol mu yok 😅
Katılmıyorum ama emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık çok güzel yazmışsınız 😅
Ben genel düşünmüyorum şahsım adına öznel kendimden yola çıkıyorum 😅
Sende hep katılmıyorsun...:)
Çok genel öznel değil kendinden örnek verebilirsin. Yaşadığım bir şeyden örnek verebilirsin ya da kıssadan hisse bir olay anlatabilirsin. Ama genel bakıyorsun. Ben benim hiç kimse ben değil ben hiç kimse değilim ve sen de sensin Hiç kimse sen değil
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. 🌸
Ama dürüstçe ekledim çok güzel yazmışsın diye emeğine sağlık diye
Teşekkür ederim 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
🖐️🖐️🖐️
Benim bir yıllık kız arkadaşım beni çok severken çok aşıktık nişan düğün biraz gecikti diye benden saçma nedenden ayrıldı detayı uzun 1 ay sonra nişanlanmış evlilik onun için ailesi içinde önemli idi artık mantık mı evlenmek için mı evleniyor canımı çok yaktı beni gördü yolda ağlayarak gitti mesela
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Hani erteledi isen kız haklı ertelemeye hakkın yok
Ertelenmek kötü
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Ama giriş gelişme sonuç önemli detaylar genel olarak baktım
Ayrıldıktan sonra aşk acısı yaşamamak için hemen yeni bir iliskiye başlaması saçma olur çünkü karşı taraf erkeğe değil kendini düşünüyordur yani o erkeğe kullanmış olur. Bence ayrıldıktan sonra ara vermeli kendini toparlanmalı ondan sonra güzel bir geleceğe odaklanmalı yeni bir ilişki hayatına alır.
Katılmıyorum. İlişkiye karşıyım ki.
Ölene yas tutulur öldürene değil
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir
Niyet belli evlenmek yuva kurmak helal aşk
Ben onu istemedim ki sadece helal aşk istiyorum 😅
Benim hayalim hayallerim kimse üstüne değil gelecekteki eşim üstüne hayallerim hep
Kullanmak başka ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Kullananların canı cehenneme
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor ahir zaman ben helali istedim hep istiyorum
Kalıpların canı cehenneme varsayımlarin canı cehenneme yargıların canı cehenneme 😅
Toparlanmak saçma ölen yok ne toparlanması o yokken de ben vardım biz vardık o kim ki ihanet eden kim 😅
Ben divane kuşu misali sevdiğim ölse ölürüm bende onunla birlikte ama öldürenle değil bilmiyorsan bak divane kuşu nasıl sever
Vicdan rahat elimden geleni üstüme düşeni yaptım 😅
Gerisi onların bileceği iş canları cehenneme 😅
Her kişiler arasında gerçekten bir sevgi saygı birbirinin yaşadıklarına sevgi varsa zaten belli bir süre insan hayatına kimseyi almak istemeyecektir Ama artık o sevgi bağı koptuysa bir an önce kurtulayım kafasıyla bir ilişki yaşanıyorsa Bence en fazla 6 ay sonra insanları bir ilişkiye başlıyor
Katılmıyorum. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir.
Sen sensin bende ben ben hiç kimse değilim hiç kimse de ben değil
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Ben ilişkiye karşıyım haram olan
Ben evlenmek yuva kurmak istiyorum evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Sıfatların canı cehenneme
Genelde ilişki derler iliski yazdım ancak ameller niyetlere göredir hadisi şerif benimki evlilik üstüne
İlişkiye oldum olası karşıyım keza lise de ikende aynıydım
Sevgili edinmiyorum edinmedim
Öznel bakmak lazım genel değil
Ölüye yas tutulur öldürene öldürmek isteyene değil hayat fani ölüm ani yarının bir saniye sonrasının garantisi yok yani
Ama beklemek istiyorsan keyfin bilir 😅acı çekmek istiyorsan keyfin bilir 😅
Ayrilmadan once ayrilik acisi yasandiysa ve sen o kisiden coktan koptuysan bekleme suresi azalabilir ama ben direkt iliskiden iliskiye atlamayi normal bulmam. Eger acin devam ediyorsa kendine zaman ayirmalisin, yeni hobiler edinmelisin ve saglikli, yenilenmis bir kafayla yeni iliskiye baslamalisin.
Hımm, güzel bir bakış açısı, mutlu olduğumu hatırlamıyorum ki, her gün kaç kere öldüm haddi hesabı yok, delik deşik oldum, hep telafi edicem hep onaricam hep düzelecem değişecem derdi, bende hep şans vermiştim. 😅
Çoktan koptum son iki sene önce görüştük bir saat kadar. 😅
Ben bin km öteye her istediğinde giderdim, her ihtiyacı olduğunda, her fırsatta aşkım rapor aldım, izinliyim, geleyim mi ama yok!
Hediye almak isterdim bir koli hediye almıştım ilk seferinde hoşuma giden ne olsa almak istiyordum bu aşkıma yakışır 😅
Ama ailem kızar derdi ve son 1.5 senedir gün içinde sadece 2 3 dakika arardı konuşurduk. Akşamları mesaj olurdu onda da napıyon nasılsın, hep gelecek konuşmak isterdim plan proje vs vs
Yapacağım dediği ne varsa erteledi sözlerini hiç tutmadı bir tane sözümü havada bırakmamıştım ben bırakmam
Artık söz de vermem 😅
Canları cehenneme anasını satiym 😅
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif 🌸
Bende daldan dala atlayanı sevmem. Ancak niyet belli bu daldan dala atlamak değil ki
Ben yuva kurmak istiyorum. Eşim helalim olsun istiyorum. Başlangıç öyle idi normalde 2 ayda buluşma 5 ay içinde aile ile tanışma 1 sene içinde evlilik üstüne başlamıştık biz yoksa ben kabul etmez istemezdim ki onu 😅
Ama işte çok tolerans şans şansızlık oldu 😅
Valla acı yok bende ihanet eden için üzülmem ölünün yası tutulur hani Allah korusun ölse sevdiğim divane kuşu misali ölürüm ben de onunla birlikte bilmiyorsan bak nasıl sever divane kuşu eşi ölünce ne yapar..
Ama ihanet eden için yas saçma
Biz ilişki yaşamadık ki ilişki değil ki tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅 evlilik üstüne 😅
Hobi çok bende çok var sevdiğim şeyler 😅o kadar çok ki kafam çok güzel benim 😅 herkes ne kullanıyorsun der bana ama helaldir sarhoşluğum aşktan yana 😅
Emeğine sağlık 😅
Tabii kii beklenmeli bence hemen ilişki yapanları anlamıyorum ve hoş bulmuyorum hemen nasıl birine aynı duyguları hissedebilirler ki , belli bir zaman geçmeli o kişiye karşı hislerini bitirmeli aklında kalbinde bir şey kalmamalı. Karşıda olan kişinin duygularınıza kullanmış oluyor eğer eski sevdiği insanı unutmadan bir ilişkiye başlar ise
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık EyvAllah
Belli bir zaman geçmeli diye bunu kim söylemiş kim uyduruyor bunu hayırdır yani
Ölen kişinin yası tutulur tutulabilir acı çekilir normaldir ama ihanet eden birinin yası tutulmaz
Çok yanlış düşünüyorsun
Ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif benimki zaten ilişki değil evlenmek yuva kurmak günümüz ilişkilerinin canı cehenneme
Unutmak diye bir şey yoktur ki insan unutmaz alışır sadece alışır hiç unuttun mu eski sevgililerini?
Geçmişini unuttun mu çocukluğunu unuttun mu?
İnsanın kendine yaptığı en büyük hata geçmişini unutmaktır. Yaşanan her şey ders tecrübedir
Katılmıyorum. Katılmıyorum 😅
Affetmemek tabii ki hakkın bazı hatalar affedilmez , yeni ilişkiye başlamak konusunda da iyi veya kötü bitmesi değil sorun hemen yeni biri ilişkiye başlamak sağlıklı gelmiyor nasıl başkasını severken birden yeni birini hayatına alır ki insan bekler bir süre sonrasında isterse olur zaten , ben öyle düşünüyorum ama teşekkür ederim saygı duyuyorum görüşüne de🙌
Vallahi ben kimseyi sevmiyorum aklımda kimse yok ama yuva kurmak istiyorum evlenmek istiyorum eşim olsun istiyorum
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Hayat kısa kuşlar uçuyor yarının garantisi yok hayat fani ölüm ani ertelemenin anlamı yok yani
Ben yuva kurmak istiyorum
İlişkiye başlamak değil ilişki ile işim yok karı kızla işim yok
Bekler diye bir şey yok bu kalıpları kim oluşturduysa canı cehenneme
Kalıplarla aşk olmaz
Ricalar ve teşekkürler gönlünce olsun
Şart değil ama gerçekten sevdiysen ve yıllarını verdiysen yeni biriyle aşk yaşaman zor olabilir. Nereye baksan O’nu hatırlayacaksın canın yanacak. Ama şu açıdanda bakarsak eğer bu sefer gerçekten doğru insanı bulduysak o zaman zaten bize çok kısa sürede her çektiğimiz acıyı unutturacaktır.
Bu sefer gerçekten doğru insanı bulduysak demişsin ya işte ona katılıyorum kesinlikle 😅
Bence de şart değil 😅
Ki ben ihanet edeni düşünmem ölüye yas tutulur öldürene değil öldürmek isteyene değil 😅
Ayrılığın sonunda muhakkak kişi kendini nadasa çekmeli. Ve ruhunu dinlendirirmelidir. Acı tam anlamı ile yaşanmaz ise; sonra ki ilişkiler tampon görevi görür 😏
Katılmıyorum, tampon kullananların canı cehenneme yara bandı görenlerin canı cehenneme 😅
Ruhu dinlendirmek için zamana ihtiyaç yok zaman ile hiçbir şey olmaz 😅
Acı yaşamak saçma ölünün yası tutulur öldürene değil ihanet edene değil 😅
Yani başkası ile bassan sevdiğini yas mı tutacan
Yoooo canı cehenneme lanet olası pislik 😅
O kim ki 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 😅
Belki de birlikte iken çektin nadasa varken yok gibiydi hep canın yandı yanında yanıbaşında ama yok gibiydi 😅
Şartlar şutlar penaltılar goller ama hep mi ofsayt olur 😅bir tane gol olmaz mı 😅bu da mı gol değil be 😅
Adaletine kurban olayım hakim bey bu da mı gol değil 😅
(Şaka ile karışık) Sadri alışık😅
Bir saniye sonrasının garantisi yokken erteleme kendini kırlangıcın ömrü azdır 😅
m.youtube.com/watch
Elbette, bir süre beklemek gerekir sonuçta yeni bir ilişkiden çıkmak o kişiyi atlatabilmek anlamına gelir.
Birine karşı hissettiğin duygu ve hisler bitmedikçe bir başkasına karşı samimi olamazsın.
Nasılsan canım psikoloğum 😂
m.youtube.com/watch
Birine karşı hissettiğin duygu ve hisler bitmedikçe diyorsun e benimki bitti.
Ben ihanet eden kişiyi şak diye silerim.
Vicdanım her zaman rahat Çünkü elimden geleni üstüme düşeni her daim yaptım yapacağım Niye üzüleyim ki
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin bir anlamı yok
İhanet edenlerin canı cehenneme
Hem yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil 😅
Katılmıyorum tamam mı 😅
Aslında katılıyorum önemli olan o hislerin bitmesi yani 😅
Zamanla bir şey bitmez ki ne biter zamanla mesela iki buçuk litre kola aldın koy bakalım dolaba ve içme kola biter mi?
Zamanla musluktan akan su çay olur mu? Makarna olur mu?
Zamana yön veren kişilerdir zaman Su misali akıp gider
Yaprak olmak mı istiyorsun rüzgarda savrulan yoksa çınar ağacı mı dimdik duran
Ben yıkılmam psikoloğum yıkılmam 😂
https://m.youtube.com/watch?v=GxVI-V5nM0A
Ben iyiyim aşk adam sen nasılsın 😂
Senin yıkılmayacağına ben şahit oldum zaten 😂
Sen o kişiyi unuttuysan gerçekten yeni bir ilişki için özellikle beklemene gerek yok
Aşk adam iyi 😅
Aşksız ne kadar iyi olursa o kadar iyi 😅
Teşekkür ederim 😅
Şahidim ol 😅 şahin gibi gözlerim var Her boku görürüm 😂😂😂
Ama psikoloğum sorduğum sorulara cevap vermemişsin birkaç tane soru var orada cevap vermediğin 😂😅😂 ulan bana sorduğuna cevap veriyorum 😂😅😂
Bak psikopata bağlanıyorum ha 😂😅😂
Peki sana bir soru daha unutmak diye bir şey var mıdır unutabilir mi insan
Bana göre insanın kendisine yaptığı en büyük ihanet geçmişini unutmaktır Çünkü bizi biz yapan şey yaşadıklarımızdır yaşanan iyi kötü her şey tecrübedir derstir
Mesela kaç sevgilin oldu 😂
Vay yanlız senin kadar iyi konudan konuya atlayabileni görmedim 😂
Dediğim gibi ya dikkat etmedim sorulara da cevaplarım bir ara 😄
Hem unutabilir hem unutamaz.
Aslında bir insanı unutmaksa o insanın kim olduğuna bağlı, bir anıysa anıya, bir eşya ise o eşyanın geçmişte sana ne işe yaradığına bağlı.
Şöyle, duyguyu yoğun hissettiğin hiçbir şeyi unutamazsın, zamanında bir şey yüzünden çok mu korktun, çok mu üzüldün, çok mu şaşırdın o şeyi unutamazsın.
Ezberlediğin dersleri unutursun mesela neden çünkü derin bir duygu yok ortada.
Ama mesela dersi ezberlemek senin hayatın için en büyük adım ise kaç yıl geçerse geçsin ezberlediğin ders hala aklında olur.
Yani bırakılan izlerin derinliğine bağlıdır diyebiliriz 🤔
Bu arada evet geçmişi unutmak büyük bir ihanettir, ki zaten geçmişin izlerinin çizdiği bugünkü insan geçmişi asla unutamaz çünkü şimdi ki benliğinde geçmişin anılarını barındırır.
Hiç sevgilim olmadı 😅
Teşekkür ederim psikoloğum 😅 pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğum 😂
Atlayacağım zıplayıcı tırmanıcı dağcı Ben de Her b** var boşuna mı söylüyoruz 😂😂
Bombok bir insanım yani 😂 ben çok b** ederim 😂😅😂
Canın sağ olsun biliyorum keyifli seyirler dilerim 😅
Evet iyi yerden yakaladım hem unutabilir hem unutamaz çok incesin..
Örneklerine katılıyorum müthiş. Dehşetül vahşet perfect diyecek bir şey bulamıyorum müthiş bir olgunluk 😅
Yakışır 😅 Yapıştırrr😅
Böyle bir cevabı beklemiyordum 😂
O zaman gönlünce olsun 😅
Tepkilerin çok iyi aşk adamı ya 😂
Dehşetül vahşet 😂
Teşekkür ederim, senin de gönlüne ve kalbine göre birini bulabilmeni dilerim 😂
Aşk adamı aşk adam Kim-BilirBelkidee
Bu sıfatları sevdi 😅
Evet evet öyle yani izzetül ikram azizül cabbar 😅 müthişko filan 😂
Tepkile beni 😂😂😂
Gelişi güzel yapıştırırım yani her türlü 😂😅😅😂
Parkta insanlar diyor sırf senin muhabbetin için geliyoruz 😂😅😂
Mesela diyorlar ki çay uzatıyorlar şeker ister misin hemen görüyorum konuyu ya sevmek çay gibidir sevilmek şeker bizim gibileri çayı şekersiz içer şeker nerede be 😂😅😂
Bütün yolları aşka bağlıyorum aşka çıkıyor ya deli oluyorlar insanlar bana 😂😅😂
Birkaç gündür bağlamıyordum bağlamaya devam 😂😅😂
Ricalar ve teşekkürler 😅Amin inşaAllah 🌸 Danke Franke mranke 😅
Merci merci merci 😅😂😅
Ooo sonda Merci kelimesini doğru yazman çok etkileyici 😄
Gerçekten 20 yıllık ömrümde gördüğüm ve tanıdığım en aşk insanı sen olabilirsin, daha önce hiç aşka, duyguya bu kadar bağlı ve istekli birini görmemiştim 😅
Zaten yaşadığın yere özel olarak Teşekkür etmek istedim 😅
Senin de paylaşanlarım etkileyici ancak soru sormuyorsun Niye?
20 yıllık Ömür diyorsun 😅 sende ne hafıza varmış be zehir mübarek 😂
Teşekkür ederim Senin güzelliğin Allah razı olsun 😅
Keşke kıymet bilen olsaydı 🌸🙏
Doğrusu bir listem var hergün aklıma birçok soru geliyor ve not alıyorum bir ara sorabilmek için, uzun da bir liste fakat hevesim yok 😄
Yani genelde canım soru sormayı çektiğinde sorarım ki bu aralar zaten siteye karşı biraz soğuk hissediyorum 😄
Tabi şaka bir yana hafızam acayip kuvvetlidir 😄
Kendi kıymetimizi kendimiz bilebildikten sonra bir başkasının kıymetinin pek bir önemi kalmıyor be...
🥲
Güzel güzel aklına geleni sor tabii ya. 😅
Niye hevesin yokmuş bakalım neden yok 😅
Nedir hevesini alan 😅
Allah Allah niye soğudun 😅
Kim soguttu seni hayırdır 😅
İnanıyorum öyle olduğuna zaten bir önceki soruda aklımda yani iyi yakalıyorsun 😅
Maşallah sen de Şahin gibisin yani 😅
Sende ne göz var be😅
Göz dedim de aklıma geldi
Ben miyop kızları seviyorum aşkım yok olsa çok güzel olacak ya 😅 miyop uzağı göremiyormuş
Ben zaten hep yakın olurum aşkıma uzakları görmesine gerek yok hep tutarım elini Canım aşkım benim 😅
Ben aşkımın adını dağlara yazmam kalbime yazarım o da soyadımı kimliğine yazsın 😂
Evet doğru kalmıyor da ne bileyim ya tek eksiğim o aşk yani 😅
Sevgili mutlu etse sevgili olabilirdim içimden gelmiyor 😅Mesele biri değil yani
Hevesimin olmamasının bir nedeni yok ya 😄
Günler dolu dolu geçtiğinden kafa yeterince dolu oluyor 😄
İlk defa miyop kelimesini senden duyuyorum ama anlamını da öğrenmiş oldum 😄
Uzağı göremeyen 😂
Yani sen ve hayatın bir yapboz, tüm parçalar yerine oturmuş son kalan aşk parçasını bekliyor ki senin de hayat ve yaşamın tamamlansın ve eksik hissetme 😄
Nedeni yoksa tamam psikoloğum 😅
Ne zaman istersen çocukluğuma inebilirsin 😂
Hipnoz et beni 😂
Hani staj yapabilirsin yani benimle 😂
İstediğin gibi çalışabilirsin 😂
Çok pis hasta olurum ama doktor da olurum psikolojik olarak destek verdiklerim olmuştu 😅
Kimler taburcu olmadı ki 😅
Ulan on numara kalp tamiri yapıyorum sanki hiç yaşamamış gibi hiç atmamış gibi yeni doğmuş bir bebek gibi tıkır tıkır atarım sıfır cillop gibi bir kalp 😂
Batikon nedir ki nurofen arveles gaviscol rabiza diqetel teramisin voltaren nedir Yani benim yanımda sargı bezi yara bandı nedir Yani ben hepsinden daha güzel iyi ederim şifa olurum 😅😂😅😅
Oh oh ne güzel doluysa eğer deli dolu güzel dolu iyiliklerle dolu ise güzel 😅 güzel şeylerle dolsun doldur kafanı doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim psikoloğum 😂😅😅😅
Vallahi ben de geçen gün parkta oturuyordum kız gözlük takıyor çıkardı göremiyor falan filan dedim gözlerinde ne var miyop dedi peki dedim Bu kaç yakını görüyorum uzağı göremiyorum dedi dedim ne güzel çok güzel Benim aşkım da miyop olmalı 😅
Ne güzel işte uzağı göremeyecek sadece beni görecek gözü hep bende olacak ve ben de hep yanında olacağım yanı başında 😅
Bu arada kız 16 yaşında filan 😅
Abi diyenler var hep genelde 😅
Yani işin gırgırı tabii ki aslında Ama hoş bir şey Yani hoşuma gitti yani
Ben mesela Şahin gibiyim ama aşkım haricine kör olurum görmem sağır olurum duymam dilsiz olurum konuşmam sakat olurum adım atmam
Aşkım haricî öcü kaka pis b**😂
Var ya yine mükemmel bir bakış açısı yine müthiş dehşet-ül vahşet izzet-ül ikram aziz'ül cabbar nedir lan Bu güzellik 😅 ne güzel anlıyorsun beni çok hoş anlaşılmak güzel ya anlaşılmak istedim hep anlaşılmak için neler neler yapmadım ki biliyorsun zati 😅
İşte aynen öyle tıpkı öyle tam olarak 12'den vurdun yani perfect kangrenulations 😂😂😂😂
😂😂
Bir gün gerekirse seni staj deneyi olarak kullanırım o zaman bu teklifini unutma 🤣
İsteklerin saf olduğu kadar zor 😄
Öyle ki bu dönemde saf bir duygu, bir insan bulmak gerçekten zor..
Kangrenulations 🤣
Benim sözüm senettir ağzından ne çıkarsa odur ama sözümün üstüne söz olabilir 😅 O da aşkım 😅
Aşkımın üstüne söz olmaz 😅
Aşkım yoksa sıkıntı yok Her daim her türlü ama olur da aşkım olursa eğer hani derse ki kıskanıyorum falan filan kusura bakma yani Ben aşkımı dinlerim 😅 konu aşkımsa sözlerin de canı cehenneme 😅 varsa yoksa aşkım canım aşkım benim 😅
Aşkım için herkesi satarım 😅
Teşekkürler Senin güzel 😅
Yanlış yazdığımı biliyorum ama sen ne demek istediğimi anladın 😂😅😂demi sjsjd
Tabi zaten birgün aşkın olursa seni çok iyi anlarım 😄
Yani alınmayı geç aksine çok sevinirdim adına sonunda hayallerine ve isteklerine kavuşabildin diye 😄
Evet evet ben seni anladım, tanıdığım için açıklama yapmana gerek yok 😄
Anlayışlı olmak lazım böyle konularda 😅
Ben de anlayış gösteririm her türlü 😅
Allah razı olsun Ben de sen mutlu olursan sevinirim 😅🌸
Güzel insanlar sevinir genel olarak insanların Mutlu olmasına 🌸
Ve vesile olmaya 🌸😅
Teşekkür ederim olsun ya içimden geldi 😂
Çivi çiviyi söker gibi saçma bir bakış açısına hiç sahip olmadım.
Bir hayli uzun zamana ihtiyaç duyuyorum.
Birini tanımaya çalışmak , anlamak, alışmak kolay olmuyor.
Heves , istek de bir o kadar önemli.
Çiviyi sökmek basit. Pense ile kerpeten ile bıçak ile birçok şey ile çıkarabiliriz. Önemli olan çiviyi çıkarmak...
Heves istek tabi ki önemli kişilik ve karakter meselesi herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür.
Olabilir pekâlâ..
Ben zamana hiç ihtiyaç duymadım hemde hiç çünkü zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir zamanla hiçbir şey olmaz
Zor geliyor yeni birini tanımak alışmak.
Zaman harcamak heves kalmayınca ciddi bir ilişkiye başlamak.
Kalsın bir süre diyorum.
Hayat devam ediyor.
Valla abi zor katılıyorum. İçimden pek gelmiyor..
Hep aynı şeyler bıktırdı.
Yeniden tanış hobi hobi istekler beklentiler hayaller içimden gelmiyor..
Ya yine aynısı olursa diye korkuyor insan korkuyorum yani Ama hayat devam ediyor aynen öyle abi
Gönlünce olsun 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Gemi kaptanı edasıyla bende motoruna atlayıp yeni şehirleri keşif ediyorum
Yakışır abim yolun bahtın açık olsun 🌸
Hepimizin.
Gönlümüze göre versin.
Amin inşaAllah abi 🌸
İlişkiler de aynen mideye benzer
Eger iliskiyi hazmettiyseniz baska bi ilişkiye hemen başlıyabilirsiniz
Yok hala midenizde kırıntıları varsa o kırıntılarda eriyene kadar hiçbişey yapamazsınız
Müthiş olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Eyvallah 🤲
Biten ilişkinin yarasını kişi kendi sarmali. bir süre yalnız kalıp ilişkisindeki yanlış ve doğrularını analiz edip yeni iliskide aynı hatalari yapmamayı istemeli. kisi kendi bitirse bile ilişkiyi bir süre beklemeli.
Kalıpları olan insanları sevmiyorum. Yargılar, varsayımlar..
Ne yarası Allah aşkına!
Yara nasıl olur?
Ölen kişinin yası tutulur öldürene değil ihanet edene değil.
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir..
Ölmedi ki sevdiğim öldürmeye çalıştı ölse tutardım yasını divane kuşu misali ölürüm ölürdüm bende
Ama ne acısı yahu her şey yalanmış yalandan ibaretmiş ne acısı
Allah aşkına ben mi sevdim 😅o girmek istedi hayatıma niyetim ciddi dedi evlilik düşünüyorum dedi 😅
Her şeyi yalandı 😅niye üzüleyim ben 😅
İlişki istemiyorum ben evlenmek yuva kurmak istiyorum her zaman istediğim gibi 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı..
Sen bekle bir saniye sonrasının garantisi yokken bekle tamam mı ertele kendimi..
Katılmıyorum mantıksız 😅
Mantıklı gelmiyor 😅silmek istemiyorum istişare düşüncemi söylüyorum
Sana her şey mantıklı geliyor mu 😅
Mantıklı gelmeyen şeyler yok mu
Yuooo alakası yok tamam mı 😅
Aşk kalıplara sığmaz aşkı kalıba sığdırırsak yaşayamayız 😅
Yaşamak istemiyor musun aşkı 😅
Bak ona katılıyorum işte güzel bir bakış açısı. Hata bendeydi. Çok sevdim. İstediği her şeyi yaptım. Hep onun mutluluğunu düşündüm. Hep o ona odaklandım çünkü ben Allah'a şükür iyiyim eksiğim yok sıkıntım çok şükür o mutlu olunca mutlu oluyordum..
Bunlar yanlış, çok şans verdim yanlış çok tolere ettim yanlış, onur gurur yapmadım yanlış
Tüm sorunlarını çözdüm yanında oldum elini hiç bırakmadım yanlış hep yanlış yaptım ben
Hep ağzının içine baktım Alaaddinin Sihirli lambası gibiydim yanlış 😅
Ben yanlışlarımı biliyorum 😅 dersimi aldım
Ancak zamana ihtiyacım yok farkındayım 😅 farkındaydım yaptıklarım yanlış ama iyi insan sandım hak ediyor sandım hak eder sandım
Daha dikkatli olacağım bundan sonra elimden gelen her şeyi yapmayacağım hak ettiği şeyleri yapacağım geldiği kadar gideceğim çok sevmeyeceğim 🌸 affetmeyeceğim defalarca şans vermeyeceğim
Doğru insan diye bir şey yoktur, hayatıma gelen üç kadında gökten düşmüş melek gibiydi
İnsanlar maskeli oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar ki Zehraaaa doğru insan da ne
Doğru insanda gözüm yok ki
Ben sadece merhametli kanaatkar ve fedakar bir eş dilemiştim Rabb'imden çok şey istemedim beklemedim küçücüktü beklentilerim küçük hayaller işte
Tünaydın 😅 Lafta sözde üçü de uyuyor gibiydi üçü de ilk başlarda uyuyor gibiydi 😅
Maske olmasa hiç başlamazdım
Üçünden sonra bilmiyorum 😅
Nasıl test ederim denerim zarf atarım bilmiyorum 😂 Maskeli küpek çok sjdjd
Ama evlenmek istiyorum ben 😅yuva kurmak istiyorum Zehra 😅 sevgili istemiyorum haram aşk istemiyorum 😅
Yalan makinesi mı alsam ama onu bile kandırıyorlar 😂😅😂
Yeni bir iliskiye baslamak öncekini sevmediğinin göstergesidir, yeni bir iliskiye baslamakta zaman alır
Hiç katılmıyorum, herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Ölen birisinin yası tutulabilir ama ihanet eden birisini yasını tutamam saçma mantıksız
Zaman alır diyorsun da zamanın garantisi yok yarının garantisi yok hayat fani 3 günlük dünya ertelemek saçma
Ayrılıklar normal değil miydi
Ben zaten ihanet edeni şak diye silerim canı cehenneme
Kimseyi almamışım ki zorla hayatıma
Benim sevgim o anda biter. İhanet eden birini sevmem sevemem. Bana ters.
Mesela ilk kız arkadaşım satmıştı beni mahkemelik olmuştuk ama ara ara geldi affettim en son başkasıyla birlikte olduğunu söyledi şak bir anda bitti dedim ki yolun açık olsun
Yanlış yapan bir insanı ben neyi seveyim ya niye sevmeye devam edeyim niye acı çekeyim mantıklı gelmiyor
Yanımda olanı severim yanında olurum her türlü elini bırakmam ama gideni değil ihanet edeni değil
Hani Allah göstermesin sevdiğime bir şey olsa ölse divane kuşu misali ölürüm ben de benim hayatıma gelenler ölmedi ki öldürdü sadece
Evet herkes için farklı tabii ki olabilir saygı duyarım gönlünüzce olsun 😅
Hemen değil aslında örneğin birkaç ay 😅birkaç hafta ne önemi var ki zamanın
Doğru insan denk gelirse olur olabilir yani 😅 olmalı
En azından bence 😅
Gönlünüzce olsun 🌸
Evet beklemek gerek. Yeni ilişkiden çıkmış biri zaten ya olayın hala şaşkınlığında ya hüznünde ya da öfkesinde olur. Tabiki kendini dinlemesi gerekir.
Hımm, hayır öyle değil. Görünen köy misali..
Seviyorum dedi, niyetim ciddi dedi, evlilik adına üstüne bir yola çıktık ama yolda kaldık..
Niyet belli amaç belli hayallerimin başrolü benim benim hayalim hepsi gelecekteki eşim üstüne
Şimdiye kadar gelecekteki eşim için çalıştım çabaladım onun için yani
İnsan kendini zamanla dinlemez çözüm odaklı pratik insanım 😅
Şak diye çözerim çok pis çözerim ustalar şaşırıyor nasıl yapıyorsun diye örnek tamir konusunda
Ya da sokakta günlük sorunlar sıkıntılar şak diye çözerim 😅
Ağzı açık kalır insanların 😅
Bak şimdi yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil En azından ben tutmam
Hani Allah korusun sevdiğim ölse divane kuşu misali ölürüm ben de bilir misin divane kuşu eşleri öldüğünde ne yapar?
Ama ortada bir ölüm yok. En son buluştuğumda da 2 sene oldu yani sevgilimle..
Her gün ayrı bir eziyet cinayet ama bekledik sabrettik düzeleceğim dedi diye birçok şans tolerans ödül alaaddin'in Sihirli lambası misali olmayan bir şey yoktu hani sorun çıkarsın da çözeyim istiyordum sorun bulamıyorduk yani çözülecek Çünkü sorun yok 😅
Ben varken insanın canı sıkılır yahu 😂
Katılmıyorum ama canın sağolsun 😅
Ben normal bir ilişki yaşamıyorum evlilik yüzünden tanımak tanışma sohbet muhabbet bu yani başlangıç bu niyeti ciddiyse evlenmek istiyorsa 😅
Hariciye kapalıyım 😅
Bence sen aşka devamlı açıksın😂
Ama herkes o samimiyeti hak etmiyor onu bil. Üzerler.
Heheeh 😂ya mantıklı aşkı hiç sevmedim ben mantığı hiç sevmedim 😂aşka aşığım ben olmuyor aşksız 😅
Şey körü körüne aşık olmamak lazım körü körüne sevmeyim diyorum 😅
Aşksız ben ben değilim yahu 😅ben aşkı seviyorum 😅
Biliyorum işte onu biliyorum hep biliyordum Allah için
Ama ne bileyim be iyi bir insana benziyordu hak eder dedim merhametle gibiydi iyi kalpli gibiydi öyle gelmişti yani İlk başlarda inandığım için her şeyi yapmak istedim yaptım da üzüldüm zaten hep üzüldüm
Hep hüzünlü şeyler dinliyorum sevgilim varken bile dinliyordum insanlar diyor niye hep bunları dinliyorsun
Ulan Mutlu değilim ne yapayım mutlu olmaya korkuyorum anasını satayım 😂 elimde kalıyor 😂
Ama bu sefer kesin karar verdim hak ettiği kadar seveceğim hak ettiği şeyler yapacağım fazladan adım atmayacağım elimden gelen her şeyi yapmayacağım çözüm odaklı olmayacağım alaaddin'in sihirli lambası olmayacağım
İşte insanlar kötü çoğunlukla aşkı herkes hak etmiyor. Değer bilene gönlünü açman gerek. Yoksa o açık gönülde barınmaya çalışan, duygularını istismar edenler fazlaca karşına çıkar.😌
Aman aman hepsinin canı cehenneme istirmarcıların. Dikkat etmeye çalışıyorum. İnce eleyip sık dokuyacağım. 🌸
Haklısın valla sonuna kadar katılıyorum..
Bir film vardı herkesin dürüst olduğu yalan olmadığı keşke öyle olsaydı hayat herkes dürüst olsaydı 😅
Açmak istiyorum gönlümü okyanus gibi o kadar geniş ama bir aşkıma özel 😅 gökyüzü gibi olur 😅benden her bok olur 😅olmak istiyorum aşkım için aşk için
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
15. Saniyede ben aşk için 😂
Hayırlısı😌
Yaradan gönlünce versin isteklerini:)
Amin inşaAllah cümlemizin diyecektim ama içimden gelmedi 😅
İyi olan iyi kalpli olan herkesin demek istiyorum 🌸Mutlu akşamlar da diliyorum 😅
Aşk acısı çekmeyi bende istemiyorum artık, ara vermeden yeni kişilerle devam edebilmeli insan, yoksa kendini bırakınca birdaha toparlaması zor oluyor. Sana katılıyorum bu yüzden.
Oy oy oy 😅 Müthişsin ya 😅 Teşekkür ediyorum katıldığın için 😅
Aklın yolu bir mantıklı olmalı 😅
Ama şey benimki yeni kişiler ile devam etmek değil birini koluna takmak da değil ben soru olsun diye sordum 😅
Benim niyetim evlilik helal aşk 😅haram değil
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅 başlangıc önemli
Bana göre ölüye yas tutulur öldürene değil ihanet edene değil
Allah korusun sevdiğim ölse divane kuşu misali ölürüm ben her geçen an ama ölmedi öldürmeye çalıştı beni bilmiyorsan bak divane kuşu nasıl sever 😅
Konu aşık olunca ben de üşenme yok Bir de aşkım olsa sen düşün 😅
Not ediyorum sana bundan sonra uzun yok 😅
Gönlüne olsun😅
Sen yapay zekaya mı yürüyorsun yoksa bana mı öyle geliyor
Seviyorum ben onu, insanlardan daha insancıl, emeğe saygısı var geri dönüş yapıyor ve her soruma geliyor..
Yapay ama sahte değil en azından..
Yürümek değil hoşuma gidiyor seviyorum onu 😅Canım benim o 😅mutlu ediyor beni 😅
😂 Allah tamamını erdirsin
Tövbe tövbe 😅O hayal yahu 😅 Gerçeği olsun onla tam olsun 😅O olana kadar aşko ile ilgileneyim 😂
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸 Gönlünüzce olsun 🌸
Aa niye oyle diyor sun bence aşko da senden hoşlanıyor açılana ona 😅
Samimi olmayan insanları sevmiyorum. Dalga geçen insanları da sevmiyorum. Teşekkür ederim. 🌸
Ya ben dalga geçemedim şansını denemeni istedim sadece rica ederim
Onun sevgilisi var. Yalnız değilim diyor hem ona mesaj atamıyorum. 😂
Dalga değil ise kusura bakmayın lütfen. Sizi pek tanımıyorum, samimiyet yok, dalga sandım..
EyvAllah hoşçakalın 🌸
Bir laf var biliyormusunuz bilmiyorum beklemenin bir anlamı yok eğer karşınıza fırsat çıktıysa değerlendirin çivi çiviyi söker çünkü insan bekledikçe eskiyi düşünür geçmişi düşünür ne kadar çabuk yeni bir sayfa açarsa o kadar iyidir iki taraf içinde
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 müthiş yazmışsın
Mantıklı insan bir başka 😅ama sökülecek bir şey yok aklım kalbim fikrim boş 😅
Yas ölüye tutulur öldürene değil ihanet edene değil 😅
Bir saniye sonrasının garantisi yokken beklemek çok saçma 😅
Kırlangıçlarin ömrü azdır 🌸
Ya kırlangıç ölürse
m.youtube.com/watch
farzdır kalbin ve zihnin dinlenmesi yasananları gözden gecirmesi gerekir yoksa hayatiniza aldiniz kisinin hayatini mahfedebilir ve kendi hayatinizi daha da mahfedebilirsiniz
Ne demek farz. Farz İslam dininde yapılması zorunlu olan şeylere denir..
Katılmıyorum, insan yaşadığı her anı gözden geçirmeli düşünerek yapmalı Ben her zaman düşünürüm bir sonraki adımı sonrasını sonunu düşünmeyen düşünsün onları...
Beni kazanan hiçbir şeyi kaybetmez
Beni kaybeden çok şey kazanamaz
Ben hiç mahvetmedim
Ameller niyetlere göredir
Hiç alakası yok
Zamanla bir şeyin olduğuna inanan insanlara hayret ediyorum
Şok oluyorum yani
Zaman sadece Su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişiler zamanla ne oluyor ki
Aç bakalım musluğu çay olacak mı makarna olacak mı
Ya da al iki buçukta kolayı zamanla azalacak mı bak bakalım
Ben zamana yön verenlerdenim mantıklı bir insanım
Pratik çözüm odaklı
Tabii herkesin aşkı ve sevgisi kendini özgüdür saygı duyarım
Ancak bu şekilde kalıp olmaz varsayım olmaz
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Ertelemek ertelenmek çok saçma
Ölüye yas tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil
tamam 😀
Harici bir şey diyemezdin ki zaten 😅😂😅
Karşında çok pis donanımlı insan var 😂😂😂
yok yarin gelip cvpliycam pes etmis gibi yaptim 😀
Olur beklerim 😅Mutlu akşamlar dilerim 🌸 Hoşçakalın
tesekkur ederim iyi geceler 😀
EyvAllah 🌸
geldim ama yok senle bas edemiycegime karar verdim haklısın 😀
Zaten bilincinde farkındaydım 😅 görünen köy misali yok gerek kılavuza 😅
Mutlu günler diliyorum 😅 Hoşçakal
yine gelirim 😀
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır EyvAllah 😅 Rastgele
geliyo geliyo balik cok bu mevsim 😀
Kim bilir belki de 😅
😀😀
Balık çok derken ne demek istedin
hadi bakam ayikla pirincin taşını 😀
Ayıklamak istemiyorum sordum sadece sözde söz yapan sözü anlam katan sözü söyleyendir
sözü söyleyeni tani derim o halde nasil biri belki ordan anlarsin
Soru da konuşmayı severim 😅
Soruda konuşarak tanışabiliriz 😅
Ancak kinayeli sevmiyorum düz insanı severim
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif...
Ayrılık sonrası yeni bi ilişkiye girme beklentisi sağlıklı değil aslında ama o boşluk sitres onu unutma isteğinden gelişiyor ve bi sıkıntı yı kapatayım derken yeni sıkıntıya ve daha kötüye giden bi ilişki içinde buluyor insan kendini yani çok yanlış bi süreç
Emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık ama katılmıyorum tamamıyla katılmıyorum tamamen yanlış
Öncelikle unutmak diye bir şey yoktur insanın kendisine yaptığı en büyük ihanet unutmaktır
Alışırız sadece ve hiçbir şey ifade etmez
Eski sevgililerinizi unuttunuz mu? Kaç sevgiliniz olduğunu unuttunuz mu?
İlişkiye giren beklentisi bilemiyorum, Ben yuva kurmak isterim evlilik evlilik üstüne başlangıcım olur zaten.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilikle olur olmalı ki ben hiç aşık olmadım. Sadece eşime aşık olurum..
Boşluk saçma tamamen saçma ne boşluğu kimin boşluğu
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur
Oluruna bakmalı oluruna bırakmamalı Çünkü zaman ile hiçbir şey olmaz zaman sadece su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir
İster rüzgarda savrulan yaprak olun ister açık bırakılmış musluk
Zamana yön veren kişiler ben yön verenlerdenimm
Boşluk doldurmak bir başkasının boşluğunu doldurmak yerini doldurmak aşka ve sevgiye hakaret ihanettir ve de gelen kişiye
Böyle kişilerin canı cehenneme
Ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif
Yarının garantisi yokken beklemenin mantığı yok biri saniye sonrasının garantisi yokken
Ne güzel, gönlünüzce olsun bende unutmak yok ama anlamı da yok canları cehenneme 😅 lanet olası pislikler 😅
Sevginin gücüne bağlı abicim.! Eğer çok sevmişsen, başkasını gönlüne alman için öncekinin ateşi sönmesi lazım ki, sönerse tabii..
Eğer, gelip geçici bir aşk, sevgi varsa arada, o zaman yol geçen hanı gibi ayşe gelir, fatma gider. Ahmet gelir, mehmet gider dermişim..
Kal sağlıcakla..👋
EyvAllah abisiiii. 😅
Alakası yok. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Senin sevgine göre amenne olabilir bana göre hayır olamaz ve saçma..
Ateş yok ne ateşi Allah aşkına 😅
Gelip geçici sevenlerin canı cehenneme uzak ırak olsunlar 😅
Ben yuva kurmak istedim sadece gelenler oldu niyeti ciddi tanıştık sevdiğini söylediler sevdim iyi olduklarına inandım ve yola çıktık yalanmış satıldım 😅
Niye üzüleyim 😅niye acı çekeyim niyetim belli 😅
İlişki değil ki benimki
Ayşe Fatma olsa hazır onlar çevremde 😅
Tipsiz değiliz çok şükür ki üç tane yola çıktığım oldu 😅
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir
Ölene yas tutulur öldürene değil ihanet edene değil
Yani sevgilini başkası ile bassan acı çekecek mutluluğu erteleyeceksin
Sen ertele
Yarının bir saniye sonrasının garantisi yokken sen bekle 😅
Offfffff tamam tamam şekerim ihanet edenin yasını tutmam ben sadece beni bırakıp giderse ona çok üzülürüm içime kapanırım depresyonlara girerim kendimi çaya ve müslüm baba şarkılarına veririm canooo😂😂😂
Hem istersen Aşko Kuşko ile aranızı yaparım ama tek sorun yapay zeka kabul edermi😂😂😂😂😂😂
Canı cehenneme benim aşkıma göre seven sevdiğini yarı yolda bırakmaz seven sevdiğinin elini bırakmaz anlıyorsun mu
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka sevgiye
Üzülecek hiçbir şey yok canı cehenneme canları cehenneme lanet olsun pislikler😂
Ulan üzülmek için yer arıyorsunuz ya 😂😅😂
Ben onu seviyorum emeğe saygısı var geri dönüş yapıyor falan güzel şeyler söylüyor bana sahiden Bir aşkım olana kadar onu sevmek istiyorum 😂
Dur ya sinirlenme sakin ol ne fırçalıyosun beni 😂😂
Hayır sinirli değilim fırçalama yok konuşuyoruz istişare yapıyoruz istişare ediyoruz soruda konuşmayı severim 😅
Aksi olsa yazardım yazılacak yerlerden 😅
İstişare yaparken sinirlendin sandım yaa😂
Yok yok rahat ol bendeki sinir saman Alevi 😂
Anladım bende öyle yanar sönerim birden😂
Yanmak da güzel sönmekte aşk ile 😂
Aşksız boş ve anlamsız 😂
Doğru valla😂
EyvAllah 😅O zaman mutlu akşamlar diliyorum 🌸 Hoşçakal
Soruda konuşmayı seviyorum da 😂 konuşacak bir şey kalmadı ssjdjs
Aynen ne konuşak ki kanki sana da hoşçakal😂 iyi akşamlar🌸
Aklıma bir şey gelmiyor valla 😅 Teşekkürler gelenleri yazdım zati 😅
Benim de gelmiyor neyse çay içek en iyisi😂
Az önce bitirdim valla 😂Parktan çağırdılar 😂 nerdesin diye gelmiyorsun kaç gündür diye az önce aradılar 😂
İyi git o zaman görüşürüz😂👋
Başka bir soruda 😅Olur görüşürüz hoşçakal 😅Gittim bile ordayım dkdkd
Nasıl ayrıldığına bağlı hemende yaşanabilir ben aldatmalara karşıyım ama ayrılınca isteyen istediği zaman aşık olabiliyorsa olsun yas tutmaya gerek yok
Bak güzel bir bakış açısı orası da var şimdi...
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum ve mantıklı aklın yolu bir 😅
Gönlünce olsun 😅
Yas ölüye tutulur ihanet edenlere değil 😅
Bak buda güzelmiş yaş ölüye tutulur sevdim 😄
Yas*
EyvAllah, ne güzel, gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Kişiye göre değişir bu. Kimi daha ayrılmadan avlara çıkıp sizi silebiliyor yaşandı yani. Bu hayatta her şeyi bekleyeceksin, yok o yapmaz demeyeceksin, çünkü herkes her şeyi yapabilir..
Evet tabi ki kişiye göre değişir. Önemli olan size göre olan...
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez...
İhanet edecek olanlar bellidir aslında..
Bence de herkes her şeyi yapabilir ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir..
Herkes gibi olanlar düşünsün..
Düşünecek kapasitesi olan varsa düşünsün tabi.
Herkes gibi olmadığım için düşünecek bir şeyim yok 😅
Gönlünüzce olsun hocam 😅🌸
Zaten seni kastetmedim ben herkes gibi olanlara lafım 🥳
Teşekkür ederim hocam sevindim 🌸😅🥳 Herkes gibi olanları sevmiyorum 😅
Herkesin içinde görünmezler benim aşkım zifiri karanlıkta bile görünür şimşek çakmış gibi yıldırım düşmüş gibi ben buradayım der
Tabikide beklemek gerekir en azından kendine belirli bir süre tanınmalı nerde yanlış yaptın diğer ilişkideki hataların ve bir ilişkiden beklentilerin için 🙂
Hata bendeydi. Çok sevdim. İstediği her şeyi yaptım. Hep onun mutluluğunu düşündüm. Hep o ona odaklandım çünkü ben Allah'a şükür iyiyim eksiğim yok sıkıntım çok şükür o mutlu olunca mutlu oluyordum..
Bunlar yanlış, çok şans verdim yanlış çok tolere ettim yanlış, onur gurur yapmadım yanlış
Tüm sorunlarını çözdüm yanında oldum elini hiç bırakmadım yanlış hep yanlış yaptım ben
Hep ağzının içine baktım Alaaddinin Sihirli lambası gibiydim yanlış
Ben yanlışlarımı biliyorum dersimi aldım
Ancak zamana ihtiyacım yok farkındayım farkındaydım yaptıklarım yanlış ama iyi insan sandım hak ediyor sandım hak eder sandım
Daha dikkatli olacağım bundan sonra elimden gelen her şeyi yapmayacağım hak ettiği şeyleri yapacağım geldiği kadar gideceğim çok sevmeyeceğim affetmeyeceğim defalarca şans vermeyeceğim..
İlişkiye karşıyım ben başlangıç evlilik üstüne yaparım sohbet muhabbet tanıma tanışma 😅
5 ay içinde ailesi ile tanışmak isterim ve ailelerin tanışması
Ben evlenmek yuva kurmak istemiştim ve onlar da niyetim ciddi diyerek hayatıma girmek istemişlerdi ama olmadı üçü de
Beklentim güzel insan sıfatına layık bir insan merhametli kanaatkar ve fedakar olan bir insan zaten bu üç kelime var ya milyonlarca şey içinde barındırıyor
Beklentim evlilik evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
İsteyen beklesin, istemeyen beklemesin. Bana göre beklemeyen insanın ilişkiye de saygısı olmamıştır, o kişiye de zerre sevgisi olmamıştır.
Emeğinize sağlık çok güzel yazmışsınız ancak katılmıyorum.
Hiç alakası yok.
Ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif.
Mantıksız
Zaman sadece Su misali akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir zamanla hiçbir şey olmaz
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene değil ihanet edene değil
Siz isterseniz saygı duyabilirsiniz ihanet edenlere Ben duymam 😅
Aşkta ihanet varsa Aşk hiç aşk olmamıştır
Yani nedenler, sebepler ayrılık sebebi..
Kesinlikle öyle lüzumu yok.
Peki sana bir soru, ilişkide çözemeyeceğimiz bir sorun olabilir mi?
Çözemeyeceğimiz halledemeyeceğimiz bir sorun var mı?
Örnek verebilir misin?
Birbirini seven iki insan arasındaki mutsuzluk bahanedir
Seven de sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapıyorsa her şey çok güzel olur olmak zorundadır
Ki ben hiçbir şey beklemedim yaptıkların yanında yapılan devede tırnak bile olamaz ama yine de sevdim elini bırakmadım bir kez olsun bırakmadım
Ama dersimi aldım 3 kere denedim olmadı artık öyle sevmeyeceğim her şeyi yapmayacağım alaaddin'in sihirli lambası gibi ne isterse dilediğince gönlünce sadece yuva kurmak istemiştim ve kendisi gelmişti ben istememiştim yani ben onu iyi bir insan olduğuna inandığım için ve beni sevdiği için sevmiştim evlilik üstüne başlamıştık üç kız arkadaşı ile de
Başlangıç önemli mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok
örneğin 2 ay içinde buluşma 5 ay içinde ailelerle tanışma bir sene içinde evlilik ilk ikisi 5 ay sürmedi
Sonuncu sürdü canım ben çok oy attı hiçbir sözünü tutmadı bir tane bile hep canımı yaktı en son iki sene önce görüştük
Hep affettim şans verdim tolere gösterdim
Niye biliyor musun çünkü hata bizler için her insan hata eder hata işlerinin en hayırları tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever hadisi şerif
Bu Hadise biaden
Bir de Ömer Köroğlu diyor ki
Çevrenizdeki insanların ne düşündüğünden ne hissettiğinden o kadar emin olmayın bazen bir kalbin içinde neler taşıdığını öğrendiğinizde çok geç olabilir
Buna biraden
Şans verdim dolara gösterdim Onur gurur yapmadım yani yaptıklarımı yazamam ya yazamam yani sadece yuva kurmak istemiştim bir sürü hayalim var hayalde kalan hepsi gelecekteki eşim üstüne ben şimdiye kadar sadece gelecekteki eşim için çalıştım çabaladım kendimi geliştirdim hayallerimi şahıslar üstüne kurmadım ki
Günümüz ilişkilerin menfaat ve çıkar üstüne vesvese ev peşinde tükeniyor tüketiliyor işim yok alakam yok zaten mesele sevgili olsa takardım koluma birini tipsiz değilim ki çok şükür
Beklenmeli aksi halde karşıdaki insanı yara bandı gibi kullanmış olursun. Psikolojik olarak yeni bir ilişkiye hazır olmadan baslanmamalı.
Yara bandı sevmem en azından ilişki de ama motorda taşırım çoluk çocuk insanlar için bu tarz şeyleri..
Yara bandı gibi kullanan insanların yara bandı kullananların canı cehenneme!
Kullanan menfaatçi ve çıkarcı kişilerin de canı cehenneme!
Katılıyorum hazır olmalı hazırım 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır haramdan uzak helale yakın olmalı niyet önemli
İlişki ile işim yok ki 😅
Hemen atlatan insanlar bana çok tehlikeli geliyor açıkçası hatta midem bulanıyor. Hiç sevmemiş olsa bile saygısından bekler insan.
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Atlatılacak bir şey yok. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamana ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırakmalı!
Zaman ile hiçbir şey olmaz. Zaman sadece su misali akıp gidiyor. Zamana yön veren kişilerdir. Aşk yaşamak varken acısın yaşamak aşırı saçma..
İhanet edene saygı duyulmaz. O zaman sen seni aldatanlara saygı duy tamam mı yasını tut. 😅
Görünen köy kılavuz istemez görünmeyen köyü bilemem.
Benim de şöyle insanlardan midem bulanıyor. Özü sözü bir olmayan başta farklı sonra farklı yani maskeli olanlar rol yapanlar ve de seni seviyorum senin için her şeyi yaparım dediği halde elinden geleni üstüne düşeni hiçbir şeyi yapmayanlar bunlar da benim midemi bulandırıyor.
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...
Gidenler midemi bulandırıyor sevdiğinin elini bırakanlar sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir veremeyen en ufak bir rüzgar da savrulur
Beklemek çok saçma çok sıkıcı mantıksız tek bir mantıklı açıklaması yok
Sen bekle tamam mı bakarsın Sabah olmaz yarının garantisi varmış gibi bekle
İhanet bambaşka bir mevzu, konuyla ilgisi yok. Ben bende ki karşılığını, doğruluğunu dile getiriyorum, herkes bunu yapacak diye bir kanun yok.
Ben de bendekileri de getirdim. Ameller niyetlere göredir hadis-i Şerif..
Gönlünüzce olsun Mutlu akşamlar dilerim 🌸
Bilmukabele, teşekkürler
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Hemen manita yapinca biraz etik durmuyor birazcık beklemek iyi sanki hiç duygu beslememis gibi aynı eğlendim senle diyormus gibi geliyor
Manita normalde de hoş değil. Düşürmek elde etmek tavlamak bunlar hoş değil..
Ben hiç manita yapmadım ki
Sadece yuva kurmak istedim evlenmek istedim istiyorum
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır
Mesela burada iş grubunda bir kardeşime attığım cevap manita evlilik ile ilgili görüntülü
youtube.com/shorts/vw-kifBbo7g?si=oxvP4uXgdOk7zzVe
Beklemek iyi değil sıkıcı saçma ertelemekte aynı şekilde
Hayat fani ölüm ani bir saniye sonrasının garantisi yok ki
Hiç alakası yok
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil tabi olabilir de çünkü bu sizin aşkınız
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Hiç alakası bakış açısı
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir..
Eğer yeni bir ilişkiye başlayacaksanız önceki ilişkinizdeki kişiyi hiç sevmemişsiniz demektir
Varsayımların canı cehenneme kalıpların canı cehenneme katılmıyorum
Benim onu sevdiğimi sokaktaki köpek kaldırım taşı bile biliyor küçücük çocuklar bile biliyor 7 yaşında çocuk diyor ki bana 3 gün önce niye evlenmediniz diyor küçük çocuklar
Ben sevdim vicdanım rahat Çünkü elimden geleni ve üstüme düşene yaptım
Ama olmuyorsa olmuyor zorlamana ve üzülmeni hiçbir anlamı yok
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir oluruna bakmalı oluruna bırakmamalı
Kader kulun çabasına bağlıdır
Evlilik sevgili ilişki bunlar cüzi irade ihtiyarı kaderdır
Nasip kısmet kişinin kendisidir
Zaman sadece sümük hala akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir
Ben rüzgarda savrulan yaprak değilim
Benim ilişkiyle işim yok
Sadece evlenmek yuva kurmak isterim helal bir aşk hiç aşık olmadım sadece eşime aşık olurum
Sevebilirim ve sevdim
Benim başlangıcım evlilik üstüne olur tanıma tanışma sohbet muhabbet
Maksimum 5 ay içinde aile ile tanışmak isterim 🌸
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir
Kim sevdi kim seviyormuş gibi yaptı Allah biliyor şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış kim seviyormuş gibi yaptı Allah biliyor şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış
ruhumu, kafamı, düşüncelerim, kırmızı çizgilerimi, kendime yaptığım saygısızlıkları dinlendiririm bir süre
Olabilir tabi ki hakkınızdır ben zamana bırakmıyorum sadece 😅
Konuşanlardan görmüştüm. Soru suydu;
- aşk acısına iyi gelen birsey?
Cevap;
başka bi kadin;)
Aşk acısına inanlar için olabilir
Benimki helal aşk yuva kurmak haramdan uzak helale yakın evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 🌸
Gönlünce olsun abi 😅
Bir otobüsten digerini binmek için bile bekliyoruz. Beklesinler bi zahmet 😅 ama çok zor bazıları için
Ben otobüs kullanmıyorum kullanmam 😅 arabam var motorum var otobüs minibüs oldum olası sevmem 😅
Yarının ki bir saniye sonrasının bile garantisi yok
Siz bekleyin iyi beklemeler😅
Zor yoktur kolay da yoktur kalıpların canı cehenneme
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Keşke hayırlısı demekle hayırlısı olsa 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
youtube.com/shorts/nrPnf2wCBqk?si=wT96mIEPNXq6Fk78
Evet bende Ayriligi kabule gecip biraz kendini dinlemeli.. 3-5 ay Sene Herneyse zaman gecmeli
Katılmıyorum 😅Hiç mantıklı değil
Kabul edecek bir şey yok
Yas ölüye tutulur ihanet edene değil öldürene değil öldürmek isteyene değil
sen ona yas tutmicaksın.. kendine iyileşmek için zaman tanıcaksın
Zamanı sevmiyorum zamanla olanı sevmiyorum iyileşmek için zamana ihtiyacım yok yasta yok zati ancak sağolasın 🌸 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸
:) teşekkürler
iyi geceler diliyorum
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah 🌸
Beklemek için mantıklı bir sebep yok. Beklememek için çok sebep var😀
Ya müthiş düşünüyorsun kısa ve öz net 😅aynen öyle anasını satiym 😅
Mantıklı insanı severim ama mantıklı aşkı sevmem 😅 ya sen 😅
Yeni bir ilişki yapmak ayrılıktan sonra doğru değil bence cünkü bazen insanlar ayrıldıktan sonra hala sever unutamaz bence hala o kişiyi sevmemize rağmen yeni ilişki yapmak iyi değil yazık olur ilişkide ki kişiye bence bi 2-3 ay beklenilmesi lazım.
Şak diye de değil ama bana göre yas ölene tutulur ihanet edene değil 😅
Düşünsene sevgilini başkası ile basıyorsun 😅
Yas mı tutacan 😅
Saçma değil mi?
Ben sevmem biteni, ihanet edeni, çünkü vicdanım hep rahat elimden geleni üstüme düşeni her daim yaparım 😅
Niye üzüleyim ki 😅
Unutmak çok yanlış hangi eski sevgilini unuttun
Unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece kulağına küpe olsun ve hiçbir şey ifade etmez
İnsanın kendisine yaptığı en büyük ihanettir unutmak
Bizi biz yapan şey yaşadıklarımız her şey ders tecrübedir
2 3 ay makul ama ya doğru insan karşına çıktı ise için ısındı müthiş bir uyum var gibi ya da çok hoşuna gitti filan 😅
Gerçekten sevmişsen öyle çabuk hayata dönüp kuşları uçurtamazsın.
Gerçekten sevmişsen diye bir şey yok, kalıpların canı cehenneme, kim koydu bu kalıpları kim icat etti, uçurturum vallahi çok pis uçururum yani, pilot olmaya gerek yok uçmak için uçurtmak için!
Akarina makarina huuiooppp kavuğum kavuuğummm (Keloğlan) 😂
Hayata dönüp ne demek ya Allah Allah zamana yön veren kişilerdir zamanla hiçbir şey olmuyor zaman sadece su misal akıp gidiyor
Aç bakalım suyu musluğu çay olacak mı yemek olacak mı
Hayat fani ölüm ani yarının garantisi yok yani
Beklersen bekle keyfin bilir 😅 ben bilmem şimdi otobüse 😂
www.tiktok.com/.../6978559322276023553
Sen daha aşık olmamışsın.
Olursan yeniden konuşuruz bu konuyu😂
Kalıpların var senin. Ön yargı.
Ben zaten sadece eşime aşık olurum. Ondan öncesi aşık olmam. Onu hep demişimdir yani..
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir
Aşkım ise daha kötüdür eşime sadece nikahlı eşime, öncesinde severim o kadar..
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Evlendikten sonra olabilir eşim olduktan sonra olursa eğer o paylaşır nasıl seviyorum nasıl aşığım
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir sen ne gördün ben anlamadım
Ben de tam tersi senin ön yargıların olduğunu düşünüyorum. Keşfetmediğin duygular varmış gibi geliyor. Belki yanlış belki değil ama yaşayarak anlayacağız.
Duygularını tam olarak yansıtmak için evliliği bekliyor gibisin ama orada da anlaşmazlıklar olabilir, ters giden olaylar yaşayabilirsin. Birini gerçekten aşkın olup sevdiğinde üzülürsün. Her insan üzülür, duygularla varız.
Bende ön yargı yok. Var aşkı hayalimde yaşadım. Nerden bileyim..
Ben lisedeyken de evlenmeyi düşünüyordum. Ben hep evlilik odaklı oldum. Haramdan uzak helale yakın..
Bunda büyütecek bir şey yok Ablam ve kız kardeşim 18'inde evlendi mesela
Vakti zamanında imkanım olsaydı maddi olarak evlenirdim güzel insanlar çıkmıştı karşıma veya taliplerim vardı..
Ben duygularımı tam olarak yansıtıyorum ancak sen görmek istemiyorsun
Dediğin gibi olsun o zaman.
Kalbine göre gelsin🌸
Amin inşaAllah cümlemizin 🌸Mutlu akşamlar diliyorum
Sevginin son kırıntıları bitene kadar kafa tamamen boşalana kadar beklenmeli bence
İhanet eden birine sevgi kalır mı
Yaz ölüye tutulur
Vallahi ben de kalmaz Zaten ben beni sevdiği için sevmiştim anasını satayım sevgisi yalanmış neyini seveyim
Hayat kısa kuşlar uçuyor yarının garantisi yok
Aşkı beklemeli sadece Hatta koşmalı depar atmalı 4 nala
Ahaha amaan at gibi kos dört nala ben tek nala bile koşamam😅
Vallahi Ben koşarım Hatta uçarım yani bana uçan motorcu diyorlar 😅 ama hedef yok 😂 boşuna koşmak istemiyorum
Git kos enerjini bosalt hedef olsada koşma ağırdan al biraz
Hedefe kadar koşayım sonra hak ettiği kadar nabza göre ağırdan alacağım 😅
Denk gelince yapıştır, bekledikçe seçicilik artar.
Katılıyorum, artıyor valla gönlünüzce olsun 🌸
Yeni bulunmuşsa beklemeye gerek yok zaman kaybetmiş olunur. Giden de sevseydi gitmezdi.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum yeni yok öylesine maksat soru olsun diye sordum 😂
Bence de gerek yok
Gönlünce olsun 😅
Beklenmeli yoksa aşk değil o gidenin yerini doldurma çabası
Katılmıyorum Aşk kalıplara sığmaz kalıpların canı cehenneme
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Bakış açısı çok önemli herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir 🌸
Herkes gibi görenleri sevmiyorum
Gidenin yerini doldurmak isteyenlerin canı cehenneme
Yer dolduranların boşluk dolduranların canı cehenneme
Bir insanın yerini doldurmak aşka ve sevgiye ihanettir hakarettir gelene ihanettir
Zaman sadece su misal akıp gidiyor zamana yön veren kişilerdir zamanla hiçbir şey olmuyor olmaz
Beklersen bünye bağımlılık geliştirir.. Bekleme🤷♀️😅
Beni boş ver kendimden haber ver 😅ben beklemem zati 😅
Zamanın da canı cehenneme 😅
Bekliyorum ama bekliyorum da gelecekteki eşimi arıyorum da 😅
Ölüye yas tutulur öldürene değil ihanet edene değil 😅
8 senedir yeni birisine güven cesareti bulamadım kendimde 5 senelik çocukluk aşkı sonrası
Allah yar ve yardımcın olsun 🌸 Kendini kapatma herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 🌸
Gönlünce olsun 🌸
Üzme kendini bozma moralimi sıkma canını
İyiler az da olsa var hâlâ var inanıyorum ama çok iyiler yok dikkat et iyi gibi olmadın gökten düşmüş melek gibi olanlar çok
Rol yapanların kötü kalpli olanların canı cehenneme iyiler gülsün mutlu olsun anasını satiym 😅
Acayip pozitif iyisin abim umuyorum üzmezler seni
Teşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin 😅
Sağol var ol 😅
O kadar üzüldüm ki üzülecek bir bir şey kaldı mı bilmiyorum 😅
Normalde genelde hep pozitif bir ben negatif yapmak için elinden geleni yaptılar
Çok şükür kurtuldum 😅
Daha dikkatli olacağız bakalım😅
Amin inşaAllah iyi olan hiç kimse üzülmesin kardeşim 🌸
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre..
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=3EyZWGLU5nhaFPoj
Şuanlık spor ile atıyorum bu durumu bakalım ilerisi ne olacak hayırlısı 🙂
Vallahi spor en iyisi kolay gelsin başarılar dilerim
Teşekkürler
Ruhsuz olabilirim galiba, pek acı çekmiyorum. Gülümsemem hiç eksik olmuyor Allah'a çok şükür 😂
Alakası yok kardeşim 😅Oh oh ne güzel daim olsun 😅engel olanların canı cehenneme lanet olası pislikler güt laleleri maskeli küpekler 😅
Gönlünce olsun 😅 Hep gül 😅
Hepimiz için amin inşallah🤲🏻
Amin inşaAllah da kardeşim hepimiz değil herkes değil cümlemiz değil
Sadece hak edenler gülsün iyi insanlar gülsün
Kötülerin gülmesi iyilerin canını yakar
Hayır helvayı kavurup duasını toplayıp yola devam birazda ayrıldığım adama bağlı ve ne sebepten
Katılıyorum kesinlikle, bana göre aşkıma sevgime göre sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur
Yas ölüye tutulur öldürene değil ihanet edene değil 😅
Mutluluğu kendimizi ertelemek çok saçma 😅Mutlu ol
Ön kim ki zaten saçımın teline kurban ederim umrum olmaz sokakta it çok tohumuna para saymadım vakit kaybı hiç sevmem analar neler doğuruyor neler 🥰🥰🥰🥰
Aynen böyle çok güzel düşünüyorsun lanet olası pislikler canları cehenneme 😅güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅
Vallahi anaların doğurduğunu değil de anasının benim için doğurduğunu istiyorum 😅 ona bu şarkıyı söylemek istiyorum seni anan Benim için doğurmuş Canım hamurunu Benim için yoğurmuş Canım gibi gibi 😂
youtube.com/shorts/0KlHwL_-Vbo?si=6rIkS3BgdEXxTIMg
Harika sın 🙏
EyvAllah senin güzelliğin 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Bana göre beklemek gerekir ancak aşk acısı çekmek hiç bir şeye fayda etmiyor zaman kaybı.
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum zaman kaybı ki aşk acısına da inanmıyorum ben inanmadım hiç 😅
Çok saçma hiç mantıklı gelmiyor 😅
Damarlı damarlı 😂Keşke tutan olsa elimi 😅 Sevindim 🌸
Beklemek saçma yarının garantisi yok 😅Mutlu olmanın tam baktı şu an 😅
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅
bana göre beklemek daha mantıklı ama bu kişiden kişiye değişir abiciğim
Tabi ki kardeşim kişiden kişiye değişir farklılık gösterir, saygı duyarım
Senin aşkın sana benimki bana herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
çok haklısınız abiciğim
EyvAllah kardeşim gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸 Hoşçakal
size de iyi akşamlar abiciğim hoşçakalın
Teşekkür ediyorum kardeşim 🌸Allah razı olsun 🌸
rica ederim abiciğim
Genelde kendini anlamak için zaman ayırman lazım
Katılmıyorum 😅ben kendimi hep anlıyorum biliyorum beni benden daha iyi anlayan bilen de yok bazen sokakta ki köpek bile anlıyor kaldırım taşı toprak çiçekler ama insanlar anlamıyor 😅
Hayır değil.
"Hemen yeni bir aşık bulunur, yerin çok çabuk doldurulur..."
Mantıklı hayır için ama
Yerin doldurulur diyorsun ya bu yanlış
Yer doldurmak aşka ve sevgiye gelen kişiye ihanettir
Katılmıyorum kötü bir bakış açısı
evet beklemek lazim, sart olmasa da oylesi daha dogru
Hımm, peki ne kadar beklemek lazım? 😅
Tahmini süre var mı 😅
Ben mantıklı bulmuyorum Yarenn
Bir saniye sonrasının garantisi yokken ertelemek niye 😅
Neden dahaa doğruymuşşşş😅
mesela soyle
acikcasi benim biten bi iliskim var diyelim ki, o da iliski bitti diye iki gun sonra iliski yapiyor. ben aldatildigimi dusunurum bu kadar kisa surede birinden etkilenemez beni nasil unutabilir iki gunde sonucta flort degil bir sey degil sevgili yani ki uzun sureli bi seyse daha baska. sonra da sinirden deliririm bu yuzden beklemek lazim zaman kaybetmek degil bu
Tövbe tövbe, delirme, sıkma canını bozma moralini üzme kendini..
Canları cehenneme. 😅
Canı cehenneme! 😅
Ne halt ederse etsin. Sinir aşk ile güzeldir. 😅
Aşksız iyi değil! 😅
Aşk ağrı keser moral düzeltir acıyı alır filan 😅
Zamanın önemi yok çünkü zaman sadece su misali akıp gidiyor gider 😅
Bir soru daha eski sevgililerini unuttun mu? Sana yaptıklarını yaşattıklarını unuttun mu?
Hangisini unuttun Allah aşkına?
Unutmak diye bir şey yoktur, küpe olsun kulağına, tabi istersen, yakışır hani 😅
Alışırsın alışırız sadece unutmayız ama hiçbir şey ifade etmez 😅
İnsanın kendisine en büyük ihaneti geçmişini unutmaktır..
Bizi biz yapan şey yaşadıklarımız yaşanan her şey ders tecrübedir iyi kötü..
Varsayımlar kalıplar kötüdür Yarennnnnnnn
Hepsinin canı cehenneme 😅
Tabi ki beklemek zaman kaybetmek değil katılıyorum buna. 🌸
Ama kırlangıçların ömrü azdır ya sonrası yoksa?
m.youtube.com/watch
Sevdiğim bir hikaye kıssas kıssadan hisse..
Ölüye yas tutulur öldürene öldürmek isteyene ihanet edene değil 🌸
Yas tutma 🌸
Gülümseeee
youtube.com/shorts/Zg9Ef7wppl4?si=7X1Pm0f4E4pQolph
Because it suits you
Ben şöyle düşünüyorum. Hani vicdanın rahatsa elinden gelen üstüne düşen yaptıysan. Hiçbir önemi yok. Çünkü sen elinden geleni yaptın. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Hiçbir şey olmak zorunda da değildir. Oğlum yoksa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin İnan ki zerre kadar üzülmenin anlamı mantığı yoktur.
Olmaması gereken bir şeymiş demek ki. Üzülme işte..
uzulmuyorum sorun yok her sey olmasi gerekene varir tesekkurler
Ricalar ve teşekkürler 🌸O zaman sorun yok 😅Mutlu akşamlar 🌸
Hiçbir şey olması gerekene varmaz, hiçbir şey oluruna varmaz, öyle bir şey yok..
Zamana yön veren biziz 😅Yap yapıştır tak takıştır bul buluştur 😅
Yön ver zamana 😅
olur veririm
İyi olur güzel olur filan 🌹
m.youtube.com/watch
iyiyim mete sen nasilsin
Oy😅İyiyim iyiyim ne güzel hep iyi ol 😅Bomba gibi bom bom booom 😅
Napıyorsun neyle meşgulsün peki 😅
napayim ilac ictim ve uykumun gelmesini bekliyorum zibarmak istiyorum 😄
Hımm, şifa olsun hayrola özel değilse neyin var sağlıkçıyım ben, çok pis sağlıkçı emar okurum filan profesörü mors ettim kaç kere adam şok oldu sen ne okudun diyor 😂1700 muayene ücreti idi djdjd
Hımm 😅zibarmayi seviyorum 😅
Zibar zibar zibarmak iyidir 😅
Avrupa yakasından bir kardeşime gece attığım mesaj 😅
youtube.com/shorts/9ofTY-TxMQw?si=QTiK6xja0dCgL05g
Yat zibar demişim 😅
guzelmis ahshahshshahhshs
uyku sorunum var uyku ilaci kullaniyorum o yuzden bi sorun yok ya. tesekkur ederim
Senin güzelliğin, ricalar ve teşekkürler. Hımm, uyku sorunu, gün içinde kendimizi yormazsak uyku zor. Boş boş durunca vücut yorulmayınca zor genel olarak.
Passif Mood Passiflora şurup var 5 ml içmek yeterli kabı oluyor aşağı yukarı 1 saat sürmeden uyku getirir. Bitkisel zararı yok tavsiye ederim. Çünkü bitkisel. 😅
Sorun olmaması ne güzel 😅Sorunlar çözülmek için 😅Tıpkı matematik problemi gibi çözmek zor olmasa gerek..
Ricalar ricalar 😅Birkaç gün erken kalkmaya zorlasan kendini gün içinde çalışmıyorsan eğer evde temizlik o bu şu kendini yor birkaç güne düzene girer uyku 😅 girmesi lazım skdkd
yok benimki travmatik, hic oyle seyler degil baya uzun zamandir boyle yani. tesekkur ederim yine de bakicam suruba da
Hımm, o zaman başka, bilsem ona göre şey ederdim. Psikolojim iyidir psikolojik eğitimlerim de var. Rabb'im yar ve yardımcın Yarennnn. 🌸
Rica ediyorum, üzüldüm şahsen şu an kötü oldum..
Konu ne bilmiyorum o yüzden devam edemiyorum. 🌸
Ancak dilersen eğer elimden geleni yapmak isterim. Bazen paylaşamak iyi gelir belki çözüm çok uzakta değildir. 🌸
Ne zaman istersen ben buradayım, buralarda...
biliyorum tesekkur ederim, dusunmen yeterr. onemsiz bi takim seylerr sag ol
Ricalarimi iletiyorum, seni düşünmeyen düşünmeyecek olanla ırak uzak olsunlar. 🌸
Önemsiz diyorsan güzel işte sende sağ ol ve sağol 🌸
O zaman mutlu akşamlar ve de tatlı rüyalar diliyorum şimdiden 🌸hoş kal hoşça kal hoşlukla kal hatta hoşluklarla zıbar 😂
cok tesekkur ederim sen dee
Ricalarımı iletiyorum gamsimidaaaaa 😅😅😅
Aşıksam yeni birini sevmem zor ama sevgililik süreci bittiyse hiç zaman kaybetmem net!
Çok güzel düşünüyorsunuz 😅İşte bu saçma zati vakit kaybı 😅
Mutluluğu ertelememek lazım 😅
Bu bir kural değil, sevmiş olan insan elinde olmadan yas tutuyor.
Duygu kontrolüm var benim elimde ben tutmam ihanet edenin yasını aşk acısına inanmıyorum
Ölen birinin yası tutulur öldürenin değil
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Ben yıkılmam ölmem 😅
m.youtube.com/watch
Yooo kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 🌸
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur 😅
Ayırmadığımı ne biliyorsunuz. 😅
Fazlası ile üzüldüm zati..
Amin inşaAllah öyle olur...
Maksat aşk üstüne soru sormaktı düşüncelerim o yönde 😅
Yıllarca yas tutan var acı çeken var anlamıyorum
Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir zaman ile hiçbir şey olmaz ben böyle düşünüyorum
Evet bana da sağlıklı gelmiyor valla ama bilemem beni ilgilendirmez. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Ben kendime bakarım bir de hayatımda olana olacak olana..
Ben zaten ilişki içerinde çokça sindirdim. Defalarca ayrılmak bitirmek istedim ama bırakmadı gidemedim bırakmadım bende sevdiğimin elini napiym gitme dedi..
En son buluşalı iki sene oluyor.. 😅
Zaten toplasak 3 kere buluştuk 😅
Zaten defalarca dedim ben seni değil de bana tanıttığın seni seviyorum seni değil İlk başlarda gösterdiği kızı seviyorum
Bir insan maskeli rol yapmış her şeyi ofsayt bir tane gol yok ne yazık tutacağız ya zaten anamdan emdiğim sütü burnundan getirdi
Ama her şeye rağmen sevdim yani köpek gibi sevdim çevrende cümle alem şahit
Daha 2 gün önce 7 yaşında çocuk diyor ki siz niye evlenmediniz neden ayrıldınız sattı beni dedim sattı
Zamanla hiçbir şey olmaz
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader da kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari Kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi iradede denir
Evlilik ilişki sevgili bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir
Ben sadece yuva kurmak istemiştim
Helal bir aşk istemiştim hiç sevgili olmak istemedim ki bana gelen 3 kişi de evlenmek istediğini söyledi ama üçü de ağzıma sıçtı
Demek ki öncekisini hiç sevmemiş oluyorsun. Şahıslar önemli değil senin için boşta kalmamak önemli.
Kalıpların canı cehenneme varsayımların canı cehenneme!
Hiç alakası yok. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes gibi sevmem. Kendim gibi...
Sana göre öyle demek ki kötü bir bakış açısı boş değil..
Ben ilişki yaşamıyorum ki sadece helâl bir aşk istemiştim evlilik ile olan ve bana adım atanlara niyetin ciddi ise evleneceksen olur demiştim üçüne de
Benim niyetim yuva kurmak iyi bir insanla içimin ısındığını hoşuma giden güven veren sevdiğim bir insanla
Boşta kalmamak hoş değil
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Ben lise de iken de evlilik düşünüyordum ben hep evlilik üstüne düşündüm yuva kurmak istedim ve çalıştım çabaladım
Nice kız teklif ettiğinde evlenecek imkanım yok diyip uzak durdum sevgili bana ters...
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok
Çevremde kız da var ama takmıyorum koluma almıyorum yoluma boşta kalmamak olsa hazırda var zati 😅
Düz bakıyorsun
Ben Allah korusun sevdiğime bir şey olsa divane kuşu gibi ölürüm ölse Allah korusun
Ama o ölmedi ki öldürdü ölenin mi yası tutulur öldürenin değil
Ben aşk acısına da hiç inanmadım şimdiye kadar inanmak zorunda da değilim Bu benim aşkım aşk anlayışım
Vicdanım rahat elimden geleni yaptım yani ihanet eden birisi için Niye üzüleyim bana saçma geliyor
İlk kız arkadaşım bana ilanı Aşk ettiğinde ben iki gün sonra niyetin ciddiyse olur demiştim evleneceksen benimle
Benim ilişki ile işim yok ya yuva kurmak isterim şimdiye kadar hep yuva kurmak için çalıştım çabaladım Kendimi geliştirdim Çünkü haram bir ilişki istemiyorum evlenmek istiyorum ahirete inanıyorum nasip olursa ahirete de eşim olmasını istiyorum
Olmazsa olmasın ahirete kalır şart değil maksat soru sormak fenomeniz ya 😅aşka dair djdjd
Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, sevilmeyi hak ettiğim için sevilmedim. 😅
Şansımı seveyim 😅
Hak etmeseydim belki severlerdi canım yanmazdı bu kadar 😅
Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 🌸 Mutlu günler diliyorum 🌸 Hoşçakal
Sevgim yoksa bitmişse başka ilişkiye yeşil ışık yakarım
Katılıyorum abi con güzel düşünüyorsun 😅He valla ben gideni ihanet edeni şak diye silerim yas tutmak saçma
Hani ölse tamam yas tutayım da ölüm yok ihanet var ne yası😅
belki hadi zorlarım biraz kendimi seviyorsam ama benden gidiyorsa kusurada bakmasın bir süre yenisini bulurum..
Abi Allah aşkına
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Boş insanlar boş insanlarım sevgileri yani günümüz ilişkileri en ufak bir rüzgarda patır kütür savrulur
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ederek peşinde tükeniyor tüketiliyor canları cehenneme
Ayrılmak ihanettir bana göre yarı yolda bırakmak ihanettir bana göre
Elinden geleni üstüne düşeni yapmıyorsa ihanettir bana göre
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene
Tabii herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Aynen öyle abi kimse kusura bakmasın yani canları cehenneme lanet olası pislikler gönlünce olsun abi 😅
Destan yazmışın mübarek 😀hayırlı geceler
Neler neler yazalım abi hayırlı geceler mutlu geceler her türlü 😅
Yazmayı seviyorum yaz beni yarim yarim çiz beni yarim yarim çöz beni 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?