• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce ilk kim açılmalı kadın mı erkek mi?

0_Nyks_0
0_Nyks_0 Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Erkekler giderek dişi gibi davranıyor😬
Sizce ilk kim açılmalı kadın mı erkek mi?
Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hayatbiri
    Hayatbiri Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bu konuda her zaman erkek derim ancak erkek Bir kadında ışık görmez ise aklına bile gelmez

Erkekler yani bizler özellikle orijinal olanları biraz hayata düz bakar kadın gibi düşünemez bu yüzden kadına da iş düşüyor

Kadın da teklif edebilir güzel olan herşeyi her zaman erkek başlatamaz kadın da başlatır her şey duygudur

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.

kim seviyorsa o. misal kız seviyor erkek mi açılacak kız açılacak tabiki :) burada da gördüm kızın kendisi seviyor ama erkeğin açılmasını bekliyor şaka gibi kdkdkdkddk

1
    1 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

😵‍💫

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Erkek açılmalı ben herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durum dur

1
    9 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Aşkım bu erkekler yakında dmlr bizim yapmamızı bekler

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Haha 😂 deme öyle deme öyle 😂 ağzından yel alsın

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Korkuyorum valla

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Bende git gide nesilleri tükeniyor 😂 artık bu erkek. Kişisini dinozorlari izler gibi belgesellerden izleriz 😂

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

😂🤣🤣

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kaldı mı böyle masaya yumruğunu vuran

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Gerçekten parmakla sayılacak kadar az diyebiliriz okadar kadınlığa yöneldiler ki gerek fiziksel gerek davranış gerek kıyafet olarak buda istemsizce bizi üzüyor çünkü doğanın dengesi bozuluyor erkek erkeğe ilişkiler gün geçtikçe artıyor buda apayrı bir dert gerçekten

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Haklısın valla👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

Herzaman 👍👍👍🤣😂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ayyy, bu konu baya tartışmalı ya! Kişisel olarak kim ilk cesareti gösterirse onun açılması lazım bence. Cinsiyet falan önemli değil, hissediyorsan harekete geç 😜. İllaki erkekler yapmalı diye bir şey yok. Şimdi hayat çok hızlı, yakaladığın anı kaçırma derim! Sen ne düşünüyorsun peki? 🌟

0
    3 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Hayır illa erkek yapmalı

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Hmm, anladım seni. Geleneksel yaklaşıma inanıyorsun yani. Ama roller değişebiliyor, bazen kadınlar da atağı yapmalı 😅. Sen olsan tam cesur davranır mısın açılma konusunda? 🙈💫

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Hayır şımartmam kimseyi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

Bence kim isterse o

1
    0 Yorumla
  • IceColdSlayer
    IceColdSlayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Niye illa erkek açılmalı onun fikrini öğrenebilir miyim?

1
    83 Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Sorumun cevabını hala almış değilim. :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Görmüşken ben vereyim cevabı. İlla erkekler açılmalı diyemeyiz ama erkeklerin açılması daha mantıklı. Çünkü bu tür şeyler daha çok erkeklerden beklenir. Kadın kaçar erkek kovalar hesabı. Yaratılışımız böyle

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Erkeğe açılırsan kaşar muamelesi yapar cepte görür

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Bi kere erkek daha özgüvenli olmalı bu konuda. Erkekler açılır, red yese de problem değil önüne bakar ama kadınların reddedilmesi daha kırıcı oluyor bence

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ama bir kadın sevdiğini söylese bile kimse o kadını cepte görmesin. Kimse vazgeçilmez zannetmesin yani kendini. Öyle bir şey yok çünkü

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Evet doğru, erkek açılır da her defasında bu geçerli olmak zorunda değil. Kızın da duygusu varsa kendisi de açılabilir. Neticesinde insanız, duygularımız var. Yaratılışımız böyle diye de kadın illa erkeğin açılmasını beklemek doğru değil. Ha, insan seviyorsa gidip konuşmalı ve çekinmemeli hiçbir zaman. Kadın kaçar erkek kovalar hesabı da bana uygun gelmiyor. Erkeğin değerini düşürür bu.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@0_Nyks_0 Sana öyleleri denk geliyor demek ki. Kadınların bazıları sanki cepte görmüyor mu erkekleri? :) Kadınların bazıları da yapıyor yani yalnız değilsiniz. Ha, önemli olan sana o muamele etmeyecek birisine açılman daha etik olur. Zaten o kişiye açılıyorsan onun kendi problemi. E öyle birinden de ilişki beklenmez, değil mi?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Yok zaten ben her defasında demedim ama çoğunlukla beklenen bu. Tabiki kadınların da açılmasında bir sakınca yok. Büyük konuşmiyim ama ben şahsen biri açılacak olsam bile beni sevdiğinden emin olmadan açılmam

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 "Ama bir kadın sevdiğini söylese bile kimse o kadını cepte görmesin."
      Zaten öyle biriyle ilişki yaşamadığına bile dua etmeli insan, olsaydı senin hayatını mahvederdi. :)

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 "Bi kere erkek daha özgüvenli olmalı bu konuda. Erkekler açılır, red yese de problem değil önüne bakar ama kadınların reddedilmesi daha kırıcı oluyor bence"
      Valla erkeğin reddedilmesi de çok kırıcı olabiliyor, sadece kadınlar değil.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

"Tabiki kadınların da açılmasında bir sakınca yok. Büyük konuşmiyim ama ben şahsen biri açılacak olsam bile beni sevdiğinden emin olmadan açılmam"
      E zaten öyle olmalı. :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tamam erkekler için hiç kırıcı olmaz demiyorum ama kadınlar için daha kırıcı bir şey bu. Bir söz vardır 1 kadını bin kişi ister bir kişi alır diye. Erkek çok kez red yiyebilir yani o kadar sorun olmaz ama kadının red yemesi daha kötü. Biz duygusal varlıklarız. Erkekler o kadar hassas olmamalı bu konuda ama ahir zamanda olduğumuz için nedense erkekler de hassas olmaya başladı. Yapmayın işte bunu 😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Niye bizim de duygularımız yok mu? Erkekler duygusuz varlıklar mı da bizim reddedilmemiz kırıcı olmuyormuş? :D Asıl siz yapmayın yahu. :D

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ya tamam da kadinla erkek bir mi? Cinsiyetimiz farklı, her şeyimiz farklı. Erkekler kırılmasın, odun olsun demiyorum ama kadınlar kadar da hassas olmamalısınız yani. Kadın erkek eşitliğini savunmuyorum. Asla eşit değiliz 😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ama duygusal olarak eşitiz, yani bunun kadını erkeği yok. Eşit olmasak bile duygusal olarak eşitiz ama, değil mi? :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Hayır duygusal olarak da eşit değiliz. Erkekler de duygusal olabilir elbette ama kadınların eline su dökemezsiniz Bu konuda :) İstisnalar kaideyi bozmaz...

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Benim gördüğüm, gözlemlediğime göre kadınların çoğu karar alırken duygularıyla hareket eder, erkekler ise mantığıyla. Bak çoğunluk diyorum hepsi demiyorum. İlla ki tersi durumlar da oluyor ama genellikle bu böyledir. Kadınlar daha duygusal ve daha derin düşünür, erkekler daha düz mantık ve yüzeyseldir. Mesela erkekler genellikle kadınlara göre daha soğukkanlıdır. Panik durumlarında sorun çözmede erkekler daha başarılı iken, süreç gerektiren konularda çözüm bulmak konusunda da kadınlar daha başarılıdır mesela. Gerek davranış bakımından, gerek düşünce yapımızdan tut fiziksel özelliklerimize kadar her şeyimiz farklı aslında

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Duygusal olarak nasıl eşit değiliz? Erkek de kadın da insan. Tamam, fıtratımız farklı olabilir duygu konusunda ama neticede duygu. Şimdi bir erkek ağlasa da kırılsa da erkek kendini belli etmemeli, her şekilde güçlü kalmalı ama kadın ağlasa da kırılsa da o bir kadın ağlayabilir ve belli edebilir mi olmalı? :D

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Hayır bak şöyle ki bir erkek de ağlayabilir, kırılabilir bunlar normal şeyler. Herkes duygularını belli edebilir. Etmeli de zaten. Ama sonrasında erkek silkelenip ayağa kalkar ve güçlü durmaya devam eder. Kadınlarda bu her zaman böyle olmak zorunda değil ama. Kadınlar bu yüzden erkeklere göre daha hassas diyoruz.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Kadınlar zaman zaman en ufak şeylere bile fazla kırılgan tepkiler verebiliyor. Erkekler için böyle değil. Bizim bir ton hormonumuz var bi kere. Bu da insanın duygu durumunu etkileyen şeyler. Kadınlardaki duygusal iniş çıkışların aynısı erkeklerde olsa erkeklere bipolar tanısı konur. Ama o düzey kadınlar için normalken erkekler için değildir mesela. Bilmem anlatabiliyor muyum :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Bak yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum. Erkekler tabiki duygusal olabilir. Yeri gelir ağlar eder olur böyle şeyler. İniş çıkışları da olabilir ama ben kadınlarla kıyaslayarak bu yorumu yapıyorum. Kadınlar kadar olamazsınız bu hem cinsiyet fıtratına uygun değil hem de insan biyolojisine aykırı (sağlıkçıyım) 😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 "Benim gördüğüm, gözlemlediğime göre kadınların çoğu karar alırken duygularıyla hareket eder, erkekler ise mantığıyla. Bak çoğunluk diyorum hepsi demiyorum. İlla ki tersi durumlar da oluyor ama genellikle bu böyledir. Kadınlar daha duygusal ve daha derin düşünür, erkekler daha düz mantık ve yüzeyseldir. Mesela erkekler genellikle kadınlara göre daha soğukkanlıdır. Panik durumlarında sorun çözmede erkekler daha başarılı iken, süreç gerektiren konularda çözüm bulmak konusunda da kadınlar daha başarılıdır mesela. Gerek davranış bakımından, gerek düşünce yapımızdan tut fiziksel özelliklerimize kadar her şeyimiz farklı aslında"
      Evet ama bu tamamiylen erkeklerin duyguları olmayacağı ya da hareket etmeyeceği anlamına gelmiyor. Kadın duygusal da olsa ve duygusal olarak hareket de etse neticesinde erkeğin insani bir yapısı dahilinde olarak hem mantık hem de duygusal da hareket eder. Yani bu demek değildir ki erkek güçsüz kaldığında güçlü olmalı vs.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ya ben erkekler tamamen duygusuz olur diye bir şey dedim mi? Sen yazdıklarımı tam olarak okuduğuna emin misin?

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Duygusuz olur demedin de savunduğun fikir "Kızlar fıtrat gereği erkeklerden daha hassas ve kırılgan olabilir. Ama sonrasında erkek silkelenip ayağa kalkar ve güçlü durmaya devam eder ve bu erkek için sorun değildir" diyorsun. Kadının duygusal olması illaki erkeğe göre kıyaslananınca elbette kadınlar daha duygusal canlılardır. Ama mesela bir erkek, duygularıyla hareket ettiği birisinden red yerse de fazlasıyla kırılabilir diyorum. Sen erkekler duygusuz olmalı diyorsun demiyorum zaten. :) Ben diyorum ki, hani erkek reddedilince elbette daha çok kırılabilir diyorum çünkü duygusal bağ kurduğu birisiyle ilgili o kadar hayallere kapılıp hayal kırıklığına uğradıktan sonra üzülebilir, kırılabilir diyorum. Bu kırılganlık belirtisi zaten. Erkekler elbette güçlü kalmalı, silkelenmeli ama her adımı erkek atmamalı. Ki, bununla da alakalı aynı görüşündeyiz zaten. Ama "erkekler işte dişileşti" gibi söylemler doğru değil. duygusallığın dişisi erkeği yok onu anlatmaya çalışıyorum.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tamam ben seni anladım. Erkekler dişileşmeye başlamaktan kastımız şu ki gerçekten çok ağlak ve aşırı kırılgan erkekler var. Sürekli trip atan mıymıy tipte erkeklerden bahsediyoruz. Bunlar gerçekten dişileşmiş erkekler ve aşırı itici oluyor. Bunun dişi versiyon durumu da erkek fatma diye tabir ettiğiniz şekli yani o iticilikte düşün. Yoksa erkekler de insan tabiki kırılabilir, üzülebilir onda sorun yok. Bizim söylediğimiz şey bunda aşırıya kaçanların olması ve böyle olanların sayısı da artıyor. Mesela bir erkek bir şeye kırılıyorsa doğrudan söylesin kırıldım diye tepki versin yani. Trip atmak nedir? Şimdiki erkekler trip falan atıyor, sebepsizce tavır falan yapıyor ya da neye kızdığını söylemiyor falan bunlar dişilik alameti yani rica ediyorum erkekler böyle davranmasın cidden çok itici oluyor

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ağlayan ve çok kırılgan erkeklerle alakalı yorumum pek yok ama sanırsam onlar da duygusallığından dolayı ağlıyorlardır ya da belki de hayatında gördüğü kötü olayları yaşamıştır ve etkisinden çıkamıyordur ya da ailesi tarafından ilgi görmemiştir ya da çevresinden dolayı fazlasıyla dışlanmıştır. Bunlar olası şeylerden dolayı erkek ağlayabilir. Şimdi şöyle bir durum var, kadınların çoğu da yaptığı şeyler de erkeğe göre de iticidir. Mesela yazdığın yorumda "Bir erkek bir şeye kırılıyorsa doğrudan söylesin kırıldım diye tepki versin yani. Trip atmak nedir? Şimdiki erkekler trip falan atıyor, sebepsizce tavır falan yapıyor ya da neye kızdığını söylemiyor falan bunlar dişilik alameti" demişsin. Trip atmak illaki kadına özgü bir şey değil. Ama evet, doğru bir şey de değildir. Bu sadece kadın için değil, erkek için de itici olur. Erkeğin trip atması dişileşmesinin alameti ile ilgili bir durum söz konusu değildir. Çünkü bir erkek kırıldığını söylese bile kadın hatasını kabul etmeyebiliyor. E haliyle de kabul etmediği için de erkek trip atınca kadın gibi davrandığı anlamına mı geliyor? Ben trip kadınlar atıyorsa erkekler de atmalı demiyorum bak. Bunun sadece dişilikle alakası olmadığını vurguluyorum. Ağlama konusunda da dediğim gibi yaşadığı ya da çevresinden aldığı yanlış insanlar neticesinde kendini toparlayamaması ya da ailesinden gördüğü ilgisizlik olduğundan ötürü falandır. Ama duygu anlamında fıtrat olarak farklı olsak da insan olarak duygumuz olduğu için eşit olduğumuzu düşünüyorum. Yani ben bir kadınım, ben niye adım atayım demek doğru bir algı değildir.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Ve tekrar söylüyorum erkek veya kadınlar, sevdiğiniz insanı sevdiğinizi söyleyin, çekinmeyin! :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tamam erkeklerin trip atması, aşırı duygusal davranmasının bir çok sebebi olabilir, travmaları olabilir vs. sen sebepleri açıklamışsın olabilir ama ben bu bu tavırların erkeklere yakışmadığı ve itici olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Bazı şeyler sadece bazı cinsiyetlere yakışır. Trip atan kadın itici durmaz ama bu erkekte itici durur. Şimdi benzetme olarak söylüyorum abartma diyeceksin belki ama erkeğin cilve yapması erkeğe ne kadar yakışmayan bir şeyse trip atması da o kadar yakışmayan bir şey yani öyle diyim sana.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Kadınların da duyguları vardır erkeklerin de evet ama bu duyguları belli etme ve dile getirme biçimleri dahi farklıdır. Bunu inkar edebilir misin?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Yorumları aşağı indirmekten başım döndü 😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Valla kadının trip atması da aşırı derecede itici yapıyor ya da yakışmıyor. Yani bunu cinselleştiremezsin. Ama mesela haklı sebepten dolayı trip atıyorsa sorun yoktur. Yani kadına trip daha çok yakışır, her defasında ağlamalı, düştüğü esnada kalkmayı bilmemeli değil. Ben kadının fıtratıyla alakalı ters bir şey demedim farkındaysan. Demeye getirdiğim, erkeğin tribi ağlaması olmaz. Çünkü bu da erkeğin bir duygusunu belirten insani bir özellik. Sadece şu konuda seninle hemfikirim: Erkeğin hep ağlaması, trip atması ya da hep kırılması elbette normal durumlar değildir. Ama sırf kadın hep ağlıyor ve bu ona yakışıyor demek bence etik değildir.

"Kadınların da duyguları vardır erkeklerin de evet ama bu duyguları belli etme ve dile getirme biçimleri dahi farklıdır. Bunu inkar edebilir misin?"

Bunu inkar edemem elbette ama bu durumu kadın açısından da yanlış bulacağım anlamına gelmiyor. Mesela her şeye trip atan kadınla sorun yaşayabilirim. En ufak hatamı ya da gereksiz bir şeyimi görüp de trip atıyorsa kadının yaptığını doğru bulamam. Burada anlayış giriyor devreye.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ya tabiki her konuda trip atmak kötü bir şey evet bunun cinsiyeti olmaz. Anlayış zaten her iki taraf için de gerekli ama illa biri trip atacaksa o kadın olmalı yani 😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 ASLAAAAAAAAA!!! 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ne demek asla yaa ne yani erkek mi trip atsın ıyyyy😂

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Kadın da atabilir tabii ama bazen de erkek de atmalı :D Haklı sebepler olduğu sürece :D

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Yani her iki kişi için gereksiz yere trip atmamalı :D

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ya tamam ona bişey demiyorum ama illa biri trip atacaksa o kadın olmalı erkek değil

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Tripin erkeği kadını olmaz NOKTA! :D

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Pardon ünlem koymuşum.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Olur gayet :)

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Olmaz. :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Oluurrr

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Peki hadi seni mi kıracağım :D

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

😂

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

Biliyorum, üstünden 3 ay geçti ama içimde kalacağına söylemeyi daha uygun görüyorum.
      @IceColdSlayer Demişsiniz ki "duygusal olarak eşitiz". Hayır, duygusal olarak eşit falan değiliz. Çünkü kadın genelde duygusal bağlara daha fazla önem verir ve bu bağların reddedilmesi onun dünyasında daha derin bir etki bırakabilir. Ama erkeklerde böyle bir şey yok. Fıtrat gereği erkekler, duygusal dayanıklılık ve mücadele etme yeteneği konusunda daha donanımlı yaratılmışlardır. Erkeklerin yaratılışında zorluklara karşı direnme, bir hedef uğruna mücadele etme ve engeller karşısında yılmadan yoluna devam etme eğilimi baskına sahip olan varlıklardır. Bu nedenle reddedilme gibi durumlar fıtratlarına uygun olarak erkekler tarafından daha kolay tölere edilebilir. Erkekler genelde reddedilmeyi bir başarısızlık değil, bir deneme olarak görür ve önlerine bakmaya devam ederler. Kadınlar ise fıtratları gereği daha ince duygulara ve hassas bir yapıya sahiptirler. Onlar için reddedilmek çok kırıcı bir şey. Bu durum kadınların yaratılışındaki naiflik ve derin duygusallıkla bağlantılıdır. Öte yandan siz mesela hiç fizyolojik olarak regl, doğum sancısı gibi konularda sıkıntı çekiyor musunuz? Hayır. O yüzden eşit değiliz.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@iyikiben54 Arkadaşlar, ben duygusal olarak eşitiz derken aşık olma, beğenme, sevme ve aşık olduğumuz ya da beğendiğimiz kişinin karşısına geçmeye heyecanlanmakta ya da çekinmekte eşitiz dedim. Heyecan da bir duygudur. Bunun erkeği kadını yok. Bu nedenle kadın nasıl beğendiği bir adamın karşısına geçmekte heyecanlanıyor, dili tutuluyormuş gibi oluyorsa erkekte de aynı şekilde heyecanlanabilir, çekinebilir ve dili tutulabilir. Adım atmak kolay bir şey değil zaten hani her insanda olan bir şey bu. Ancak böyle bir durumda kadınlar heyecanlanıp adım atamayan bir erkeği öyle bir şekilde dişileşmekle ilişkilendiriyorlar ki sanki erkeğin heyecanlanmaya ya da çekinmeye hakkı yokmuş gibi. Ya da atıyorum trip atan bir erkeğin trip atmaya hakkı yokmuş gibi. Tripin erkeği ya da kadını olmaz. Trip kadının da erkeğin de duygusunu belirten bir özellik. Elbette iyi bir şey olmasa bile, kırıldığını belli edebilir. Bu insani bir özellik yani sadece bir cinsiyete özgü olan bir durum değil. Fıtrat konusunda zaten bir şey demedim. Ama erkeğin ya da kadının aşık olma, bağlanma gibi aynı duygularını taşıdığından bahsediyorum. Kadınlar elbette daha duygusal, buna bir şey demedim. Ama aşık olma konusunda her iki cins için reddedildiği zaman daha çok kırılır. Çünkü duygusal bağ falan var işin içinde. Umarım anlatabilmişimdir.

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

@IceColdSlayer Yazınızı şu an yeni görüyorum kusura bakmayın 😅 Haklısınız tabi o da doğru

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@iyikiben54 Teşekkürler. 😌👍

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben de yeni gördüm şimdi. Diğer konularda katılıyorum ama trip konusunda hâlâ aynı fikirdeyim. Erkekler trip atmamalı. Bir sorun varsa doğrudan söylemeli

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ben de sizinle farklı fikirdeyim. Kadın trip atar, erkek atmaz diye bir kaide yok. Haklı olan taraf varsa atsın.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Her cinsiyetin duygularını ifade etme biçimi farklı olmalı. Herkes eşitlik diyor ama eşitlik diye bir şey yok. Bunu neden kabul etmiyorsunuz

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ben eşitiz demedim zaten, duygusal anlamda eşitiz diyorum ve yukarda da açıklamamı yaptım. Şunu diyeyim, bir kadın neden trip atmak istiyor onu merak ediyorum? Niye erkek küsme, trip atma hakkı olmuyor da kadının hakkı oluyor? Açıklayın bana bunu?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

O zaman şöyle açıklayayım. Hatta nasıl göründüğünü daha iyi ifade etmek için örnek vereyim. Cilve neden kadına özgüdür? Bir erkeğin kirginligini trip atıp küsüp kaçıp giderek göstermesi ile cilve yapması aynı iticiliktedir bana göre.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Herkes kırılabilir ama kirginligini gösterme biçimi cinsiyete göre farklılık gösterir. Erkek dediğin daha nettir. Daha doğrudan ve net davranır. Kırıldığı bir durum varsa o an tepki gösterir. Kırıldığını söyler veya tepki yapar yani trip atıp kaçıp küsüp gitmek nedir Allah aşkına? Bir de şey yapın o zaman. Ben neye küstüm onu düşünüp bulmadan konuşma benimle falan diyin kızlara. Allah aşkına bunun nasıl bir görüntü olduğunu dışarıdan bi gozlemleyjn empati kurun ne demek istediğimi anlayacaksınız

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

O zaman kadının yaptığı her yanlıştan ötürü erkek küsmesin, trip atmasın, öyle hiçbir şey olmamış gibi kabul etsin, öyle mi? Yazdığınız şeyin mantıklı bir açıklaması bulunmamakta. Cilve elbette kadına yakışır çünkü doğasında var o kadının yapmakta. Fakat cilve başka bir şey, trip başka.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Hiçbir şey olmamış gibi kabul etsin dedim mi? Yazdıklarımı okuduguna emin misin? Diyorum ki o an tepki verir erkek. Rahatsız olduğu bir durum varsa açıkça söyler dile getirir. Trip atmak nedir

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tripten anladığımız şey mi farklı anlamıyorum ki

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Eminim ve gayet de erkek trip atmamalı, sorunu neyse onu söylemeli diyorsun. Bu hiçbir şey olmamış gibi kabul etmek gibi bir şey çıkıyor yazdıklarında. Şöyle diyeyim, bir erkek gelip sorunu söyledi. Kadın belki de o hatasını kabul etmiyor ve erkek de küsmek durumunda kalıyor. Buna da trip diyorsunuz haliyle?

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Belki de farklı anlıyoruzdur bilmiyorum ama sorunu söyleyip küsen erkeğe de trip atamaz diyen onca kadın var maalesef.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ya küsmek nedir abi küsmek zaten olgunca bir davranış değil. Sorunu çözmek yerine he halta küsüp giden ilişki yapmasın yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Bir sorun varsa tepkini koyarsın. Sınırını koyarsın. Açıkça söylersin yani erkeğe bu yakışır.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ya ben de diyorum ki sana erkek bu sorunu söyledi, tepkisini koydu ve kadın hatasını kabul etmedi. Daha ne yapabilir ki erkek? Eğer çok ciddi anlamda kırılmış ve kadından bir çaba görmüyorsa tabi ki küsecek abi. Başka ne yapacak? Sınırını zaten başka şekilde koruyamaz yani. Sorunu çözmek her iki cins için de olmalı. Niye her şeyi erkek çabalasın? Biraz cinsiyet yakıştırması yapmak yerine, mantıklı düşünün derim ben.

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

Arkadaşlar sakin 🤗☺️

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben kadın cabalamasin diye bisey demedim. Gayet de mantıklı düşünen bir insanım. Sen de söylemediğim şeyleri söylemişim gibi alınganlık göstermek yerine ne dediğimi iyi anla derim

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 Ama kadın trip atar, erkek atamaz diyorsun. Bu çabalamak değil ki? Nesi mantıklı? :D

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Yani erkek çözüm üretir, kadın trip atar diyorsun

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben kadın sürekli trip atıp küsüp gitsin demedim. Trip atmak güzel bir şey degil zaten ama "bu davranış kadınsı bir davranıştır" bunu anlamak neden bu kadar zor

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

E ona bakarsan kadınlar bazen öyle bir küsüyor ki benim neye kızdığımı anlayana kadar konusmicam diyor. Eee erkekler de mi yapsın bunu şimdi

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@Nightwalk35 İşte ben de diyorum ki, erkek haklı olduğu yerde de tepkisini koyup eğer hatalıysa o kadınla iletişimini kesecek zaten. Bu iletişim kesildiği zaman zaten erkek komple küsmüş oluyor. Çünkü kadın onu üzmüşse ve hatasını kabul etmiyorsa erkek küsebilir yani.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Bu dediğin şey trip değil

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Tepki göstermektir bu.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Tamam tepki gösterdikten sonra küsmek zorunda zaten. Tepkisini gösterdikten sonra erkek, o sevdiği kadının çabasını görmek zorunda olduğu için ve çok kırıldığını belli etmek için küsmek durumunda kalıyor. Yani adamın başka yapacağı bir şey yok orada. E ona da trip atıyor diyorlar. Ne yapacak ki başka? Kadın trip atmayı seçiyor, her çözüm aramasını erkeğe bırakıyorsa kusura bakma ama ben orada mantık aramam.

"Ben kadın sürekli trip atıp küsüp gitsin demedim. Trip atmak güzel bir şey (degil zaten) ama "bu davranış kadınsı bir davranıştır" bunu anlamak neden bu kadar zor? E ona bakarsan kadınlar bazen öyle bir küsüyor ki benim neye kızdığımı anlayana kadar konusmicam diyor. Eee erkekler de mi yapsın bunu şimdi"

İşte burada kadın çaba göstermiş olmuyor @Nightwalk35, burada kadın susup hiçbir şeye çabalamama hakkını kullanıyor. Bu çabalamak değil.

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Bir kere sen "Kadın trip atmak yakışır, kadının ifade etme biçimi o" diyorsun da ben mesela kadının trip atmasını asla yakıştırmam. Neyse derdi kendisi de söyleyebilir. Bu kadına aykırı olan bir şey değil, asıl kadına daha çok yakışacak bir şeydir. Susup erkeğin anlamasını sağlamak yerine, neyse derdi kendisi anlatmayı güzel bir dille başarıyorsa zaten burada sorun yoktur. Bu eşitlikçilik değil, aksine olması gereken bir şey. Sağlıklı iletişim dediğimiz şey zaten hislerin net bir şekilde paylaşılmasından geçer. Yani bunu atlıyorsunuz çoğunuz. O yüzden trip atmayacaksa kimse atmamalı bu durumda. Ben bunu her zaman savunurum.

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

Tamam arkadaşlar, bu kadarlık tartışmanız yeter bence. Yarın devam etseniz olur mu? Bildirim geliyor sürekli de. ☺️🙏

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

@iyikiben54 Tamam özür dilerim. İyi geceler. 😊

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

Özüre gerek yok ☺️☺️

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Söylediklerim neden anlaşılmıyor? Aynı şeyleri tekrarlıyorum sürekli. Ben "kadın trip atmalı demedim" tabiki herkes derdini doğrudan söylesin. Trip atmak hoş bişey değil kimse için ama erkekler için hiç olmaması gereken bir şey. Kaçtır aynı şeyi söylüyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Kusura bakmayın. İyi geceler

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Night, ben kıt değilim. Gayet net anlıyorum yazdıklarını merak etme. Bana kıtmışım gibi davranma lütfen. Gayet net anlıyorum ama çelişiyorsun. Madem doğru olmadığını belirtiyorsun neden "Biri trip atacaksa kadın atar, erkek atmaz çünkü erkeğe yakışmaz" diyorsun o zaman? "Sağlıklı iletişim kuran hiçbir insan trip atmaz" diyebilirdin yukarda yazdıklarında onu demek yerine o zaman. Gayet net anlıyorum ama sen şu anda çelişiyorsun.

Yorumla
    • iyikiben54
      iyikiben54
      1 yıl

@Nightwalk35 @IceColdSlayer tamam arkadaşlar lütfen sakin olur musunuz artık?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Ben çelişmiyorum. Kıtsın da demedim ama söylediklerim yine anlaşılmamış üzgünüm. İnsanları daha fazla rahatsız etmeyelim. İyi geceler

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      1 yıl

Peki sana da iyi geceler. Kendine iyi bak. 😊

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Sen de

Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

İlk kadinlar açılsın artik yazık hep erkekler yapıyor 😄

1
    2 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Yok ya

Yorumla
    • everkeğii
      everkeğii
      1 yıl

Kız ne var açılıver ne olacak 😃

Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Evet kıyamet alameti zaten erkeklerin dişi gibi davranması. Çok itici gerçekten

1
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

beklemek başkasına fırsat vermektir, seven beklemez

1
    0 Yorumla
  • Alfadoomm
    Alfadoomm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kadın açılsa kadın için harika olmaz mı

1
    6 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Olmaz cepte görülür

Yorumla
    • Alfadoomm
      Alfadoomm
      1 yıl

Sadece cepte görünse iyi, kaşar olarak görülür, hafif algılanır ama benim demek istediğim kadınların açıldığı bir dünya olsa harika olmaz mı, kadının artık seçen olduğu bir dünya bana çok çekici geldi. Var olan dünya için demiyorum ama bu dünyada bu öküzluk ile olmaz bu

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bence de

Yorumla
    • Alfadoomm
      Alfadoomm
      1 yıl

Peki sen yargılanmayacagini, ve olumsuz sonuçlarının olmadığını bilsen bundan emin olsan hatta şöyle söyleyeyim yarın herkesin hafisazisini silecek olsam bugün kime nasıl açılırdın ne yapmak isterdin

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kocam olur musun yazardım jdkshskjs

Yorumla
    • Alfadoomm
      Alfadoomm
      1 yıl

Kaç yaşındasın bebeğim erkenden koca moduna girmişsin

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Erkek açılır racondur.

2
    0 Yorumla
  • nenickiamk
    nenickiamk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Erkek erkekse açılır hahsh

1
    0 Yorumla
  • toluca
    toluca Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Erkek utangaç çekingense kız adım atmalıdır

1
    4 Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Onu nerden anlıyacam acaba bir arkadaş soruyor da…

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

😁

Yorumla
    • toluca
      toluca
      1 yıl

@manolya1903 o adım atamıyosa utangaç çekingen demek ki

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Ama belki ilgisi yokta olabilir …diyor arkadaşım 😅

Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

En heyecanlı kimse o açılsın

1
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadın

0
    4 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Başka emriniz

Yorumla
    • AskeriiMühendissss
      AskeriiMühendissss
      1 yıl

başka emrim yokhhhh

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

😬

Yorumla
    • AskeriiMühendissss
      AskeriiMühendissss
      1 yıl

ya da var

Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Erkekler tabiki

1
    0 Yorumla
  • glaberizm
    glaberizm Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

sen açıl

0
    0 Yorumla
  • Sweettyyy42
    Sweettyyy42 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    1 yıl

Kadın

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce ilk kim açılmalı kadın mı erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk kim açılmalı kadın mı yoksa erkek mi? 26 cevap verildi
Sizce ilk adımı kim atmalı kadın mı erkek mi?🤷🏻‍♀️? 19 cevap verildi
İlk adımı kim atmalı erkek mi kadın mı? 9 cevap verildi
Sizce İlk Adımı Erkek mi Atmalı Kadın mı? 29 cevap verildi
İlk adımı atan kadın mı olmalıdır, erkek mi? 37 cevap verildi
Sizce ilk adımı kadın mı atmalı erkek mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨