Erkeklerin açılmasını beklersiniz yoksa kadınlar da açılmalı mı?

Erkeklerin açılmasını beklersiniz yoksa kadınlar da açılmalı mı?
Bence seven açılabilir. Cinsiyetler arasında öncelik sırası belirlemek yerine, açılacak kapıya yakın olan kişi önce kapıyı açmalıdır. Bu, cinsiyet ayrımı yapmadan, pratik ve nazik bir davranıştır. Özellikle toplumda kadın-erkek eşitliği ve cinsiyet ayrımcılığı konularında farkındalık yükseldikçe, böyle davranışların cinsiyetler arasında ayrım yapmadan yapılması ve herkesin bu tür basit jestlerde bulunması önemlidir.
Bir erkek olarak kesinlikle erkek açılmalı derim. Kadına düşün erkeğin dikkatini çekmeyi başarmak erkeğe cesaret vermek. En kötü şartlarda ortak bir tanıdık ağzından kaçırmış gibi söyleyecek erkeğe.
Ben aceleci davranmanın doğru olduğunu düşünenlerden değilim, zaten arada bi çekim varsa ve iletişim kopmuyorsa kendiliğinden gelişebilir.. duygularindan emin olan taraf bunu dile getirmek isterse de, kadın/erkek ayrımı olmaz bence her ikisi de açılabilir..
Cevap
12Cevap
Bence belli başlı hisler ortaya koyulmali, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Yani illa bir çıkma teklifine gerek yok. Zeki olan davranışlardan çıkarımlarda bulunur..
erkek ama maalesef günümüz dünyasındaki sapkınlıklardan dolayı çekiniyoruz size bir şey söylemeye yanlış anlaşılırız diye.
En çok kim seviyorsa o açılsın işte bunun erkeği kadını yok bence
Ben kimseye kolay kolay açılabileceğimi sanmıyorum bu ego vs değil
Ben açılamam ilk adımı atamam maalesef utangaç biriyim
Geç kalınmamalı erkek ya da kadın bi an önce kavuşulmalı
İkimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz. Fakat açılamıyoruz. Çekiniyorum açıkçası. Sanırım o da çekiniyor ya ters cevap alırsam diye şdvdşdgdşgdld. Sonumuz ne olacak bakalım
Cesaretli olan her zaman daha çekici gelir kadın ya da erkek değil cesaret önemli
ilk kim sosyal medyasına ulaştıysa o adım atmalı atsın ki hemen o iş tatlıya bağlansın
Hoşlanan kişi açılsın
valla kadınlarda artık bu toplara girsin mümkünse
Kim istiyorsa ilk adımı o atsın.
Cinsiyetle alakası yok bu durumun.
Kim daha çok seviyosa
Hangisi tezcanlı ise o açılsın. 🙄
Hehe tezcanli 😄
Kadının açılması sisteme aykırı bence
Seven
Erkek
Erkek
Erkek