Aslında ilk adımı kimin attığı önemli değil iyi anlaştıktan sonra gerçekten kafa yapıları uyuduktan sonra bir taraf adım atmalı diye düşünüyorum. İlk adımı bekleye bekleye zaten doğru insanlar hayatımızdan kayıp da gitmedi mi
Hepsi gitti çoğu ben bekledim onlar adım atsın diye ama değiştirmek istiyorum bunu acaba ben mı atsam !
Cevap sahibi
9 ay
Bir yerden başlamak lazım eğer karşıdaki insanın gerçekten senin için doğru insanın olduğuna inanıyorsan bence adımı atabilirsin. Hani genelde bizde şu mantık vardır ya erkek adım atsın ya niye ki sevgine sahip çıkan herkes adım atabilir dediğim gibi sana karşıdaki insan doğru insan olduğuna inanıyorsan adım hiç düşünmeden at
Deneyeceğim çok güzel yazmışsın normalde çekiniyorum yani utanıyorum onunla nasıl sohbet edeceğim başlatacağım ama bir şekilde deneyeceğim teşekkürler 🫶🏻
Ay çok güzel konuştun evet normal yani gidip onunla konuşacağım görürsem merhaba naber gibisinden nasılsın bunu demek hoş oluyor demi tatlı muhabbet yani bence
Cevap sahibi
9 ay
Tabii ki öyle ciddi cesaretini top kaybedecek hiçbir şeyin yok dediğim gibi sana hayat beklemek için çok kısa içinde hiçbir şey kalmasın hiçbir şekilde çekinme 🙂💐 bu arada teşekkür ederim
Bence ilk adımı kim atarsa atsın, önemli olan samimiyetle yapılması. Kadınların ilk adımı atması artık oldukça normal karşılanıyor ve cesur bir duruş sergilediğini gösteriyor. Erkeklerin bunu nasıl algıladığı ise kişiden kişiye değişir. Bazıları hoşlanıldığını düşünüp olumlu bir şekilde etkilenirken, bazıları maalesef yanlış anlamlar yükleyebilir. Ama bu, o kişinin olgunluğu ve ilişkilere bakışıyla alakalı bir durum. İlk adımdan korkma, içinden geldiği gibi davran. 😊❤️
Güzel cevap sadece bişeyden emin olmak istiyorum ilk ben gidip konuşmaya çalışırsam acaba beni yanlış anlar mı ya da işte cepteyim gibi düşüncesi olur mu sence
Şöyle ben çok utanıyorum mesela göz teması kurmaya çalışıyorum ama baktığı zaman hemen başka bir yere bakıyormuşum sanki ona bakmıyormuşum gibi o da göz göze geldiğimizde hemen başka bir yere bakıyor utanıyorum ben o da aynı galiba 🤷🏻♀️
Yani mesela erkek konuşmaya çalıştığında soğuk yapmamalı, ilgi göstermeli çok az oksada mesela gelip yakandanda olsa soru soracak kastım bu yoksa erkek zor açılır
En İyi Cevaplar