İlk adimi kim atmalı?
Erkek
Kadin
Hiç fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk adimi kim atmalı?
Aslında her şey gibi bu da adabı muaşeret kurallarıyla belirlenmiştir. Bakalım geleneklerimiz bu konuda ne diyor? Kadın ilgisi olduğu kişiden teklif beklediğini belirtmek için mendilini yere düşürür. Erkek bu mendili alırsa teklif edeceğinin sinyalini vermiş olur. Oralı olmazsa bu aşk daha başlamadan biter. Günümüzde de olayın temeli budur. Kadın, teklif beklediğine dair ilk sinyali vermeli ve erkek teklif etmelidir...
♪♫ Üsküdar'a gider iken bir mendil buldum,
Mendilin içine lokum doldurdum. ♪♫ ♪♫
Cevap
11Cevap
Seven atabilir bence ama erkek atmalı
Bizim ülkede ilk adımı kadınlar her zaman erkeklerden bekliyor ama bu yanlış seven taraf ilk adımı atmalıdır.
Kadın işaret atar erkek adım atar. Abazanlar işaret almadan adım atar hataları burada. d
Evet. Çok doğru. Peki işareti de bir adım sayabilir miyiz
Kadının adım attığı erkeğe yapıştığı ilişkiler evliliğe gidiyo onu fark ettim
Peki kadin ilk adimi nasıl atmalı ve atıyor
Orasını bilmiyorum ama iki tane çok yakından örnek gördüm asla evlenmeyecek adamları ne yapıp edip koca yaptılar bu kadınlar hem ilişkiye başlarken adım atan taraf oluyor hem de ilişkiyi yürütmek için hep kendinden fedakarlık eden, her kavgada tartışmada adım atan taraf oluyor
Bence kadın atmalı sevdiği erkeğe ben senden hoşlanıyorum adamım hadi seni götüreyim gittiğim yere demeli 🥰🤗😊☺️
Seven sevdiğine ilk adımı atıp sevdiğini söylesin 😁
İkiside atabilir ama erkeğin atması daha güzel olur .
Cinsiyetsiz bir konu. Ben de atıyorum bazen. Böyle şeylerin cinsiyeti olmamalı.
Bunun bir önemi yok gibi. Gerçekten "bu adam" dediğim birine karşı adım atabilirim.
Erkek çekşngensr ve içinde yaşıyorsa veya ilis tarafta ben söylerim onlar adına 🤭😬
İlk adımı erkeğin atması daha çekici
Erkeğin eril enerjisi yüksek ise bu beklentiye girmez bile gözümde erkekler çok güçlü gözüktüğü için ilk adımı ondan beklerim :)
kadın arsın bi zahmet. hep bizmi atacağız.
farketmez ben de atarim
Kadın atmalıdır.
Erkek atmalı
Kadın.
Erkek man
İlk adım şerefsizdir
Cesareti olan
Kadin atmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?