Bir hanımefendiden çok hoşlanıyorum fakat bir kaç sıkıntı var?

Kendisiyle 2 haftayı geçkindir internet üzerinden konuşmaktayız öncelikle aramızda 5 yaş fark var. Kendisiyle şans eseri internet üzerinden konuşmaya başlamıştık ve o an yeni terkedilmişti saatlerce sohbet ediyorduk öncelikle söyleyeyim hayır beni kullandığını açıkcası hiç düşünmüyorum her konu hakkında sohbet ediyorduk ve benim çoğu şeyimi merak ediyordu soruyordu, sürekli kendisi napıyorsun, nasılsın yazıyor, sabahın ikisinde şarkı atıp sabah dört olana kadar sohbet ediyorduk. Kendisine hoş sözler söylemeyi seviyordum canım cicim demiyordum ama hoşuna gidecek şeyler söylüyordum çok etkileniyordu ve beni önemsediğini hissediyordum artık hiçbir şekilde diğer kişinin adı bile geçmiyordu zaten ne olduysa bir kaç gün önce oldu o gün gene bana kendisi yazdı benim anılarımı dinlemek istediğini hangisi olduğunun hiçbir önemi olmadığını ve onları dinlerken çok eğlendiğini söyledi gene saatlerce konuştuk sonra konuşma bitti bir iki saat sonra profilimdeki bir şarkıdan kaynaklı yazdı ve konuşma orada çok kısa sürdü belkide ben uzatmadım o da tıkandı büyük ihtimalle sanaldan olduğu için o günden sonra hiçbir şekilde ben yazmadığım sürece yazmıyordu yazdığımda da o kadar da kısa tutmuyordu ama konuşuyordu gene benle ama bir farklılık hissediyorum artık o sürekli gecenin bir vakti bana yazan kız yok yazmıyor kendisinin çok fazla boş vakti var bekliyorum belki bu gece kendisi yazar sizin düşünceleriniz, görüşleriniz ve ya önerileriniz nedir?

Bir hanımefendiden çok hoşlanıyorum fakat bir kaç sıkıntı var?