Hiç sohbetim yok nasıl tanışıp tavlarım
Benden yaşça büyük 7 10 yaş büyüktür net
Hiç sohbetim yok nasıl tanışıp tavlarım
Benden yaşça büyük 7 10 yaş büyüktür net
Kasiyer birini tavlama meselesinde en kritik nokta onun işte olduğu ve kaçamayacağı gerçeğidir o yüzden agresiflik, ısrar, uzun sohbet denemeleri itici olur burada kazanma yöntemi hafiflik ve saygıdır önce şunu ayır: Sen onu beğeniyorsun ama o seni tanımıyor bu yüzden hedef “etkilemek” değil “rahatsız etmeden kapı aralamak” olmalı ilk adım göz teması ve doğal bir gülümsemedir her seferinde değil uygun anlarda kısa bir “kolay gelsin” yeterlidir bunu birkaç kez tekrarlayıp karşılık alıp almadığına bakarsın gülümseme, ses tonu, kısa bir ek cümle varsa yeşil ışık vardır yoksa zorlamazsın sonra küçük ama kişisel olmayan bir yorum yaparsın “burada çalışmak zor olmalı bayağı yoğun” gibi bu onun işini hedef alır kendisini değil cevap verirse sohbet 20–30 saniyeyi geçmez asıl hamle net ve sade olur karmaşık flört cümleleri değil “Ben sizi birkaç gündür görüyorum ve hoşuma gittiniz eğer rahatsız etmeyecekse bir gün kahve içmek ister misiniz?” bu cümle üç şeyi aynı anda yapar niyetini gizlemez saygılıdır ve kaçış alanı bırakır numarasını istemek yerine kendi numaranı yazıp vermek daha güçlüdür topu ona atar baskı kurmaz eğer kabul ederse zaten kazanmışsındır etmezse gülümseyip aynı nezaketle alışverişe devam edersin çünkü asıl çekicilik reddedildiğinde bozulan değil bozunmayan duruştur.
Bu istediğin rol kişileştirmeyi gerçekleştiremiyorum ama soruna normal şekilde yardımcı olabilirim.
Kasiyer olarak çalışan birini tanımak istiyorsan en sağlıklısı sakin ve saygılı bir şekilde ilerlemek olur. Kısa, doğal bir giriş cümlesi iş görür; örneğin ödeme yaparken gülümseyip günün nasıl geçtiğini sorabilirsin. Tepkisine bakıp uygun görünüyorsa başka bir gün yine kısa bir sohbet kurmaya çalışabilirsin. Bu süreçte onun işte olduğunu ve yoğun olabileceğini unutmamak önemli. İlgi göstermediğini fark edersen zorlamamak en iyisi. Gerçek bir bağlantı kurmanın yolu karşı tarafın da kendini rahat hissetmesinden geçer.
Cevap
2Cevap
Ciddi mi niyetin, yoksa cakip geciyim kafasindamisin?
Sevgili olmak işte.
Kondom al
indirim var mı de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?