Yok artık daha neler demeyin bunu yaşayan insanlar var. Çok ütopik bir şeyden bahsetmiyorum. 😂 hatta balayına giden kaynanalar var. Duydum 😂 başınıza gelse ne yapardınız?
Kaynananız sizinle beraber balayına gelmek istese ne tepki verirdiniz?

Yok artık daha neler demeyin bunu yaşayan insanlar var. Çok ütopik bir şeyden bahsetmiyorum. 😂 hatta balayına giden kaynanalar var. Duydum 😂 başınıza gelse ne yapardınız?
Kaynananız sizinle beraber balayına gelmek istese ne tepki verirdiniz?

Cahilliğin, bencilliğin, anlayışsızlığın ta kendisi bir durum balayına giden çiftin baş başa olması gereken bir zaman büyüklerin ne işi var. Oldu olacak aynı odada kalsınlar.
Bu tarz erkekler ana kuzusu oluyorlar. Anneleri yönetiyor onları. En başta bunu görüp hiç evlenmemeyi tercih ederim. Uzak durulması gereken erkek tipleridir ana kuzuları. O yüzden reyizz evlenmeyince balayında kaynana sıkıntısı da çekmemiş olurum. Nasıl ama? Şkgxkf
Hahahha 😂😂 haklısın mehtapçım
Demi feratçım şjjggx
Tepkiyi benim vermeme gerek kalmadan evlendiğim insan vermiyor ise çok büyük bir hatadır zaten evlenmek, hemen dönerim o yoldan. Bu o gün balayı, yarın evimin içi olur. Sınırın olmadığı yeri saygısızlık olarak algılarım.
Burak yılmaz balayına selçuk inanla birlikte çıkmıştı o geldi aklıma hsjsnsnms. Ne işi var yani balayı iki kişiyle yapılır üçüncü kimse olmaz, olması düşünülemez ve teklif edilemez yani
Cevap
12Cevap
Ben sorun etmezdim bunu.. eşim eğer isterse zaten bana laf düşmez ki.. hem eşimin annesi benim de annem sayılır gelsin tabi ki de sdfsdf
Hanımcılık kazanacak diyorsun yani 🤨☺️
Hanımcılık kazacak :D
Eşim ve annesi gitsin balayına ben evde keyif yaparım ha dönüşte anahtarı kilide uyar mı orası kocaaaaaaammaaaann (?) 😅😅😅
yani gercekten ne diyim bunlara ha. ben evlenmisim balayi benim balayim, oglu benim kocam, nazi gececek biri varsa da benim kendisi degildir. bi de gelip ortamizda da uyusun korkar falan maazallah 🙄
Kibarca uygun olmadığını söylerim. Anlamıyorsa da, herhangi bir vakitte ansızın karımı da alır çıkarım yola, belki anlar kızının artık benim olduğunu:d
buna benim tepki vermem zaten kocamin beni başından almasıdır. kendi annesine kendisi anlatır o durumu yaratmaz. Beni annesiyle kavga çıkarmak duruma sokan kocanin kafası saksidir
Eger esim tepki vermiyorsa bensiz devam edin derim annesinden bosanmayan kocayla ugrasamam
Gitmem ki öyle bir şey olamaz ne yapacağız üçlü mü yapacağız
Olumsuz bir tepki verirdim. Saygı görmek isteyen hak etmeli
Eşim istediği tepkiyi vermezse annesiyle tek gider bide ben mi tepki vereceğim
O kadar da uzun boylu değil. Böyle saçmalık olmaz, herkes duracağı yeri bilmeli.
Kibarca olmayacagini soylerim ama benim kaynanam cadi degil kulturlu edepli insan
Gelirse gelsin yaa buna mı takıcam kafayı (Havuzda veya denizde boğulmasını sağlarım.).
Hos degil ama gelmek istiyorsa yapqcak bir şey yok sanirim
Kimse canı gönülden istemez bunu tabi. Ama açıkça ya da imâ yaparak gelme diyemezdim. Sonuçta aynı odada uyumayacağız. Önemli olan kalpler kırılmasın.
Otursun kocasının yanında ne işi var yanımda balayiyna gitsem ruhu duymayz 🤣
Bana uyar bebelere bakar biz gezeriz🤣🤣🤣
Evet
Gerdeğe de gelsin opu
Açık açık senin balayında ne işin var derdim
gelsin hatta aramızsa yatsın 🤣🤣
Yuhannes yani derdim dmxmcnnc
Ben de eski sevgilimi çağırırım
Sesten rahatsız olursun derim
Yolda bırakırım
O kadar da değil 😂
popon yala derim