Güncellemeler
+1 yıl
Daha çok şuna kızıyorum. Bekar bir abisi var vurdumduymaz biri. Onunla görüşmeye gidip yoldan geri dönmüşlugu var eşimin. Abisi ekti diye. Bir arkadaşı gelmişti geçenlerde o da ekti benimkini buluscaklardi. Yani ben her seferinde git görüş demişim ben annemlerde beklerim demişim
Ama bugün bana kızdı diye bana diyorki senin yüzünden kimseyle görüşmüyorum her yere beraber gitmek zorunda mıyız abimle görüşmeme izin vermiyosun.
Yani biseyler uydurup uydurup bana suç atıyor nefret ediyorum bu huyund
Ama bugün bana kızdı diye bana diyorki senin yüzünden kimseyle görüşmüyorum her yere beraber gitmek zorunda mıyız abimle görüşmeme izin vermiyosun.
Yani biseyler uydurup uydurup bana suç atıyor nefret ediyorum bu huyund
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kızmam anlayış gösteririm. Gelmiyorsa açıklama beklerim yalnız. Beni önemsemesi önemli.
Sevmiyorum onları diyor ve yabancılık hissederim diyor
Ne yapsın içi ısınmamış demek ki
Başkası da olsa gelmezdi sinir oldum işte
Evet maalesef öyle
Gitmesi lazım ayıp etmiş
Mantıklı nedeni olursa zorlamam ama mesela onlarla görüşmek istemiyorum dese bile olur bir dsha görüştürmem ama öylesine gitmicem derse sıkıntı
Sevmiyorum onları diyor, ben yabancılık hissederim tanımıyorum diyor
Konuş güzelce. Sen aynı durumda olsan benim aynı dsvranmamı ister miydin de
Her yere beraber gitmek zorunda değiliz diyor sen ailenle git diyor kızıyor bı de. Konuşulmuyoki
Bence tadını çıkar sana özgürlük vaadediyor. Benim eşimde bir tık öyle kendi ailesine de aynı. Mesela tatilde ben ailemin yanına gittim gel dedim gelmedi ailemde gelmesini istedi. Açıkladım onlara da canı istemiyor dedim biz takıldık eğlendik şimdi yazın o köye gitcek ben de kızkıza tatile. Israr da edemez çünkü ben ona ısrar etmedim saygı duydum.
Başta ben de senin gibi takıyordum ama artık birbirimizi bir şeylere mecbur etmemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
İşte ben bunu sevmiyorum. Tabiki gidip görüşsun arada arkadaşlariya falan ama bu şekilde değil
Yani benim yaşam tarzım değil hoşlanmıyorum
Bir daha sormadan plan yapma bence. Arkadaşına da açıkla bence eşim biraz uyuz dersin
Plan yapmasını kıza net bişey demedim sadece gideriz diye düşünmüştüm
Aynısını ona yap ve bir daha asla ne veya kim olduğu fark etmeksizin onun aile ya da arkadaşlarindan birine misafirlige gitme.
Yaa sorma o kadar sinir bozucu konuşuyorki. Ben ailesinse her türlü fedakarlığı yapıyorum ona bak bı de
Ne hakla kızacaksın?
Davete evet derken kocana sordun mu? Senin arkadaşınla tanışmak, arkadaş olmak, gidip gelmek zorunda mı ?
Tanıştı nikahta. Kocama sormadan evet demedim zaten kıza net cevap vermedim. Başka arkadaşim yokki en yakın arkadaşım o
Arkadaşı ol demedim sadece iftara görelim dedim
Gelmek istemiyorsa nedeni vardır bence
Ayıp olur
E anlamiyor
Sen gider misin onsuz. Utanırsın
Utanmam liseden beri tanıyorum hem kendi ailemde olcak annem babam. Ama eşim olmadan gitmek ayıp değil mi
Eşinin ayıbı
Sen ona bidaha verirmisin
Evet kızardım
Kizardik
Anlamiyo