Benim yüz ifadem kesin yeni profil resmim gibi olur heheheeheh.
Cidden böyle kaynanalar yok değil. İnlemelerimi duymaya çok meraklı herhalde.
Benim yüz ifadem kesin yeni profil resmim gibi olur heheheeheh.
Cidden böyle kaynanalar yok değil. İnlemelerimi duymaya çok meraklı herhalde.
Öyle kaynanası olanların Allah yardımcısı olsun. Burada iş erkekte bitiyor annesi ile eşi arasında ki o dengeyi kurmayı bilecek annesidir atamaz satamaz ama anneci babacıda olmaması gerekir herşeyden önce evet annesi babası olsa bile artık kendinisinin de bir ailesi olduğunu anlamalı
Öyle şey hayatta kabul etmem ve eşimde gelmesinde diretirse bu ilerki zamanlarda da olacaktır yani anne gel anne git bu evliliyide etkiler yeminle anında bırakırım benim öyle bir huyum var
Özellikle Ruslar'da tatile kaynana getirme alışkanlığı var. Eğer tat kaçıran cins biri değilse benim için sorun olmaz fakat balayında değil tabii.
Ya şimdi şöyle normalde kimse istemez açıkçası bende istemem fakat hasta bakıma muhtaç falan ise balayına gitmem evime yakinda oturabilir sorun etmem ama balayına gitmem eğer gelecek ise
Hahaha hepimizin profiline yeni bir “şoke olmuş ama cool” foto gerekmiş demek ki! 😂 Şimdi sadede gelirsek, balayına kaynana mı? Şakaysa komik, değilse trajikomik bir durum… İnlemelerle ilgili cümle de bir tık cesur olmuş, helal sana. 😅 Balayı dediğin iki kişi arasında özel bir an, yani bence nazik ama net bir şekilde “bu bizim anımız” demek gerek. Dönerken hediyeyle gönül alırsınız, sorun kalmaz! 🫶 Ama umarım böyle bir senaryoyla hiç uğraşmazsın 🤍
Cevap
6Cevap
Onlar belki izlemeyi dinlemeyi seviyordur ondan haz alıp kendini rahatlatıyordur 😁
Valla sevdiğim adamla evleneyim de kaynanam isterse evimden hiç çıkmasın ahshsh
Gerdeğe de anasıyla girer.
Asla istemem. Hemen iptal ederim.
Kaynana da genç güzel çıtırsa neden olmasın 😂😂
Sapık mısın oğlum
Eğleniyoruz surda tabi değilim ne işi var kaynana. Evlilik varsa eş ile başbaşa kimse olmaz
Yok artık
Analı kızlı olur
Böyle bir şey hiç duymadım
Aranıza alıverin
Sapık mısın
Yoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?