Balayına eşinizin anneside gelmek istese eşinizde kabul etse tepkiniz ne olur? Benim kuzenimin arkadaşı kaynanasını da götürdü balayına hatta instagrama resim bile koymuşlar bari resimlerde olmasaymış kadın eksik kalmamış mübarek
Çoğumuzun görüşü olur mu canım öyle şey. Ama bunun yol açtığı durum yine birey olamamış iki insan iki eştir. Maddi anlamda güçsüzken evliliğe kalkışıyorsan annen baban ve bilimum tüm büyüklerden gelen maddiyatla bir takım işlerini hallediyorsan ne gariptir ki insanlar da her şeyde söz hakkı olduğunu düşünüyor. O yüzden bedeninizi ve ruhunuzu doyumadan bu işlere kalkışmamak gerek.
Gebertseler götürmem
Hahaha sesli güldüm
Haklısın tabi kaynananın ne işi var balayında
Oldu olacak alsın oğlu ile o yatsın bana ne gerek varmış ki o zaman evlenmiş. Balayı özel tatil kimsenin olmaması gerekiyor böyle bir teklifle gelirse eşim al anneni götür derim ve ben gitmem balayı döndüğünde zaten boşanma kağıtlarını görür. Herkes anne ve baba da olsa haddini ve yerini bilecek. Herşeye dahil olmaya çalışmayacak.
Hayır tabiki asla gelemez😏(Semihcigim bunları okuyup e
Benle evlenmekten vaz geçerse😨😨😨)
Aa belki düşünebiliriz. Yani gelebilir. Evet evet gelse güzel olur😣
Allah iyiliğini versin 😂
Amin inş😊
Cevap
199Cevap
Birisi bunu sormuştu kaynanam gelcek oluyo kocam bişey diyemiyo boşıcam ben bu adamı diye😂Öyle saçma şey mi olur ya gelemez tabiki hadi otele filan gidilse neysede otele gitmeyi düşünmediğim için imkanı yok gelemez😂
Benim sorumda gelen kişi kızın annesi onlarda antalyaya otele gittiler 😂
kaynanam gelmezse balayına çıkmam bile. kaynanam dünyanın en önemli varlığıdır benim için. canım kaynanam.
Hanımcı
Hahahahahahahahahahahaha
Evet evet öyle 😂
Hayır böyle bir yalaka damat istemem
Başkaları ister belki
Gece de aynı odada mı kalmışlar diye sormak geçiyor içimden. Kayınpeder neredeymiş? Her neyse yemin ediyorum bu tip kaynanalara uyuz oluyorum. Benim arkadaşımın bir annesi var Allah düşman başına vermesin. Geline de öyle acıyorum ki. Allah yardım etsin... Ha bu arada benim kaynana evlenince bizimle birlikte gelmek isterse kesin kayınpederide götürürüm 😅
Evimde kalmak isterse başımın üzerinde yeri var ama balayı nedir ya? Aralarında da yatmış mı bari?
Sanmıyorum 😂
Götürmem. Kendi annemi de götürmem yani kaynana olmasıyla bir alakası yok. Fakat balayı eşler baş başa vakit geçirsin, birbirinin tadını çıkarsın diye var olan bir şey. Kimin annesi olursa olsun ne işi var orada eşlerin yanında yani?
Götürürüm ama o evlilik balayından sonra biter. :):
Ne gerek var o zaman balayına? Hiç gitme daha iyi
balayı dedigimiz şey baş başa kalmakdır extra başkaları geldigi zaman rahat olmazsınki o kişininde canı sıkılır tek taklılcak sizi rahatsız etmeye başlıycak o yüzden en güzeli tek gitmek :)
Adı üstünde balayı kaynanamin ne işi var ha tatil olsa can kurban gelsin götürürüm hatta ben ısrarla teklif ederim ama balayı balayıdır işte gelmesin ya üzmeyelim birbirimizi 😉
Yok artık o zaman ben gitmem anasıyla gitsin balayından bahsediyoruz normal tatilden değil kaynanamın böyle bir şey istemesi başlı başına saçmalıkken kocamın bunu kabul etmesi kaldırılamaz bir şey
Ya balayı yeni evli çiftlerin yalnız kalması gereken bişey kaynananın ne işi var bir zahmet ona da burnunu sokmasın geri kalan her şeye sokacak zaten
İmkansız.. kabul etmem.. Oldu olacak tüm aileyi götürelim, çoluk çocuk ne varsa..
Oldu canim baskaa?😄Normal tatile gitsek alirim ama BALAYI özel kadinla erkek arasinda gelemez 😄😍😍
Ben normal tatilde bile almam
😁😄Niye ki?
O da zamanında eşiyle gidince kaynanasını mı götürüyordu sanki? Her zaman kaynanamı taşıyamam yanımda o geliyorsa her yere benim annemde gelcek o zaman ve böyle bir evliliğinde uzun süreceğini sanmıyorum 😂
Kendini bilen bir kaynana gitmez bence napacak gidipte havlumu tutacak tobe tobe ya:))
okudukca guluyorum valla bu cevaba
@33semih1967 bencede güzel bir cvp buradaki yaziyi Kaynanalar okuyabilseydi keşke gitmekten vazgecerlerdi eminim😂😂😂😂
vallahı dogru
O kaynana biraz anlayışlı ise böyle bir adım atmaz zaten. Deli saçması. Ne işin var kaynananın orda? İzleyici mi olacak anlamadım :D :D
Ne işi var canım? Ama geleyim derse de kurtuluş yolu yok gibi. :/
Ben direk boşarım
He yavrum bu yasina kadr gitmemis benimi beklemis hem anasini almadik kizini aldik oldu olcak sulalesi gelsin deniz kiralayalim
Balayina gitmekten vazgecerim gerekirse.. Çifte özel bir tatildir balayı illa bizle tatil yapmak istiyorsa balayindan sonra yine gideriz öyle gelir..
Ben sinirlenirdim ya öyle şey mi olur eşime iki cilve yapıcağım zamanı bulmuşum onuda annesi yüzünden yapamıyorum gitmem ben o balayına ya da onu çoook kısa tutar sonra geline kaynanam olmadan başbaşa yine çıkarız
Yatakta aralarina da girsin olmadi.. oyle sacma is mi olur ya. Esimle oturur dogru duzgun konusurdum bu konuyu.
Sen iyimisin derim Haha... balayi sirf yeni evlenen ciftler icin... kaynana ne ariyor ya.. tövbe estafurallah
yoh... a otur oturduğun yerde kaynana senn ne işin var kocan götürsün seni (bizden uzak bir yere) 😂
Kesinlikle annemi kaynanam ve ablamı götürmeyi düşünüyorum akşamları zaten otelde halinin üstüne oturup hanimlarla çekirdek citlemeyi düşünüyorum hava kararınca denizde açılıp opusecek değilim ya balayinda😇
Saçmalık. Normal tatile gittikleri zaman götürülür tamam da bu balayı. Eşimin annesinin ne işi var. Balayı olmasının özelliği ne şimdi. Şimdiden ileride nasıl annesine düşkün olacağını belli etmiş..
bu ne sacmalik ya. balayi da diger hersey gibi bir gelenektir ve kari koca yalniz gitmeli buyukler de buna anlayis gostermeli. cok sacma
Büyük konuşmayayım ama gelmesini istemem. Çok isterse balayına annesiyle tek başına gidebilir.
Asla götürmem, o gelirse sülalemi getiririm lan. :D
Saygımda ve sevgimde kusur etmem fakat eşimle çıkacağım ilk tatilde de yanımızda olmasını istemem.😕
Annem boyle biseyi hayatta istemez. Istese de hic cekinmem ziktirgit nereye geliyorsun derim.
Esimin annesine yapacagimi var sen dusun. Hayatta kabul etmem.
Gerekirse siz ikiniz gidin ben gelmiyorum derim, gene de kabul etmem.
Ve yurdum erkeklerine tavsiyem, ailesi olarak sizi gormeyen ve hala 'Anam, babam' edebiyatindaki gerizekali kezbanlardan uzak durun.
Hayatinizi zikip atarlar
yok daha neler bayram ziyaretine mi gidicez ya balayı bu
vazgeçerim gitmem. balayina kaynanami götürecek kadar kimse benden anlayış bekleyemez, adı üstünde balayı ve zaman gectikten sonra unutulur gider ve amacima ulasirim olmasi gerektigi gibi 😃
kesinlikle hayır , dul kaynanalar kapı dinlerler ve her şeye karışırlar , sevişmenizi bile izleyenler var geceleri
oha derim. kaynananın yüzsüzlüğü kız kabul etmek zorunda kalmış çüşş yani çüşş
Eyi daa😒 bir yerden de eksik kalsın o ne öyle sanki cocugunu ilkokula götürüyor😒
Annemi ben zorlasam götüremem. O nasıl saçma bir şey öyle. Gece de aralarına girip yatsaymış bari..
Yok artık asla öyle bir şey Olmamalı sadece eşim ve ben olmalıyız
Gelmesine gerek yok bence balayı sonuçta başbaşa kalmak daha mantıklı
Balayına gelmesini istemem ancak normal zamanlarda bașımın ustunde yeri var
Götürülmez ya o kadarda değil ne benim ne onun annesi.
bu nasil kaynana, resmen bosanma nedeni, kaynananin ne isi var balayinda, cok istiyosa kendi esiyle gitsin. Allahtan benim kaynanam böyle degil, ben cildirirdim
Kaynananın evinde kalalım o zaman ne gerek var uzağa gitmeye?
Eşlerin baş başa yapacağı tatilde kaynananın ne işi var? kabul etmem böyle birşeyi
Onlar gitsinler tatile ana oğul ben beklerim bide benimlemi uğraşacaklar 😂 te Allah ımm
birsey demezdim odasi ayri olacagi icin farketmezde ne isi var balayinda
Tövbe. Niye götüreyim ki götürmem tabiki karımla güzel zamanlar geçirmeye bakarım ben.
Asla götürmem gelirse gitmem benimle eşime özeldir balayı kendi annemi de kaynanamı da götürmem
Yoğurdu bakkaldan aldık diye ayranı birlikte içecek halimiz yok
ohaaa la hayatta götürmem otursun oturduğu yerde ne işi var la balayıda
ya onun ne işi var balayında asdfgcvncvxw ben rahat uyuyamam bile
İnşallah istemez. O gelirse kendi annemide alırım. Ailecek tatil yaoarizm. Dönünce de sabahlar olmasin😂
Kaynanamı seveceğimden eminim ama balayıda da bir işi yok hani.
Gelmesini istemezdim ama fazla ısrar ediyorsa o da gelsin ne okucak ki.
ne bilim o anki psikoloji çok önemli ama sanırım sıkıntı etmezdim gerçi balayı ne la bide bu çıktı elaleme kendimi film mi yapacam
Kaynanaya bağlı. Üç kişilik büyük yataklı bir oda tutarız.
O beni balayına götürmedi ki bende onu götüreyim 😂😂😂
Hayatta istemem bir kere olan bir sey sonucta kaynananin ne işi var 😊
Hayır istemezdim. Bana sormadan kabul ettiyse beraber gidin o zaman ben gelmiyorum derdim.
Yok mu gosterecekmis 😂 cok istiyorsa ona da birini ayarlarik 😂
Yok canim ne gerek var 😂 yok yatak odamizada girsin. Ozel bir tatildir onlar yerinde dursun. Baska zaman baska yerlere gideriz.
Yok öyle bir dava... Gerkes işine baksın... Balayı demek, yatak odası demek, seks demek... Eşimden başkası olmak istemeye bile kalksa kafasına sıkarım... 👊👊👊
Kaynananin ne isi var? Oldu aramizda yatsin bari oglundan ayrilamiyorsa
Bende babamı götürürdüm 😂 bari baba kız uyurduk sonuçta balayından sonra evli evine köylü köyüne mühabbeti olcak 😢
Eşimin böyle bir şey kabul edeceğini sanmıyorum, diyelim ki o etti ben etmem. Gerekirse gitmem ama onu da götürmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar