Nişanlım geçmişte bir çok insanla mercimeği fırına vermiş (anladınız) ben hiç yaşamadım
Bu durum benim fazlasıyla canımı sıkıyor ama belli etmiyorum
Siz olsanız takılır mıydınız sevdiğiniz insanın geçmişinde ne yaşadığına
Nişanlım geçmişte bir çok insanla mercimeği fırına vermiş (anladınız) ben hiç yaşamadım
Bu durum benim fazlasıyla canımı sıkıyor ama belli etmiyorum
Siz olsanız takılır mıydınız sevdiğiniz insanın geçmişinde ne yaşadığına
İlişkide eşitlik esas olduğu için takılırım ben erkek olarak bu yaşıma kadar nasıl bacak @r@mın zevkine yenik düşmeden yaşamışsam onunda öğle olmasını isterim ah be sevgili vatandaş bunu ilişkinin başların da öğrenme fırsatın yokmuy du yani bi şekilde soracağın bi soru ne bilim bi hal ve hareketinden anlayamadın mı
Cevap
6Cevap
Takılmazdım. Ben de yapmadım ama yapmayan erkek çok az bulması zor. Kabullenelim bunu.
Niye erkek olunca öyle bir kaide mi var yapması için sahip çıksın bi taraflarına namussuz erkek istemiyoruz!
E bulabiliyosan namuslu bul bacım bana niye bağırıyorsun
Takılmıyorum. Zaten de daha geçmişi min. düzeyde olan birine denk gelmedim, gelsem de yalan söylüyor derim o kadar alıştım.
canını sıkıyorsa şimdiden bitir ileride daha çok sıkar basit bir tartışmada kavgada kaldıraman
Benim mercimek de fırına girmedi hiç, Sıfır kilometre hala 🙈🙈
Ben de çok istiyorum ama çok utanıyorum 🙏🥺
Evlen kanka evlenmeden olmaz
Evlenmeden zor zaten, Şimdiye kadar yapmadım şimdiden sonra da yapmam, Hem utanıyorum hem de hastalık riski var, O yüzden şimdilik otuzbire devam 🙈
ĞCMWĞGÖEĞVLWĞVPE NEYDEN UTANIYON
Şeyden işte, Şeyi şey yapmaktan 🥒🍑🙈
Çok da canım istiyo, Dayanamıyorum artık, Libidom da çok yüksek çünkü ama ayıp bişey sonuçta 🙈🙈 Yoksa ben de bayılmıyom otuzbir çekmeye 🙈🙃☺️
Bu yaşta hala çocuk gibi bülüğümü ovuyom ve insanın zoruna gidiyo 🥺
bir şey olmaz. Tecrübeli İyidir. Seni mutlu eder
Takilirdim. Benim icin sorun. Bitirirdim
Aklınızı bu yiyip bitirir ama
Ee ayril ne isin var kafa agriyirsa
takılınabilir..
Defol git şurdan ya
Pardon ya ben farklı anlamda algıladım
evet aidsli olabilir namussuz erkek istemiyoruz
ĞFÖWĞGKWMXPWĞ ALLAH SENİ ALMASIN YA AĞLARKEN GÜLDÜRDÜN
Tskılırdım
Aklıma gelirdi acaba benim yerime kimi hayal ediyor beni onlardan cok beğeniyormu o kızlar cok mu yüksekti gibi sorun olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?