Çok pişman olduğunu inandırırsa bir şans daha verir misin?🧚🏼♀️

İstediği kadar pişik olsun, bir defa yapılması hayatımdan silinmesi için yeterlidir. Yanına kendi tabirleriyle ufak yalanlarıda ekleyin. Birisi size bir kere yalan söylediyse her zaman söyler. Şaşmadı. Eğer göz yumarsanız gözünüz çıkıyor. Acı tecrübe 😞
2. şansı hak ettiğini düşünen kişi aynı hatayı şans vermeyene kadar yapmaya devam eder. Özellikle aldatma konusunun şanslık bir durumu asla olamaz bana göre.
Ben sansı bırak selam bile vermem
Pişmanlığı yerin dibine batsın
Eğer pişman olup tekrar barisilirsa evlilik döneminde büyük sıkıntılara neden olur
Seven biri aldatmaz. Seks anlık duygu değişimi olabilir ama. Yani aldatmaz ya. İnsan sevdiğinden başkasına dokunamaz. Eğer arada kopmalar olmadı ise
Cevap
38Cevap
Aldatan birine şans verirsen gelir bir daha aldatır seni..
Ne şansı ya hemen yenisini bulurum.
Kendisine saygısı olan bir insan şans tanımaz..
Aklımda kalbimde yanımda hiçbir yerde yeri yok bunu yapan kişilerin yaşattığını yaşamadan ölmez kimse
Verdim. Pişmanlığını her şekilde belli etti. Ama çok pişmanım. Keşke vermeseydim. Keşke yoluma baksaydım. Şans verdiğin andan itibaren haklılığını kaybediyosun. Bitti kapattin.
Ama aldatirken pişman değildi gayet mutluydu ve seni kaybetmeye göze alarak bunu yapti simdi sg
Biri sana bir şey yapıyorsa bu onun suçudur. Bu kişi sana aynı şeyi ikinci kez yapıyorsa bu senin suçundur. Ben kesinlikle affetmem
Ben tipsizim beni hiçbir kız aldatmaz çünkü en baştan kabul etmez zaten beni. O yüzden aldatılmak bile benim gibi tipsizler için lüks sayılır.
Asla vermem vermek istemem. Bu artık bozuk et gibidir.
Pişman olacak olsa hiç yapmazdı, pişmanlık değil daha iyisini bulamadığı için geri gelir.
Sebebi de ne biliyor musun, çünki insanlar gerçek manada asla kaybetmek istemediği birine asla hata yapmıyorlar ve kaybetmiyorlar.
Hiç kimseyle ikinci şansı vermem. Aldatan insan zaten ulaşamaz bana hiç bir şekilde.
hiç bir şekilde şans vermem, 1. şansını iyi değerlendirseymiş
Verdim. 6 7 sene olacak neredeyse. Hala devamız ama her an bitebilir. Canım yanıyor zaten..
insan tarihinin en akdim sorusu ve hala cevabını bulamamış galiba:)
Duruma göre verilebilir aslında
Anlık bir şey dir samimi olarak gelir anlatır vb
Asla vermem eksik bir yanım yok çünkü eksik bir yanım olsaydı sorgulardım
Aşık olduğum ise şans veririm. Hatasız insan arayan dostsuz kalır demişler.
Hayir. Hiyanet karakter meselesidir. Bir kere yapan hep yapar...
Asla vermem. Cehenneme kadar yolu olsun böyle ucubelerin...
pişman olmak diye bi durum söz edilemez bu konuda, aldatmasaydı o zaman. affetmem.
Yav anma canım insanlar var,1 aldatan 2 . yide yapar sik-tir et gitsin , karakter çok önemli
ağır bir travma bırakır insandır... sadece bununla karşılaşınca zor olsada ilişkiyi tamamen bitirmek gerekir...
Aldatmak karakter problemidir … karakter sorunu yaşıyan insanlar hayatına giremez
Vermem. Hayvan yemle insan yeminle kandırılır.
Hayır, o kadar aptal değilim
Bir yapan bir daha yapar. Güvenemem ki bir daha
1 kere aldatan birdaha aldatır nasıl olsa affediyor diye
Karşıma geçip yüzüme bakacak cesareti bulamaz ne affetmesi
asla sadakat kırmızı çizgim
Vermedim, vermem de
Şans vermezdim her halde.
Verilmez yine yapar
Cok zor şans vermem
Hayır tabii ki
Kimmiş o enayi?
Asla bir kere aldatan şans eline geçince tekrar aldatır hemen ayrılınn
Asla affetmeyeceğim şey
Aldatan tekrar aldatır.
Bir kere yapan bir kez daha yapar
Aslaaaaaa
Verilebilir büyük konuşmamak lazım
Yok ya gökyüzü üstüme düşse yine olmaz😂
Hayır tabii ki
Hayır kesinlikle olmaz
seni bılmem aMA BEN vermem
Hayır verilmemli.
Hayır asla
Vermem
Vermezdim. Denenmisi denemek zaman kaybi.
Hayır verilmez
mümkün değil
asla vermem
Nayır.
Vermem
vermem
Hayir
Asla
Hayır
Hayır vermem
hayir asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?