İşsizim ve kendimi çok değersiz görüyorum ne yapacağım?

28 yaşındayım üniversite mezunuyum çevrem tarafından beğenilen biriyim ama aşk hayatımda hem de iş hayatımda hiçbir şey yolunda gitmedi hem sevdiğim tarafından sırtımdan hançerlendim ki bu süreçte ailem hiç destek olmadı bunalıma girdim hiçbir şey yapamadım işten ayrıldım şu an hiçbir şeye hevesim kalmadı yaşadığım kötü ilişki deneyimleri ruh halimi çok etkiledi üstelik iş hayatında da başarısız olmaya başladı işe geç kalmaya hiçbir şeye özen göstermemeye başladım yaklaşık 2 yıldırda kötü durumdayım ama ailem farkedemiyorlar odaya kapanıp keyif yaptığımı sanıyorlar bu süreçte ailemle de çok sorunlar yaşadım çalışmadığım İçin baskı yaptılar psikolojim daha kötü alt üst oldu her şeyden kendimi suçladın ve değersiz hissediyorum çünkü kimse beni görmüyor. Güzel ve dikkat çekici olsamda hayatımda bu asla yetmedi yetmiyor karşıma hep şerefsizler çıkıyor. Diğerleri yaklaşmaya korkuyor. Başarısız gördükleri için ailem beni yok sayıyor bu yüzden kimsenin beni sevebileceğini inanmıyorum ne yapacağım?

İşsizim ve kendimi çok değersiz görüyorum ne yapacağım?