Bi arkadaşım var (erkek cinsinden)😂 çok samimi değiliz ama muhabbetimiz var
sürekli benimle başkalarının yanında dalgavari konuşup canımı sıkmaya çalışıyor neden böyle yapıyorsun dostumsan başkalarının yanında beni rencide etmeye çalışmazsın sürekli beni küçük düşürüyorsun dedim şaka yapıyorum sen sinirleniyorsun diye yapıyorum diyor bunun amacı ne sizce artık muhatap olmamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle eğleniyor kendince aslında çocukça bir davranış
Haklısınız kalbimi kırıyor bunu yapması benim de eleştirecek çok şeyim var ama kalbini kırmamak için içime atıyorum insanların içinde ne diyeceğimi bilmiyorum kötü hissediyorum 153 boyundayım sen onu taşıyabilir misin senin gücün yeter mi boyun yeter mi vs demesi kendimle barışık olsam da özgüvenim insanların içinde zedelenemeye çalışıyor özellikle hoşlandığım çocuğun yanında bunu yapıyor daha bi zoruma gidiyor
Bence çok fazla muhattap olmamalısın dalga evresi abartmaya dönüşmüş bu ondan zevk alıyor olabilir ama senin hiç hoşuna gitmiyor ona karşı iyi olan düşüncelerin kötüye dönüşebilir bu hareketlerinden sonra
Evet nefrete gitmeden mesafe koymalıyım haklısınız zaten hoşlandığım çocuğun gözünden düşürmeyi de başardı gidip çocuğa 30 yaşında demiş yalan söylemiş benim yaşımı çocuk da bana abla dedi zaten konuşmayı kestim haklisiniz tamamen zarar
Üzülen sen oluyorsan anlık uzaklaştır hayatından aslında biraz fazla şans bile vermişsin
Erkekler ilkokuldan sonra buyumuyo muhtemelen senden hoslaniodur
Hoşlanan insan uzer mi başkalarının yanında ya inşallah hoşlanmıyordur çünkü ben o gözle bakmıyorum ona ama komikmiş ilk okuldan sonra büyümüyor demeniz😂
Cidden buyumuyorlar ki ama shshhs
Bu arada harbi konusmana rağmen yapıyorsa mesafe koyabilirsin bence
Konuşmama rağmen yaptı o yüzden kimseyi kaybetmeyi seven biri değilim ama kaybetmem gerekliymiş insan işin içindeyken anlamıyor sormak iyi oldu teşekkür ederim
Rica ederim umarım her sey iyi olurr
uzak dur. sorunlu bir tip.
Özgüvensiz erkek flörtleşmesi bu belli 😅
Benim özgüvenimi yıkıyor aptal çocuk
Belli çok yüz verme derim
Haklısınız öyle yaparım
👍😇
Yaslar kac ufaksaniz devam buyuksen yol veer
Yaşlar 25 muhabbeti kestim bugün
Sence de amacı belli değil mi?
Beni gerçekten rencide etmek mi yani muhabbeti kesmeli miyim? Çünkü artık canımı sıkmaya başladı bu davranışı ya da bunu çözmek için ne yapmalıyım
Hayat kısa, canını sıkan insanlarla bağını kesmelisin. Gerçekten sana değer veren seni dinleyen ve onunla konuştuğun zaman biraz olsun yükünü hafifletecek insanlarla arkadaşlık yapman hayat kaliteni arttırabilir. Onu denemek için basit bir konuda derdini anlat ama büyük ihtimalle senin söylediklerine kulak asmayacaktir, eğer seni dinleyip sana yardımcı olmaya çalışıyorsa ona bir şans daha verebilirsin. Aksi halde hayatından çıkarmak en doğru adım olacaktır.
İstiyor demek ki,
Şutla.