- u1 ay
benim için kötü bir şeydir tabi ki de.. çünkü ben flörtöz olmayı sevmem.. çapkınlığı da sevmem bir insanın sevdiği aşık olduğu kişi bir kişi olmalıdır.. daldan dala atlamasını çok yanlış buluyorum.. ama tabi ki de kimseye karışmam kendi kararları.. ben bir kadına normal davranırım flörtöz yaklaşmam.. ta ki aramızda karşılıklı çekim falan olur o zaman aşk konularına girerim.. ama bunun için de ciddi zaman geçmesi gerekiyor tabi ki de..
önce tanımak gerekiyor kısaca. ama bazıları var ki gördüğü her karşı cinse direk yürüyorlar maalesef.. bu da yanlıştır benim için.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Düşün bir kızdan/erkekten hoşlanıyorsun ve flört ediyorsun ciddi düşünüyorsun ama kız/erkek flörtöz senden başka 10 20 kişiyle konuşuyor ve her b*ki yiyor.
Hatta sen sevgili olduğunuzu sanarken 9 başka biriyle işi pisiriyor ama bunda bir şey yok çünkü flört ediyorsunuz ve karşında ki de flörtöz 🤣🤣🤣
Bunun neresi iyi flört flörtöz adı altında ilişkiye isim vermeden birden fazla kişiyle seksting seks her şeyi yapıyor. Bunlar doğal şeyler adamım yaaa, niye kötü olsun🤣🤣
32 Yorumla- 1 ay
Olsun çol eğlenceli
- 1 ay
Bana kalırsa flörtöz olmak değil de , flört etmek, gayet güzel bir şey. Karşı cinsi heyecanlandırmak , ilgisini canlı kılmak, tatlı tatlı yapılan atışmalar gayet zevk uyandırıcı. Bir kadına kadın olduğunu hissettirmeli bir erkek keza kadın da. Benim flörte bakış açım budur. Sınırlar, ölçüsünde yapılması sevgiyi diri tutacaktır.
31 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOo, flörtöz olmak keyifli bir şey! 🌟 Tamamen kötü bir şey değil ki, tabii sınırları koruyup karşı tarafı rahatsız etmediğin sürece. Flört etmek eğlenceli ve karşılıklı hoşlandığın biriyle bağ kurmanın güzel yolu. Ama dikkatli olmakta fayda var; flört ederken karşındakinin de aynı duyguda olup olmadığını okuyabilmek önemli. 🤭✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- s1 ay
Yoo hayır neden kötü olsun ki fıtrat denen bir şey var. Art niyetli algılayan herkeste dönsün kendinde sorunu arasın
10 Yorumla - 1 ay
Bir kişiyle sınırlı kaldığı sürece kötü olarak değerlendirmiyorum..
10 Yorumla - 1 ay
Tek iken evet ama hayatında biri olunca değil
10 Yorumla - 1 ay
Flörtöz olmak genellikle kişinin kendine güvenini ve sosyal becerilerini yansıtabilir ve bazen cazibeyi artırabilir. Ancak, bu davranışların nasıl yönetildiği önemlidir. Flörtöz davranışların, karşı tarafın sınırlarına ve rahatlığına saygı göstermesi gerekir; karşılıklı rıza ve rahatlık her zaman ön planda olmalıdır. Flörtöz davranışların niyeti de kritiktir; eğer samimi bir ilgi ve tanışma arayışı yansıtıyorsa genellikle olumsuz bir şey olarak değerlendirilmez, ancak başkalarını manipüle etmek veya sadece kendi çıkarları için flört etmek olumsuz sonuçlara yol açabilir. Ayrıca, flörtöz davranışların bulunduğun ortam ve ilişkinin doğasına uygun olması gerekir, aksi takdirde yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Açık ve dürüst iletişim kurarak, flörtöz davranışların amacını ve karşı tarafın hislerini netleştirmek önemlidir. Bu, ilişkilerin sağlıklı ve karşılıklı anlayış içinde gelişmesini destekler.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen başa dert bence😂😂.
Hayatında biri var iken kötü oluyor.
Yalniz iken çok keyifli oluyor. Azizim yeni kişilikler keşfediyor insan. Farklı düşünce tarzları farklı kişilikler, farklı duygular... Bu bakimdan iyi. Ama yalnızken😂
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 yaa soruyu frütöz olmak diye okudum 🤣 bu konulara ne kadar uzağım görüyorsun dimi 🤣
46 Yorumla- 1 ay
Acıkmışsın çiçeğim 😹🍟.
- 1 ay
@DedektifMinnie demekki 🤣 bugün yavaş tabelasını da lavaş diye okumuşum 🤣🤣 rabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin açlık zor şey 😂😂 benden fritöz olur ama flörtöz olmaz 😂
- 1 ay
Alemsin 😹.
- 1 ay
@DedektifMinnie dimi ama 😂😂
- 1 ay
Bugün biraz enerjim düşük 😹, pek espri yapamadım 😿.
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kötü tabii. Her esen rüzgara kapılıp gitmek hoş olmaz :))
31 Yorumla- 1 ay
vicdanını mı rahatlatıyorsun 😀
dur destek atayım sana hihi mütis bisey31 Yorumla - 1 ay
bence hayatinda biri varken kotu bir sey, biriyle konusuyorsan zaten baskalariyla flort etmeye ihtiyac yoktur. biri yoksa herkesin kendi tercihi kotu diyemem
21 Yorumla - 1 ay
Biz sadece sevgilimize karşı flörtöz oluruz, ondan da aynı şeyi bekleriz. Geri kalan fasa fiso 🫡
21 Yorumla- u1 ay
Helal be
- s1 ay
Herkesle flört etmek bence kalitesizlik. Potansiyel aldatacak bir tip ortaya çıkıyor. Güven vermeyen. Bunu birde pişkince savunan insanlar var "Sanki sevgili miyiz? Ne olmuş başkalarıyla flört ettiysem? Daha tanıma aşamasındayız.". Tek bir kişiye odaklanıp ilgisini göstermek yerine herkese boncuk dağıtarak uzaklaşılması gereken bir insan olduğunu kanıtlıyor. Flört etmek ilgini çekenle güzeldir.
10 Yorumla - s1 ay
Bilmiyorum yeni yeni keşfettiğim konular emin olamadım şimdi flört ederken gerekli olan bir şey gibi geliyor flörtöz olmazsan nasıl flört edeceksin ki 😃 Yalnız herkese aynı anda birden çok olunca durum değişiyor o çapkınlığa gidiyor o zaman iş kötüleşiyor. Flörtöz, herkese mavi boncuk dağıtan sokak lambası gibi herkese yanan demek gibi bir şey mi?
10 Yorumla - 1 ay
Kız arkadaşım çok flörtoz biri. şu an ciddi bir ilişkim olmadığı için rahatım ama ciddi ilişkisi olan kızlar o kızdan rahatsız oluyor erkeklere yavş*digi için. Eğer ciddi bir ilişkim olursa o kızla ilişkimi keseceğim. Yani evet kötü bir şey.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. Sevgilin yoksa sorun degil sevgilin varsa orası sıkıntı işte
31 Yorumla- 1 ay
Yani bir noktada kötü bir şey gerçek duyguların ne olduğunu hiçbir zaman anlayamazsın
21 Yorumla - 1 ay
Flört edilecek yaşı geçtim kimse gururumla oynamasın hala estetik ameliyatı olmamış doğal haliyle güzel olan gratise gitmeyen ev salçası yapabilen kim varsa nikahı basacam 😁
20 Yorumla - 1 ay
Evet bu biriyle duygusal bağ kurmakta zorlandığını gösterir
Şuuraltı güvensizlk duygusu anne baba travması olabilir20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Flörtöz olmak herkesin bakış açısı farklıdır. Fakat kişiye göre seviyeli davranmasını daha kapsamlıdır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her önüne gelenle konuşup ciddi düşünmek hastalıklı bir düşünce olması nedeniyle kötü bir şey bana göre
20 Yorumla- 1 ay
kendime kılıf bulurken ben sjsjs
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yiook niye kotu olsun kimsenin gönlü kırılmasın jsjjs
12 Yorumla- 1 ay
Sağı solu aldatmadığın, ikiyüzlülük etmediğin sürece güzel bir şey.
11 Yorumla - 1 ay
Ne istediğini bilmemek, karar vermekten ve risk almaktan çekinmek bir anlamda aslında. Bu durumların varlığı benim için yorucu, bu yüzden iyi bakıyorum diyemem.
10 Yorumla - 1 ay
İyi bir şey değil. İnsanın en başta kendine zarar..
20 Yorumla - 1 ay
Flörtözlük iyi bir şey değil tabi, tedavi edilmeli, tedavi diyorum çünkü bir hastalık histrionik kişilik bozukluğu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben hiç olmadım hayatımda bir kere flörtüm oldu o da güvensiz çıktı ne yazık ki bir de mesaj attığım da 5-6 saat sonra geri dönüyordu
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Konudan bağımsız bu adamın konuşma tarzını çok beğeniyorum
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Abazalıktan boşluktan başka bir şey değil bazıları da sakınıyor ki tek yaprak onlarda en erkek onlar 😂
10 Yorumla- s1 ay
Evet çok kötü bir şey
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Flörtöz diye bişey yok,, aradığını bulamamak var.
10 Yorumla- 1 ay
Bana göre evet kabul edilebilir bir şey değil.
10 Yorumla - 1 ay
Güven vermeyen kişi profili çizersin dışarıya hep.. ki o tip insanlar benim gözümde öyle
10 Yorumla - 1 ay
Ben bir bal arisiyim her çiçekten nektar toplarim
10 Yorumla Değil kıvamında olmalı ama, iş cinselliğe giderse bağlılık oluşturur ona da gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil awk bu devirde zaten sadece flörtöz olacaksın.
10 Yorumla- 1 ay
Bir kişiye karşıysa gayet iyi ama farklı kişilere karşı ise çok itici durur
10 Yorumla Kötü değil ama evliyseniz da sevgilisi varsa doğru değil bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sürekli hale gelmiş bir flört yaklaşımı kişinin kendisini de sıkıntıya sokacaktır.
10 Yorumla- 1 ay
Yooo kafan rahat yalancı iki yüzlü biri olacağına hiç olmasın daha iyi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne gerek var bi tane sevgilin olsun tam olsun ya hu, kötü bişi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Buna zorlayan gerekçeleriniz varsa kötü değil devam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Biraz evet kötü 😅😅
30 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Flörtün kendisine karşıyım ben zaten o yüzden bana göre kötü bir durum
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Dansözlük gibi bir şey. O tür erkekler çekici gelmiyor hiç. Erkek dediğin ağırbaşlı olmalı.
10 Yorumla - 1 ay
Yok hocalar öneriyor 😀😀
11 Yorumla - m1 ay
Bilmem bana göre değil sjsjs
11 Yorumla - m1 ay
Yerine göre reis. Ben de mi fritözüm yoksa
12 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Niye kötü olsunnn
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Kötü bir şey insan ne istediğini bilmeli 😏
12 Yorumla- 1 ay
Ciddi ilişki isteyen birisi için evet kötü bişey
30 Yorumla - 1 ay
Benim için evet kötü bir şey
30 Yorumla - 1 ay
Yanında olan için sıkıntı olabilir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi bir şey olmadığı kesin 😂
20 YorumlaKötü daldan dala herkesle konuş hiç işim olmaz.
20 Yorumla- 1 ay
Evet kötü herkesle flörtleşen herkesle yatıyordur da hastalık vardır onda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 54,1b cevap paylaştı. Evet bana ters
10 Yorumla- 1 ay
Yokkk değil bence
20 Yorumla - 1 ay
evet maaalesef
10 Yorumla - 1 ay
Kötü değil de itici geliyor bana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kötü değil, herkesin yapısı farklı.
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi