Bence flört etmek genellikle zararsız diyebilirim ama diğer kişinin duygularına saygı göstermek önemli kimsenin duygularını hiçe saymayı sevmem.

Bence flört etmek genellikle zararsız diyebilirim ama diğer kişinin duygularına saygı göstermek önemli kimsenin duygularını hiçe saymayı sevmem.

Kötü değil ama iyi de değil. Çünkü karşındaki kişinin ne hissettiğini ne düşündüğünü bilemezsin. Belki senin 3-5 günlük flört olarak gördüğün bir konuşmayı, karşı taraf senin bu tavırlarından ötürü senden hoşlanmaya başlayacak ve işler sarpa saracaktır.
İşte Bence bu yüzden vicdanlı olmak gerek yani olmayacak bir şey için kimseyi oyalamamak gerek sen flörtöz bir insan olabilirsin yani yanlış anlama kişisel olarak söylemiyorum genel yorum yapıyorum flörtöz bir insan olabilirsin ama karşındaki insanı bunu açık bir şekilde senden yana bir beklenti içerisinde olmadığını söylemek gerektiğini düşünüyorum.
Yani söylemekteki maksat şu ciddi tavır takınmak önemli yani sen adamı Umut verecek tavırlarda olursan nasıl söyleyeyim böyle yakınlık gösterirsen işte aşkım canım bir tanem kelimelerine böyle sahiplenici bir şekilde davranırsa bir insan dediğin gibi bir anlamı olmaz
Ya O anlamda demiyorum tabii ki hani şimdi başka şeyleri çekmeyelim her canım aşkım diyen insan da ya flört ediyor anlamına gelmez ama hani adama gidip de senden hoşlanıyorum seni seviyorum sana ilgim var deyip ilgisini gösterip sonra bir anda çekilmeyi yanlış buluyorum anlatabildim mi şimdi olayları karıştırmayalım
Senden hoşlanıyorum, seni seviyorum gibi cümleler flörtleştiğin birine söylenmez. Sevgiliye söylenir.
Sevgili de insanı bırakıp gitmez.
O tarz kişiler kendi gönlünü eğleyip yollarına gitmişlerdir.
Bende eskiden samimi, içimden geldiği gibi davranırdım sonrasında arkadaşlarım birkaç kez uyarınca dikkât etmek durumunda kaldım. Yanlış anlaşılmamaya mahâl vermemek, kimsenin hakkına girmemek gerekli çünkü.
Aynen öyle Bu açıklayıcı yorumunuz için de teşekkür ediyorum zaten genelde böyle şeyler insanlar yanlış anlamalarına Mahal verecek şekilde davranmaktan kaynaklanıyor hani siz belki de içinizde kötü bir niyet olmadan o şekilde davranıyor olabilirsiniz ama toplum tarafından ve karşı tarafta öyle algılanmıyor
Kullanmıyorum. Ben değer vermeye inanan biriyim bence birine değer veriyorsan bu şekilde davranırsın günay değirmenin çok fazla mantıklı olduğunu düşünüyorum insanın kalbi yıpranır gerçek sevgi ve gerçektendeğer vermek için insan gönlünü kalbini yormamak gerekiyor. Kibarlık bazen yanlış anlaşılmamalıdır öyle durumlarda daha mesafeli olmak gerek. Günümüzde flört ederken veya sevgili olup insanın kalbini zihninin meşgul edip senelerce bekletip sonra sorumluluktan kaçma durumu yaygın durumda. Gerçekten değer verdiginde arkasında durur gerekeni yapar insan buna odaklanılmalı.
Teşekkür ederim güzel olmam için
Yorum için
Ben teşekkür ederim
Flörtöz olmak birisi ile çıkmış karar verememiş ikincisi ile çıkıp tekrar birincisine randevu ayarlamış hatta daha sonra üçüncüyü eklemiş kişidir... aralarından birisinde 2-3 hafta içinde karar kılmışsa bu normaldir... devam edip herbirine aşk sözcükleri söylüyorsa şerefsiz , ırz düşmanı, güzel kardeşim tekidir... bu arada resimdeki flörtlük değil sevgililikten öteye geçmiş bir ilişkidir... flörtlük resmiyet ve ciddiyet ister
Şahsen ben flört olayında bir noktada saçmalıyorum yani sevgili olmadım çünkü flört ederim hadi sevgili olduk evlenmeden önce nişanlanıp dönemini anlarım ama flüt de sevgili arasını ben çözemedim yani pasaport ve vize alır gibi
Sevgili evlilik öncesi ikişki... flört ciddi ilişkiye başlamadan önce karar verme aşamasıdır
Teşekkür ederim beklerim
Otizm Çeşitliliğinde Farkındalık: Dünya Otizm Farkındalık Günü ↗
Öğleden önce okudum ve beğendim 🙂
Çok yorum yazman için demiştim
Anladım kardeşim 👍
Flört etmek tabiki kötü değil o bir tanıma aşaması sonuçta. Ama flörtözlüğü aliskanlık edip daldan dala atlayıp her cicekten bal almakta karşıdakinin duygularını istismar eder ve incitir. Az öz ama sağlam bir geçmiş olmalı. Fazla flörtöz insanlar 40 lı yaşlarında elinde bir torba antidepresanla geziyordu karşılaştığım vakalarda danışmanlık yaptığım dönemlerde. Terapi yaptığımdaysa hep hızlı bir geçmisleri ve çabuk çöken ruh halleri vardı ve son derece karşı cinsten nefret etmis bireylerdi😌
Sen psikolog musun 🙂
Şimdi değilim ama geçmişte evet:) klinik vakalardan uzak kalmak istediğim bir dönemde iş kolu değiştirdim şimdi ika uzmanıyim ise alim departmanında😌
Bende diyorum bu kızda psikolojik olarak bana iyi gelen bir şey var belli oluyor biliyor musun 🙂
Teşekkürler olumlama temel mantık olumsuz durumlardan hepsi bu lisans bu işin detayı kişide bitiyor🙂
Haklısın bende fizik tedavi alıyorum oradan anladım
Şifa beden ve ruh enerjisi diliyorummm✨
Yani gerçekten bunu hissettim ilk yorumlaşmaya başladığımda O yüzden bu kadar uzattım tanımak güzel olurdu keşke nasip olsaydı
Cevap
8Cevap
Haram bence hayatta anlamıyorum öyle flört milört öyle şeylerle işim olmaz
Helal olsun ya gerçekten var ya sabahtan beri öyle yorum yapan insanlar var yani şöyle bir yorum yapan insan denk gelmedi helal olsun diyorum Çok doğru söylüyorsunuz
Sağolun
Ya ben şöyle bir şey söyleyeyim ben 2014'ten beri burayı kullanıyorum sizi görüyorum biliyorum gerçekten kaliteli bir profile sahipsiniz şimdi emin olun sizin profili dışarıdan gören hani böyle sürekli cinsellik falan paylaşıyordunuz ya bu yoruma çok şaşırmıştır
@siyahcorap Ben sizin yorumunuzu kaldırmadım belki bir kural ihlali falan yaptıysanız yönetim kaldırmış olabilir
@siyahcorap haramın ne olduğunu biliyoruz istersen hanımefendinin yorumunun altına sürekli yorum yapıp rahatsız etmeyelim
@siyahcorap Googledan baksan keşke
Teşekkür ederim sağolun
@siyahcorap seninle münakaşa etmeye niyetim yok iyi günler
@beyazorkidem kişi engelledim bilginiz olsun
Teşekkür ediyorum
Rica ederim ne dengesiz insanlar var
Evet benim için kötü bir şeydir oldukça. ben net olmayı severim bir ilişki de.. ama sürekli flört gibi takılmak bana göre değil
Senin adına sevindim
Hayır neden kötü olsun ki? Kimseyle rızası dışında bir şey yapmadıktan, kimseyi kandırmadıktan sonra çok güzel bir şey bence.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum
Bana göre kötü bir şey kimseye boş yere umut verip duygularıyla oynamak istemem...
En güzelini yaparsın
Flörtoz olmak tehlikelidir herkezle flört etmek bir müddet sonra mide bulandırır kardeşim erkek kadın farketmez bence tehlikeli durum
Teşekkürler
Ricalar kardeşim
Ben karşıyım buna.. sen orada dur ben karar verecem der gibi..
Bir insan ya hayatımdadır ya değildir. O yüzden flörte karşı biriyim.
Aynı benim gibi düşünüyorsun böyle bir saçmalık var mı insan ya seviyorsa birisi ile birlikte olur evliliğe doğru gider ya da hiç olmaz hadi bakalım sevgili öncesi flört ederim hadi bakalım evlilik öncesi nişanlanalım Tamam nişanlanma olayına doğru bakıyorum birbirini tanıma açısından hava yani flört ederim sevgili olalım hatta 10-15 yıl birlikte olanlar var hadi ondan sonra evlenelim e ne anladık Her şeyi yaşadım bitti
Flörtöz insan sevemeyen insandr
Travması vardır aşktan kaçar
Bilinçaltı kendini oyalamaya alır
Kesinlikle katılıyorum
Kimseye boş umut vaad etmediği sürece kötü değildir.
Ben de şahsen insanların dürüst olması gerektiği taraftarıyım yani bir insanla flört ediyorsan ona gerçekleri söylemek lazım
Ya zaten gönül eğlendirmek için birlikte olan insanı az çok anlarım zaten bu böyle niyetle gelen insanı da istemem açıkçası 33 yaşından sonra tutup da liseli ergenler gibi flört edip ayrılacak halim yok
Ya zaten ben bu ayrımı da anlamıyorum sevgili olmadan önce flört edelim sevgili olduk hadi evlilik için nişanlanalım nişanlandık acaba evliliğe hazır mıyız sanki yurt dışına vize alıyoruz. 😂
Kızı bulduk da ne yaşayacağımıza karar vermek kaldı 😂
yo degil, birinde takili kalip uzulmezsin
Ama bir noktada başkalarının da duygularını düşünmek lazım
O nasıl olacak ya. 😂
Çılgın ya
Değil zaten gerçekten birini sevince onunla olduğunuzda geçiyor ona odaklanıyorsunuz öyle olunca bir sorun olmuyor.
Anladım
Hayır değil tabi ki 🤫🤭😌😅😂😂
Flort etmedim hic
Anladım
Kötü bir şey
Neden
Elbette kötü
Evett
Tam da cıkcık yakışan bişey
Kamciklara 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?