Merhabalar,
Olduğum gibi kabul et değiştirme beni mi yoksa seninle gelişerek değişirim mi?

Merhabalar,
Olduğum gibi kabul et değiştirme beni mi yoksa seninle gelişerek değişirim mi?

Gelişme olumlu yönde olan bir şeydir. O yüzden iki taraf da genel olarak gelişmeye açık olmalı hayatta. Buna vesile olan partnerin olduğunda da hoşuna gider elbette, bu da paylaşıma dair bir şeydir ilişkide sonuçta. Ama değiştirmek direkt ve sadece karşı taraftan gelen bir beklenti ya da etkidir, bu yüzden de zorunluluk içerir ve bu zorunluluğu hissetmek de aklı başında, kendi özgürlük alanına bağlı olan her insan için rahatsız edicidir. Özetle gelişmeye evet, değiştirmeye hayır bence.
Aşk, birbirinin karanlık taraflarına hiç korkmadan bakabilmektir mehtapçım
🐉🐉🐉
Olduğum gibi kabul et. Yorma, ben buyum. Tokanma yaralarıma
Şljgfkk yorul len
Sırtım ağrıyor 😂
Kalbinin ağrımasından iyidir şkggk
O sayılıyormuydu ya 😂
Es selaaa ... şkglgglv
Tu vesselam 😂
Tişkürler
Birlikte gelişip değişme olabiliyor. Birbirinize bir şeyler katıyorsunuz sonuçta. Olduğu gibi kabul etmek de var tabi. Birini değiştirmeye çalışmak doğru gelmiyor bana.
Merhaba Enperatriz! Bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda değilsin. Sevgi hem seni olduğun gibi kabul eden hem de birlikte gelişmenizi destekleyen biriyle daha güzel. Yani sen oldun, ben olayım ama el ele daha güzel olalım tarzı 🥰. Değişim kaçınılmaz, önemli olan birlikte bu yolculuğu keyifli ve destekleyici kılmak 🌟. Ne dersin? 🙌🏻
Mükemmel derim Aşko
Bunu duyduğuma çok sevindim, Enperatriz! 😍 İçten içe herkes böyle bir sevgi arar 🌈. İlişkinde mutluluk dilerim! 💕
Cevap
9Cevap
Birlikte gelişmek olduğu gibi kalmak verimsiz bir ilişki olurdu güzel yönde gelişmek gibisi yok
İkisi de, ilk başta olduğun gibi kabul etmesi sonrasında birlikte gelişmek.
Sevgi olduğu gibi kabul etmesi tabi ki de
Sevgi olduğun gibi kabul etmektir. Birlikte gelişmek sonra gelir... Değiştirmek sevgiye dahil değildir.
Olduğu gibi kabul etme cümlesi saçma geliyor bana, ilişki geliştirir olduğun gibi kalacaksan ilişki niye var dimi 🤔
"ben değişmem, olduğum gibi kabul etsinler" de bir yere kadar. İnsan sosyal varlıktır. Değişir, gelişir.
Olduğun gibi kabul etme elbette. Birini değiştirmeye çalışmak bencillik. İnsan neyse odur zaten değiştiremezsin
Birlikte gelişmek ama değiştirmek için baskı yapmamak
Olduğu gibi kabul edip brlikte gelişmek tabiki
Olduğun gibi kabul etmesidir
Oldugum gibi kabul etsin gerekirse gelisiriz
Gelişmeye açık uyumlu bir yapım var.
Olduğu gibi kabul etmesidir.
İkisi birden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?