Sevmek, bazılarına ilaç gibi bazılarına ise ceza... Herkesin hayatında farklı şekilde kendini hissettiriyor kendini.
Sevince dönüştüğünüz insanı seviyor musunuz?

Sevmek, bazılarına ilaç gibi bazılarına ise ceza... Herkesin hayatında farklı şekilde kendini hissettiriyor kendini.
Sevince dönüştüğünüz insanı seviyor musunuz?

evet seviyorum, aslında benimle birlikte herkes de seviyor çünkü sert üslubumdan biraz da olsa arınıyorum, daha enerjik ve deli dolu oluyorum. tam bir âşık gibi.
Şiir gibi severim. Romantik yanım baskın oluyor. Fakat sevmekten çok güven önemli ilişkide kuru kuruya severse insan tek başına kalması söz konusu olabilir. Duygular gerçekçi olmalı..
Sevince dönüştüğüm insanı da, beni o insana dönüştüren kişiyi de çok seviyorum... ♥️
Ben de seni... ❤
...❤❤
Sevdiğim adam beni seviyor, sevilince ve bu sevgiyi hissedince daha güzel seviyorum ve güzel oluyorum
Aksi olsaydı beni kiskandirsaydı zehir olurdum eminim.
Teşekkür ederim 🥂🎊
Cevap
15Cevap
En çokta yine kendimi seviyorum :D sevince o halimi, sevilen buna değse de değmese de.
Hayır, sevmiyorum. İyice aptallaşıyorum..
Seviyorum yine kararlıyım
Kendimi her türlü seviyorum zaten..
Tabi sevilince daha fazla bir sevesim geliyor..
Hayir çok ama çok zayıf oluyorum. Hep sevdiğim insanın ağzının içine bakıyorum taparcasına seviyorum. O yüzden baskın gelemiyorum o yüzden kalbimi mühürledim
Sadece sevdiğim zamanki beni değil, direkt kendimi seviyorum her daim. Narsistlik akıyor görüşten ama değil aslında. 😄
Seviyorum ama üzülüyorum da ayrıca. Çok kalbi kırılıyor 😥
Kısmen seviyorum sevmek ve sevilmek beni güzelleştiriyor :D
Çok kıskanıyorum sahipleniyorum bu onun hoşuna gidiyor ama bazen sırf beni denemk için bnmle uğraşmak için kıskandırmaya çalışıyor kız kardeşnden bile kıskanıyorum gidiyor kasıtlı daha çok öpüyor sarılıyor bnden daha çok onunla ilgilendiği oluyor bu deli ediyor oysa ki görücem kardeşim gibi sevdiğim biri ama sevince sahipleniyorum elimde değil onun harici aşık hallerimi seviyorum
Sevmiyorum çok ilgi gösterip karşıdan bekleyen bir aptala dönüyorum keşke sevmesem
Çok güzel bir soru..
Evet sevmenin ve sevilmenin bana kattığı şeyleri seviyorum.
Ben vaktimin çoğunu ona ayırıyorum. Hiç iyi bir şey değil bu da 🥲
Evet fena durmuyor 🤔
Hayırlı olsun çiçek! 🌸
Teşekkür ederim balım😄🌺
Evet, o hallerimi ilk defa görmüştüm ve çok sevmiştim.
Her halimi seviyorum
Güzel seviyorum bee 😃
Sevgiyle güzelleşiyorum o yüzden evet
Evet seviyorum
Aptal ve sınırları zorlayan biri oluyorum
Pek sevdigim soylenemez.
İnsan insana ilaç olmalı , hastalık değil
Seviyorum da bir yerden sonra sıkıyor.
sevdiğimiz saman sanırım iyi yönde değişemiyorum ben en azından öyle çok dengesiz oluyorum
Hiç sevmedim bilmiyorum nasıl bi şey olurum
Hayır sakin kalmak iyidir
maalesef takıntılı bir insana dönüşüyorum
Sevmiyorum. Çok çekingen oluyorum
Hevesin kaçmayana kadar evet
bazen evet bazen hayır
evet çok şeker birisi oluyorum.
Evet seviyorum.
Ben dönüşemiyorum ben hep aynı ben
Hep acı çektiğim için çok fazla değil
hayır
Severım ama bır daha sevecegımı sanmıyorum artık