Çocukluk arkadaşımında masadan eksilmesi beni biraz üzsede onun açısından mutlu olması beni daha çok mutlu ediyor sizde bir ayda evlilik düşünüp evlenirmsiniz?

Çocukluk arkadaşımında masadan eksilmesi beni biraz üzsede onun açısından mutlu olması beni daha çok mutlu ediyor sizde bir ayda evlilik düşünüp evlenirmsiniz?

Uzun zamandır kendimi bir ilişkiye kapatmıştım. Kendimi de çok huzurlu hissediyordum. Köpeğim, spor, arkadaşlar ve iş.. Bu 4'lü arasında gayet iyiyim diyordum. En yakın arkadaşımın düğünü vardı, orada yaklaşık 7-8 ay önce bir süre konuşup sonra konuşmayı kestiğimiz kişiyi gördüm. O süreçte çeyiz/kına/düğün vs. birbirimizi tekrar tekrar görerek yine tutulduk. Yeniden başladık. Ben aslında gayet iyiyim derken şu an hayatımda meğer o eksikmiş gibi düşünüyorum. Hayatıma onunla baya renk geldi. :) Kısacası olacağı varsa oluyor. Biz önceden de birbirimizi az çok tanıyorduk. Büyük konuşmak istemiyorum ama düşünebilirim yani belli olmaz.
Büyük konuşmamak lazım. Belli olmaz o işler. Ama günümüz şartlarında. Bir ayda evlenmek mümkün olmuyor. Bir ayda nişan olabiliyor, bir ayda ev düzeni, eşya alım işleri, düğün alış verişleri. En az 3 ay sürer evlenmek. Öyle tanıştım. Bir ay sonra nikah kıydım. Ee nerde oturcağız. Ev dizayni yapmak lazım. Evi yeniden yapmak lazım. Hazır evin varsa o ayrı tabi. Ama yinede yeni eşya gerekir evlilik için. Öyle köyden birini buldum getirdim hemen nikahı bastım olsa, eminim kız mutsuz olur. Evlilik bir heyecan, bir süreçtir. Yavaş ilerlemek gerekir. Diye düşünüyorum
Merhaba,
Eskiden olsa olabilirdi ama şimdi olmaz. Çünkü maskeli insan çok. Zamanın önemi yok!
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için!
Ancak insanlar sahtekar, oscarlık oyuncu, denemek lazım, zarf atmak lazım, test etmek lazım!
Bir ay olmaz ama 6 ay içinde olur! 😅
Eskiden insanlara daha iyi bakardım, daha iyimser, hele kadınları melek sanardım. Üç kız arkadaşım sağolsun, şeytandan beter kadınlar varmış...
Fıstıklı_kurabiye, öncelikle arkadaşının mutluluğunu paylaşıyor olman harika 😊 Ama 1 ayda evlenmek bana biraz hızlı gibi geliyor açıkçası. Birbirini gerçekten tanımak ve geleceğe dair planlar yapmak zaman alır. Tabii ki herkesin hikayesi farklı ama ben biraz daha yavaş ve emin adımlarla gitmeyi tercih ederim 💕 Ama aşk her an her yerde karşımıza çıkabilir, değil mi?✨
Cevap
62Cevap
1 ayda aşk falan olmayacağı için evlenmezdim. sdfsdf
Evlenirsen cagirda tam altınla gelirim 😃
gelmen yeterli :D
İnşallah 😃🙏🏻
:D
Eskiden kadınlara evlenmeden önce çok nasihat verilirdi aman dikkat et, eşini düzgün seç bu yolun dönüşü yok falan fişman bu tarz şeyler. Artık kadınlara o kadar toplumsal hak olsun, anayasal hak olsun o kadar çok şey tanınıyor ki kadınların BENCE evlilikten pek korkmasına gerek yok biraz cesursa eğer. Devir tersine döndü artık erkeklere nasihat veriliyor evlenirken. Kim buraya ne yazarsa yazsın bana 1 aydır tanıdığın kişiyle evlenmenin canım olmadığını anlatamaz. Nafakadan başlarım evde üzerimize binen yüklerden sorumluluklardan çıkarım. Kadınlar çok pasif ve her şeyi erkekten bekliyor. Yani iki gencin evlendiğini düşün 30 yaşından küçük. Aslında ikisi de hayatı daha yeni kavramaya başlıyor. Erkeğe birden hurrraa sorumlulukları yık sonra! Adamın daha doğru düzgün hayat tecrübesi yok. Yapar yapan nasıl yapıyorsa o da yapabilir ama kadın da: erkek o! bunu erkek yapmalı gibi her şeyi erkekten bekleyen tipse o evlilikten de bir b*k olmaz.
Bir ayda aşkı bulup evlenmek kulağa oldukça hızlı ve heyecan verici gelebilir, ama bu kadar kısa sürede alınan bir karar, sağlıklı bir temel oluşturmak açısından riskli olabilir. Aşk, zamanla olgunlaşan, derinleşen ve bir dizi deneyimle güçlenen bir duygu. Karşılıklı güven, saygı ve uyum gibi unsurların tam anlamıyla ortaya çıkması zaman alır. Bir ayda güçlü bir çekim ve yoğun duygular yaşanabilir, ancak bu duyguların bir ömür boyu sürecek bir bağa dönüşüp dönüşmeyeceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç olabilir.
Daha zaman lazım 1 ay çok kısa bir süre bu zamanda öyle eskiden değildi insanlar birbirine katlanıyordu illa alltan alıyorlardı şimdi nerdee kesecek duruma geliyorlar o yüzden zaman şart aşk bile olsa mantık bi yerde ağırlığını koyuyor büyük sorumluluk sonuçta
Yani karekterimde bi eksiklik bi bozukluk olsa ya da herhangi sorunlarim kusurlarim varsa , evet. karsi taraf bu kusurlarimi gormeden bian once evlilige surerdim iliskiyi. Ve genellikle evlilige acele eden kisilerin hep saklamak ya da kacmak istedigi sikintilari vardir. Bu yuzden taraflar evlilik konusunda cok acele ediyorsa ( gercekten mantikli bir sebeb sunmuyorsa ) bi supheyle bakilmali.
1 ay çok kısa bir süre biraz daha birbirlerini tanımaları lazım en azından birkaç ay daha süre verselermiş birbirlerini tanımak icin, 1 ayda tanidigi insan dusundugu gibi bir insan cikmayabilir bu cocuk oyuncagi degil hemen evlenip bosanmak olmaz yani, iyice bi tanimak nasil biri oldugunu anlamak lazim insanlar degisebilir o yuzden mumkunse kisa surede evlenmemek lazim, yine de tabi ki bize pek laf dusmez onun karari sonucta
Bende dedim de sevmisler yapıcak bişey yok
O senin güven sorunun. Demek ki TR de erkeklerin ki kadar kadınların da psikolojik sorunları var... örnek mi bak izle gör gel Eskişehir'de misafir etsinler evlendiler. Eskişehir'de yaşayan Recep Tayyip Yücesan, sosyal medyada tanıştığı Endonezyalı Riska Wahyuni'ye ilk buluşmada evlenme teklifi ederken ikinci buluşmasında ise dünya evine girdi. Çift, mutluluklarını aileleri ve yakınlarıyla paylaştı.
Bazen öyle birine denk gelirsin ki uzatmaya gerek kalmaz
Senin sözlerini ona biri söylemiş gibi ondan durmaya başlarsın
Bakışı duruşu sarılışı ilgisi bambaşkadır
İşte bu dersin ve olay orada biter
Bu 10yıl 1yıl 1ay 1hafta ne fark ederki
Hissettiğin anda bitmiştir olay
Bir ayda tanışıp evlenmek problemli bir durum bence. Bir insanı bir ayda tanıyamazsin.
Evlenmen için o insanla evli olmadan aynı evi paylaşmak gerekiyor diye düşünüyorum. Evlilik provası olması lazım
1 ayda aşk bulunmaz, görücü usulü bile o kadar sürmüyor bizde 😂 1 yıl sürüyor
Biizim kızlar roket gibi 😅
Ben kolay aşık olan biri değilim ben onu istiyorum🥺
Yok zaten en çok çabaladı ozurde attı ama bilemem 🥺
Nasip be caniskomm ☺️
Merhaba
Önemli olan kısa sürede evlenmek değil, evliliği mutlu ve huzurlu bir şekilde uzun süre götürebilmektir.
Ben çevremde 6 ayda evlenip 3 günde boşanan çok insan Tanıyorum.
1 ay korkutucu.
1 ay öncesinde tanıştığı karakterini kişiliğini bildiği ve buna göre kafada bi profil çıkardıysa kısaca bildiği birisiyse ilişkiye başlayıp 1 ay içinde böyle karar almaları hızlı da olsa yanlış değil ama 1 ayda tanıdığı birisiyse o zaman hüsrana uğratır.
Ah be fıstıklı kurabiyem gün gelir sen de aradığın aşkı bulursun sonra yazarsın buraya ben gidiyorum diye:))
Ben azraili istiyorum
Allah korusun demesene öyle:((
Üniversitedeyken 2 aylık sevgilim adını koyalım artık demişti arkama bakmadan uzaklaşmıştım oradan 🤣
Niye olmasin? Bilmem kac yil cikanlar evlenmiyormu? Yil tartismasi yapmak erken demek zeka geriligi bana gore
Bu devirde evlenen erkek dünyadan haberi olmayan bir cahildir. Bu feminist kanunlar ve düzen varken evlenilir mi? Gerçekten saçmalık
Olmaz diyemem ama evlilik aceleye de gelmez
1 ay çok erken. Bence 1 yıl bile erken. Eğer kadın kendini tanıtmıyorsa.
O hatayı yaptım. Çok çabuk başladı ve çok çabuk bitti.
2 yıl sevgili olmadan evlenilmez. Mantık evliliğidir.
Bir ay biraz hızlıymış inşallah pişman olmaz arkadaşın
tabi istisnalar olabilir ama bir aylık ilişki sonunda biter diye düşünüyorum
Aşk yoktur ve 1 ayda insan denen yaratığı tanımak imkansızdır
1 ay çok kısa bir süre, 1 ayda kimse kimseyi tanıyamaz.
Yani bizde yaptık birkaç mallık da bu kadar da değiliz hocam MDMDDMDNDJDMS
Eskişehir'de yaşayan Recep Tayyip Yücesan, sosyal medyada tanıştığı Endonezyalı Riska Wahyuni'ye ilk buluşmada evlenme teklifi ederken ikinci buluşmasında ise dünya evine girdi. Çift, mutluluklarını aileleri ve yakınlarıyla paylaştı.
Görücü usulüdür... Bu yaşlarda evlenmeyen ilerde evde kalıyor. 1 yıl çıksada adamla zinciri takıp evertemiyor kendini erkeğe 😄
Profiline memeleri koymasan sende aşkı bulacaksın belki de
zannımca bana göre bir eylem olmayan aşk beni birgün hazırlıksız yakalayacak diye korkmuyor değilim doğrusu
1 ayda aşık olduğumu sandığım kişiden emin bile olamam. Daha onu doğru dürüst tanıyamam bile. Kaldı ki evlenmek demişsin.
Hey maşallah bir ayda valla sevgili olmak bile büyük başarı bir de güvenip elin adamı ile evlenmek aman töbeeee dkdkdkdk
Yoğurt yoğurttur, üflemeye gerek yok. Bazen bir insanı yıllarca taniyamazsiniz , bazende kolayca tanırsınız.
1 ayda evlenenler ondan sonra işler yolunda gitmeyince boşanma aşamasında karaları bağlarlar. 😏
Olmaz diye bir şey yok elbet olabilir ama bana biraz riskli geldi zamanla insanların değişik huyları ortaya çıkabiliyor
1 ayda aşkı bulup evlenmek saçma, önce tanışıp bir müddet süre vereceksin ki karşı tarafta onaylasın..
Aşk öyle kolay lokma değil tatlım.. 😘😘
Evlilik bir marifet değil zamanı gelince herkes birşekilde evlenip ailesini kurar
1 ayda hem tanıyıp, hem aşık olup , hem de evlenmem için aklımı kaçırmış olmam gerekiyor..
Bir ay çok kısa... Umarım nişanı biraz uzatır
Fazla hızlı ve güvensiz bir süre. Özellikle Dr arada tanıdık kimse yoksa
1 ayda evlilik olmaz. Eski sevgilisini unutamayan erkekler falan oluyormuş.
Aşk mı?
Var mı aşk? Varsa nasıl bulurum?
Ben evde kaybolan eşyamı daha bulamıyorum millet 1 ayda koca bulup evleniyor helal olsun 😂
Tanıştık 2 ay sonra evlenme teklifi etti 10 senedir evliyiz.
Çok iyi
Minimum 2 yıl aynı evde yaşamadan olmaz o iş
Sana minimum 5 yıl
Ben azraili bekliyorum 😂
valla hissedersem o hissi neden olmasın basarım nikahı sonra dooru avrupaya !!!
bunca yıldır yalnız olduğuma göre anca böyle bi hızla evlenicem gibi
Arkadaşın en fazla 2 sene evli kalır sonra boşanır
Nasip kısmet diyelim
Tanımam lazım öyle hemen evlenmem guvenemem
Nasıl gidiyor
Bu goguslerle evlenilebilir
Hayır en az 2 yıl geçmesi lazım
Öyle olursa 6 ay sonrada boşanıyorlar
Gerçekten SEVDİYSEM ve İNANIRSAM neden olmasın
Yok düşük ihtimal
Bulmam da evlenmem de
1 ayda yapmam 1 ay sonra bosanmamak için
Hayır uğraşmam
Bir ay erken bir süre
evlenmem ama aski bulabilirim
Aşkı bulma konusunda danışmanlık hizmeti rica etsem.
henuz o kadar uzmanlasmadim
Aşk diye bir şey yok.
Gerekirse canıma tak ettiyse olur..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?