Cidden merak ediyorum 2-3 ayda görücü usulü evlenen tayfa nasıl oluyor bu iş sevgi aşk var mı yoksa saygı mı var sadecw
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık ya, aileler onay veriyor, gençler de evleniyor, kendini tanımayan gençlerin tercihi bence, hayatı sorgulamayan, ne istediğini bilmeyen, evliliği anlamayan gençler balıklama atlıyor, aileler de iki cahili evlendiriyor, saçmalıktan ibaret, üç ay da nasıl tanıyacaksın bir insanı, sana uygun olup olmadığını, birbirinize uygun olup olmadığınızı nasıl anlayacaksınız, aileler evlendiriyor ve aileler müsade etmiyor boşandırmaya, gerdeğe de aileler soksa bari, tövbe bismillah lakin olan hep kadına oluyor, evlenince kadın bir savaşın içine giriyor, tanımadan evlendiği kişinin kendisini koruyup korumayacağı da muamma.
İnsan yanlış yapabilir lakin başkasının seçtiği hayatın yanlışını yapmamalı bence, en nihayetinde şunu diyebilmeli insan; "evet yanlış yaptım lakin kendi yanlışım bu benim, başkasının belirlediği hayatın oyuncusu olmadım" Bu bakımdan mühimdir işte ve insan kendini tanımadan asla evlilik gibi ciddi bir karar almamalı, öte yandan büyüklerimizi de dinlemeliyiz, onlar bizim göremediklerimizi görürler, büyüğünü dinlemeyip evlenenler de var, bu da yanlış , sonra da kafasını taştan taşa vuruyor, tabii ki evlilikle alakalı kararı insanın kendisi vermeli lakin büyüklerinde tecrübelerine kulak asmalı, acaba haklılar mı diye akıl süzgecinden geçirmeli, mevzu ne olursa olsun esas olan kişinin kendini tanımasıdır, kendini tanıyan, olgun, güçlü kişinin hata yapma olasılığı daha küçüktür11 Yorumla- +1 yıl
Düşüktür
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle tabıkı birini 3 ayda elbette tanıyamayiz ama görücü usulü olduğu için insana güven veriyor bi kere tanışmak ayrıca toplum baskısı olduğu için de tanışma süreci kısa olup nişanlanma sürecine direk geçiliyor sorarım size biz kendimiz sanki doğru dürüst bulduk ta biz mi nişanlanmadik bu işler kısmet nasip işi ayrıca nisanlanma diye bi süreç var birbirlerini daha yakından tanısınlar diye şunu da söyleyeyim aynı evde yaşamadığın sürece ister 3 ayda tanı ister 3 yıl bu işler biraz insanların gayretine ve kısmetine bağlı ☺️☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok temiz iştir aslında. Görücü usulü tanıştırılmış ise eğer bu kişilerin amacı zaten helal süt emmiş, kafa yapısı kendine uyan biri ile evlenmek. Hem daha saygılı bir ilişki olur diye düşünüyorum. Zaten birini ne kadar uzun ve yakından tanırsan o kadar hevesin kaçar… Fazla uzatmamak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBence burada en büyük etki aileler. Bu aileler var ya asıl zorluğu da kolaylığı da onlar belirtiliyor. Misal beni bitiren en sonki sevgilimin ailesiydi. Ama görücü usulünde aileler onay verdiği için çok hızlı bir güven oluşuyor daha doğrusu evlilik önündeki en büyük engel kalkıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Eee sevgi saygı aşk oluyo mu
- +1 yıl
Elbet oluyordur ama işte etkenler de önemli hani duymuşsundur sever ayrılmak diye bir şey var. Bazen sevsen de ayrılırsın burada da sevmesen bile evleniyorsun bazı durumlarda. Çünkü ailen sana bu adam iyi bu adamı tanıyoruz bu adam şöyle böyle diye diye seni ikna ediyor bide tam tersini düşün o yüzden aile çok önemli. Ailenin isteği senin kararını etkiler
- +1 yıl
Immm anladım ahraz gibi davranıyorlar bu tayfa
- +1 yıl
Yani ne diyelim ben açıkçası aile gazabına uğrarım. O yüzden kızı ayarlamadan önce aileyi ayarlamak lazım yoksa cidden bi anlamı yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda biriyle sevgili bile olmam galiba bilemiyorum bana göre bazı şeyleri özellikle ilişkide çok hızlı yaşamamak gerekiyor sevgililik nişanlık evlilik çocuk yapmak falan bunları biraz zamana yaymak gerekiyor Ayrıca yaşımla alakalı da değil 30 yaşında da olsam 50 yaşında da olsam 3 ayda tanıdığın biriyle nişanlı olmam
.
.
.
.
.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Üç ayda telefon numaramı alabilir en fazla😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır çok kısa bir süre çünkü
10 Yorumla
+1 yılDon lastiği gibi uzayıp yıllarca ilişki yürüten insanların hepsi sanki evleniyor mu? Gördüğüm kadarıyla hepsi olmasa da çoğu kopuyor.
Görücü usulü evliliğe bir yerden sonra ılımlı bakıyorum. Aşk, insanın gözünü kör edebilen bir şey. İşin içinde aile olunca ama mantık devreye girer. Mantığın olduğu yerde işine gelmezse ipleri koparmak durumu çok daha kolay. Seviyorum ayağına her şeyini görmezden gelmiyorsun. Ki tanıdığım ve görücü usulü ile evlilik yapan hiçbir arkadaşım mutsuz değil. Tabii, burada görücü usulünden ne anladığım da önemli. Görücü usulü evlilikte de görerek, tanıyarak evleniyorsun. Öncedenmiş o evlenene kadar görmeme durumu. Şu an arkadaşının sana arkadaşını yapmaya çalışması gibi görücü usulü evlilik. Tek fark var. Bulan kişi aile oluyor. Ki bence arkadaştan bin kat daha mantıklı. Arkadaşlarımın da biliyorum bana yapmaya çalışmış olduklarını.😂
40 Yorumla
+1 yılBiriyle sevgili olabilirsin bu süreçte ama nişan, evlilik bunlar ciddi konular. Bu karar sadece bu sürede eğer ki karşındaki kişiyle daha önce bir arkadaşlığın varsa uzun yıllardır tanıyorsan elbette olabilir.
10 Yorumla
+1 yılValla arkadaşım 1 ayda sevgili oldu 3. ayda tanışması 4. ayda nişanı oldu 1 sene olmadan evlenecekler eylülde bu işler uzamaya gelmiyor sakız gibi çiğneyip duruyorsun eminsen gireceksin o riske ben mesela 3 senelik sevgilim var herkes düğünüm olacağını düşünürdü önce benim evleneceğimi falan erkek arkadaşım da çok istiyor sürekli kavga ediyoruz hatta uzadıkça ayrılık yolunda oluyorsun başka bir şey değil yok tanımak etmek eğer ev ortamına giremiyorsan o kişiyi hiç tanıyamazsın demektir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Olursa aileler tanıdık olduğu için iyi geçiniyorlar akrabalık ilişkileri güçlü oluşuyor aranız bozulsa her iki taraftan da hemen arabuluculuk sistemi devreye giriyor tüm bunların sana bir getirisi yok sadece aileye var kendi kafaları rahat olsun gerisi önemli değil nasıl olsa onlar alışır zamanla birbirini sever birde kıyaslama yaparlar amaaaan bende istemiyordum ama şimdi bak kötümü oldu falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2-3 ayda değil de 6 ayda nişanlanıp 1 sene içinde evlenmek lazım bence. Uzun ilişki, bereketi kaçırıyor. Aradan yıllar geçiyor. Her şeyini biliyorsun, neye nasıl tepki vereceğini biliyorsun, hayatındaki herkesi tanıyorsun. Bir sürü şey yaşıyorsun. O yüzden evliliğin anlamı ve heyecanı kalmıyor. Evlendiğim adamı evlendikten sonra tanımak istiyorum. Bir sürü zorluğa evlendikten sonra göğüs gerelim istiyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlım hemen bir sene içinde tanıyıp eclilik istedi ahahaha iki seneye girdik daha eylülde düğün yok öyle hemen bazı yönlerini değiştirdik pat diye olmuyor bu işler banada saçma geliyor fszla tanımadan fğvenmeden kendine göremi bir evir çevir bakmak şart
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa Vallahi evlen gitsin zaten evlenmeden önce öyle her şey belli olmaz, o insanın karakteri vs. sadece etrafını araştır, sorgula ki, normal bi insansa evlen gitsin üç günlük dünya yapacak bişey yok boşanırsan da hiç değilse çocuğun olur çalışır çocuğuna bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulünde tabiki seviyor, hic sevmedi icinin isinmadigi biriyle evlenmiyorlar, herkes sevgili olup ele ele tutusup orada burada bulusup getip tozup günaha girmek istemiyo. Günah oldugunu herkes bilyior. 10 yil sevgili olup evlenemeyen ya da 8 yil sevgili olup evlenen 8 ay bile evli kalamayanlar var uzun yillar sevgili olmak cok taniyo anlamina gelmiyor. Begeniyolar sonra ayni görüste olunca sknti olmu, o evleniyolar orada daha da cok taniyolar
00 Yorumla
+1 yıltoplum baskısı oluyor o dediğinin adı, kişiye yalnız mutlu olabileceğine inandırmıyorlar, kendileride inanmıyorlar çünkü korkuyorlar, eğer inanırlarsa "böyle mutlu olunuyorsa, ben boşunamı uğraştım" dememek için.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası şu anda 3 aylık bi süreçte fikrimi xahi olduğu gibi anlatmayabilirim karşı tarafa o kadar kısa sürede yapılan hicbir eylemin uzun süre mutluluk saglayabiilecegini düşünmüyorum
10 YorumlaBenim ablam 3. Ayda nişanlandı. 6. Ayda evlendi.😅
Yani insanın karşısına sorumluluk sahibi biri çıkınca ve evliliğe dair o inancı verince oluyor bir şekilde.
10 YorumlaKesinlikle tavsiye etmiyorum ben bir ayda nışanlanıp üç ayda evlendim iki ay sonra da boşandım 😂 eşim bipolar hastasıymış bunu evlendikten sonra öğrendim doktora gittim boşanmak senin için daha hayırlı yoksa ömür boyu çekersin dedi. Ailesi de biliyormuş bana söylemediler. Bütün çabam zamanım boşa gitti yani. Üstüne iki adet dul imal etmiş olduk istemeyerek.
04 Yorumla- +1 yıl
Doktorun söylemiyle eşini boşamak... asıl bipolar sensin bence
- +1 yıl
Pardon ben sadece şu cümlenize kızdım, Doktor boşan dedi ve ben de boşandım. Benim garipsedigim nokta buydu
+1 yılYani bir sürü etmen var insanları buna iten;
1. Eski sevgilisinin başkasıyla evlenmesi ya da aldatması,
2. Ailede yaşadığı sorunların olması
3. Asosyal kendini ifade edemeyen birisi
4. Kendi kendine bulduklarının tuhaf insanlar çıkması
5. Yaşının geçtiğini düşünmesi
016 Yorumla- +1 yıl
bunun icin kendi hayatini mi yakmali daha dune kadar tanidigi insanla
- +1 yıl
@kendalliste_ ama ne çıkacağını bilemezsin ki ilk başta gözüne uygun gelir sonra aileler anlaşır vs vs olabilir yani daha ciddi ilerlediği için insanın kafasında soru işareti olmaz
- +1 yıl
akıllı insan evlenmez
ikinci olarak gorucu tanidigin insana bahsedilen kadar tanimis oluyosun ama sevdigin icine sinen insan bambaska - +1 yıl
@kendalliste_ işte mesele de o zaten sevecek kimsen kalmamışsa, şimdi eskisi gibi değil önceden soruyorlar kız görüştüğüm var diyorsa istemiyorlar çoğunun görüştüğü oluyor. Bunlar azınlık maddelerde azınlıkta olanlar için geçerlidir
- +1 yıl
evlenmek canım
- +1 yıl
@kendalliste_ yani hiç bir işi rast gitmemiş kaybedenler kulübüne kadimi üye olmuştur 😌 zati böyle birisini kimse istemez
- +1 yıl
boyle birisini derken
en azindan senden daha kulturlu oldugum kesin ikinci olarak daha kendiniz olgunlasamayip cocuk doguruyorsunuz bizler ugrasiyoruz bakamayan yapmasin - +1 yıl
mumkunse beyni olmayanlar evlenmesin ana baba olmasin
- +1 yıl
@kendalliste_ est senin için söylemedim üstüne alınma sakın genel olarak yorum yapıyorum 😟
- +1 yıl
ha pardon kusura bakma canım ama dogruya dogru gercekler bunlar
- +1 yıl
o da cok nadir yani birde bi insan icin omrunu heba edemezsin hayirsiz evlatlar insani kanser eded
- +1 yıl
@kendalliste_ sende hayırlısını bul. Güzel bir laf etmişsin beyinsizler çocuk sahibi olmasın diye hoşuma gitti. Adam daha kendi çocuk Rabbim çocuk evlat nasip etmiş. Daha kendi gelişmemiş çocuğu nasıl geliştirsin. Sen bunu da anlamalısın ki değmeyecek insanlar için ömrünü heba etme
- +1 yıl
herkesin kendi karari ben hauatimi aileme ve meslegime adadim evlilk zor iş herkes gecjnemez bir hevesle evlenip alti ayda bosaniyorlar
- +1 yıl
@kendalliste_ gönlünce yaşa lafımız yok lakin ailen bir müddet sonra seni bırakacak yani Allah gecinden versin anne baban nurlanacak kardeşlerin yuva kuracak sende hâlâ işime verdim diyemezsin kendini yalnızlık zor hiç değilse bir dert ortağı yap kendine cinsiyeti önemli değil herşeyini paylaşacağın birlikte vakit geçirmek isteyeceğin biri.
- +1 yıl
sevgili yeter ya ailemde evlenme zaten koca derdu zor oku diyo halalarim hic evlenmedi
+1 yılbence saçma bir insanı evliyken tanımak istemem açıkçası evlilik ciddi bir şey ve sağlam temeller üzerine kurulmasını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen 6 yıllık sevgilime güvenip gelecek planı yapmadım 3 aylık adama mı güvenip gelecek pşanı yapacam
11 Yorumla
+1 yılKısa bi sürede olsa, bi insanla 1-2 ay görüşünce az çok tanınır, zaten evlilik tamamlayıcı bir kurum 10 sene flört edip evlenip sıkılıcağına, evlenip 10 sene onu tanımanın sıkılmadan geçireceğin zamanı kullanmakta mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yasinda flört işleri falan olacak. Okul bitip iş başı yaptıktan sonra seneye cebe biraz para girince işler ciddi boyuta taşınır
00 Yorumla Nasipte varsa niye olmasın ya öyle biri çıkar karşıma 34 yıldır bunu bekliyordum derim ve olur çok mantıklı olmasada olabilir yani
00 Yorumla3 ayda nişanlanmam da, ama ilerleyen süreçlerde belli aşamaları geçerse karşımdaki kadın direk nişanlanırım.
Nikahta keramet vardır! ;)01 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir. Ne zaman ne olacağı asla ama asla belli olmaz. O yüzden cevabım “neden olmasın”
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. hayır tanımak isterim daha çok. Çünkü boşandıktan sonra nafaka denilen bu tarz ve benzeri tuzaklara düşmek istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yıl1 ay tanıma, 3 Nisan ve nikah. Bu kadar. Uzatmaya gerek ok. Sünmesin, ciddiyetini kaybetmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkeste öyle mi bilmiyorum ama çevremden bir çok kişi böyle evlendi. hiçbirinde sevgi yoktu. su an hala eski sevgilisini düşünen hakkında hala konuşan arkadaşım var. sevgi yok. saygı var. parası da varsa tamamdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3 aylık tanıştığım birisine Max telefon numaramı veririm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bi cekete 1 ayda karar verdim 🤔 nişana 3 ay mı😱😂 başınıza mı vurdu derim 🤔😂
10 Yorumla
+1 yıl3 ay iyi yine ya. 5 yıllık sevgilisinden ayrılıp 3 haftada nişanlanan biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Kuzenimin arkadaşının eski sevgilisi
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önceden bildiğim biriyse kendinede inandırıp güvendirip sevdirirse nişanlanırık💅🏻😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. En az 1 sene görüşmem lazım evlilik ciddi bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEbesi var dedesi var öylesi var şöylesi var, yetmez mi dersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hızlı gibi. Ama eğer önceden uzaktan bir tanışma varsa belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da ne ki.. 2 hafta sevgililik 1 ay nişanlılık 3 ay sorna evllik 2.5 senedir devam 1 de candan öte evlat ❤️☘️
04 Yorumla- +1 yıl
Evlilik berbat
Cevap sahibi+1 yılEvli olmayı seviyorum 🫶🏻
- +1 yıl
Gerçek sevgi var mı peki
Cevap sahibi+1 yılEşimi ilk gün ki gibi seviyorum desem yalan olmaz 🫶🏻❤️
Büyük konuşmayayım ama uzun vadede tanımadan böyle ciddi bir karar almazdım.
00 Yorumla3 ayda bı ınsanı tanıyamazsın ki 5 6 ay bı tanısma snra 5 6 ayda nişanlılık olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür nişanlanan Çoğu kişi bir an önce evleneyim kim olursa olsun diye yapıyor
01 Yorumla
+1 yıl3 ayda nişanlanan evlenen tayfa ne anlar saygıdan ya öz saygı yoksunu artık onlar
00 Yorumla
+1 yılbenlık degıl.. nısanlanan kısıyede nıye nısanlandın demem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da ne istediğini bildikten ve anlaştıktan sonra mümkün diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır 3 ayda birini tam anlamıyya tanıyamazsın
00 Yorumla
+1 yıl3 ay mı lan yeni bi telefon alınca bile 3 ayda hala bilmediğiniz seyler cikiyo mal misiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yıl1 Sene sonunda o nişanı atmamak için nisanlanmazdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemle babam bu hafta tanışıp haftaya söz takmışlar..
Bu işlerde referans önemli oluyor gorsel olarak %50 beğendiysen tamam10 YorumlaBen herzaman ılgımı çekmistır 🤣ama maalesef baya uzun sürmüştü ılıskım hıc bı erkegı tamamen tanıyamıyorsun 👍Oyuzden kaç yıl konuşursan konuş aynı evin içine gırmeden tam olarak goremıyorsun Oyuzden yılarca konuşmak mantıksız
10 YorumlaEvlilik akıllı inanın yapacağı bir şey değil. Düşünmeden hareket edenler için de normal bir süre.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanışıp 2 hafta içinde nişan ve mahremiyet sorunu olmasın diye imam nikahı yapmıştık 3 ay sonra da düğünü yaptık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence başta bir etkilenme oluyor ve bunun üzerine koyup evleniyorlar 3 ayda bir şey hissetmeden nişanlananın amacı farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 16 yaşında olsaydım yapardım o slaklığı belki ama şu an asla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen nisanlanip ayrildim, iyice tanimadan etmeden bu yola girmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç belli olmaz 10 yıl tanıdığın adam şerefsiz çıkıyor zaman bunları göstermez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen hemen 6 aydır tanidigim biriyle evlendim. 3 senedir evliyim mutluyum.
10 YorumlaBiriyle belli bir süre aynı evde kalmadan sakın evlenmeyin sakın
43 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle zaten aynı evde bile kalmama gerek yok evine git evde takıl sevgili veya flörtken de orada da ortaya çıkıyor zaten ne mal olduğu.
Ben ilk görüşte aşık olduğum adamla 3 ayda sözlendim askere gitti geldi nişan yaptık tabi şu an ayrıyız ama biz nişanı attıktan 2 ay sonra başkasıyla evlendi :) oluyo yani …
00 YorumlaYani nisanlanmak çok hata olur çnkü her sey evlilik değil ilişki içerisinde her sey degisebilir 3 ay da tanıdğn şnsan 2 yıl wnra baskası olur evlilik çöp olr olmaz yane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet görücü usulü tanıştık 3 ay görüştük şu an nişanlıyız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa Sevgi bence sonradan mecburiyetten oluşuyor diye düşünüyorum 🤷♀️
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe he sen onu görücü usulü evlenenlere sor bakalim karşılıksız mi yoksa mecbur bir şekilde seviyorlar mi 🤷♀️
+1 yılNişanlılık zaten tanıma dönemi olduğu için 3ayda nişanlanırım. Bir 6 ay da nişanlı kalsam 9 ay yeterli
10 Yorumla3 ay yeterli bi süre değil başımdan böyle bi olay geçtği için sana tavsiyem yeterince tanımadan bi işe kalkışma
00 YorumlaEğer yaş ilerlediyse ve beğeni varsa aileler de onaylarsa bence normal. Fakat her gün her şeyi konuşmak şart iyi tanımak şart
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem