Aşk İlişkileri 2 ayda tanıştığınız biriyle nişanlanır mısınız? ayşegülbaran Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz 2 ayda tanıştığınız biriyle nişanlanır mısınız? 😊 Güncellemeler+1 yıl Ben 2 ayda nişanlandım arkadaşlar çok aşık oldum ailemede 1 senedir tanıyorum dedim aşıktım çünki 😅 öyle bişey yaptım iştee😕 2 ayda tanıştığınız biriyle nişanlanır mısınız? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Khaleesi12 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani asla eğer öyle bir şeyde düşünüyorum dersen yapma derim 1 6 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Yaptım bile aşıktım çünki ailem istemez diyede 1 senedir tanıyorum dedim şimdi biraz pişmanım 😕 Yorumla Khaleesi12 +1 yıl Kız yapma bee 2 ay ne ama. Tamam ailen istemese de sevgili olarak kalabilirdin bir süre daha gizliden falan 2 ay gerçekten az bazen 1 2 sene bile yeterli olmuyor tanımak için Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Haklısın cnım yaptım artık 😕 şimdi daha iyi tanımaya çalışıyorum onu inşallah mutlu olurum sonuna kadar…😏 Yorumla Khaleesi12 +1 yıl Aynen öyle. Neyse bari hemen evlenme 😂. İnşAllah olursun ben inanıyorum Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Yok canım düğün seneye 😄 bnde inanıyorum canım teşekkür ederim 🥰💕 Yorumla Khaleesi12 +1 yıl Hee o iyi 😂. Neyse ne demek rica ederim 😊 Yorumla
Mademli_Bagnum Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. 1 günde yine olur. 10 dakikada tanırım karşımdakini 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl 2 asır da tanısam evlenmem. 1 2 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Sebeb? 😅 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Çünkü keyfimin kahyası öyle buyuruyor 🤷🏻♂️ Yorumla
Turkiyemmmm7 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Fena aşık olmam lazım. 1 7 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Bnde aşık oldum öyle oldu 😄 Yorumla Turkiyemmmm7 +1 yıl Bir sır vereyim o halde.Oldum ben de senin gibi ama malesef karsılıksız.Senin soru troll gibi ama troll değilse de..Allah mesud etsin. Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Teşekkür ederim troll değil gerçek Yorumla Turkiyemmmm7 +1 yıl Gercek madem insallah yarı yolda bırakmaz. :) Yorumla ayşegülbaran +1 yıl İnşallah ama anladım ki aşkın gözü körmüş 😕 keşke biraz daha tanısaydım diyorum bazen nişanlanmadan 😕 Yorumla Turkiyemmmm7 +1 yıl Bacım dikkatli ol benden tavsiye. Senin mutlulugunu yok etmek istemem. Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Teşekkür ederim olmaya çalışırım 😊 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evlene bilirim bile yeterki tanıdığıma ve güvendiğime inanayım. 0 0 Yorumla
redsee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Asla, acele eden kız kesin yapmamaya calisandir, gerek yok, ha olursa da bir tadına bakar garintilerim 0 5 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Ne alakası var aşık oldum oldu 😁 Yorumla redsee +1 yıl Ben şüphe duyarım, aşk ayrı evlenmek çok farkli Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Haklısınız evlenmek konusunda ben çok düşünüyorum.. Yorumla redsee +1 yıl İste, olmuyor çok sevdim aşık oldumla, hiç bir insanı 2 ayda evlenecek kadar taniyamazsin, evlilik içinde belli olur evlilik çok farklı kurum Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Haklısınız evlenmeyi istiyorum onunla aslında ama tanımam gerek iyice Yorumla
Leylalandım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Olsa da nişanlansam 4 2 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl İnşallah olur canım 🙏🏻💕 Yorumla Leylalandım +1 yıl Amin Allah razı olsun 😊 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. iki ay çok kısa bir süre 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayır nişanlanmam 💆♂️ 1 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim biriyle gorusmem bir sene alir ayol ejfjd 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sanmam 2 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
Serif329 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapan cok 1 2 Yorumla ayşegülbaran +1 yıl Tek değilmişim sevindim 😁 Yorumla Serif329 +1 yıl Ben değilimde etrafimdan görüyorum hep Yorumla
Darkangelll96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Asla.. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Antalya30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır erken 1 0 Yorumla
Cemoo34 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. hayir çok erken daha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani asla eğer öyle bir şeyde düşünüyorum dersen yapma derim
Yaptım bile aşıktım çünki ailem istemez diyede 1 senedir tanıyorum dedim şimdi biraz pişmanım 😕
Kız yapma bee 2 ay ne ama. Tamam ailen istemese de sevgili olarak kalabilirdin bir süre daha gizliden falan 2 ay gerçekten az bazen 1 2 sene bile yeterli olmuyor tanımak için
Haklısın cnım yaptım artık 😕 şimdi daha iyi tanımaya çalışıyorum onu inşallah mutlu olurum sonuna kadar…😏
Aynen öyle. Neyse bari hemen evlenme 😂. İnşAllah olursun ben inanıyorum
Yok canım düğün seneye 😄 bnde inanıyorum canım teşekkür ederim 🥰💕
Hee o iyi 😂. Neyse ne demek rica ederim 😊
1 günde yine olur. 10 dakikada tanırım karşımdakini
2 asır da tanısam evlenmem.
Sebeb? 😅
Çünkü keyfimin kahyası öyle buyuruyor 🤷🏻♂️
Fena aşık olmam lazım.
Bnde aşık oldum öyle oldu 😄
Bir sır vereyim o halde.
Oldum ben de senin gibi ama malesef karsılıksız.
Senin soru troll gibi ama troll değilse de..
Allah mesud etsin.
Teşekkür ederim troll değil gerçek
Gercek madem insallah yarı yolda bırakmaz. :)
İnşallah ama anladım ki aşkın gözü körmüş 😕 keşke biraz daha tanısaydım diyorum bazen nişanlanmadan 😕
Bacım dikkatli ol benden tavsiye.
Senin mutlulugunu yok etmek istemem.
Teşekkür ederim olmaya çalışırım 😊
Evlene bilirim bile yeterki tanıdığıma ve güvendiğime inanayım.
Asla, acele eden kız kesin yapmamaya calisandir, gerek yok, ha olursa da bir tadına bakar garintilerim
Ne alakası var aşık oldum oldu 😁
Ben şüphe duyarım, aşk ayrı evlenmek çok farkli
Haklısınız evlenmek konusunda ben çok düşünüyorum..
İste, olmuyor çok sevdim aşık oldumla, hiç bir insanı 2 ayda evlenecek kadar taniyamazsin, evlilik içinde belli olur evlilik çok farklı kurum
Haklısınız evlenmeyi istiyorum onunla aslında ama tanımam gerek iyice
Olsa da nişanlansam
İnşallah olur canım 🙏🏻💕
Amin Allah razı olsun 😊
iki ay çok kısa bir süre
Hayır nişanlanmam 💆♂️
Benim biriyle gorusmem bir sene alir ayol ejfjd
Nişanlanırım
Neden peki? 😄
Sanmam
Hayır
Yapan cok