Haklı olsanız bile gel yeter barışalım mı dersiniz yoksa illa karşıdan özür mi beklersiniz?
27 gü
Haklı olsanız bile gel yeter barışalım mı dersiniz yoksa illa karşıdan özür mi beklersiniz?
Aileme karşı herzaman fedakar davranırım. Haklı da olsam çok da kırılsam yine özür dileyen ben olurum. Ama hayatımda önemli bir yeri olmayan insanlara daha sert uslub sergilerim
Özür dilemek bazen büyüklüktür doğrusunu yapıyorsun 😇
😇😊
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim günaydın 😇
Neden benim karşıma böyleleri çıkmıyor 🤦🏻♀️
Doğru insana denk gelmedik ondan
Cevap
6Cevap
Mutlu olmadıkça haklı olsam da boş
Haklı bir mutsuzluk yerine, hak edilen bir mutluluğu tercih ederim her zaman. İlişkilerde tartışılabilir, önemli olan bunu uzatmamak, ortaya yolu bulmak, yorucu bir insan olmak yerine karşımızdaki insanın yerine kendimizi bırakıp onu doğru yerden anlamak.
Haklılık birliktelikte yerini anlayışa bırakabilir, tabi her iki tarafta dengede olacak şekilde. Günün sonunda haklı ama mutsuz uyumaktan ise orta yol bulunmuş ve mutlu şekilde uyumayı tercih ederim. İlişki içinde bir taraf sadece haklılığı gözettiği an aradaki bağı zedeleyebilir, birbirini tanıyarak doğru adımlarla çözüm bulmak ve mutlu olmak mümkün.
Haklı haksız tartışmalarına girmeyi sevmem. Ufak tefek sorunlarda orta yolu bulabilmek çok önemlidir.
Bunu yapan kazanır bence
Böyle mesaj atanlar var mı gerçekten yaaa😏
Yerine göre hepsii önemli.
Var var az da olsa
Bu durum benim sevdiğim insanlar ile yaşanıyorsa haklıda olsam dayanamam ben barışalım derim. Benim için anlamsız olsada olur olmasa da kafasında gördüğüm kişilerse zerre adım atmam karşıdan özür beklerim. Ha baktım gelmiyor. O zaman umrumda olmaz.
ben gel yeter barisalim derim maalesef oyle bi safolozluk 😂
Bende derim ama hata bizde değil bence 😂
bizde bizde simdi kendimizi teselli etmeyelim 😂
Yok be bizi kaybedenler utansın 😇
e hadi oyle olsun be 😂
Bazen öyle bir noktaya geliyorsun ki lanet olsun ki haklıyım diyorsun
Özür dilemesi gereken bir durum varsa gel barışalım ölsem demem diyemem ama belki minik adımlar olabilir
Konuya duruma gore degisir ve kişiye gore tabi. Cok onem verdigin kisiye asla uzun sure küs kalamazsin
Her zaman ben haklıyım diye diretmemek gerek sevgi alttan almayı bilmektir (sürekli olmamak şartıyla ☝🏻)
Mutluluk önemli ama karşındaki hatasını anlamadığı sürece mutlu olamazsın. Ayrıca özür dilemek öyle zor ya da düşürücü bir şey değil benim için.
Mutluluk ilk tercihimdir. Ama karşımdaki illa haklılık derse ben de haklılık için her şeyi yaparım. 🫡
Haklı olmaya çıkmıyorum , sorunumuzu çözmekten yanayım.
Özür dilemeyi bilmeyen biriyle ne kadar mutlu bir ilişkim olabilir ki.
Ne kadar hakli olursan ol nafile mutluluk daha önemli o yüzden mutlu ol
Haksızken özür dilemeyen insanla mutlu olamam, o yüzden haklıysam özür dilemem.
Haklılığın verdiği mutluluk önemli
Bence mutluluk önemli ikizim..
Bırak onlar haklı olsn
Sen mutlu ol
demem o demeden de barışmam
Haklı ve mutlu olmam lazım
şu mesaj full kolpa içeriyo
Benim için mutlu olmak önemlidir sadece
Ben hep haklıyım… Dolayısıyla hep mutluyum…
Karşıdan özür beklerim
Haksızlığa ugradgm yerde nasıl mutlu oabilrm
haklı olup mutsuz olacaksam ben ne yapayım
mutlu olmak
Mutlu olmak önemli
Mutlu olmak.
Mutlu olmadıktan sonra haklı olsan ne yazar
karsidan ozur beklerim enayi miyim ben
Dayı yaşıyorsun hayatı
Mutlu olmak
mutlu haklılık 😂
Mutlu olmak elbette