Güncellemeler
1 yıl
Cinsel ilişkiye girmedik ve evlenene kadar girmeyi düşünmüyorum o da bunu iyi biliyor ama hiç olmadan da olmuyor ben de onu mutlu etmek istiyorum ama şu an çok mutsuz ve ümitsiz benden bana güvenmiyor
arkadaşlar 9 aylık sevgilim var çok seviyorum ve ilklerimi yaşadığım insan hayatımda kalmasını istiyorum ama sevgilim or@al s€kste yetersiz olduğum için bunun ileride ciddi problem yaratacağını düşündüğü için çözemezsek ayrılalım diyor ama ben her türlü şeyi deniyorum sevgilimi çok seviyorum sadece zor bir dönemden geçtim ve genel olarak her şeye karşı bir hevessizlik oluştu ama onu kaybetmemek için her şeyi yaparım nolur yardım edin bana süre verdi daha iyi olması için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen ciddimisin ya seni tamamen kulkaniyo sevdiğin için zaafini hem kullanip hem bahaneler üretiyo o defiğğn oral coğu cift arasinda hiç olmuyo benden sana tavsiye asla dokunma bile o adama haketmiyo zaten bi gün gidicek en azindan kendini kullandirdiğin için daha az üzülürsün
İyi de abi diğer türlü birlikte olmak istemiyorum ben bekarete önem veriyorum evlenmeden önce olmasını istemiyorum kendisi ihtiyaçları olduğunu söylüyor ben de onu üzmek veya kırmak istemiyorum hiç olmadan da ya beni aldatacak ya da başkasına gidecek ikisinin de olmasını istemiyorum
Kardesim önce seni tebrik ediyorum evlenmeden yapmadiğin için orala gelcek olursakta veya baskasina gitmeyi ne yaparsan yap gidicekse yine gider ihtiyaci var diyede bisey yok insanlarin yillarca kiz arkadasi olmayabiliyo kendi kendini tatmin etme diye bisey var bide ben asla senin gibi bi kiza oral yaptirmam bide ciddi düsünüyosam onu yaptircagim kizlar o ise aliskin takildiğimiz kizlar oluyo genelde
sevdiğim insan da cinselliğin ikimiz için önemli olduğunu cinsel birliktelik olmasa bile birbirimizi bir yönden tatmin etmemizi istiyor bana kalsa olmasa da problem değil ben bana takılmalık gözle bakmadığını söylüyor ailesiyle de tanıştırdı gerçekten aklım karışıyor şu anda
Kendisi iki dakikalik zevki ugruna bu duruma düsürüyo seni kafan karisiyo üzülüyosun seven adam düğüne kadar bekler ciddiyse bu dediği asla bi bahane değil hatta cok sacma ve basit ben bes yil beklemistim sevdiğim kızı dokunmadan
O seni mutlu edemez hep seni üzer dişini sana geçirmiş gözüküyor böyle olunca karşı taraf maalesef insanlıktan çıkıyor
Bakireligini koru bence sonra kullanip atabilir
Sadece oral mi yapiyon
Zaten yapmayı düşünmüyorum o da biliyor
Evet ama o zevk aldığı için onu mutlu etmek istiyorum ama olmuyor
Oral oluyor mu
ya da ileri boyut birseyler istiyor mu
Yok hayır
Oral yapiyom. dedin ya
hayır dediğim daha ilerisi içindi
Oral dayanmaz bence daha cok sey ister
Seksle mutlu olunmaz baska seylerle mutlu olnur
Allah yardımcın olsun bu adam seni kullanıp atar net yani,
Ne alaka cinsel ilişki sadece seksten mi ibaret her türlü şey yap yap kan geliyor mu geliyor sonuçta bu adam seni kenara atacak sonra gidip enayinin teki de gelip milletin enkazını alacak
İyi de her türlü şeyi yaptığımı nereden çıkardın sadece or@l yaptım milletin enkazı değil ayrıca tek kişiye yaptım o da sevdiğim birisiydi
Yanlış bu adam seni bırakınca enkaza döneceksin, herkesi aynı diceksin ve sadece oral mı senin için basit bir şey sanırım ama başkaları için basit olmaz
abi şöyle ki etrafımda bakire olmayan bir tane bile kız arkadaşım yok her hafta tanımadığı birine veren arkadaşlarım var devir artık eskisi değil ben en azından sevdiğim ve değer verdiğim birisine yaptım tabii ki de günah bunu da biliyorum
O zaman etrafın yanlış demek ki tabi ki yadırgamıyorum ben 29 yaşımdayım kız arkadaşıma hiç öyle bir şey dememiştim ha bak bende yaşadım bunları ama gel ihtacımı gör demedim anlık gelişti oldu bitti ki ihtiyaç giderecek olsam 1500tl zaten, mesela kız arkadaşımda senin gibiydi ben ayrıldım kızdan birtakım şeyler yaşadık diye evlenicem gözüyle baktım ama olmayınca olmuyor yani
Bu arada bende hiç girmedim ilişkiye bir erkek olarak uçkuru tutmak zor değil hayvan değiliz sonuçta
Etrafım yanlış değil iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum ama durum böyle ben onlara özenerek vs yapmadım sevdiğim için yaptım daha önce de kimseye böyle bişey yapmadım elini bile tutmadım kimsenin biz de öyle başlamadık zaten süreyle gelişti ama şu an benden memnun değil zevk alamadığını söylüyor vr bu durum devam ederse ayrılacağını söylüyor benden benim için bu ayrılmak için bir sebep değil bi şekilde halledilir ihanet veya saygısızlık dışında iki kişi birbirini istiyorsa çözülebilir problemler yardım bile alınabilir ben böyle düşünüyorum en azından ama o böyle düşünmüyor nasip değilse zaten olmaz ama ilişkiyi bu sebepten bitmesini istemiyoruö
Bana ilişkiye girelim vs demiyor sadece diğer türlü ihtiyaçlarımı karşıla diyor ben zaten başından beri cinsel ilişki istemediğimi kendisine söyledim
Senin iş yaş olmuş eee evlenmeden ilişki yaşarsan olacağı o
Yok ilişki yaşamadım cinsel olarak hatta söyledim evlenmeden olmayacağını
Yinede heves almış insan sevdiği insana kolay kolay demez böyle şeyler iş bitmis
Kızım sen iyimisin adam almış alacağını seni kullanıp kenara atmış
Ziktir git desene şuna?