Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor akıl verin?

Arkadaşlar 3 yıldır birlikte olduğum biri var hikayemizi kısaca özetlemek gerekirse

bu üç yılın iki yılı birlikte geçti son bir yıldırda mesafe sorunu var.ailesiyle yurtdışına gitmek zorunda kaldığı için...ama bu iki yılda çok şey yaşanmıştı çok sözler verilmişti geleceğe dair çok şey konuşulmuştu laylaylom vakit geçirmelik bir ilişkimiz yoktu ciddi düşünüyoduk yaşlarımız 25-27.

ailesiyle yurtdışına gideceğini öğrendiğim gün çok karşı çıktım yapma gitme bizi bitirirsin dedim ama el mahkum gitmek zorundayım dedi gitti.bu arada kız 20 yaşına kadar yurtdışında yaşamış sadece 4 yıl trde geçirmiş 7 sülalesi o ülkede trde hiç akrabaları yok kızıda bırakmıyorlar.

şimdi de dönemeyeceğini söyleyip geleceğimizle ilgili düşünmeye devam ediyor türkiye'ye geri dönme bir 'şans' olmadığından o gelecek fikirlerinde ben hep yurtdışında düşünülüyorum bundan rahatsız oluyorum.

Dananın kuyruğunun koptuğu yerde burası

annem hasta olduğu için bırakıp yurtdışında yaşayamam benden başka ilgilenecek kimsesi yok bunu ona söyledim ama zamanla herşey hallolur aşkım diyip geçiştirdi

ama ben annemi bırakıp gitme gibi şansım olmadığını biliyorum o kabullenmek istemiyo onu çok seviyorum ama bu saatten birlikte olma şansımız annem yaşadığı sürece sıfır o yüzden kendimden uzaklaştırmak istiyorum onu devamlı gelecekle ilgili hayaller kurarken gördükçe canım yanıyo içten içe bu saatten sonra onun için sadece vakit kaybı olucağımı biliyorum napabilirim kendimden uzaklaştırmak için?

Ona durumu anlattım zamanla hallolur dedi.
Ayrılmak istiyorum dediğimde de kendime zarar veririm diyo :S
Trdeyken tanıştığı bir arkadaşım vardı (Kız-kızın bana ilgisinin olduğunu biliyo) o aklımı çelmiş gibi davrandım öpüştük falan dedim ki öyle bişey yok.hatadır bir daha tekrarlamazsın diyo.

Aradığı zaman açmıyorum saatlerce ortadan kayboluyorum şüphelensin kavga çıksında bıraksın diye yok yok yok tık yok çıldırıcam bu kızı nasıl kendimden soğutabilirim
alkollüyüm zor toparladım cümleleri
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor akıl verin?