Sizce bu benim, her şeye rağmen insaflı, vicdanlı biri olduğumu mu gösterir?

Geçen sene tekrardan üniversiteye başladım niversitede okuyorum ve sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir vardı. Sınıfta fazla aktif, girişken, konuşkan biri değildim ve o sene hiçbir şey istediğim gibi olmadığı için bir nevi depresyondaydım, ama kızın enerjisinden gerçekten çok etkilenmiştim, ayrıca sınıf WhatsApp grubunda sorduğu bir soruya anında cevap vermiştim ve kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " yazmıştı ve sonrasında sabahları okulda selam verip hal hatır sorarak kendimce ona yürümeye başladım, ama sonrasında kız sınıfımızdan başka bir çocukla çıkmaya başladı; ama sadece 10 gün gibi kısa bir süreliğine çıktılar. Sonrasında, final haftasında bir akşam WhatsApp'tan kıza " Merhaba, nasılsın? " yazdım, o da " İyiyim, sen nasılsın? " dedi. Ben de " Teşekkür ederim, ben de iyiyim " dedim, sonra kız " Bir şey mi soracaktın? " dedi, ben de " Hayır. Can sıkıntısından yazdım, ama inşallah yazmakla senin canını da sıkmamışımdır :) " yazdım, kız da " Yok, önemli değil " yazdı. Sonra sohbeti uzatmak amacıyla " Sen Gaziantep'liydin, değil mi? " yazdım, ama mesajıma görüldü bile atmadı. Sonrasında da dönüş yapmadı. Ben de kıza sinirlenip içimden " A. k. Antep'li kezbanı, sene başından beri sadece sınıftan, sınıfın şebeği olan çocukla 1 hafta çıktı diye bir yerleri kalkmış " dedim ve kızı WhatsApp'tan engelledim. Bugün ise kız 2 saat önce WhatsApp'ta, sınıf grubunda " Ders seçimlerinden sonra, yıllık ücret haricinde herhangi bir ücret ödemeyeceğiz, değil mi? " diye bir soru sordu, ama mesajına hiç kimse cevap vermedi. Aslında ben sorusunun cevabını biliyordum, ama ona inat olsun diye cevap vermedim; ama biraz önce 2 saattir hiç kimsenin cevap vermemiş olduğunu görünce yine de insanlık yapıp cevap verdim.
Sizce bu benim, her şeye rağmen insaflı, vicdanlı biri olduğumu mu gösterir?