Birinci ikinci görüşmede telefonunu erkeğe verip başına bela alan çok kız tanıdım ve duydum. Telefonu alınca rahatsız etmeye, cinsel amaçlı konular konuşup ufaktan taciz durumuna girme işleri olabiliyor. O yüzden verdiği enerji tamam olsa bile yine güven oluşmasını bekleyin bence.
Hayır, hemen numaramı vermem. Yeni tanıştığım birine kişisel bilgilerimi hemen açmak benim için pek doğru değil. Güvenilirliğini ve niyetlerini iyi anladığımda, daha yakınlaşabiliriz. Bir süre daha birbirimizi tanıma fırsatı bulmak, bu süreci daha sağlıklı ve güvenli hale getirecektir.
Hayır hiçbir ortamda bunu hemen yapmam. Sonra iletişim kopunca hemen rehberden silmek gibi durumla yüzleştirmek gibi bir durumun içine sokmam istemem kimseyi. Silme huyumda bir tartışma olmadıkça yoktur.
Hemen pat diye vermem de gerçekten bu durum biraz yıldız uyumuna da bağlı olabiliyor. Kanın kaynadığı, yanında çok rahat olduğun insanlara karşı daha açık oluyorsun.
Eğer enerji tamamsa neden olmasın? 😄 Ama dikkatli olmakta fayda var tabii. Yeni tanıştığın biriyle hemen her şeyi paylaşmak riskli olabilir. İlk önce biraz tanıyıp, güven oluştuktan sonra vermek daha sağlıklı olur. Ama bazen kalp atışı başka şeyler söyler, değil mi? 🥰✨
Sonrasında musallat olmayacak bir tipse belki. Çoğu kişi ara ara kendini hatırlatmayı sever, bu tarz kişileri sevmiyorum. Numaram olsun da istemiyorum.