Yeni tanıştığın birine numaranı hemen veriri misin ya da ne zaman veririsin?

#DeliMavi
6 EYLÜL 2022
Yeni tanıştığın birine numaranı hemen veriri misin ya da ne zaman veririsin?

#DeliMavi
6 EYLÜL 2022
Konuşmak istediğim kişiyse numaramı veririm. Cidden alt tarafı numara. Rahatsız eden olsa bile bir dilekçe ile hem para kazanıyorsun hem sorun hallediyorsun. Yaptığım mesleklerden ötürü numara verme gibi bir korkum yok.
Ne numaraymış arkadaş sanki banka hesapların şifresi 😂😂
Reel hayatların da bile kimsenin aramadığı tiplerin girdikleri anlamsız tavırlar.
Hem yanılıyorsun hemde yok güven falan muhabbeti.
Hayır numara vermek için neyin güvenini arıyorsun. 🙄 Güven denen şey ekmek midir ki alıp veresin. Numaralaşırsın, sohbet edersin, kafalar uyuşmazsa siler atarsın.
Zaten seni rahatsız edecek biri daha sonra dan da rahatsız eder.
Lütfen anlamsız triplere girmeyin. 😂
Sırf karşı cins diye yeni tanıştım hiç kimseye numaramı vermem hatta böyle durumlarda genelde tepki gösteriyorlar ne kadar değerli numaram var sanki adam yiyeceğiz gibisinden Fakat ben yine de bir insanı tam olarak tanımadan numaramı vermek ve paylaşmak istemem zamanında bunun sıkıntılarını çok yaşadım başıma gelenlerden ders alabildiğim için ona göre temkinli oluyorum ve ona göre adım atıyorum.
Vermem
Cevap
72Cevap
Verebilirim
Manitacilik durumu varsa veririm tabi. Numaramı ne yapabilir? 😏
Başka bir iletişim yolu yok ki? İnstagram skype falan mı kullanıcwz ergen gibi 🤣🤣devlet sırrı muamelesine gerek yok
Aynı fikirdeyim.
Hemen vermem. Aramızda bi samimiyet olması lazım ve güven çok önemli
bir dijital platformda tanıştığım briyse veririm. numaranın sosyal medya hesaplarından farkı yok bence. orada da rahatsız edilirsen engelle gitsin. bana sosyal medyadan konuşmak daha sıkıcı ve uğraştırıcı geliyor.
İnternetten tanışınca nah alırlar ama Yüz yüze tanışınca hayır diyemiyorum ya. Geçen gün mal olduğum için otobüste tanıştığım teyzeye numaramı vermiş bulundum 😠
Oda torununa vermiştir. Üç vakte kadar arayacaksın.
@Darbeli_Hilti öyle teyze değil
Nasıl bir teyzedi?
Dediğim çıkacak. Onlar akşama kadar otobüsler'de dolaşıyor. Torununa oğlu kısmet aramak için:)
@Darbeli_Hilti aynen kanka her şey senin kafanda kurduğun şekilde hayatta
Tabii yaww olursa böyle bişey yaz bana. Doğruluk payımı görünce mutlu olucam.
@Darbeli_Hilti 1 ay önce oldu bu olay? Ayrıca torunu ya da oğlu yok. Genç bir teyze. Bildirim yapma artık
Hemen veremem, bir erkek olarak bizim için sorun teşkil etmiyor gibi görünsede aslında bizde sorun edebiliyoruz bu durumu. Biraz zaman geçmesi gerekiyor, o elektiriği almam lazım.
Aynı soruyu bugün başka bir üyedede gördü cevabım aynenn şu oldu kimseye adresimi ve telefonumu vermekten çekinmedim çekinmem adresim aynı posta kodunda aynı
Yeni tanıştığım birine numaramı asla vermem aradan biraz zaman geçmeli onu daha iyi tanımalıyım güvenebilir miyim güvenemez miyim onu ölçmeliyim bundan sonra veririm numaramı
Vermem telefon numarasına gerek olmayacak kadar iletişim kanalı var. Güven duyduğumda telefon ister ya da veririm. Genel olarak hiç istemem diyebilirim.
İsterse beğendiysem verirdim
Hayat sürprizlerle dolu içinden ne çıkacağı belli olmaz ve hayat çok ketum olunmayacak kadar kısa
Buradan bir kaç kızla tanıştım arkadaş oldum ve numaralarımızda var birbirimizde. Karşılıklı güven sağlanırsa numaramı veririm.
İşle alakalı olunca bazen mecbur kartvizit veriyorum ama özel hayatta baya zor veririm numaramı insanlara 😀
Tamamen tanışmanın nev' ine bağlı bir durum.
İş hayatında , olabilir.
İlk izlenimde ısınma olduysa o zaman da olabilir.
Hiç vermem. Neye verecen numara mi. Umrumda değil kimse.
Bi kıza vermiştim iyi ki vermişim kankam şu an
Verilmez herkesin menfaatini anlayamazsın
Anladıktan sonra iyi ki Numaramı paylaşmadım dersin
Vermem tuvalet kaplarının arkasına yazıyorlar. Numarayı sonra.
Yeni tanıştığım birine telefon numaramı hemen veremem.
Verilebilir ne olcak. 40 senelik akrabalardan ne hayır gördük 😂😂
Bazı arkadaşlarıma bile vermiyorum yeni tanıştığıma niye vereyim
Bunun için çok ısınmış olmam gerek güvenmiş olmam gerek
Duyduğum güvene bağlı bu. Güvenimi ne zaman kazanırsa. Saniye de olabilir, yıl da…
ben veririm zaten pek kimse aramıyor ama o vermez
Veririm engel denen bir şey var ama sokaktaki herkese değil ortamda vs
Veririm samimi bulduğum biriyse.. En fazla ne olabilir ki..
En az 1-2 gün geçmesi lazım ama ondan önce verdiğim de olmuştu.
ben senden kalbini istiyorum verir misin? :/
@onuratalay Ben kalbimi kocama verdim bile ki :/
ne zamann :/
@onuratalay 2-3 gün evvel :/
kurban olurum sana bennn 🤭
@onuratalay Kocam duymasın :/
herkes duysun :)
@onuratalay Şapşal 😂
senin şapşalın 😂
@onuratalay İtirazın mı var? :D
hayır gayet memnunum 😀
Çok güvensiz, rahatsız bir tip değilse vermek sorun olmaz
Vermem , çoğu kişiye sabit numaram yok şirket hatlarını kullanıyorum diyorum.
Destanda değil miydi o telefon en son🤔😂
Destan’a artık hat yok. Manyak adam konuşmuyor kı hiç. Açıp açmadığı bıle bellı olmuyor 😂
Vermem gerekiyor ise hiç ertelemem veririm. Yarının garantisi yok o yüzden günü yaşamak gerekir
Yani duruma göre değişir bu cevap tabii ki fakat diyelim ki olumlu koşullar oluştu, veririm tabii ki sonuçta TC kimlik numaramızı ya da banka hesap şifrelerimizi verniyoruz
Ne zaman num versem sünepe gibi yapisip birakmak bilmediler artik 40defa dusunuyorum ve num verdigim kisilerde yillarca tanidiklarim olmasina ragmen
1000 tane amelede numaram var zaten tanismadan bile veririm numarami😄
Veririm çok sorun değil ne olabilir en fazla?
Kızdan, hoşlandıysam veririm. Ama bana, genelde tipsiz kızlar verir ve numaramı da istemez
nerede ne için tanıştığıma bağlı nedir necidir biliyorsam veririm
Güvene ne kadar vermem
Hayır güvenme olmalı önce.
Internet ortamı değilse, pek bi sakınca olmaz benim için
Insanların gozunde samimiyeti görürsem okey veririm.
Zaten hayatımda sıkıntı çıkaracak kişilerle görüşmem ki
Yani numara vermek o kadar büyütülecek bir şey değil bence. Konuşmaları hoşuma gittiyse kafa dengiyse veririm
Eğer tekrar görüşmek istersem neden vermeyeyim ki? Hem numara vermek kötü bir şey değil. İşime gelmezse ilerde engellerim olur biter..🤗😇
Kadının güzelliğine, zekasına, tatlılığına, nezaketine ve benim üzerimde yaratacağı etkiye bağlı olarak hem evet hem hayır olacak cevaptır.
Olabilir ama tanımak lazım versem ne olacak ki?
İletişimde kalmamızı gerektirecek bir durum varsa veririm
Yuz yüze gorustuysem ve gerçekten hoslandiysam veririm
Biraz tanıyıp , bende güveni oluşturmuşsa evet neden olmasın
Artık numaranın bi önemi yok her türlü sana ulaşabilir.
Benim için sıkıntı yok ararsa onunda numarasını almış olurum
Güvenirsem veririm
Yok numara olmadan konuşsun benimle
O hissi almadimsa vermem
O anki ruh halime göre değişiyor.
Hayır ona güvenmeliyim ondan sonra
Veririm heralde ya🤔
Bilmem güzelse olabilir 😊
Nasil tanıştığımıza bağlı olarak değişir.
Veririm beyapabilcek eskide kaldi bu duvarlar
Tanışmaya layık gördüysem veririm
Kimseye vermem numaramı.
Onu tanıdıktan sonra veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?