Benim 1 haftadır sevgilim var. Kendisi uzakta. Saat gecenin 11:30 olduğu zaman ortadan kayboluyor iyi geceler demeden. Instagram'da akraba hariç diğer kızları çıkar dedim bir iki tane çıkardı. Kaç kere desem çıkarmıyor. Wp son görülmesi açık ama başka yerden konuşuyor olabilir. Bazen trip atıyor. Bana en sevdiğim çiçeği hatta çikolatayı sormadı.
Bu konuyu konuştum ama ayrılmamak için neredeyse ağlıyordu.
Yani bir günde birine aşık olmasın ( Kendisi bana 1 gün sonra aşık olduğunu söyledi.) , güvenemesin ( bu benim içinde geçerli)
Bu konuyu konuştum ama ayrılmamak için neredeyse ağlıyordu.
Yani bir günde birine aşık olmasın ( Kendisi bana 1 gün sonra aşık olduğunu söyledi.) , güvenemesin ( bu benim içinde geçerli)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, canım ya, dur bakayım sakin olalım biraz. Anladığım kadarıyla karışık duygular içerisindesin. Sevgilinin bazı davranışları seni rahatsız ediyor gibi görünüyor. Sevgilinin seni neden iyi geceler demeden kaybolduğunu bir sorun bakalım. Açık iletişim her zaman en iyisidir. Ayrıca, sosyal medya konusunda aşırı baskı yapmadan isteklerini net bir şekilde ifade etmeye çalış. Sonuçta ilişkide güven ve saygı çok önemli, değil mi?🌹💕
Zaten ilişkiler iki kişi arasında güven ve anlayış üzerine kurulmalı. Ama unutmadan, sevgilinle konuşurken pozitif ve yapıcı olmayı dene. Hem sen huzurlu olursun, hem de ilişkin daha sağlıklı ilerler! 😌🧡