Arkadaşlar sizce bu konuşmada sıkıntılı bir durum var mı? sanki flört edemiyoruz gibi geliyor bu konuşma böyle biter gibi sizce?

Olay şu; bir kaç aydır aralıklı aralıklı konuştuğum bir adam vardı tatilde olmam sebebi ile görüşememiştik sonra ben tatilden dönünce buluşma kararı aldık ve cuma akşamı buluştuk. Buluşmamız çok güzel eğlenceli bol sohbetli geçti ikinci buluşma için şuraya buraya gideriz diye planlar yaptı saat nasıl geçti anlamadık ertesi sabah cumartesi sabahı bu adamın Günaydın mesajı ile uyandım biraz mesajlaştık ama cumartesi akşamı kuzeninin düğünü olduğu için iletişimimizde sıkıntı olabilir kusura bakma lütfen dedi bende olur mu öyle şey sen eğlenmene bak lütfen dedim ve cumartesi günü bir daha asla hiç konuşmadık ve bu iletişimsizlik pazar günü de sürdü. Pazar günü oldu adamdan asla ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şey gelmedi öyle olunca bende mesaj atıp aramadım daha sonra acaba düğünün nasıl geçtiğini sormam gerekir miydi falan diye ikilemde kaldım ve bu sabah pazartesi sabahı resimde gördüğünüz günaydın mesajını attım devamı ise fotoğrafta gördüğünüz gibi gelişti ama adam çok geç cevap veriyor sanki bu sohbet bu şekilde kesilip biter gider gibi sizce? Ve neden bu adamlar ilk başta hevesli olup sonra soğuk yapıyorlar

Arkadaşlar sizce bu konuşmada sıkıntılı bir durum var mı? sanki flört edemiyoruz gibi geliyor bu konuşma böyle biter gibi sizce?