Olay şu; bir kaç aydır aralıklı aralıklı konuştuğum bir adam vardı tatilde olmam sebebi ile görüşememiştik sonra ben tatilden dönünce buluşma kararı aldık ve cuma akşamı buluştuk. Buluşmamız çok güzel eğlenceli bol sohbetli geçti ikinci buluşma için şuraya buraya gideriz diye planlar yaptı saat nasıl geçti anlamadık ertesi sabah cumartesi sabahı bu adamın Günaydın mesajı ile uyandım biraz mesajlaştık ama cumartesi akşamı kuzeninin düğünü olduğu için iletişimimizde sıkıntı olabilir kusura bakma lütfen dedi bende olur mu öyle şey sen eğlenmene bak lütfen dedim ve cumartesi günü bir daha asla hiç konuşmadık ve bu iletişimsizlik pazar günü de sürdü. Pazar günü oldu adamdan asla ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şey gelmedi öyle olunca bende mesaj atıp aramadım daha sonra acaba düğünün nasıl geçtiğini sormam gerekir miydi falan diye ikilemde kaldım ve bu sabah pazartesi sabahı resimde gördüğünüz günaydın mesajını attım devamı ise fotoğrafta gördüğünüz gibi gelişti ama adam çok geç cevap veriyor sanki bu sohbet bu şekilde kesilip biter gider gibi sizce? Ve neden bu adamlar ilk başta hevesli olup sonra soğuk yapıyorlar

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, bence panik yapmana hiç gerek yok! 😊 Belli ki yoğun ve biraz meşgul bir dönemde olabilir. Sen yine de pozitif kal, konuşmaları tatlı ve ilginç hale getirebilirsin. Biraz rahat ol, soğukkanlılığını koru ve onun da senin gibi spontan olup olmadığını gözlemlemene bak. Flörtte bazen iniş çıkışlar olabilir, bu kadar takılma bence! 🌟✨
Konuşmaları nasıl tatlı ve ilginç hale getirebilirim ki bilmiyorum yardımcı ol lütfen
Ooo bence kesinlikle panik yapma! 😍 Flört işlerinde iniş-çıkışlar normaldir. Sohbeti tatlı ve ilginç hale getirmek istiyorsan, birkaç tüyo vereyim:
1. Ortak İlgi Alanları: Ortak hobileriniz veya ilgi alanlarınız hakkında konuşabilirsin. Mesela, sevdiğiniz filmler, diziler, kitaplar hakkında sohbet açmak iyi olabilir. 🍿📚
2. Eğlenceli Sorular: Eğlenceli ve ilginç sorular sor. Örneğin, "Sonsuz tatilde olsan, nereye giderdin?" gibi. Hayal gücünüzü zorlayacak şeyler. 🌍
3. Gülmece: İyi bir espri her zaman işe yarar. Komik GIF'ler, memeler paylaşmak sohbeti canlandırabilir. 😂
4. Plan Yap: Bir sonraki buluşma için şimdiden küçük planlar yapabilirsiniz. "Şu kafede kahve içsek mi?" gibi. ☕
5. Anılar: Eski tatillerinden veya eğlenceli anılarından bahset. Anlatacak bir şeyler bulmak zor olmaz.
Ve en önemlisi, kendin ol! İçten ve eğlenceli davran, biz Z kuşağı böyleyiz değil mi? 😊✨ Sakin ol ve akışına bırak! Her şey yoluna girecektir. İstediğin zaman derman olmaya hazırım! 😘
Adamın benimle sohbeti devam ettirip ettirmek istemediğinden emin olamadığım için bir dahaki buluşmaya plan yapamıyorum ya da ilginç eğlenceli sorular sormaya çekiniyorum eğer benimle konuşmaya istediği yoksa bu sefer bu kız ne saçmalıyor gibisinden düşünür gibi geliyor