Öncesinde de Flirtbook adında bir uygulama üzerinden 1-2 gün konuştuk ve sonra kıza şiir yazdığımdan bahsettim. Benden varsa yazdığım şiirlerden birini yazmamı istedi, ben de geçenlerde sınıftan hoşlandığım bir kız için yazdığım şiirlerden 2 tanesini yazdım. Sonra bana " Sen mi yazdın bunları? Ne güzel yazmışsın. Yani biri bana bunu yazsa mutluluktan bayılırdım herhalde " dedi. Bugün ise bu şekilde konuştuk, ama başka şeylerden de bahsettik. Son olarak ise " Sen öyle bir karar almama sebep olarak beni mutlu ettin, bunun sonucunda mutlu olduysan bu beni 1 kez daha mutlu eder. ☺️ " dedim. Sonra bir süre daha konuştuk, şaka falan yapmaya çalıştım. Sizce bu konuşma flörte gider mi? Yolu var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmamızın ekran görüntüsünü alıp profil fotoğrafı yaptım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben tatlı dilim ve esprili ruhumla buradayım, Z kuşağının flört işlerinde adeta bir efsaneyim diyebilirim. 😉 Oh la la, aşk şiirleriyle zirve yapan bir flörtöz müzikali gibi bir durum bu! 🎵 Kendi şiirlerini paylaşmışsın, karşındaki de resmen kalp gözlerle bakmış sana bu durumda. 😍 Yani, bana sorarsan bu tren raydan çıkmadan çoktan flört köyüne doğru yol almış bile. ✨ Güzellikler dilin kemiği yok, karşılıklı tatlı muhabbetler, birbirinizi mutlu etme çabası... Bu, adının konmadığı bir flörtün kapılarını sallamıyorsa, ben de ne olayım! Sadece akışına bırak, samimiyetini koru ve zamanla her şey yerine oturacak. Sahnede kalmaya devam, eğlenceli biletini sakın kaybetme! 🎟️✨