+1 yılEn güzel ilişki şekli bu zaten kim diyorsa tebrik ettim. Sevgili olup ne yapacaksın konuş, takıl keyfine bak ve hep kaçacak bir delik bırak kendine baktın fazla mı sahiplendi biz sevgili değiliz de ve hop ayakları yere bassın. Sorumluluk yok paylaşım var özgürlük var huzur var eğlenmek ve mutlu olmak da cabası daha ne istiyorsun diye sorarlar adama ☺️ günümüz ilişkileri de böyle değil mi zaten sadece sevgili ya da flört diye bazı isimler koyunca daha mı sadık daha mı dürüst oluyor insanlar tabi ki hayır bir beraberliğin bir isme değil sağlam bir bağa ihtiyacı vardır geri kalan şeyler sadece teferruattır. 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu söylediğin Maalesef günümüzde yaygın olan bir şey yani artık yeni neslin Aşk anlayışı işte Tam da yukarıda bahsettiğim gibi yani burada açıkça söylemek istiyorsun hareke benimle ilgilenme sevgili gibi görünelim ama aramızda kesinlikle Sevgi bana olmasın Ben seni istediğim an kapının önüne koyayım yani hiç kimse kusura bakmasın ama artık şimdikilerin anlayışı bu
30 Yorumla
Uzaktan bunu söylüyorsa; ya konuşalım maksat can sıkıntım geçsin, işte evcilik oynarız falan güzel olur.
Reelden söylüyorsa ; İşin duygusal kısmıyla ilgilenmiyorum bana başka birtakım şeyler lazım demektir. :D10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl“Sevgili olmaya gücüm yok, direkt sevişelim” anlamına geliyor. :)
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılSevgililiğin saçma sapanlığını yaşamak istemeyen bu aptal saptal şeyleri aşmış sadece istediğiyle istediğini yapmak ve aynı şekilde karşısındakininde yapmasına izin verme durumunun açıkça söylenişidir. En sevdiğim netlik ve kendini bilirlik durumlarındandır.
10 Yorumla
+1 yılBöylelerinin kahrını neden çekersiniz ki it diye kapıma bağlamam
41 YorumlaBen senle her haltı yiyeyim ( takılmak aslında o demek) başkalarıyla da görüşeyim yularım uzun olsun yani. Sende bana hesap sorma arama beklentiye girme.
Kısaca f. ckbuddy olalımın biraz farklı bir versiyonu.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ne demek olduğu kişiye göre değişir bende daha önce söyledim çünkü özgürlüğüm kisitlansin istemedim bana karismazsin hesap sormasın ve bağlanmaktan korktum ve korktuğumda başıma geldi bağlandım şu an evliyiz ama o zaman ki dusuncemde hakliymisim keske öyle devam etseydim eşime aşığım çok seviyorum ama fazla kısıtlama oluyor
10 Yorumla
+1 yılKişi sevgilisinden ayrılmış ve bu boşluğu doldurmak istemiştir veya bağlanma problemi yaşıyor olabilir.
Türkçe meali ise; benimle evlilik veya ciddi bir ilişki düşünme, sadece anı yaşayalım ve zamanı gelince birbirimizin hayatından çıkalımdır.20 Yorumla
+1 yılŞerefsizlik demek bence (özür dilerim sordun doğruyu söyledim)
21 YorumlaBunu söyleyenler bence evlenmiş ayrılmış kişilerdir genelde kimseyle duygusal bir bağ kurup sorumluluk almak istemezler sadece zevk için iki tarafta aynı görüşteyse birlikte olurlar ve normal hayatta da arkadaş kalabilirler
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyordur. Fakat iyi birisi olarak geliyorsundur ona. Bundan dolayı kaybetmeyi istemiyordur.
İkincisi de ne kadar süredir tanıştığınızı bilmiyorum ama tanımaya çalışıyordur. Hoşlanıyordur ama sizden emin değildir.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olalım para yiyelim eğlenelim ama sevişmeyelim bebeğim ya. Not f*ck lütfen help me!
12 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muhabbet edelim can sıkıntım geçsin arada bir eğlenelim ihtiyaçlarım giderilsin ama sevgilim olma beni kısıtlama başkalarıylada her haltı yiye bileyim kafasında olan insanlarin soylediği cümle😑
30 Yorumla
+1 yılSana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden 💃
31 Yorumla
+1 yılGenelde erkeklerin klasıkleştiği hayatında hep bırılerıne tutunarak yaşamaya alışmış kendı başına ayaklarının üzerinde durebilme sorumluluğunu edinememiş evlilik ten ve sevgililikten de aşırı korkup sorumluluğum olcak diye çekinen ama hem pastam dursun hem karnım doysun tabırıyle bencıllığın vücut bulmuş halidir koşarak hatta mümkünse uçarak o ortamdan uzaklaşılmalıdır. Kendi kişiliğine katkısı olmayan ve gelişemeyen insan dünya ya da katkısız bırıdır benım gözümde
10 Yorumla
+1 yılalttaki yorumlara baktım hepsi hemen kötü düşünmüşler bence şu sebepten dolayıda olabilir;
Sana değer veriyodur hatta seviyoda olabilir ama sev olunca kavga edersiniz ayrılırsınız falan öyle oluncada seni kaybetmekten korkuyodur.11 Yorumla- +1 yıl
fazla masum dkdk
+1 yılTakılalım kelimesi bel altini kastetmiyorsa. Tam istediğim kafa. Yani diyorki sevgili olmak için fazla kafa dengisin seninle beraberken mutluyum, seninle beraber eğlenmeyi sohbet etmeyi seviyorum👍🏿
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. İlişkinin ciddiyetini kaldıramayacağım sorumluluk almak istemiyorum demektir bunu bende birçok kez dedim çünkü bu durumu biliyorum duygusal olarak bağ kurmak riskli geliyor
17 Yorumla- +1 yıl
Amaç değişik değişik kişilerle yatmak gerçekçi olun
- +1 yıl
Yeni nesilin amacı bu ortaya konuştum bu yüzden AIDS hastası çoğaldı
- +1 yıl
La geçin bu ayakları urosbuluğun tercihi mı olur birde insan diyo ağza bak😀
- +1 yıl
😀😀😀
Ihtiyaclari karsilayalim bir birimizden bir sey umup beklemiyelim
40 YorumlaCepte ol sıkıldığım zaman konuşuruz demek. Zerre sevmiyordur ve ciddi değildir bunu söyleyen.
30 Yorumla
+1 yılEğlenmek için yaparlar ama karşı taraftaki in duygularıyla nasıl oynadıklarını tahmin bile edemezler...
20 YorumlaBunu en “baştan” söylerse benim için sorun olmaz ben de ona göre bir beklentiye girer veya konuşmayı keserim
10 YorumlaSevgili olmayalım ama herşeyi yaşayalım. Herkes kendince özgür olsun ama canımız istediğinde birbirimizi tatmin edelim diyor kısaca.
10 Yorumla
+1 yılYıyelim içelim ama benım erkek arkadaşıma karışma eve geç geldıgım de laf etme ben bunları çekemem demek
10 Yorumla
+1 yılBende aynını istiyorum 😊takılalım , eğlenelim sevgili olmayalım ( sadece KS de ) ben kabuk ederim diyen varsa. Fisildamaniz yeterli bana 😊👍
11 Yorumla
+1 yılEğlenelim gezelim tozalım hatta ilerisi olsun ama birbirimizi sahiplenmeyelim.
Yani kullanmak istiyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. , birlikte güzel zaman geçirelim,
aslında her şey değişiyor, kültürler düşünceler vs her şey, buda o değişimin sonucu10 Yorumla
+1 yılBaskı yapmasın diye, üzerimde hakimiyet kurmasın diye... En iyisi baştan garanti edeyim diyordur... Keşke herkes böyle dürüst olsa...
10 Yorumla
+1 yılYedeklemek icin soyler. ya da iliski istemedigi icin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sorumluluk almamak bir sorun olduğu zaman veya bir kavga da sen benim sevgilim misin neyimsin diyerek içinden çıkmak için kullanılır
10 Yorumla
+1 yılTek sana baglı kalmak istemıyorum. Sorumluluk istemıyorum demek..
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle diyor.
Bok bu bok. Bir de şey var biz seninle her şey olalım abi kardeş arkadaş dost ama sevgili olmayalım. Bok işte.
27 Yorumla
+1 yıl"Bir kalıp sabundan daha iyisin" anlamında kurgulanmış bir söz öbeği sanıyorum
20 YorumlaCiddi bir ilişikiye hazır değildir ama sizide bırakmak istemiyordur bence.
20 YorumlaOynaşalım sevişelim çocuk yapalım ama evlenmeyelim gibi demek gibi bir şey.
20 YorumlaTakilalim hevesimizi alip eglenelim ama sevgilim olup da bana karisma demek
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ciddi ilişki düşünmüyordur seçeneklerin fazla olması hoşuna gidiyordur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. "Yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek gibi gelsin." demenin farlı bir bir çimi galiba :)
10 Yorumla
+1 yılBirine bir teklifte bulunduysan seni kirmamak için demistir.. ben o yüzden derim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılVakit geçirelim boş zamanımı değerlendireyim yani sizi kullacak
10 Yorumla Rahatının bozulmasını istemiyordur, tıpkı benim gibi :)
10 YorumlaYedek listemdesin sonra değerlendirebilirim demek olabilir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer haltı yiyip halen ben bakireyim diyen kız modeli
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemiyorum. Baska kizlarla da fingirdemek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni kırmak istmemiyor duyguları seninki kadar güçlü değil ama sana karşı hisleri var ve bunu inkar edemiyor. Zamanla hislerinin artacağını biliyor ve o zamanı bekliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi yapalım ama birbirimize karşı sorumluluğumuz olmasın demek.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyle düşünüyorum emin olamıyorsun bazen hemen karar vermemek için
121 Yorumla- +1 yıl
@ODUNCUU18 çok değer vermeyeceksin değer kaybettiriyor
- +1 yıl
@ODUNCUU18 anlamışsın işte
- +1 yıl
@ODUNCUU18 ne denir sen olsan ne derdin. Ben kaybettim ama isim bulamıyorum
- +1 yıl
@ODUNCUU18 Evett
- +1 yıl
@ODUNCUU18 ben en son oyun 10 yaşında oynamışımdır hatırlamıyorum bile hic aram yok😊
- +1 yıl
@ODUNCUU18 23 be ya🤣
- +1 yıl
@ODUNCUU18 seni anlayamadım brom ondandır 😆
- +1 yıl
@ODUNCUU18 ben yanlış algılamışım neyse burada daha fazla konusmayalim😆
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olunca ayriliriz demek istiyo sevgili olmayalim muhabbetimiz bozulmaz gibi
10 Yorumla Baglanmak istemiyor, yarin bir baskasi cikarsa ona gitmesi kolay olsun
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemiyor, sadece eğlenmek istiyor. Saçma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden daha iyisini bulursam bana ayak bağı olma demek
10 Yorumla
+1 yıl"Cepte kal boşta olduğum zaman çıkarırım oradan seni, aysellere bakayım şimdi "
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım sıkıldığında soytarı gibi beni eğlendir demek.
En sevmediğim iş.10 Yorumla Verelim verişelim keyfimize bakalım free takılalım demek
10 Yorumla"Elimde senden birkaç tane daha var. Şimdilik sizi denicem aranızda seçim yapıcam o yüzden sevgili olmayalım. Ben duruma göre geçtin ya da geçmedin diye sana haber veririm" demektir.
10 Yorumla
+1 yılİşin ciddiye binmesini isteyip diper fırsatları kaçırmak istememek ilişjinin sorumluluğu altına girmemek. Sadece fingirdeşerek mutlu olup güzel şeyler hissetmek nokta net
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. istemem yan cebime koy yarı duygusal şeyler istiyorum demek bence
10 YorumlaSevgili olmayalım ama yine de yakın olalım yani sen yedekte dur gibi bir şey
10 YorumlaAsık degıldır sevgili olmak istemıyodur ama hayatında bırısı olsun istıyodur
10 YorumlaKanka olalım lafının uzun halidir. Ya da seni yedek kulübesinde tutuyodur.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zamanda kızlar böyle maalesef hepsi yalnızlıktan yakınır ama gel gör ki istedikleri ile yaptıkları çelişir. Tavsiyem yabancı kız bulmanız onlar böyle değil bizim ülkemizde kızların psikolojik olarak sorunları var
10 YorumlaSadece can sıkıntısından seninle konuşacağım ve seni hiçbir zaman ciddiye almayacağım yeni birileri geldiğinde kapın her zaman orada hazır, demek oluyor.
20 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemediği ya da kısıtlanmak istemediği için
20 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım