Kızlar gerçekten sevgilileri ile konuşacak muhabbet bulamıyorlar mı?

Çalışıyor iken geç cevap verdiğinde tabiki anlayışla karşılıyorum saatler sonra da yazsa sorun etmiyorum ama bugün tatil günü babası zaten yok abisi işte bi annesi var annesi de beni tanıyor bu hafta zaten komple aile tanışması olacak. ama nasıl diyim her mesaja en az 1 saat sonra cevap veriyor. Diyorum ne. Yapıyorsun kapımızın önünde ağaç vardı onu izliyorum diyor napiyorsun kahvaltı ediyorum. Ee bunları bende yapıyorum telefon elimde sonuçta. Yani 1 saatte 1 mesaj atınca konu bile bulamıyorum ne yazsam diye. Bende onun gibi davranınca ne oldu bize diyor. iyide bir şey olmadı senin yaptığını yapıyorum hepsi bu yani. cidden evde bile çok geç yazan kız seviyor mudur. Haftaya aileler tanışcak madem ciddi niye bunu hissettirmiyor. Eskiden görüştüğüm kişiler okadar çok konuşurdu ki mesajlaşırken gözlerim kapanır telefon elimden düşerdi. Bu kişi ile aylar olacak gerçekten böyle aralıksız bu 20 dk mesajlaşmamışızdır. Telefonda konuşmaktan hoşlanmıyor görüntülü sevmiyor. Anca yan yana konuşmayı seviyor. mesaj olarak hiç konu bulamıyor genelde ben buluyorum
Kızlar gerçekten sevgilileri ile konuşacak muhabbet bulamıyorlar mı?