1- üşeniyorlar ve sohbetleri çekilmez bir halde.
2- sohbet konusu üretebilecek donanımları yok, özgüvenleri yeteri kadar değil.
3- dikkat dağınıklığı var çoğunda buna rastlıyorum, sohbet esnasında bazı konulara cevap veremiyorlar.
4-soruma cevap almayıp aksine alakası olmayan şeylerle yanıt veriyorlar.
5- söylediğimi tek seferde anlamıyorlar defalarca açıklamak gereği duyuyorum, neden?
Neden kendinde, aklı başında kızlar yok?
2- sohbet konusu üretebilecek donanımları yok, özgüvenleri yeteri kadar değil.
3- dikkat dağınıklığı var çoğunda buna rastlıyorum, sohbet esnasında bazı konulara cevap veremiyorlar.
4-soruma cevap almayıp aksine alakası olmayan şeylerle yanıt veriyorlar.
5- söylediğimi tek seferde anlamıyorlar defalarca açıklamak gereği duyuyorum, neden?
Neden kendinde, aklı başında kızlar yok?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
utangaçlar
ay koptum ya su isyanına valla güldürdü hem de üzüldüm hakkat biz niye öyleyiz
İsyan değil, doğruları söyleyip kızları kudurtmak hoşuma gidiyor ama :Fd
O kızlar olmasaydı senin gibi vizyonsuzlar ne üzerine bu kadar kafa yorup makale yazacaktı? Bardağın dolu tarafından bak bir de
Makaleme cevap yazan sen oldun ama, şimdi ağlama bu kadar, bu kesimden olmasaydın böyle bir şekilde çıkışmazdın yarana dokundum galiba :)
@06Kartaliçe1903 bence sana dokunmuş biraz bana öyle geldi :d
adam yerinde bi tespit yapmış çünkü bunun vizyonsuzlukla alakası yok hepsi birebir doğru çünkü.
@KanımdakiBarut Alakası yok kudurmayın. Alakaya maydonoz
@HedeffPÖH alakaya fazla tuz oldun sen de, sindiremem seni şimdi. sus ufaklık.
@KanımdakiBarut Ya kes sesini gostermeyeyim sana kotu yanimi
@HedeffPÖH kötü yanımı mı? ahahah sen bildiğin çocuksun ya kimi muhatap alıyoruz biz de :dd
Kimse kendini geliştirmek için uğraşmıyor kimse kitap okumuyor vs.
Abhwhsaha alemsiniz vallahi hic de boyle degiliz
Yoo öylesiniz, emin ol daha betersiniz hatta :dd
Değiliz kardeşim, sen bizim ortami bilmiyorsum
Kiz kıza yaptığınız dedikodulardan mi bahsediyorsun :d vay ne kadar da kültürlü bir ortam dhshshs
Gayet eglenceli oluyor, seni de davet edelim bir gun. Erkeklerin ortamindan kat kat daha cok begeneceksin ahahhsh
Tahmin ettiğim gibi :d yaşlar kaç peki grubun?
Ne tahmin ettiğin gibi ahshah yaslar en fazla 24
Yok aman gelmiyim, ben oranın Iq sunu yükselteyim derken düşebilir de :) yaş ortalaması uymuyor da hem :)
Zıkkımın köküne gel iyi gunler
Bbbb
Tipik bir hödük
Evet sadece kızlar böyle çok haklısın (!)
Erkekleri sen kendi gözünde görüyorsun. Sen değerlendir mesela. ?
Genelleme yapamayacağım üzgünüm. Bu dediklerini cinsiyete göre ayırmak doğru değil bunu belirtmek istedim.
Cinsiyete göre yargilamiyorum ki, kızlarla sohbet etmeyi seviyorum çünkü. Ve onlara denk geldigim büyük bir çoğunluk böyle.
Yani erkeklere ilgi duymuyorum üzgünüm:)
İnsanları değerlendirmek için o anlamda bir ilgi duymak mı gerek. d
Derinlemesine bu kadar maddeyi cozebildiğime göre o kişiye olan bakış açım, ilgim alakamin olmasi gerek. Dimi?
Ne yani şimdi bu kadar şeyi genelleyebiliyorsanız bir sürü insanla iletişim kurmuşsunuz demektir. Söz konusu olan bu iletişimin bir arkadaştan daha öte bir iletişim olmasını mı kastediyorsunuz
Hayır sadece arkadaştan öte değil elbette, tanışma aşamasinda da ayni etkileri görebiliyoruz.
Benim anlatmak istediğim ise bunları anlamak için o cinsten etkilenmemiz falan gerekmiyor. İnsanları tanımak ya da anlamak için buna ihtiyaç yok.
Madem tanışma aşamasında da aynı etkileri görebiliyorsunuz hemcinslerinizle de muhattap olmuş ve onlardaki özellikleri de görmüş olmalısınız.
Gördüm zaten, bunu erkelerde de gördüm kızlarda da, ama benim eleştirdiğim kızlar çünkü benim odak noktam kızlar, kızlardan hoşlandığım için kızlar hakkında paylaşım yaptım, anladın mı itiraf ettim işte rahatladın mı 😂😂
Bu arada kızlardan hoşlandığımı söyledim mi? ::d
Yukarda bahsi geçmişti zaten. d
Okey anladım, o zaman özetle derinlemesine bu kadar şeyi çözebilmek için hoşlanmak şart değil, hemcinslerinizde de gördüğünüz şeyler varmış zaten.
Siz sadece odak noktanız kızlar olduğu için onları eleştirmeyi daha çok tercih ediyorsunuz.
Tebrik ederim seni beni bu kadar terlettikten sonra bir anlaşmaya varmamız sonunda vuku buldu :)
İnsanları anlama konusunda “Erkeklere ilgi duymuyorum.” cümlesini kurmanız (işin içine hoşlantı durumunu katmanız) konuyu buralara getiren asıl sebep aslında ama yine de siz bilirsiniz. 🙃
Sen haklısın desem, mutlu olur musun? :)
Hayır haklı olmak gibi bir çabam yok. Başta söylediğiniz şeyden bahsediyorum. Hani benim ilgi alanım kadınlar sen de erkekleri değerlendir gibisinden bir konuşma geçti. Herneyse ben bu kadar uzayacağını bilseydim yazmazdım aslında.
İçimin yağları eridi. Cidden boyleler.
Sen haklısın
Etme sende boş ver
4- dünya şeylerinde değil
Çok haklısın
İlk defa bir kız bana hak verdi şok oldum 😁
Aynen öyle