Psikolojisi bozuk olmayan kız kaldı mı? Ben ne soruyorum ne anlam çıkarıyorlar?

Psikolojisi bozuk olmayan kız kaldı mı? Ben ne soruyorum ne anlam çıkarıyorlar?

Kızların psikolojisi bozuk değil ama normal şekilde konuşulmuyor. Kadınların ve özellikle de kadınlara karşı erkeklerin bir bölümünün psikolojik bozuklukları var. Kadınlara olan bakış açıları, psikolojik bozukluklar var.
Yani açıkçası belki ben de takip listene bi bakardım kimmiş nasıl biri diye
ama bunu sana söylemezdim hesap sorar gibi de sormazdım
bi kadın hesap sorar gibi konuşuyorsa o erkeği pek önemsemiyordur bence ya da bi erkekle nasıl konuşulacağını çözememiş bu konuda biraz çomar
ama öte yandan şunu da söyleyebilirim
kadınlar güvenliklerini çok önemsiyor şu an - hele şu son olaylar, artan kadın cinayetleri falan sonrası iyice korkar olduk o yüzden bi erkek hakkında olabildiğince çok bilgiye sahip olmak istiyorlar kendilerini korumak için
yani böyle bir durum da var
bi insana hemen psikolojisi bozuk falan demeden önce konuyu her boyuttan bi irdelemekte fayda var 👍🏻
Hadi sen bir yüzünü yıka gel
Öyle mi diyorsun 😍
🌹
Mesajlardaki kız benim, yeni tanışıyoruz diyor ama neredeyse 6-7 yıldır tanışıyoruz, ara ara konuşmuşluğumuz var huyunu bildiğim için söylediğine sinir oldum ve burada bunu paylaşman çok ayıp
Aynen 6 7 yıldır tanışıyoruz hatta aynı kreşe gittik
Ayıp ediyorsun
Ayıp sensin
Yani herkese gurbet anlayışınız uyuşmuyor olabilir o yüzden her iki tarafın bir gün yanlış anlaması olası çünkü mesajlaşmada ses ve mimiklerde pek belli olmuyor..
Cevap
1Cevap
Sende sıkıntı var hesap sorar gibi konuşuyorsun sana ne kimle gitmis kimi takip etmemiş boş
Biz o tarihte tanışmıyorduk. İsterse sevgilisi ile bile gitmiş olabilir. Normal şeyler sordum.
Belkide sevgilisiyle gitti geçmiş ne kadar önemli ki? Ergen gibi sorular sormuşsun sevgili olur olmaz
Bu kişi sevgilim değil. Sevgilisiyle gitmiş de olabilir. Konuyu nerelere cekiyorsunuz yav?
Yavrucum insan gibi soru sorduk. Aynılarını erkek arkadaşıma da Sorabiliyorum ve insan gibi cevap veriyorlar. Bir yere kiminle gittiğini sormakta ne var, kafayı mı yediniz la?
Dövseydin bide sende hiç suç yok sanki erkekler hep haklı 🙄
Kadına şiddete hayır
normal konusuyo aslinda. sen suphelenmissin bu da normal ama kendisi ya da kizlarla gidebilir hakli, yine de tanimadigim icin bisey soyleyemem.
Biz o tarihte tanışmıyorduk. İsterse sevgilisi ile bile gitmiş olabilir. Normal şeyler sordum.
sen hesap sorar gibi konusuyorsun
rahatsız olabilir, merak etme
Bence seni aldatmış çok belli oluyor
O tarihlerde iletişimde hiç değildik.
Geçmiş ilişkisiyle ilgili bir şey sormadım dostum.
Sorguya çeker gibi sormuşsun soruları
Basbayağı hesap sorar tarzda konuşmussun
Sen normal konuşmuyorsun ki hesap soruyorsun
Okurken geberdim shshsjdjs
kizlar biraz takiktir
Erkekler normal olmadıgı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?