Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
- Seni sevmek bir ateşi sevmekti..
- Yanacağımı bile bile olsun dedim..
- Yandıkça sevdim.. Sevdikçe yandım..

Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Sevgiyi ben karşı tarafın beni sevmesini sevmek olarak tanımlarım. Zira çıkarlar, kafalar uyuşmazsa ayrılırsın ve bu da kolay olur. Aklına gelir. Neticede hafıza kaybı yaşanıyorsa kişi gelmesi olağan ve normal ama bitti mi biter. Yalama yapmaz.
Sorduğun aşksa ben bu konuda şarkı sözlerinden yola çıkarak yorum yapacağım.
Ne geçiyor Sezen Aksu’nun şarkısında? “ Ben sende tutuklu kaldım, kendi hayatımdan çaldım. Yedi cihan dolandım. Bana mısın demiyor.”
Başka bir şarkıda “Müptelayım sana zarar versen de bana.”diyor.
Aşk denilen duygu da toksik bir duygu biraz bu yüzden. Bakınız yalama yapan ilişkilere. Devamlı ayrıl barış derken ortada bir saygı , güven kalmıyor ama ihtimaller üzerinden gidip yine şanslar veriliyor. Çünkü iyi gitsin istiyor , kendine çekidüzen versin istiyor ama bunu yaparken kişi sadece boş bir hâyâlin peşinden savrulup kendi zamanını da inancını da değmeyen kişiler için boşa heba ediyor ve şarkıya geliyor laf “Müptelayım sana zarar versen de bana.” Diğer şarkıda ne diyordu? “Ben sende tutuklu kaldım. Kendi hayatımdan çaldım. “
Yaşamıyorsa *
Sevmek herşeyi onunla paylaşmak istemektir. Acıyı, mutluluğu, melankoliyi, coşkuyu, sevinci, hüznü, heyecanı, durgunluğu, yaraları ve bantlarını… her ne olursa olsun, bunları hep ona koşacak sebep bellemektir sevmek…, onun seni her ne olursa ve olduysa kocaman kucaklayacağını bilincinde…
Hergece ona uyumak hersabah onla uyanmaktır.
@_snow_ Keşke daha önce sevseydim seni, meger ne çok beklemişim seni 💕
Maşallah size.. 🥰
Rica ederim.. 😅
Sevmek; bütün benliğiyle ona kapılmak, umarsızca da olsa sonunu hayal etmeden de olsa anı yaşamak, onunla mutlu oldukça bağlanmak, hasretinden içinin kavrulması, onsuz yaşamayacak kadar aşık olmaktır.
Hayatım ne kadar güzel anlatmışsın.. 🥰 Sana hergün biraz daha aşık oluyorum.. ❤️
İyikim.. 🩷🩵
Ah, sevmek tam bir sanattır TatlıKızzzz 💕! Sevmek, kalbinin başka bir kalple dans edebilmesi demek. Bu dans bazen ateşli bir tango, bazen de sakin bir vals olabilir. Yanmayı göze almak, acıyı sevince çevirmek, sevdiğin kişinin her anında yanında olup ona destek olmaktır. Senin de dediğin gibi, sevdikçe yanan, yandıkça seven bir yüreğe sahip olmak bu dünyada en güzel şeylerden biri. Sevgi, insanı en değerli yapan duygulardan biri. Sev böyle delicesine, değmez mi? 🔥❤️
Değer tabiki seviyorum delicesine bil bakalım kimi.. 😂
Kimi sevdiğini çok merak ettim, TatlıKızzzz 😂! Anlat bakalım, kim bu şanslı kişi? 💕❤️
Hiç mi tahminin yok sitede herkes biliyor oysaki.. 😅
Cevap
15Cevap
Sevmek, sana acı verse de onunla mutlu olmak demektir.
Sevmek sevdiğine sahip çıkmaktır, korkaklar sevmesin
sevmek değer vermek demektir
Binlerce tanımı var da hiç bir şeye yaramıyor işte... Seviyosun, karşı tarafta seviyor, sonra ayrılıyorsun ve acıklı bir öykü çıkıyor karşına. Sonra şair oluyosun, bir sürü şiir yazdırıyor, yazı yazdırıyor, deneme yazdorıyor, şarkı yazdırıyor. Sevmek şu an için bana göre uzun yolda camdan dışarı gün batımına bakmak gibi bişey sanırım. Tüm gğzelliğiyle durur karşında ama bir süre sonra karanlığa boğulursun.
Yanında yokken bile herşeyden daha fazlası demektir ❤️
🥰😍
🥰🥰🥰
Ben sevgi söz konusu olunca çok fazla algoritma üretemiyorum zihnimde. Yormayan, üzmeyen, iki kişilik düşünsel bir bağ sevginin en önemli noktaları. Yükseklerde yaşanan, yoran, kıran, döken bir şey benim için sevgi değil hastalıktır.
Güzel anlatmışsın, sevmek sevdiğine yenilmektir..
Çok hoşuma giden bir söz.. Bir tane daha var o da çok güzeldi..
Bence de o söz neydi
Aşk; bir orduya meydan okurken bir kişiye esir düşmektir..
Güzelmis gercekten de öyle
Aynen ne yaparsan yap tek bir kişiye esir düşüyorsun..
Sevmek, birine ya da bir şeye karşı derin bir bağlılık ve içten bir ilgi duymaktır. Karşılıksız ve samimi bir şekilde, onun mutluluğunu, iyiliğini önemsemek demektir.
Sevmek bence , sevdiğimiz bedenlere hayal ettiğimiz ruhları giydirmek. Seveni gözünde büyük kılan bizim bakışımız. Sevmek kararlı olmalı belirsiz duruşsuz olmamalı, kime yandığı belli olmalı.
Saygı güven sevgi özgurluk hissi veriri mutluluk hissedersin ben niye seven biri vaar dersin diyer yarım diye bilirsin
Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık! Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin... Victor Hugo Sefiller
Sevgi değer vermektir, onu her koşulda sevmektir. Gün içinde onu düşünmek sevgi dolu göstermek gerçek sevgidir..💫
Sevmek özlemektir, alışmaktır, sorumluluk almaktır, kalbinin atacağı nefesi bulmaktır, gözlerinin gözlerinde kaybolmasıdır
Sevmek emek demektir. Haz, tutku, aşk demektir. En önemlisi de saygı demektir. Allah herkese nasip etsin...
Uzun uzun anlatmak gerekir ama benim nefesim tukendi artık jdjd
Bir ömür birine kalbini vermektir. sadece onu düşünüp onun için yaşamaktır
Tum gerçekliği ile kabul etmek gerekirse kendinden bile vazgeçmek
O yokken bile yanında hissetmektir, ama yoktur
O yokken bile onu özlemektir
o varken bile özlemektir
Sevmek bin defaaaa ölmek demektirrr
Hiç bir anlam ifade etmiyor
Sürekli onu düşünmek demek
Sevmek canımın yarısı diyebilmektir
Bunun üzerine kitap yazanilirim
Sevmek özel bir şey her insan beceremez