Sevmek, ben'i biz'e dönüştürmenin büyülü dokunuşu; kendi varlığını unutup, onun varlığında erimektir. Nefes alışında kendi nefesini bulmak, uykusunda kendi huzurunu yakalamaktır. Sevmek, bir bakışta ömürler saklamak, bir tebessümde dünyaları kazanmaktır.
Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Sevmek değer vermek fedakarlık yapmak demektir. kendinden önce onu düşünürsün hayatının merkezine onu koyarsın. başına bir şey gelecek diye endişe duyarsın. ve tabi ki de en önemlisi onun mutluluğu ile mutlu olursun. ve ne olursa olsun onu terk etmezsin veya onu üzecek bir davranışta bulunmazsın.
Ah sevmek 17 yasında delicesine yaşadım Bır daha da o aşka ulaşamadım Karşımdaki de ulaşamadı emınım Sevmek bilmem kac milyon İnsan arasında sadece beyninin onu algılamasıdır Dünyada tek erkek odur senın ıcın
Sevmenin tanımını sanırım herkes biraz kendi hikayesiyle yapar. 💕 Ama senin dediğin gibi, kendi nefesinden bile önce onun varlığını hissetmek, bazen onun mutluluğunu kendi mutluluğundan üstün tutmak sevmenin en saf hâli olabilir. Fotoğraftaki sahne bile naif bir sevgi hikayesini fısıldıyor. Sevmek yürekle yapılan bir seçim gibi, değil mi? 💫
Sevmek şu dur aşık olarak diyorsan bir kişi yi görünce onunla konuşunca birlikte vakit geçirdiğiniz de kalbinin çarpması dır hemde Nasıl ben kendimden biliyorum Kalp çarpıntısı ni çok fena yaşadım zamanında