Seninle ciddi ilişki düşünmüyorum senin üzülmeni istemiyorum diyen Erkek neden?

Seninle ciddi ilişki düşünmüyorum senin üzülmeni istemiyorum diyen Erkek neden hala konuşmaya devam eder? Engelle dediğin halde engellemez. Beni Ara der. İlk defa açıkca bana Senin yaşamak istediğin ilişki bumu? Seninle ciddi düşünmüyorum, üzülmenide istemiyorum dedi. Ateşle Barut yanyana durmaz dedi. Hissediyordum zaten ama İnsan toz konduramıyor. Ozaman sen beni engelle dedim, Engelledi 24 saat geçmeden geri kaldırdı engeli, ben seviyorum diye engelle görmim dedim seni acı çekiyorum dedim geri engelledi.

Birsürrü boş vaadlerde bulundu, Aklımda olmayan şeyleri aklıma soktu en başta hep kaçtım beni kendine bağladı sonra 180 derece değişti.. Allaha havale ediyorum. Canım çok acıyor..

Güncellemeler
1 yıl
15.07.2024 en son ayrılmıştık, konuşmadık, ben tatile gittim kafamı dağıtmak için geri geldim. Mesaj yazmadı, sonra ben 2 gün evvel yazdım oda hemen yazdı, tartışmaya döndü normal konuşma, engelle defol git hayatımdan dedim. Engelledi bugün yine kaldırdı engelle dedim birdahada kaldırma. Bu kadar önemseme dedi, ciddiye alma kes dedim. Sen kes dedi ara dedi aradım. Konuştuk sonra bana bir başkasıyla konuştun mu dedi hiç? Konuştum dedim. Seni b. ş.. tımı dedi? Hayır dedim, yemin edermisin dedi
Güncellemeler
1 yıl
Ederim dedim, sen benimsin falan başladı , benden vaşkasıyla olamazsın dedi , tahrik etti direndim belirli bi süre sonrada ilk yazdığım sözleri söyledi, engellememi isteme dedi kal yinede burada. Ama ben seninle artık ciddi düşünmüyorum dedi. Kendimi kötü hissettirdi iyce engelle ve birdaha kaldırma dedim ben yapamıyorum sen yap. Tamammdedi yine engelledi.
Seninle ciddi ilişki düşünmüyorum senin üzülmeni istemiyorum diyen Erkek neden?