Çünkü seninle her istediğimi yapacağım seni kullanacağım canım sıkılınca da seni poşet gibi kenara fırlatacağım bağlanarak bana zorluk çıkarma anlamında der.
bir erkeğin duygusal olarak taahhüt vermekten korktuğu ve bir ilişkiye girmek istemediği anlamına gelebilir. Bu ifade, bir erkeğin korkularına, geçmişte yaşadığı olumsuz deneyimlere veya hayatındaki diğer faktörlere bağlı olabilir. Bazı erkekler, duygusal olarak bağlanmaktan korkarlar çünkü özgürlüklerini kaybedeceklerini veya birine güvenmenin zor olduğunu düşünürler. Bu nedenle, bir ilişkiye girmeden önce, bağlanma konusunda endişeleri olan erkekler, partnerlerine bu şekilde açıklamalar yapabilirler. Ancak, bu ifade bazen bir erkeğin ilgi ve çekicilik duymadığı anlamına da gelebilir. Bu durumda, erkek, partnerine karşı hissettiği romantik duyguların olmadığını açıkça ifade etmeye çalışabilir. Sonuç olarak, "bana bağlanma, üzülmeni istemiyorum" ifadesi, bir erkeğin ilişkiye girmekten korktuğunu veya ilgi duymadığını gösterebilir. Ancak, nedeni ne olursa olsun, açık ve dürüst iletişim, ilişki dinamiklerini anlamak ve uygun adımları atmak için önemlidir.
Ben flörtöz biriyim çabuk sıkılırım hatta aynı andan bir kaç kişiyle flörtleşirim. Sen iyi birisin ama ben senle yapamam huyum böyle vazgeçemem. İyisi mi sen bana bağlanma benim gibi ol yoksa üzülen sen olursun.
Başıma geldi. Beni uyardı, kaldırırım dedim onu bırakmadım, bağlandım çok üzüldüm çok yıprandım hala da onu bırakmıyorum ve sadakatim sonsuz. Artık flörtleştiği diğer kızları saymaya bile uğraşmıyorum vazgeçtim.
Çünkü aileden, çevreden güvensizlik aşılanmıştır çocukluğunda veya gençliğinde. Bilinçli-bilinçsiz başkaları tarafından negatif telkinlere maruz kalınca artık o telkinler korku pompalıyordur. “Ya mutlu edemezsem, ya benim yüzümden ilişki kötü giderse, ya ben onu mutlu edemezsem” gibi düşüncelerle kendini geri çekmeye çalışır. Oysa bu düşünceler aileden mirastır. Bu yüzden ailenin ne kadar önemli olduğunu söylüyoruz
Cinsel yaklaşım dışında bir duygu besleme demek istiyor takılalım orada bırakalım istediğimde yanımda ol istemediğimde ağlama zırlama duygusala bağlama diyor.
Kullanip atacağını senin sindirmeni istiyor. Senin onu bırakmayacağını da biliyor. Böyle erkekler narsisttir, kendilerini vazgeçilemez gösterir ve kadinlari obje dışında bir sey olarak görmezler.
ilişki konusunda kararsızdır. birine bağlanmak konusunda şüpheleri vardır. ilişkiye başlayıp bir vaatte bulunup sonra vaz geçmiş olmak istemiyordur. baştan ümit vermemek içindir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seninle bir gelecek dusunmuyor da ondan baska ne olucak adam Acik acik soylemis sana Sen hala pesindesin ezik gibi