AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gevezenin tekiyse der özgüvensizse der show yapma amaçlı duyarlı gibi gözükmek için der eğer seri konuşurken geç cevap yazıyorsan da der. Hangisi olduğuna konuşmanıza göre karar verirsin
Ya 2/3 dakika sonra cevrim ici olup bakiyorum mesajina en gec 10/15 dakika sonra cevap veriyorum bu gec cevap olmuyor degilmi
Onun kafasında seri konuşmak varsa senin 10-15 dk aralığın ona geç bir süre gelebilir. Sıkıntı edilecek bir süre değil zaten de işte geveze tayfa dayanamıyor onlar için tuvalete gitsen niye haber vermedin falan derler. Garipler ya onlar
😂😂evet ya olabilir ama bencede gec degil elimden geldigince cevap veriyorum
Kasma kendini anormal olan sen değilsin onlar takma kafana bu tarz şeyleri
Valla seninle konusmayi sevuyorum dedim bakalim ne dicek
Tamam yeter anlayana çok bile bu dediğin kıçını kaldırma sonra seni cepte görmesin
Evet haklisin
Oda tamam o zaman skinti yok napiyorsun yazmis insan derki seninle konusmakra guzel falan yoksa benmi alinganlik yapiyorum
Sana dedim kıçını kaldırırsın diye. Her erkeğe söylenmez güzel cümleler her kıza da söylenmez. Hiçbir şey olmazsa bile nezaketen demesi lazım senle de konuşmak güzel diye ya da karşılığında bir iltifat etmesi lazım. Alınganlık yapmıyorsun karşındaki mal. Böyle malları gidip buluyorsunuz sonra aşk acısı çekşyorsunuz. Nezaketten bile bi haber olan ayıların odunların sizi mutlu etmesini bekliyorsunuz. Karşınızdaki insanı fake hesap açıp deneyeceğinize nezaketinden değer verişinden konuşmasından tartın. Lafa bak o zaman sıkıntı yok napıyosun sanki devresiyle konuşuyor. En kötü seninle de öyle demesi lazımdı sıkıntı yok ne ya. Ondan bir cacık olmaz Sana da üzülmek müstehak böyle ergen bencil düşüncesizlerle konuştuğun sürece
Yok ya gayet iyi gidiyordu yani cocuk seviyeli ve efendi duruyor gayet
Ben diyeceğimi dedim gerisi sana kalmış savunmana gerek yok kendin görürsün zamanla neyin olduğunu işine geliyorsa konuşmaya devam et beni alakadar etmez sadece sonra zırlama ben nerde hata yaptım diye yani. Mutlu ol arkadaşım
Biraz abarttiniz sanki ya cocugu tanimadan
Sen çok tanıdıysan niye buraya çocukla ilgili soru soruyorsun o zaman diye sorarım. Boşver o yüzden. Sen alacağın mantıklı şeyleri al sözlerimden sadece. Senin ilişkini beni ilgilendirmiyor ben senin gibilerin üzülmemesi için bazı konulara uyanık olması için biraz detay girdim
Tamam tesekkur ederim ama kotu bir insan degil
Mesela ne zaman söylüyor bunu attığı mesaja geç dönüyorsundur ondan söylüyor olabilir
En fazla 10 dakka gec cevap veriyorum gec mi oluyor bu?
O mesela anında veriyordur ona 10 dk saat gibi geliyor olabilir
Yok oda direk vermiyor
Direk olarak sor o zaman
Palavra senin ilgin olup olamadığını kestirmeye çalışacak öylelikle.
😂oylemi dersin
Benim ilgim var konusmak istedigimi soyledim
İşte almış cevabını da 😄
Seni rahatsız etmekten çekiniyordur. Malum günümüzde bazı kızlara selam versen taciz ediyorlar diye bağırırlar. (Küçük bir azınlık biliyorum ama çok sesleri çıkıyor)
Ayrıntısını anlatsan daha iyi anlayabilirdik. Seninle buluşmak için mi, bi yerde otururken mi yoksa evine geldiği için mi?
Yok mesajlasirken hergun mesja atiyor konusuyoruz baya ve boyle dedi birden
Senin zamanını çaldığını düşünmüştür.
Dediği şeylere bağlı ve deyiş şekline bağlı ya yokluyodur seni ya da değer veriyordur gercrkten ondan sorar.
Ne güzel düşünüyor işte
Ya chatte kalmiyorum genelde 2 dakika sonra falan girip yaziyor ya da en gec 10 dakika bu gec cevap vermek olmuyor demi
Sıkılmış olduğunu düşünmüştür. Mimiklerinden vs.
Yok mesajda soyledi
Daha mesajlasiyoruz
Devamlı muhabbet ettiğiniz için bir konu açtığında o konunun seni sıkıp sıkmadığını merak ediyor. Rahat değil aşırı umursuyor seni.
Anladimm tesekkurler
Kibar ve düşünceli biridir
seni sıkıpta senden soğumanı istemiyodur
Sıkmak istemez