Malum hiçbiriniz 1.80 den kısa erkekle sevgili olmuyorsunuz ve 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz. Boyu 1.73 ken 1.80 olmuş erkekle sevgili olurmuydunuz mesela.
Evet olurum
Hayırlı olmam, genetik olarak 1.80 olmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
genel bi yargı var bu yönde fakat bana aşırı saçma geliyor ki benim gibi düşünen binlerce kız olduğunu düşünüyorum, boyum 170 ve şimdiye kadarki hiçbir sevgilim 180 üstü değildi ama 10 cm bana her zaman yetiyordu, 150-160 arasındayken 190 erkek sevdalısı olan kızlara saygı duyamıyorum açıkçası, 155 kızın 175 erkeği küçümsemesi aşırı itici geliyor, 150 olduğu için sevimli oluğunu düşünüp 190 olan her erkeği hak ettiğini sanan kızlar çoğu erkeği kendilerinden soğutuyorlar, zevki ve ilgisi bu yöndedir ona bi şey diyemem ama 150 kızın 175 erkeği aşağıladığına şahit olunca o kızı saçından tutup ayna karşısında boyuna uzun uzun baktırasım geliyor, konu boy ilgisi değil zorbalayıcı tutum
Muhtemelen kız hesabı açmış bir erkeksin ya da biz kısa erkekleri avutmak için böyle diyorsun. Eğer gerçekten bir kızsan eminim seninde 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır ve 1.80 den kısa diye bir çok erkeği reddetmişsindir. Bende 1.73 boyundayım ve bu ameliyatla 1.80 olmak istiyorum. Keza bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan red yedim.
kızım knk ve en son ayrıldığım sevgilimin boyu 178 di
ilk sevgilimle aramızda yalnızca 2 parmak yani 2 3 cm falan vardı
1.78 ayakkabı ile 1.80 olur. Ayrıca ilk sevgilinlede muhtemelen 1.80 üzeri bulamayınca sevgili olmuşsundur.
kimden red yediysen fazla ön yargılısın gözünüzü çok tepelerden çekip daha sade kızlara baksaydınız herkesin aynı olmadığını görürdünüz
90-60-90 sarışın mavi gözlü manken gibi kızların 180 altı istemesini beklemeniz aptalca zaten
Tam tersine, minyon 1.55 1.60 kızlar bile en az 1.80 erkek istiyor.
Ayrıca önyargı değil bir gerçek. Yazdığım tüm kızlardan red yedim bugüne kadar.
Boyunu bu kadar takıntı yapıp ameliyat olmuş olması beni ürkütür, olmam
Genetik 1.80 olmadığı için olmam dedin herhalde anladım. Keza 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedersiniz. Ayrıca boyumuz 1.80 den kısa olduğu için kızlardan devamlı red yediğimizden dolayı boyumuzu takıntı yapmamız gayet normal bence.
Aw ben 1.80'den aşağı adamla evlendim bile ne anlatıyon
O zaman eşin muhtemelen 1.78-1.79 dur. Ayakkabı ile 1.80 i geçiyordur.
Şu an evli değilim 1.75 di
Kesin 1.80 den kısa diye boşanmışsındır.
Yok ondan değil
1.80 den uzun olsa asla boşanmazdın.
Neden dolayı?
1.90 olsa yine boşardım iti
Tabi canım. 1.90 olup boşanan erkek var mı ki? Dur tahmin edeyim niye boşandığını. Seni aldattı değil mi? Zaten kısa boylu erkekle sevgili veya evli olup boşanan kadınların hepsi ne tesadüftür ki kocam beni aldattı diyor. Acaba bunlar tesadüf mü yoksa gerçekten 1.80 den kısa boylu erkeklerle sevgili oluyor veya evleniyormusunuz? Ayrıca 1.90 erkeğe kadınlar kuma bile olurlar
Ne abarttın bu boy meselesini bee
Abartmadım ki. Gerçekleri söylüyorum.
Nasıl oluyor numara ameliyat ki
@Meryemtoprak
Ayağa bir alet takıyorlar. Kemiği delip uzatıyor. İnternette var.
Benim boyum 182 🥳
@Meryemtoprak
Daha ne istiyon ki? Ben 1.73 üm. Hani 1.80 olsaydım.
Erkeklerden daha uzun olmak o kadar iyi ki kendimi çok havalı hissediyorum😎